-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
-Πιο αστεία από την ποινή είναι το σώμα που την επέβαλε.....του οποίου ο επικεφαλής είναι αυτός που πέρασε τα team orders σε νέα διάσταση....στην Αυστρία του 2002.
... είσαι ο 'κακότερος' όλων μας
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Τι εννοείς αν παίζεται ο τίτλος?
but come Brazil or Abu Dhabi
Αυτο εννοω. Σιγουρα παντως οχι διαφορα 24 βαθμων 8 αγωνες πριν το τελος.
Το γραφεις και το ξαναγραφεις. 24 βαθμους απο που; Απο την 6η θεση; Και τι ακριβως ειναι η 6η θεση και τη θεωρεις οροσημο;
-
Το come Brazil or Abu Dhabi πηγαινε για την RBR που ακομα και οι 2 οδηγοι της ειναι μεσα στο πρωταθλημα. Αν ο Vettel ηταν 31 βαθμους (οχι 24) μπροστα απο τον Webber με 9 (οχι αγωνες πριν το τελος να δεις τι ωραια που θα εκανε τα ιδια και ο Horner. Τελος, εχοντας δει τους αγωνες μεχρι τωρα πραγματικα πιστευεις πως ο Massa εχει ελπιδες για τιτλο? Ξεχνα την διαφορα σε ποντους και σκεψου τις εμφανισεις και τις επιδοσεις του.
-
Μα στο εξήγησα εγώ, ο Alba, ο James Allen, ο greo και δε ξέρω κι εγώ ποιός άλλος. Ο Αλόνσο 'πάει' για πρωτάθλημα...άρα χρειάζεται όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί να μαζέψει.
Για σκέψουν αν τελικά χάσει το πρωτάθλημα για 1 βαθμό? Τι θα λέμε τότε?
Με τη λογική σου έπρεπε να τιμωρηθούν οι:
(...)
Δε σε είδα τότε να προβληματίζεσαι όμως...σωστά?Πολυ ακυρο το -και καλα- σχολιο σου...
Κριμα.
Αν ειχες καλυτερη μνημη θα θυμοσουν οτι εχω κατακρινει πολλες φορες και με εντονο τροπο παρομοιες συμπεριφορες απο οπου κι αν προερχονταν. Επισης εχω εντελως στη μπουκα τη ΜακΛαρεν, μετα την αποχωρηση του Κιμι και τα καραγκιοζιλικια του Στεπνευ-gate.
Αλλα και να μην τα θυμασαι, γυρνα κανα δυο σελιδες πισω στο παρον θεμα:Το ιδιο καταπτυστη ηταν η ΜακΛαρεν οταν εριχνε 'με τροπο' τον Κουλοχαρντ, τον Μοντοϊα και τον ειμαι-ο-πρωταθλητης-γλαστρα Μπατον.
Γιαυτο ακριβως και διευκρινισα εντος παρενθεσεως...
Γελοιοτητες, indeed, που θα λεγε και ο φιλος σου που εχει motto στη ζωη του το τριπτυχο sportsmanship-integrity-we were racing Fernando.Γράψε λάθος...
Παρ'όλα αυτά...τα team orders είναι και θα παραμείνει ένα αναπόσπαστο κομμάτι της F1. Το στενάχωρο είναι ότι κάποιοι τη πληρώνουν...και κάποιοι άλλοι όχι. Δύο στις τρεις ποινές από τα δεκάδες περιστατικά την έχει φάει η Ferrari...τυχαίο? Δε νομίζω...
-
αφού κάποιοι υποστηρίζουνε ότι ο ιθπανός άξιζε την ΄ρυθμιση του αποτελέσματος για να διεκδικήσει τον τίτλο γιατί τότε δεν φρόντισε να ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΟΝ ΜΑΣΣΑ?
ΦΟΒΗΘΗΚΕ Ο ΧΕΣΤΗΣ ΜΗ ΦΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΑΒΟΤΙΜΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΣΣΑ ??????????
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΦΕΡΡΑΡΙ ΕΙΝΑΙ >'PROFESSIONAL TEAM'
ΠΟΛΥ ΑΚΥΡΟ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΣΤΑΡΑ
-
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
αφού κάποιοι υποστηρίζουνε ότι ο ιθπανός άξιζε την ΄ρυθμιση του αποτελέσματος για να διεκδικήσει τον τίτλο γιατί τότε δεν φρόντισε να ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΟΝ ΜΑΣΣΑ?ΦΟΒΗΘΗΚΕ Ο ΧΕΣΤΗΣ ΜΗ ΦΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΑΒΟΤΙΜΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΣΣΑ ??????????
εσύ τι θα έκανες βλέποντας την κατάληξη του Φέττελ...; ξέρω θα προσπέρναγες γιατί είσαι γΛήγορος.
-
http://www.contra.gr/Motorsport/World/F ... 82069.html
-
Βρε παιδιά κακα τα ψεματα.Ολοι ξενερωσαμε χθες οταν ειδαμε να 'κοβει' ταχυτητα ο Μασσα να περασει ο Αλονσο.Τι το παλεύετε ακόμα.Και ο χαμιλτον να ηταν παλι θα ξενερωναμε.Και ο Σουτιλ να ηταν πρωτος και εκανε το ιδιο παλι θα ξενερωναμε.
Η ομαδα εδωσε τους βαθμούς σε αυτον που θεωρει οτι παει για πρωταθλημα .
Το θεμα ειναι οτι εμεις που βλέπουμε απο πριν τον αγωνα ξερουμε πλεον οτι αν γινει καποια μαχη θα γινει μεταξυ 4 αντε 5 οδηγων και μονο επειδη το θελει η ομαδα.Τουλαχιστον ας ξεκαθαρισουν οτι ναι επιτρεπεται να ρυθμιζει η ομαδα την θεση των οδηγων στην πίστα με εντολες ξεκαθαρες απο την αρχή .Αν δεις οτι δεν σου παει ο αγωνας ασε τον αλλο που του παει να περασει.Απλά πραγματα.
Εδω τωρα εχουμε κοντραστ συναισθηματων ,συμφεροντων,φιλοδοξιων,χρηματος και οτι αλλο συνεπάγεται των αγωνων f1.
Δεν μπορει ο Μασσα ή ο Γουέμπερ να μην θελουν πρωταθλημα,χρημα και δόξα.ΑΔΥΝΑΤΟΝ
Ειναι αδικο και για μας που βλέπουμε αλλα και για αυτούς που παλεύουν εκει μεσα.
Απλά πραγματα.Η ομάδες οι ιδιες θα καταστρεψουν τους αγωνες.Σιγα τους αγωνες ετσι οπως πάνε. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Το γραφεις και το ξαναγραφεις. 24 βαθμους απο που; Απο την 6η θεση; Και τι ακριβως ειναι η 6η θεση και τη θεωρεις οροσημο;Το come Brazil or Abu Dhabi πηγαινε για την RBR που ακομα και οι 2 οδηγοι της ειναι μεσα στο πρωταθλημα. Αν ο Vettel ηταν 31 βαθμους (οχι 24) μπροστα απο τον Webber με 9 (οχι αγωνες πριν το τελος να δεις τι ωραια που θα εκανε τα ιδια και ο Horner. Τελος, εχοντας δει τους αγωνες μεχρι τωρα πραγματικα πιστευεις πως ο Massa εχει ελπιδες για τιτλο? Ξεχνα την διαφορα σε ποντους και σκεψου τις εμφανισεις και τις επιδοσεις του.
Εγω λεω το εξης απλο: Στον επομενο αγωνα, σπαει ο διαολος το ποδαρι του, εγκαταλειπει ο Ναντο, και κερδιζει ο Μασσα. Θα τον εχεις ή οχι να σκεφτεται και να λεει οτι τωρα θα ηταν ενα βαθμο μπροστα, αν δεν ειχε 'καταλαβει το μηνυμα';
Δεν υποστηριζω φυσικα οτι ο Μασσα ειναι καλυτερος του Αλονσο (ειναι κατα τη γνωμη μου 2 κλασεις κατω), ουτε οτι εχει ελπιδες για τον τιτλο (οχι οτι εχει ο Αλονσο). Αλλα ειναι πολυ ακομψο και αδικο να του στερεις τη νικη με αυτον τον τροπο. Και μπορει εσυ γκρεο να σκεφτεσαι και να μετρας μονο την αποσταση απο τον πρωτοπορο (και καλα κανεις, η Φερραρι 'εισαι', ετσι πρεπει να σκεφτεσαι), αλλα ολοι οι πιλοτοι βλεπουν πρωτα τη μαχη με τον τιμ μειτ. Και ειμαι σιγουρος οτι αν ρωτουσες τον (καθε) Μασσα τι θα προτιμουσε, πρωτος ο Αλονσο και δευτερος αυτος ή δευτερος αυτος και τριτος ο Αλονσο, θα σου λεγε το δευτερο, ασχετα τι θα λεγε στη συνεντευξη τυπου. Οσο ο 2ος καθε ομαδας εχει ελπιδες και ειναι κοντα, δεν θα επρεπε να τον βυσματωνει ετσι η ομαδα του. -
coupeas speak for yourself...
Εγώ ωρυόμουν όταν έβλεπα τον SV να πλησιάζει τις 2 ferrari και τον Φιλιπάο να κάνει ψευτοτσαμπουκάδες μη αφήνοντας τον Αλόνσο να περάσει..
Δεν φαντάζεσαι τι μπινελίκια έτρωγε από την αρχή του αγώνα μέχρι που άφησε τον Νάντο να περάσει. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Εγώ ωρυόμουν όταν έβλεπα τον SV να πλησιάζει τις 2 ferrari και τον Φιλιπάο να κάνει ψευτοτσαμπουκάδες μη αφήνοντας τον Αλόνσο να περάσει..
Δεν φαντάζεσαι τι μπινελίκια έτρωγε από την αρχή του αγώνα μέχρι που άφησε τον Νάντο να περάσει.Σοβαρά? Κι εγώ είχα την εντύπωση (σύμφωνα με τα Αγγλικά media) ότι οι τηλεθεατές απογοητεύτηκαν με τη κίνηση της Ferrari
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Δεν φαντάζεσαι τι μπινελίκια έτρωγε από την αρχή του αγώνα μέχρι που άφησε τον Νάντο να περάσει.Σοβαρά? Κι εγώ είχα την εντύπωση (σύμφωνα με τα Αγγλικά media) ότι οι τηλεθεατές απογοητεύτηκαν με τη κίνηση της Ferrari
Οι φίλαθλοι σίγουρα απογοητεύτηκαν...
-
Περιμενω ακομα 2 απαντησεις:
Ερωτηση Νο1Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Αν δεν εγινε τιποτα ρε παιδες, ο Μασσα το εχει ορο στο συμβολαιο, αυτο ειναι το φυσιολογικο, ολοι τα ιδια κανουν, η Φ1 ειναι ομαδικο αθλημα (γραψε μια ασσιστ στον Μασσα ) κλπ, κλπ, γιατι χθες ηταν οι δυο τους σαν κλαμμενα μ.....; Γιατι του ζητησε ο θεουλης ο μηχανικος του συγνωμη του Μασσα; Γιατι ο Αλονσο ρωτουσε 'is Felippe OK?' (σου λεει μη φαμε καμια φαπα στο ποντιουμ).
Σ' αυτο θα απαντησει κανεις; Γιατι οι ιδιοι οι ανθρωποι της Φερραρι εδειξαν με τον τροπο που συμπεριφερθηκαν οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΚ αυτο που εγινε, αλλα στο 4Τ φορουμ οι οπαδοι της ειναι βασιλικοτεροι του βασιλεως και τα βρισκουν ολα καλως καμωμενα...
Ερωτηση Νο2
Γιατι ΣΑΝ ΘΕΑΤΕΣ προτιματε την κοκοκο στρατηγικη της Φερραρι και της ΜακΛαρεν απο την (αυτοκαταστροφικη) στρατηγικη της RedBull; Τι με νοιαζει εμενα αν χασουν τους τιτλους; Απο το can you confirm you understand the message και το save fuel, προτιμω χιλιες φορες τους ισοβαθμους RBR να σκοτωνονται. Εκτος κι αν για σας η 'ιδιοτητα' του οπαδου μιας ομαδας (που πρεπει να κερδιζει παση θυσια) επικρατει αυτης του θεατη ενος σοου (που νοιαζεται να δει λιγο μαχη), οποτε παω πασο. -
Bayern7 Κοιτα ,απο πολυ καιρο εχω δεχθεί οτι ο Μασσα ειναι αιωνιος δευτερος .Τι να μιλησω για τον εαυτο μου για πραγματα που ειναι ολοφανερα.
Ο Αλόνσο εχει τον σταμπουκα να παει για πρωταθλημα.Αυτο ομως που εκφραζει τον εαυτό μου ειναι φιλε μου οτι ο Αλονσο τον τσαμπουκα τον πουλάει στην ομαδα εις βαρος του ομοσταβλού του.
Αυτο με πειραζει .Αλλα αν ειναι να παρει το πρωταθλημα χαλάλι της ομαδας που θα φαει και ξυλο στο τελος .Αν ομως δεν γινει τιποτα θα ειναι ολη η ομαδα για τα μπάζα.
Και το λεω αυτο γιατι πιστευω οτι τον ρολο του δευτερου δεν τον κερδισε ο Μασσα αλλα του τον δωσανε.
Για τον εαυτο μου που λες λοιπόν, αυτο που συμβαινει ή μαλλον η διαφορά ,που μπορει να ειναι και συνεχης συμπτωση τελικά,ειναι οτι κερδιζει ο πιο μάγκας στην συμπεριφορα παρα στην οδηγηση.
Άποψή μου. -
ΕΝΑΣ ΔΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
ΟΥΤΕ ΣΤΡΑΒΟΤΙΜΟΝΙΕΣ
ΟΥΤΕ ΦΟΥΣΚΟΘΑΛΑΣΣΙΕΣΔηλαδή έχεις την εντύπωση ότι ο Μάσσα θα ζούσε την επόμενη μέρα αν είχε κάνει καμια στραβοτιμονιά ΤΥΠΟΥ ΒΕΤΤΕΛ ή θα τον είχε λιντσάρει ολόκληρη η Ιταλια???
ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΣΤΡΑΒΟΤΙΜΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΘΠΑΝΟΣ ΤΟΤΕ Ο ΑΛΟΝΣΟ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΙΦΟΖΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΣΣΑ???ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΦΕΡΡΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟΙ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ...........
-
-
Na kanw mia erwthsh kai den to kanw gia na trollarw.
Kapote otan o Hamilton eixe pei psemmata stoys agwnodikes oloi pesane na ton fane.....
Twra poy yparxoyn ka8ara team orders kai oi odhgpoi ths Ferrari ypostirizoyn oti den einai (kai kala kanoyn afoy einai melh ths omadas kai prepei na thn ypostiriksoyn an 8eloyn na krathsoyn thn doyleia toys opws eixa pei kai tote gia ton Hamilton) den toys kollaei kaneis thn retsinia toy psefth?Just food for thoughts
-
Twra poy yparxoyn ka8ara team orders kai oi odhgpoi ths Ferrari ypostirizoyn oti den einai
Είναι το ίδιο ειλικρινείς και ψεύτες με τους άλλους πιλότους κορυφαίων ομάδων.
Ο Horner πάντως πρέπει να είναι μακράν ο πιο άχρηστος team manager που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Ο Κυριάκος μπροστά του είναι διάνοια. Έχει το κορυφαίο μονοθέσιο μακράν και έχει βάλει τους οδηγούς του να τρώγονται με τα κουρέλια τους και τώρα μιλάει για manipulation.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Δεν φαντάζεσαι τι μπινελίκια έτρωγε από την αρχή του αγώνα μέχρι που άφησε τον Νάντο να περάσει.
+1 η αδερφη μου που βλεπαμε μαζι το gp μου ειπε ουκ ολιγες φορες να ηρεμησω
quiz: αν το οδηγικό διδυμο ηταν οι Μασσα-Ραικκόνεν θα βλεπαμε τι πραγματικά μπορεί να κανει η φετινη Φερραρι?
-
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
ΕΝΑΣ ΔΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
ΟΥΤΕ ΣΤΡΑΒΟΤΙΜΟΝΙΕΣ
ΟΥΤΕ ΦΟΥΣΚΟΘΑΛΑΣΣΙΕΣΕΝΑΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ BILLY BOB TRAILERTRASH ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ ΚΑΘΩΣ ΣΤΡΙΒΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΞΑΚΟΣΙΟΣΤΗ ΕΙΚΟΣΤΗ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ
2010 Grand Prix Santander von Deutschland