-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
γενικά με λευκες συσκευές δεν είχαμε ποτε προβλήματα** εκτος ενός πλυντηρίου brandt **(μετά το αυτοκίνητο και το scooter ολοκληρώθηκε η τριάδα της γαλλικής αποτυχίας )με το manual έβγαλες άκρη;
ΩΧ!! Μη λες τέτοια!!Σήμερα παρότρυνα την γυναίκα μου να παραγγείλουμε πλυντήριο brandt.
Ελπίζω να με δικαιώσει όπως και το πλυντήριο πιάτων, που ειναι brandt και δουλεύει μιά χαρά. -
καλά δεν σημαίνει ότι επειδή το δικό μας ήταν μπουρδέλο θα έχεις και εσύ τα ίδια προβλήματα, απλά το μήνυμα από την χωρα των βατράχων για την οικογένεια μου είναι 'μην ξαναγοράσετε μηχανικά προϊόντα από εμάς'
-
Υπαρχουν ψυγεια 30+ ετων που δουλευουν ακομα (δηλαδη αναβει το φωτακι οταν ανοιγεις την πορτα)..αλλα μην ρωτησετε τι θερμοκρασια υπαρχει μεσα σε αυτα
-
Μια χαρά λειτουργεί (και από θερμοκρασία). Φυσικά ότι θα καίει τα κέρατά του είναι γεγονός.
-
Και με αυτοματη αποψυξη ( το κουμπακι ντε) σε ψυγειο 40+ χρονων της siemens παρακαλω! το ανακαλυψα πρόσφατα οταν χρειαστηκε να το μετακινησω σε αλλο σημειο΄κατι που αρκετα νεοτερα ψυγεία δεν εχουν. το μοτερ δουλευει και ψυχει τοσο τη συντήρηση αλλά και καταψυξη. Εχει ενα θεμα με τη λαμπα που δεν λειτουργει( σκουρασε το ντουι) οπως επισης και με τα πλαστικα και λαστιχα της πορτας.
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
γενικά με λευκες συσκευές δεν είχαμε ποτε προβλήματα** εκτος ενός πλυντηρίου brandt **(μετά το αυτοκίνητο και το scooter ολοκληρώθηκε η τριάδα της γαλλικής αποτυχίας )
με το manual έβγαλες άκρη;
ΩΧ!! Μη λες τέτοια!!Σήμερα παρότρυνα την γυναίκα μου να παραγγείλουμε πλυντήριο brandt.
Ελπίζω να με δικαιώσει όπως και το πλυντήριο πιάτων, που ειναι brandt και δουλεύει μιά χαρά.Να πω την αμαρτια μου, οταν παντρευτήκαμε με την γυναικα μου πριν 10 χρονια, ειχαμε παρει (απο την λιστα γαμου) ενα κυριλέ Brandt με την πόρτα απο πάνω (στενο) , το οποιο παρότι δεν δούλευε εντατικα άντεξε 5 χρονια. Μετά βλάβη στον εγκεφαλο και κοστος επισκευής 200+ Ευρώ. Το δώσαμε σε ενα θειο μου και αγορασαμε ενα Indesit (πάμφθηνο) το οποιο δουλευει απροβληματιστα έκτοτε (εχοντας να αντιμετωπισει και το εξτρα φορτιο που συνεπαγεται ο ερχομος 2 παιδιων).. Ακομα και αυριο να χαλάσει beyond repair, θεωρώ οτι το Indesit εχει βγάλει τα λεφτά του, σε αντιθεση με τον πανάκριβο Γαλλο
Ελπιζω να ήμασταν απλά γκαντεμηδες με την συζυγο και να μην ειναι γενικό το φαινομενο..
-
To ότι συχνά-πυκνά πρέπει να ανοίγω με κατσαβίδι το γερμανικό μου φούρνο για να ξεμπλοκάρω ένα σύστημα που κολλάει στον εγκέφαλο ώστε να ψήσω, σας το είπα; Δεν σας το είπα. Κόστος του εξαρτήματος: πάνω από 200 ευρώ, χωρίς τα εργατικά. Θα ξεβιδώνω μέχρι να τα παίξει τελείως (το κάνει 1 στις 5 ή 10 φορές, κάτι τέτοιο). Έχει πλάκα.
-
ειχα καταψυκτη Indesit,φτηνος ητανε αλλα αντεξε μονο τρια χρονια,μετα πεθανε και με αφησε να κουβαλαω ματωμενα κρεατα...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
ειχα καταψυκτη Indesit,φτηνος ητανε αλλα αντεξε μονο τρια χρονια,μετα πεθανε και με αφησε να κουβαλαω ματωμενα κρεατα...Ιταλικό ψυγειο δεν θα έπαιρνα, για να πω την αλήθεια. Η προτιμηση μου ειναι σταθερά τα Liebherr (ευτυχισμένος κάτοχος), ή καποια Γιαπωνεζικα (Hitachi, Sharp) ή οι Κορεάτικες ντουλάπες (LG, Samsung).
Τα Αμερικάνικα ειναι κορυφαία by far, αλλά πανάκριβα και ενεργοβόρα
Αντιθετα στα πλυντήρια θεωρώ τους Ιταλους σαν το καλύτερο value for money προς το παρον...
-
Τα έφτυσε το ατμοσίδερο (με boiler) και επειδή έχει κλείσει 8ετία και έχει ήδη επισκευαστεί 2 φορές δεν αξίζει να δώσουμε άλλα λεφτά οπότε πάμε για νέο.
Έχει κανένας να προτείνει μάρκα/μοντέλο ;;;
-
ΤEFAL
Kαι να πάρεις το σχετικά ακριβό (80γιούρια περίπου) όχι απ τις φθηνές σειρές. -
http://www.skroutz.gr/s/265420/Philips-GC8510.html
Αυτό έχω. Πολύ καλό.
-
Ας βγάλει καμιά λάμπα η philips,ούτε για εκει είναι αλλά λέμε τώρα
-
εχω εναν πιτσος καταψυκτη... εχει μεταξι αλλον και ενα λαμπακι υψιλης θερμοκρασιας.... του εκανα αποψυξη χτες,
παρ ολα αυτα συνεχιζει να ειναι αναμενο το λαμπακι...το λαμπακι σχετιζετε με το θερμοστατη
οταν ειναι αναμενο ο συμπιεστης δουλευει αστματητα (δε το παρατηρισα πριν κανω την αποψυξη )
παντος η θερμοκρασια στο θερμομετρο που εχει στην πορτα ειναι ενταξει και τα τροφιμα κανονικα παγωμενα...
-
Τελικά αγοράστηκε αυτό.
Είχε από τα καλύτερα χαρακτηριστικά λειτουργίας, ήταν made in Spain και όχι Indonesia ή China όπως τα περισσότερα άλλα που κοιτάξαμε ΑΛΛΑ το κυριότερο....Πέσαμε σε μια τρελή έκπτωση ισοδύναμη με το ποσό του ΦΠΑ οπότε αυτόματα η τελική τιμή έγινε η χαμηλότερη από όλο το skroutz που είχα κοιτάξει πριν την αγορά και επιπλέον...
το συγκεκριμένο μοντέλο είναι επετειακό για τα 125 χρόνια της εταιρείας οπότε συνοδεύεται από μια prepaid VISA φορτωμένη με άλλα 50 ευρώ για να αγοράσεις οτιδήποτε από οποιοδήποτε άλλο κατάστημα...Συνολικά βγήκε κάνα 90άρι+ φθηνότερα...
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
εχω εναν πιτσος καταψυκτη... εχει μεταξι αλλον και ενα λαμπακι υψιλης θερμοκρασιας.... του εκανα αποψυξη χτες,
παρ ολα αυτα συνεχιζει να ειναι αναμενο το λαμπακι...το λαμπακι σχετιζετε με το θερμοστατη
οταν ειναι αναμενο ο συμπιεστης δουλευει αστματητα (δε το παρατηρισα πριν κανω την αποψυξη )
παντος η θερμοκρασια στο θερμομετρο που εχει στην πορτα ειναι ενταξει και τα τροφιμα κανονικα παγωμενα...
νταξ του περασε
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
νταξ του περασε
Ειναι προηδοποιητικο οτι η θερμοκρασια ειναι σε υψηλα επιπεδα (για καταψυκτη).Σε διαφορετικης φιρμας βιβλιο οδηγιων διαβασα οτι αναβει ως τους -6.Εσυ αν ειδες τα προιοντα στους -3 τα ειδες κανονικα παγωμενα.Ο καταψυκτης πρεπει να εχει θερμοκρασιες κατω του -18 για να εκμεταλευτουμε ολη την ημερομηνια ληξης των τυποποιημενων τροφιμων κλπ
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Τελικά αγοράστηκε αυτό.
Είχε από τα καλύτερα χαρακτηριστικά λειτουργίας, ήταν made in Spain και όχι Indonesia ή China όπως τα περισσότερα άλλα που κοιτάξαμε ΑΛΛΑ το κυριότερο....Πέσαμε σε μια τρελή έκπτωση ισοδύναμη με το ποσό του ΦΠΑ οπότε αυτόματα η τελική τιμή έγινε η χαμηλότερη από όλο το skroutz που είχα κοιτάξει πριν την αγορά και επιπλέον...
το συγκεκριμένο μοντέλο είναι επετειακό για τα 125 χρόνια της εταιρείας οπότε συνοδεύεται από μια prepaid VISA φορτωμένη με άλλα 50 ευρώ για να αγοράσεις οτιδήποτε από οποιοδήποτε άλλο κατάστημα...Συνολικά βγήκε κάνα 90άρι+ φθηνότερα...
Να μη μας χάσουν οι κ@λογερμανοί από πελάτες!!
-
Eνώ οι Γάλλοι είναι καλύτεροι
-
Ο χρήστης panorg έγραψε:
Ειναι προηδοποιητικο οτι η θερμοκρασια ειναι σε υψηλα επιπεδα (για καταψυκτη).Σε διαφορετικης φιρμας βιβλιο οδηγιων διαβασα οτι αναβει ως τους -6.Εσυ αν ειδες τα προιοντα στους -3 τα ειδες κανονικα παγωμενα.Ο καταψυκτης πρεπει να εχει θερμοκρασιες κατω του -18 για να εκμεταλευτουμε ολη την ημερομηνια ληξης των τυποποιημενων τροφιμων κλπφαινεται επιασε την καταλλιλη θερμοκρασια και εσβησε
Λευκές οικιακές συσκευές:Πλυντήρια-Κουζίνες-Ψυγεια....