-
Καλησπερα σας,
Θα ηθελα να και εγω απο την μερια μου να σας πω εν΄περιληψη τις σκεψεις μου για τον συνδεσμο:
Αναφορικα με την εδρα του συνδεσμου σιγουρα η Μιχαλακοπουλου δεν ειναι και οτι καλυτερο, αλλα με λιγη προσωπικη δουλεια απο το ΔΣ και απο εθελοντες μπορει να βγει κατι καλο μεχρι να βρεθει κατι πιο καταλληλο στα οικονομικα πλαισια του συνδεσμου βεβαιως.Το πιο σημαντικο πιστευω αυτην την στιγμη είναι εμεις οι νεοι υποψηφιοι αν τελικα εκλεγουμε να καταφερουμε να περασουμε νεες ιδεες και να φερουμε πιο κοντα τον συνδεσμο με αγωνιζομενους της γενιας μας ώστε και αυτοι με την σειρα τους να αρχησουν να συμμετεχουν στον συνδεσμο,πραγμα που μεχρι σημερα δεν εχουμε δει,εκτος από τις εποχες του ενιαιου που αναγκαστηκα μαζευομασταν οποτε μας φωναζαν.Αλλο ένα νέο είναι και η ομοσπονδια της οποιας η εμπλοκη στο σπορ θα αρχισει το 2011,και πιστεύω ότι θα γινει μια νεα αρχη για ολους και πιστευω επισης ότι αφου οι ανθρωποι της είναι εκεινοι που επι εποχης ΕΛΠΑ ηταν σε συνεργασια με τον συνδεσμο το ιδιο θα κανουν και τωρα, ετσι ώστε να ακουνε τα προβληματα και τις ιδεες μας προς την προοδο του σπορ.Για την συνδρομη τωρα τα πραγματα είναι λιγο δυσκολα διοτι οι γνωμες πολλων αγωνιζομενων στην αρχη της χρονιας ηταν αντιθετες με την συνδρομη γιατι δεν ηξεραν πως θα αξιοποιουνταν τα χρημτα τους,σιγουρα τα τελευταια χρονια χωρις τα ενιαια οι ποροι του συνδεσμου ηταν μηδενικοι αρα τα χρηματα αυτά είναι χρισημα για την καλυψη των αναγκων του συνδεσμου.Στο μελλον λοιπον πιστευω ότι η ομοσπονδια καλο θα είναι να προσθεσει στο παραβολο για την εκδοση λισανς και ένα ποσο για τον συνδεσμο ετσι ώστε να λειτουργουμε αυτονομα και όχι με ζητιανιες.Με λιγη καλη θεληση και ορεξη όλα είναι εφικτα.
ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
-
Ο χρήστης El Nak Jr έγραψε:
κ.Πλατη, το ψευδωνυμο μου στο σιτε ειναι το ιδιο και στους αγωνες! Φυσικα οχι οσο γνωστο οσο του El-EM αλλα το παλευουμε!αλλα θα υπακουσω...
Θα υπακουσεις? Πουντο?
Αντε, καθαριζει ο νουνος
Πανουργιας Πανουργιας,συνοδηγαρα και πολλα υποσχομενος οδηγος!
Σοβαρα τωρα. Δεν θα πρεπει να τοποθετηθουν και οι υπολοιποι υποψηφιοι, ωστε αυτοι που θα ψηφισουν απο την περιφερεια και δεν θα ειναι στη συνελευση, να ξερουν τι ψηφιζουν? Εκτος κι αν εχει οργανωθει ιντερνετικη μεταδοση, που θα ειναι η μεγαλη κι ευχαριστη εκπληξη. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
αλλα θα υπακουσω...
Αντε, καθαριζει ο νουνος
.Κοιτα παλι το κειμενο μου....
εγραψα ανηψιος....Αυτο φτανει
-
Λιγες ωρες πριν ανοιξουν οι καλπες,θα ηθελα να δωσω συγχαρητηρια στους υποψηφιους που ειχαν το θαρος της γνωμης τους και μας μιλησαν .
Οι υπολοιποι φανταζομαι ....δεν θα παρακολουθουν forum αλλα ειμαι σιγουρος θα τους ακουσουμε το βραδυ,Προς ψηφοφορους Η ΨΗΦΟς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ !!
ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ..ΘΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.
ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΑς (δεν εχει ρουσφετια εδω )Προς υποψηφιους ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ υπαρχει ακομα χρονος να παραιτηθειτε....θα ειναι πολυ ασχημο να παραιτηθειτε μετα την εκλογη σας....
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ
dimos
-
Μαλλον εγω γυρισα και εχω κουραγιο να γραψω...
Συγχαρητιρια στα νεα παιδια που η ψηφος μας τα ανεδειξε, συγχαρητιρια στα νεα προσωπα που ειναι στο συμβουλιο! Συγχαρητιρια στο Γ.Κοσμοπουλο και Πλεσσα που η εμπιστοσυνη που τους δειξαμε ολοι παλι, δικαιωνει τα οσα εχουν κανει τοσα χρονια!
Μακρυς και δυσκολος ο δρομος τους να μας προστατευουν!
Τα παραλειπομενα απο αυριο....
-
Ψάχνουμε χώρο για τον Συνδεσμο !!! εαν δει κανείς κάτι καλό με εύκολη πρόσβαση και φτηνό ενοίκιο να ενημερώσει!!! ευχαριστώ
ΒΗΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΔΣ ΣΟΑΑ