-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Νάτο και το πρώτο Sony.
Xperia S http://www.pestaola.gr/sony-xperia-s/ηταν που ηταν φορ δε φεστιβιτις σαν SonyEricsson, πλέον θα γίνει η αποθεωση της μαλακιας ως Sony σκέτη....
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Μπα, με χάλασε η LG
τι συνέβη?
εγώ έχω λοκάρει το 2χ για μόλις πέσει 250 και κάτω. πες αμα είναι να μας γλιτώσεις.το πηρα 230 μεταχειρισμενο 2 βδομαδων γιατι δεν μπορουσα να κανω την πατεντα και ηθελα κινητο. μεχρι 300 ευρω δεν εχει αντιπαλο. στην 2.3 στοκ δεν ειναι τοσο καλο οσο το περιμενεις, αλλα με μια καλη custom παταει κατω σχεδον τα παντα εκτος απο τον γαλαξια τον 2ο. εχει καλη καμερουλα, ειναι ωραιο στην αισθηση και τα 512 προς το παρον δεν ειναι προβλημα. γενικα αξιζει σαν συσκευη, με μονη εναλλακτικη το επισης πολυ καλο(ισως και λιγο καλυτερο) ατριξ στα 300+ ευρωπουλακια.
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Την έχω κατεβάσει 2 μέρες τώρα, αλλά είμαι χέστης.
Υποθέτω οτι θα τα διαγράψει όλα από τη συσκευή, σωστά; Πως να κάνω backup στο σύνολο του κινητού; Τα μηνύματα και ο τηλ. κατάλογος τα'χω, αλλά ρυθμίσεις εφαρμογών κλπ; Το Titanium θα τη κάνει τη δουλειά;
Αν το κάνω, εγγύηση γιοκ, σωστά;Κι εγώ ήμουν χέστης, γιατί βασίζομαι στο Χαϊβάνι μου και για internet αλλά είναι πανεύκολο τελικά (αν έχεις stock rom).
backup έκανα με το MyPhoneExplorer, λογικά το Titanium θα κρατήσει και τις εφαρμογές φαντάζομαι. Δεν χάνεται η εγγύηση, επίσημη αναβάθμιση είναι. -
Χαϊβάνι χαχαχα ωραίο!
Sent from my U8800 Pro using Tapatalk
-
Πέρασα τη νέα έκδοση τελικά, αλλά έχω πρόβλημα.
Έχει μεν κανονικά ελληνικά για τα μενού, δεν έχει όμως ελληνικό πληκτρολόγιο.
Στην προηγούμενη έκδοση είχε το Touchpal αν θυμάμαι καλά, το οποίο με βόλευε πολύ.
Τώρα έχει ένα κινέζικο, ένα του android και το swype, αλλά κανένα δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο.
Τι κάνω;
Κατέβασα ήδη το touchpal από το market αλλά ούτε και αυτό έχει ελληνικά. -
Μα το swype έχει!
-
delete
-
Τελικα ελτεο το smartkeyboard τα σπαει σε μαυρο!! Κλάσεις ανώτερο απο το multiling!!
Απο καιρό μαλλον το Go Weather τα ρίχνει μια καρότσα τα αλλα!! Περνει πληροφορίες απο το Weather Underground community κ εδω κ μια βδομαδα ειναι πολυ κοντα στις πραγματικές συνθήκες απ οσα εχω δοκιμάσει! (μονο μείον που δεν εχει multiple weather στο widget του)
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Τελικα ελτεο το smartkeyboard τα σπαει σε μαυρο!! Κλάσεις ανώτερο απο το multiling!!ρε την έχω καταβρεί λέμε...
βάλτο σε τ9 layout (σαν τα παλιά hardware) και θα γράφεις με το γαμάτο ελληνικό λεξικό σε χρόνο dt. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τελικα ελτεο το smartkeyboard τα σπαει σε μαυρο!! Κλάσεις ανώτερο απο το multiling!!
ρε την έχω καταβρεί λέμε...
βάλτο σε τ9 layout (σαν τα παλιά hardware) και θα γράφεις με το γαμάτο ελληνικό λεξικό σε χρόνο dt.Πέστο ρε άνθρωπε κι έχουμε στραμπουλήξει τα δάχτυλα μας τοσο καιρό
Η μεγαλύτερη μου ανακάλυψη στο Android ήταν αυτή
-
το ξαναείπα μερικές σελ. πιο πίσω όταν το ανακάλυψα!
και άλλα keyboard έχουν τέτοιο layout αλλά τα λεξικά τους είναι για τα πανηγύρια! -
Η εποχή της Intel στα smartphones ξεκινάει με το Lenovo K800
η Intel στηρίζει το Android ενώ θα είναι σε θέση να τρέξει όλες τις εφαρμογές του Android Market μέσω ενός compiler που δημιούργησε η ίδια η εταιρεία.- Tο smartphone αναφοράς στηρίζεται στον επεξεργαστή Atom Z2460 στο 1.6 GHz, θύρα HDMI, υποστηρίζει την τεχνολογία Hyper-Thread ενώ ο Intel Graphics Media Accelerator αναλαμβάνει τις πιο απαιτητικές διεργασίες όπως τα 3D γραφικά αλλά και την αναπαραγωγή 1080p Full HD Video.http://www.insomnia.gr/topic/432931-� ... novo-k800/
και benchmarks εδω http://www.anandtech.com/show/5365/inte ... rtphones/1
αντε να βλεπουμε και λιγο ανταγωνισμο σε αυτη την κατηγορια
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
:lol:το ξαναείπα μερικές σελ. πιο πίσω όταν το ανακάλυψα!
και άλλα keyboard έχουν τέτοιο layout αλλά τα λεξικά τους είναι για τα πανηγύρια!Παρακαλώ
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Στο δικό μου swype δεν έχει ελληνικά. Ίσως φταίει ότι είναι της εταιρίας, μιας και ούτε το Touchpal που κατέβασα έχει ελληνικά, ενώ αυτό που ήταν εγκατεστημένο στην 2.2 είχε.
Έχω άλλο πρόβλημα:
Μετά την αναβάθμιση, το wifi δούλευε κανονικά, αλλά πήγα να το παίξω έξυπνος και να περάσω τις ρυθμίσεις wifi μέσω του Titanium, και τώρα δε λέει να ανοίξει.
Το 3g λειτουργεί μια χαρά.
Προσπαθώ να κάνω boot σε recovery mode για να ξαναρχίσω από την αρχή, αλλά το κινητό αρνείται να το καταλάβει.
Volume + και Power, Volume - και Power, Volume +&- και Power, τίποτα. Πάει κατευθείαν στο pin το ρημάδι. -
neo v
Μου ήρθε ένα μήνυμα να κάνω λέει μια νέα διαθέσιμη ενημέρωση συστήματος.
Πρόκειται για ένα νέο λογισμικό Sony Ericsson το οποίο αναβαθμίζει το λογισμικό και διατηρεί το τηλέφωνο στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.
Αλλά λέει στο κάτω μέρος ότι ενδέχεται να υπάρχουν χρεώσεις μετάδοσης δεδομένων.Ξέρει κανείς τί είναι αυτό, αν αξίζει να το κατεβάσω και πόσο θα χρεωθώ?
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
{τα πάθη του}Δεν ξέρω, για ρώτα καλύτερα στο adslgr, μπας και ξέρουν περισσότερα:
http://www.adslgr.com/forum/showthread. ... 71&page=75Ξέρει κανείς τί είναι αυτό, αν αξίζει να το κατεβάσω και πόσο θα χρεωθώ?
Κλείσε τα ασύρματα δεδομένα και κατέβασε το μέσω wifi ώστε να μην χρεωθείς.
-
SMS μήνυμα σου ήρθε?
Αν όχι τότε λογικά θα είναι κάποια OTA (Over the air)* αναβάθμιση του λογισμικού σου(android)
Σύνδεσε το στο wifi σου και προχώρα άφοβα. Δεν νομίζω καν να χρειάζεσαι backup.*ενημέρωση του λογισμικού ασύρματα χωρίς να χρειάζεσαι σύνδεση στο Η/Υ με καλώδιο usb.
-
Πως να συνδεθω με Wifi αφού μου ζητάει κωδικό τον οποίο προφανώς και δεν ξέρω?
Στο πακέτο μου συμπεριλαμβάνονται 350 Giga Byte internet να το κατεβάσω κι ας μου πάρει απο εκεί?
-
γιγα αποκλείεται.
mega byte εννοείς....
αν είναι σοβαρή αναβάθμιση θα σου φάει πολλά...
-
θα περιμένεις να πας σπίτι σου και θα βαλεις τον κωδικό από το δικό σου δίκτυο, μη ξοδέψεις τα μεγκα που έχεις!
Περι συσκευών Android...