-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
'Μπαταρία που κρατά ολόκληρη μέρα' λεει για το Moto G,αυτο δηλαδη ειναι επιτευγμα;
Ανάλογα τι κινητό έχεις τώρα!
Εγω ειδικα με Nokia E6... περιπου μια φορα την εβδομαδα φορτιζω
Πιστεύεις πως έχει καμιά σχέση με αυτά?
Βέβαια επειδή είχα και εγώ κάμποσα Nokia εποχής μια χαρά τέλειωνε η μπαταρία τους αν τα χρησιμοποιούσες όπως τα καινούρια.
Ειδικά στο Ν82 με το xenon φλας για πλάκα την έτρωγε. -
Το κινητό που μου παραθέσατε για σχεδόν 200 ευρώ είναι πολύ καλό με μόνο μειονέκτημα τα μόνο 8 γκίγκα χωρητικότητα που μεταξύ μας ελάχιστα νοιάζει το μέσο χρήστη. Άστε που είναι και μοτορόλα που εμείς οι αμιγκάδες συμπαθούμε για τους γνωστούς λόγους!
Βρήκα και ένα ακόμη μειονέκτημα την οθόνη με τις ενοχλητικές αντανακλάσεις...
-
Με κάτι παραπάνω αγοράζεις την έκδοση με τα 16GB.
-
Mε 200 ευρώ από Γερμανικό amazon έχεις την 16αρα έκδοση. Kαι δεν είναι απλά πάρα πολύ καλό είναι εξαιρετικό
-
ναι μου αρέσει και το σκέφτομαι...
-
και σα να λεμε, πως παραγγελνεις απο το γερμανικο αμαζον, τη στιγμη που δε στελνει κινητα Ελλαδα?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
και σα να λεμε, πως παραγγελνεις απο το γερμανικο αμαζον, τη στιγμη που δε στελνει κινητα Ελλαδα?τρια χρόνια τωρα απο εκει τα αγοράζω τα κινητα μου... και τελευταια φορα, Οκτωβρη του 13. Δεν νομιζω να αλλαξε κάτι.
-
με τα μεταφορικα 215,91 βγαινει απο γερμανικο αμαζον για ελλαδα
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
και σα να λεμε, πως παραγγελνεις απο το γερμανικο αμαζον, τη στιγμη που δε στελνει κινητα Ελλαδα?
τρια χρόνια τωρα απο εκει τα αγοράζω τα κινητα μου... και τελευταια φορα, Οκτωβρη του 13. Δεν νομιζω να αλλαξε κάτι.
πηγα να κανω δοκιμαστικα μια παραγγελια, να δω ποσο βγαινουν τα μεταφορικα για ενα LG G2, τοσο απο το .uk, οσο και απο το .de
Και στις 2 περιπτωσεις μου ειπαν οτι δεν το στελνουν και θα πρεπει η να αλλαξω διευθυνση παραδοσης ή να το διαγραψω απ το καλαθι μου..
-
Σε μένα μια χαρά το στέλνει σε διεύθυνση στην Ελλάδα το g2 το γερμανικό amazon
-
μπορει οι πωλητες να μην στελνουν ελλαδα, παντως 3 διαφορετικες δοκιμες που εκανα, ελαβα το ιδιο μηνυμα λαθους
-
αγοράζω συνέχεια από το αμαζον και ποτέ δεν είχα θέμα
-
Moto G από uk μια χαρά πάει Ελλάδα.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
μπορει οι πωλητες να μην στελνουν ελλαδα, παντως 3 διαφορετικες δοκιμες που εκανα, ελαβα το ιδιο μηνυμα λαθους
Κάτι κάνεις λάθος.
(Πριν λίγο έκανα την δοκιμή, amazon.de με ενεργοποιημένη την μετάφραση στον Chrome εννοείται... ) -
για κανε μια δοκιμη και για lg g2 32gb, γιατι μπορει εκτος απο κουλομαριας, να ειμαι και αμπαλος στις ονλαιν παραγγελιες!
-
Από εδώ γίνεται http://www.amazon.de/gp/product/B00FG0U ... =1&s=ce-de
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
για κανε μια δοκιμη και για lg g2 32gb, γιατι μπορει εκτος απο κουλομαριας, να ειμαι και αμπαλος στις ονλαιν παραγγελιες!To έκανα και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Μήπως πατάς ΝΑΙ στην ασφάλιση που σου προσφέρει με έξτρα χρέωση; Τα αγγλικά σου πώς είναι;
Διαβάζεις τα μηνύματα που σου γράφει, ή πατάς στην τύχη; -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Από εδώ γίνεται http://www.amazon.de/gp/product/B00FG0U ... =1&s=ce-deΣωστο, αυτο δεν μου βγαζει το λαθος!
-
Παρεπιπτόντως το αγγλικό amazon δεν στέλνει G2 Ελλάδα. Τουλάχιστον αυτά που είναι διαθέσιμα αυτή την στιγμή.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
μην μας δουλεύετε εμάς τους neo v users...
καλό κινητάκι ήταν πριν 2,5 χρόνια για τα λεφτά του, το πήραμε τότε ως αντικαταστάτη των παλιών τηλεφώνων, μάθαμε τα smartphones και το λειτουργικό android και πλέον θέλουμε όπως και εσείς τα καλύτερα. Το θέμα είναι ότι στα 200€ που έκανε αυτό τότε (60 το πήρα εγώ με επιδότηση) δεν παίρνεις κάτι συνταρακτικά καλό και σήμερα! Τα καλά κινητά με πολυπύρηνους επεξεργαστές, 1g μνήμη ραμ+, χαμηλό sar και καλές οθόνες κάνουν τουλάχιστον 300! Οπότε για να παίξεις με καλή σύγχρονη 4άρα έκδοση θα πρέπει να τα 'σκάσεις'...Ήταν το πρώτο μου αντροιντ!! Το λατρεψα μέχρι που του πέρασα ICS. Μετά άρχισε να είναι αργό και πριν 6 μηνες το πούλησα σε μια φίλη μου, και όποτε το χρησιμοποιώ εκνευρίζομαι.
Ωστόσο δεν του κρατάω κακία!!
Περι συσκευών Android...