-
Εκλεισα, αλλά ξανανοιγω γιατι θα με τρελλανετε!
Ποιος σας ειπε μωρε οτι πρεπει σωνει και καλα να ισοφαριζονται τ αυτοκινητα? Υπαρκτος Σοσιαλισμος και στους αγωνες? Θ ανοιξετε επιτελους τα μυαλα σας να καταλαβετε τι λεμε? 4,5,6 εταιριες εχουν ανταγωνιστικα και περιπου ιδιων επιδοσεων αυτοκινητα. Εχουν ανταγωνισμο στην αγορα, τι το καλυτερο να πεισθουν -με λιγα εξοδα- ναχουν και στους αγωνες (ανταγωνισμο)
Αμα τους πειραξετε τ αυτοκινητα, γιατι να συμμετασχουν? Ο καθε οδηγος παιρνει απο τα 5,6 αυτο που του αρεσει η αυτο που του δινουν τελος παντων. Και μ αυτο, που θα μοιαζει μ αυτο που πουλιεται στις εκθεσεις πολεμαει, κι η εταιρια πολεμαει μαζι του να το κανει μοδα και κτημα των νεων αγοραστων. Προς τι η εξισωση? Εγω θελω 500 Αμπαρθ, ο αλλος θελει ΣΕΑΤ. Γαμωτο, ολα πια θα πρεπει να γινονται μεσα σε κλουβι ελεγχου απο στενοκεφαλους?
Αντιστοιχα, ο καθε λαστιχάς θα πολεμαει τον αλλο λαστιχά με τα λάστιχα που μπορει ν αγορασει ο Μητσος απ οποιο μαγαζι, κι ο βενζινας με τις βενζινες που αγοραζει ο Μενιος απο καθε πρατηριο.
Μια κατηγορια δηλαδη προσιτη στον κοσμο, που θα εκμεταλευεται και την οπαδοποιηση των νεολαίων με τις μαρκες αυτοκινητων.
Επιτελους, ας αφησουμε την ουρα μας ησυχη, δεν ειμαστε μονοι να κλωθογυριζουμε τα σαξοραλλα, υπαρχει και κοσμος εκει εξω που τραβαει μπροστα και θελει να δει και κατι αλλο.
Ναι στην Ε, φυσικα ΝΑΙ, Γιατι ομως κοντρα στην εξελιξη?
Ολοκληρωμενη προταση μελλοντος πιστευω οτι εκανα, θελει δουλεια ειν αληθεια για να υλοποιηθει, αν αφησουν καποιοι τα σκουριασμενα τους μυαλα να δουλεψουν, θα την καταλαβουν.Τα ιδια μυαλα που οταν ελεγα πριν 15 χρονια 'ΣΟΑΑ σε καθε χωριο' μ ελεγαν διασπαστή και τωρα στηνουν παρατυπες περιφερειακες καλπες (ΟΧΙ δεν θα τις προσβαλλω γιατι ειναι για καλο), τα ιδια μυαλα που οταν πριν 20 (!!!) χρονια ελεγα επιτροπες ΣΟΑΑ για χωμα, ασφαλτο, Ταχυτητα κι αναβασεις (για να μην μπλεκεται ο ενας στα ποδια του αλλου), μ ελεγαν προδοτη και τωρα κανουν επιτροπη ιστορικου!!!Τα ιδια μυαλα που 'σκοτωσαν ' την Καστελλα (25 χρονια τωρα, με τα λεφτα και την ορεξη του Δημου Πειραια θα ειχαμε το Μονακο μας), που καταπιαν το Motorshow 2005, που πολεμησαν την ΟΕΠΑ και τη γιορτη στο ΣΕΦ.
Ρε σκεφτειτε μακρυα απο το συμφεροντακι του καθενα. Για να εφαρμοσθουν κανονισμοι, ασφαλειες, τρειλερ και πιστες, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΟΣΜΟΣ!.
Καλημερα.Υ.Γ. Και για καποιους που τους πηραν τα χρονια και δεν θυμουνται, σ αυτο εδω το θεμα, πριν μιλησω για οτιδηποτε αλλο, εγραψα: ΣΤΡΑΤΗ,ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΡΗΣΗ.ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.
Ανιστορητοι...έγινε αλλαγή χρώματος [mod]
-
Ο χρήστης yugo έγραψε:
Οσο το συτημα δεν γινεται επαγγελματικο απο τον κλητηρα μεχρι τον προεδρο,δεν υπαρχει φως.
Αν δεν κάνω λάθος, αυτό αποτελεί πρόταση. Οπότε, γιατί είναι κακό να γίνονται προτάσεις σε ένα topic με τίτλο 'Προτάσεις για το 2011', το οποίο μάλιστα άνοιξε ο πρόεδρος της ΕΘΕΑ;
Επ' ευκαιρία, κάτι ακόμα:** Πρόσφατα η WWF με τη συνυπογραφή του δασαρχείου Πάρνηθας έβαλε πινακίδες στη Φυλή και στο Μερκούρη που απαγορεύουν την τέλεση αγώνων αυτοκινήτων και δοκιμών.** Πολύ σύντομα αυτό θα γίνει και σε άλλους δρυμούς όπως στον Αγ. Κωνσταντίνο, στη χωμάτινη Παύλιανη κ.λπ. Επίσης, αν γίνει η προγραμματιζόμενη από την κα Μπιρμπίλη επέκταση της έννοιας της 'δασικής περιοχής', αυτό θα γίνει σε πάνω από τις μισές Ε.Δ. της χώρας. Αντίθετα, το Βουλγαρίας περνάει σε μεγάλο βαθμό μέσα από εθνικό τους δρυμό, και ανάλογα πράγματα ισχύουν σε άλλες 'υπανάπτυκτες' χώρες όπως η Ιταλία, η Γαλλία, η Αγγλία κ.λπ. Η WWF Ελλάδας έχει ομάδα δικηγόρων-μελών της που ασχολούνται αφιλοκερδώς με το θέμα (αυτό το γνωρίζω προσωπικά). Μήπως πρέπει να συγκροτήσει και η ομοσπονδία μια τέτοια άτυπη ομάδα δικηγόρων πριν είναι πολύ αργά για την ίδια την ύπαρξη των ράλλυ; Απ' όσο ξέρω υπάρχουν αγωνιζόμενοι με αυτό το επάγγελμα.
ΥΓ. Πιο πάνω ένα παλικάρι με Ν1 ζήτησε συγγνώμη(!!!!) που εξέφρασε άποψη σε εμάς τις ακατάδεχτες αυθεντίες. Τώρα ο platis σταματάει. Θερμή παράκληση: Όσοι έχετε να γράψετε μια ιδέα, γράψτε τη και γράψτε άλλες τρεις φορές στα @ρχίδι@ σας όσους δε θέλουν να τη γράψετε. Ακόμα και αν είναι μπούρδα, ακόμα και αν δεν εφαρμοστεί ποτέ, χίλιες φορές να ακουστεί παρά να συνεχίζουν να ακούγονται μόνο καταστροφικές γκρίνιες, μομφές, μηδενισμοί και γενικότητες. Αυτά, πέρα από την αηδία και τη θυμηδία που πλέον προκαλούν, ποτέ δεν προσέφεραν ούτε θα προσφέρουν κάτι.
αυτο που εχω κανει μπολντ εχει γινει? το εχετε δει?
χαχαχαχαχαχαχα
δλδ εκει που εχει σπιτια,ταβερνες κλπ θεωρουν οτι οι αγωνες τουτου ειναι κακο για την φυση?,που αλλωστε κανουμε περιπου 200 του χρονο στην ελλαδα και εχουν βαρεθει οι ανθρωποι να βλεπουν αγωνιστικα...χαχαχα
μονο για αυτο ειμαστε απαραδεκτοι.....
ειναι δυνατον να μην μπορουμε να κανουμε αγωνα στο μερκουρη..... -
Συγκεντρωσουουου Docακο μας , με σκορπιες ριπες και τουρλουμπουκι παλια σου αποθημενα ....... δεν μας πειθεις για το εργο που θα ηθελες ... αλλα δεν εκανες !
Οπως εχουμε πει και το γνωριζουν ολοι ... φαεινες παντα ειχες , το ποσο πραγματοποιησιμες ηταν και ειναι , σηκωνει πολλη κουβεντα για τα παλια (και λειπουν αυτοι που θα σε εκαναν αφισα , με το θυμητικο τους , αλλα σε διαβαζουν και ισως θα ) κι αυτος ο λαικισμος που σε εχει καταβαλει τελευταια ..... σε αδικει , ομολογουμενως .
Για τις νεες σου προτασεις για αναπτυξη νεου αιματος ....... αστο μπαζουν απο παντου ολα αυτα που εγραψες ,και δειχνουν οτι εισαι στον κοσμο σου τον ρομαντικο ακομα ......... κατσε εκει , καλα ειναι .......
Δεν τα **ζεις ** φιλε μου , γιαυτο και τα πιστευεις αυτα τα ανεκδοτα , οτι γινοντε ετσι .
Καποιοι ελαχιστοι ψηνουν ακομα παΪδακια την παραμονη ¨του αγωνα και την βρησκουν (εκει εχεις μεινει ) και οι αλλοι οι περισσοτεροι ξηλωνουν το μοτερ τους για να παρουν ενα δεκατο .....μεχρι το πρωι -
Εντυπωσιακο οτι για αλλη μια φορα η κουβεντα καταστρεφετε...Χαρακτηριστικο!
Αφηστε τα κουτα υπονοουμενα και τις μπηχτες και ανοιξτε τα ματια σας! καθε προταση πιστευω οτι ειναι καλοδεχουμενη απο τη καινουργια αρχη του σπορ.
-
Με - 40% πωλησεις στον τομεα των αυτοκινητων και με την χρονια κοντοφθαλμη αντιληψη, βοηθεια απο εισαγωγεις,δυσκολο... Ακομα πιο δυσκολο το ρισκο για τους ντιλερ να εμπλακουν οπως παλια..
Ας κανονισουμε να μεινει καμια διδρομη ωστε να μπορουμε να κανουμε ραλλια, γιατι πολυ συντομα θα κανουμε ροντε στην κατω ραχουλα οπως παμε με τα οικολογικα συμφεροντα.
Ας λυσουμε το προβλημα με τα κτεο ή εστω εναν ειδικο και αυστηρο ετησιο ελεγχο.
Ας λυθει το προβλημα με τα τρειλερ.
Ας δουμε το παραθυρι που εχει η Oυαλλια με τα prima vista νυχτερινα (καμια σχεση με regulrity) και για μια φορα ας ειμαστε διμιουργικοι και με οραμα. Αν ειναι να κανουμε μονο διαπιστωσεις ας το κλεισουμε το μαγαζι ή ας το γυρισουμε σε περιγραφες του ποσο ωραια ηταν τοτε..
P.S Κυριοι ξυπνατε οταν κανανε το cup με τα 205 στην Αγγλια το forum ηταν αυτο που εβγαλε ουσιστικα τoυς κανονισμους, τα ιδια και με το bmw κ με τα clio.
Δουλεια υπαρχει, ο καθενας σας-μας μπορει να προσφερει και θα ειναι ανηθικο να μην το κανει.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Συγκεντρωσουουου Docακο μας , με σκορπιες ριπες και τουρλουμπουκι παλια σου αποθημενα ....... δεν μας πειθεις για το εργο που θα ηθελες ... αλλα δεν εκανες !Οπως εχουμε πει και το γνωριζουν ολοι ... φαεινες παντα ειχες , το ποσο πραγματοποιησιμες ηταν και ειναι , σηκωνει πολλη κουβεντα για τα παλια (και λειπουν αυτοι που θα σε εκαναν αφισα , με το θυμητικο τους , αλλα σε διαβαζουν και ισως θα ) κι αυτος ο λαικισμος που σε εχει καταβαλει τελευταια ..... σε αδικει , ομολογουμενως .
Για τις νεες σου προτασεις για αναπτυξη νεου αιματος ....... αστο μπαζουν απο παντου ολα αυτα που εγραψες ,και δειχνουν οτι εισαι στον κοσμο σου τον ρομαντικο ακομα ......... κατσε εκει , καλα ειναι .......
Δεν τα **ζεις ** φιλε μου , γιαυτο και τα πιστευεις αυτα τα ανεκδοτα , οτι γινοντε ετσι .
Καποιοι ελαχιστοι ψηνουν ακομα παΪδακια την παραμονη ¨του αγωνα και την βρησκουν (εκει εχεις μεινει ) και οι αλλοι οι περισσοτεροι ξηλωνουν το μοτερ τους για να παρουν ενα δεκατο .....μεχρι το πρωιΕΥΓΕ! Αψογη δημοσιευση,Γαλλοιταλικος πολιτισμος βγαλμενος απο echappement και Autosprint!!! Ετσι θα τους μοιασουμε
Αυτες και αλλες φαεινες -μακρυα απο σενα-και μη εξαρτωμενες απο τον καθημερινο μου επιουσιο, μου εξασφαλισαν μια ομορφη και γεματη προσωπικη ,οικογενειακη και 'αθλητικη' ζωη. Κι αυτη ειναι η ουσια Χριστο μου.Η κριτικη καλοδεχουμενη στο κουτακι με τις καλες και τις κακες αναμνησεις καλε μου!Εγω παντως 5 του Σεπτεμβρη θα πυροβολαω στα Γιαννενα, αντι να παιρνω Lexotanil και να ξεσπαω με κακιες.
Με τιμη
Χ.Π. -
Απανταω στη θετικη προκληση του reddragon για εργο.
Αναθεστε μου την εκπονηση κανονισμου και την διερευνηση της δυνατοτητας να υλοποιηθει η προταση μου, κι εγω μεχρι τελος Οκτωβριου, κι αφου μιλησω με τα τμηματα marketing 5-6 εταιριων, θα σας τα εχω ετοιμα. Με την προυποθεση και την υποσχεση οτι αν ολοκληρωθει το σχεδιο, θα το υλοποιησετε το 2011και δεν θα παει κι αυτη η προσπαθεια χαμενη.
Reddragon, εσυ μιλας για λεφτα, εγω σε πρωτη φαση για γενναιες εκπτωσεις. Πρωτα η παραγωγη, μετα η πωληση.
Στο εξης,απαντω σε σοβαρα σχολια... -
H Πρότασή μου για το 2011 είναι να γίνουν όσο λιγότεροι αγώνες είναι δυνατόν για να έχουν ένα σημαντικό αριθμό συμμετοχών ο κάθε ένας.Αγώνες που θα έχουν λιγότερες απο 20-30 συμμετοχές καλό θα είναι να μην γίνονται γιατί περισσότερο κακό κάνουν παρά καλό.
μία λύση των 5-6 ραλλύ απο 70-120 χλμ (με συντελεστές) μαζί με άλλα 6-7 σπρίντ των 4χ10 χλμ θα ήταν έξυπνη.ούτε φιλικά ούτε νοτίου Ελλάδος ούτε βορείου.
θα πρέπει όμως παράλληλα να μειωθούν τα παράβολα συμμετοχής και επίσης θα ήταν δίκαιο τα πληρώματα που τρέχουν μακριά απο την έδρα τους να πληρώνουν λιγότερο παράβολο απο αυτούς που είναι κοντά.Δηλαδή εγώ που είμαι Χαλκιδική να πληρώσω 500 ευρώ για ένα ΔΕΘ αλλα αυτός που είναι απο Πύργο να πληρώσει 200 ευρώ.
Αυτονόητο είναι οτι το θέμα με τα τρέιλερ πρέπει να λυθεί άμεσα.
Με το να λιγοστέψουν οι αγώνες μόνο θετικά πράγματα μπορώ να δώ.
Με τα κυριότερα
α) τον ανταγωνισμό των λεσχών μεταξύ τους προς όφελος του αγωνιζόμενου
β) αύξηση του αριθμού συμμετοχών στους λίγους πλέον αγώνες οι οποίοι θα τραβάν την προσοχή περισσότερων θεατών-απλών παρατηρητών-αγωνιζομένων-χορηγών-δημοσιογράφων.
γ)αύξηση συναγωνισμού στο αγωνιστικό κομμάτι λόγο περισσότερων συμμετοχών
δ)θεατές στα βουνά οι οποίοι εάν θα είναι πολλοί όλο το 2011 και τους 12-13 αγώνες ,τότε ίσως το 2012 να βρούμε κάποιο χορηγό ή να πλασάρουμε το προϊόν σε ένα μεγάλο τηλεοπτικό κανάλιόσο για τους κανονισμούς να γίνει μιά καταγραφή των ήδη υπαρχόντων ενεργών αυτοκινήτων και να βγούνε κανονισμοί που θα προάγουν τον συναγωνισμό σε όλες τις κατηγορίες.Δεν νομίζω εν μέσω οικονομικής κρίσης να φτιάξουνε πολλοί καινούρια αυτοκίνητα.Δυστυχώς τα αυτοκίνητα που έχουμε είναι τα 40 σαξόραλα τα 15 γιάρις τα 30 έβο και τα 100+ Έψιλον και με αυτά θα πορευτούμε...
Κύριε Στράτη καλή δύναμη και χαρά στο κουράγιο σας!!
-
ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ,ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΡΑΛΛΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΚΟΛΟΥΘΗ.
ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ,Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ Ε.Δ. (ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Δ.) ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΧΩΡΟ,ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ) ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΛΕΣΧΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΘΕΑΤΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ, ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.
ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΧΩΡΟΙ. ΠΥΡΓΟΣ-ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ,ΛΑΜΙΑ-ΕΚΘΕΣΗ,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΔΕΘ,Κ.Ο.Κ.
ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ,ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΡΑΛΛΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΚΟΛΟΥΘΗ.
ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ,Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ Ε.Δ. (ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Δ.) ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΧΩΡΟ,ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ) ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΛΕΣΧΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΘΕΑΤΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ, ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.
ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΧΩΡΟΙ. ΠΥΡΓΟΣ-ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ,ΛΑΜΙΑ-ΕΚΘΕΣΗ,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΔΕΘ,Κ.Ο.Κ.
'EL-EM'
Την πρόταση σου την βλέπω θετικά.
Α ν επιλεγεί από την οργάνωση ο κύριος Βωβός θα παραβρεθεί? η θα τον αντικαθιστάς εσύ όπως συνήθως γίνεται. -
Εγω παντως 5 του Σεπτεμβρη θα πυροβολαω στα Γιαννενα, αντι να παιρνω Lexotanil και να ξεσπαω με κακιες.
Με τιμη
Χ.Π.[/quote]Είστε σίγουρος γιατρέ οτι θα γίνει το σπρίντ στα Γιάννενα? Γιατί ούτε ο Παπαζήσης ούτε ο Αποστόλης απαντούν
στις προσκλήσεις πολλών από το forum να μας πληροφορήσουν γιατί δεν έγινε το ασφάλτινο σπρίντ και τι θα
γίνει - άν γίνει - το χωμάτινο. Αδικαιολόγητη σιωπή. -
Ο χρήστης bomag-takis2 έγραψε:
'EL-EM'
Α ν επιλεγεί από την οργάνωση ο κύριος Βωβός θα παραβρεθεί? η θα τον αντικαθιστάς εσύ όπως συνήθως γίνεται.TO ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ (ΑΦ'ΟΣΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΕΙ ΕΠΑΞΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ?
ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ,ΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ (ΠΙΘΑΝΟΝ) ΑΠΟΝΤΑ κ.ΒΩΒΟ ?
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΚΘΕΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΜΑΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
'EL-EM'
Α ν επιλεγεί από την οργάνωση ο κύριος Βωβός θα παραβρεθεί? η θα τον αντικαθιστάς εσύ όπως συνήθως γίνεται.TO ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ (ΑΦ'ΟΣΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΕΙ ΕΠΑΞΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ?
ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ,ΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ (ΠΙΘΑΝΟΝ) ΑΠΟΝΤΑ κ.ΒΩΒΟ ?
'EL-EM'
Αγαπητέ μου κύριε el-me άλλο να είναι παρών ο κύριος Βωβός και να θέσουν ερωτήματα [θεατές ] και άλλο να απαντάς εσύ για λογαριασμό τού ο τρόπος σκέψεις του καθενός είναι διαφορετικος,δεν συμφωνείς?
Όσο το αν έχω εγώ κάποιο πρόβλημα προσωπικό κανένα και γιατί να έχω ένας ρομαντικός θεατής των αγώνων είμαι.. -
'EL-EM'
'EL-EM'
Αγαπητέ μου κύριε el-me άλλο να είναι παρών ο κύριος Βωβός και να θέσουν ερωτήματα [θεατές ] και άλλο να απαντάς εσύ για λογαριασμό τού ο τρόπος σκέψεις του καθενός είναι διαφορετικος,δεν συμφωνείς?
Όσο το αν έχω εγώ κάποιο πρόβλημα προσωπικό κανένα και γιατί να έχω ένας ρομαντικός θεατής των αγώνων είμαι..ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΩ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΑΣ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ,ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ, ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ.
ΠΑΝΤΩΣ,ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,ΑΝ ΘΕΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ,ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ,Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ Ε.Δ. (ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Δ.) ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΧΩΡΟ,ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ) ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΛΕΣΧΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΘΕΑΤΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ, ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.
'EL-EM'
Α ν επιλεγεί από την οργάνωση ο κύριος Βωβός θα παραβρεθεί? η θα τον αντικαθιστάς εσύ όπως συνήθως γίνεται. -
Λωρη σαν θεωρια καλο ακουγεται, αλλα στην πραξη δεν μπορω να καταλαβω τι θα εξυπηρετησει και πως θα φερει τον απλο κοσμο πιο κοντα στους αγωνες.
Επισης δε μπορω να φανταστω εσενα ή τον Αρη να απαντας στην πλατεια του πυργου σε 15χρονα παιδακια ή στο Μητσο τον καλουπιτζη που την επομενη θα παει με το αγροτικο του να σας δει στη φολοη.(δλδ δεν ξερω ποιο θα ειναι το υφος και το νοημα των ερωτησεων που εσεις θα απαντατε) -
Αν λιγακι ξεχειλωσουμε την προταση του Λωρη και ΑΝ αντι για ερωτησεις γινει μια συνοδηγηση προσφορα απο ΟΛΟΥΣ τους συμμετεχοντες με τυχερους οσους απο τους θεατας μπορουν να αποδειξουν οτι εχουν π.χ το ιδιο ονοματεπωνυμο η την ιδια ημερομηνια γεννησεως (η με διαφορα 10ετιας,20ετιας κλπ.), η οτι αλλο θελουν οι προσφεροντες;
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
δλδ εκει που εχει σπιτια,ταβερνες κλπ θεωρουν οτι οι αγωνες τουτου ειναι κακο για την φυση?,που αλλωστε κανουμε περιπου 200 του χρονο στην ελλαδα και εχουν βαρεθει οι ανθρωποι να βλεπουν αγωνιστικα...χαχαχα
ειναι δυνατον να μην μπορουμε να κανουμε αγωνα στο μερκουρη.....Η συγκεκριμένη πινακίδα έχει τοποθετηθεί σε πολλά σημεία. Υπάρχει κοντά στην πύλη των ανακτόρων στο Μερκούρη, υπάρχει στη διασταύρωση για το μοναστήρι στη Φυλή και επίσης υπάρχει σε όλες τις εισόδους προς τις χωμάτινες για Αυλώνα και τα Ακροπολικά Σκούρτα. Τοποθετήθηκε πριν περίπου 1,5 μήνα και φέρει την υπογραφή της WWF και του δασαρχείου.
Δυστυχώς, το θέμα δεν έχει καθόλου πλάκα, γιατί οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν τεράστιο κόμπλεξ με το θέμα των αγώνων (οι ίδιοι αδυνατούν να ελέγξουν όχημα όταν ξεπεράσει τα 30 χλμ/ώρα και πολύ θα ήθελαν να κινούνται όλοι με τα πόδια) και έχουν κατορθώσει να είναι 'της μόδας'. Επιμένω ότι πρέπει να μπει στις πρώτες προτεραιότητες της ομοσπονδίας, γιατί δημιουργήθηκε ήδη προηγούμενο και, αν πράγματι αλλάξει το καθεστώς των δασών και αποκτήσουν όλα τα χαρακτηριστικά προστασίας των δρυμών, σύντομα θα δείτε ίδιες πινακίδες στην Παύλιανη, στο Δροσοχώρι, στον Αγιο Κωνσταντίνο, στο Χολομώντα, στο Σέλι, στις Καρούτες, στην Καλοσκοπή, στο Καράβωμα και αλλού. Και τότε δε νομίζω να έχει καν νόημα ύπαρξης οποιαδήποτε ομοσπονδία. -
Αγαπητε yugo,
Τοτε θα ερθει η ωρα να εκδικηθουν οι πιστες.Η Χαλανδριτσα θα φιλοξενει μονο FIA GT , o Ορχομενος παραδοσιακα F1 , τα Μεγαρα ολες τις κατηγοριες καρτ και για να μην ξεχνιομαστε ισως οι Σερρες αποκτησουν ραμπα στον σταθμο να ξεφορτωνουν τα τρειλερ με τα αγωνιστικα και τους αγουροξυπνημενους οδηγους και μηχανικους που θα ανεβαινουν κατα ορδες απο την Αθηνα.Εκτος και αν δεν εχει βρει ο εκαστοτε οργανωτης αγωνων , ακομα βισμα ,για να υπαρχει δευτερος υπαλληλος του ΟΣΕ κατα την ωρα τησ φορτοεκφορτωσης.
Μπαμπης Κολιγιαννης
-
Ο χρήστης yugo έγραψε:
ειναι δυνατον να μην μπορουμε να κανουμε αγωνα στο μερκουρη.....Η συγκεκριμένη πινακίδα έχει τοποθετηθεί σε πολλά σημεία. Υπάρχει κοντά στην πύλη των ανακτόρων στο Μερκούρη, υπάρχει στη διασταύρωση για το μοναστήρι στη Φυλή και επίσης υπάρχει σε όλες τις εισόδους προς τις χωμάτινες για Αυλώνα και τα Ακροπολικά Σκούρτα. Τοποθετήθηκε πριν περίπου 1,5 μήνα και φέρει την υπογραφή της WWF και του δασαρχείου.
Δυστυχώς, το θέμα δεν έχει καθόλου πλάκα, γιατί οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν τεράστιο κόμπλεξ με το θέμα των αγώνων (οι ίδιοι αδυνατούν να ελέγξουν όχημα όταν ξεπεράσει τα 30 χλμ/ώρα και πολύ θα ήθελαν να κινούνται όλοι με τα πόδια) και έχουν κατορθώσει να είναι 'της μόδας'. Επιμένω ότι πρέπει να μπει στις πρώτες προτεραιότητες της ομοσπονδίας, γιατί δημιουργήθηκε ήδη προηγούμενο και, αν πράγματι αλλάξει το καθεστώς των δασών και αποκτήσουν όλα τα χαρακτηριστικά προστασίας των δρυμών, σύντομα θα δείτε ίδιες πινακίδες στην Παύλιανη, στο Δροσοχώρι, στον Αγιο Κωνσταντίνο, στο Χολομώντα, στο Σέλι, στις Καρούτες, στην Καλοσκοπή, στο Καράβωμα και αλλού. Και τότε δε νομίζω να έχει καν νόημα ύπαρξης οποιαδήποτε ομοσπονδία.ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΙΓΟ ΧΙΟΥΜΟΡ.
ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΑΣΗ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΑΤΕ.
ΦΙΛΙΚΑ
ΔΗΜΗΡΗΣ Σ.
Προτάσεις για το 2011