-
Ο χρήστης greatst έγραψε:
Νομίζω ότι το θέμα το εξαντλήσαμε, και για να μην χάσει την (όποια) αξία του το topic θα πρότεινα κάποιος mod/admin να το κλειδώσει.Κλείνοντας, από μεριάς μου, θέλω να ευχαριστήσω όσους είχαν δημιουργική συνεισφορά στη συζήτηση με τις απόψεις που κατέθεσαν.
Ευχαριστώ!
Αφου το θελεις το κλειδωνω.Αν αλλαξεις γνωμη πμ να το ανοιξουμε.
-
Ο χρήστης greatst έγραψε:
Μετά από 10 χρόνια οδήγησης του Xantia με τα 90 χαλαρά αλόγατα, .... Κακά τα ψέματα, δεν είμαι του γκαζιού....Μπορεί να μην είσαι του γκαζιού αλλά κανένας δεν λέει όχι στο να έχει στη διάθεσή του το κάτι παραπάνω για τη δύσκολη στιγμή (φορτωμένος και προσπέραση).
Είμαι σίγουρος ότι αν οδηγήσεις κάτι με περισσότερα άλογα θα σου αρέσει. Και όχι για τα περισσότερα άλογα που έτσι κι αλλιώς μπορεί και να μην χρησιμοποιήσεις αλλά για αυτά που θα έχεις στην καθημερινή χρήση στις 2-3500 στροφές που θα σου κάνουν τη ζωή πιο εύκολη.
Και μην ξεχνάμε ότι 90 άλογα κάποτε κινούσαν αξιοπρεπώς μεγάλο αυτοκίνητο 1100 κιλών... τώρα το αντίστοιχο αυτοκίνητο ζυγίζει 1400 κιλά και τα 90 απλά δεν φτάνουν.
Για το DSG που μου έτυχε σε ταξί πραγματικά δεν καταλάβαινα καθόλου τις αλλαγές....
Ερωτήσεις - προβληματισμοί για αγορά νέου αυτοκινήτου