-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ποιό κόστος Ενιαίου θα θεωρούσες λογικό δηλ. όχι 'ακριβό' ?
Για σύγχρονο αυτοκίνητο εννοείται δηλ. με εμπορικό ενδιαφέρον.Mαλιστα , καλη η ερωτηση , με γκελ για !!!
Να το παμε αλλοιως .
Ποιο ειναι το κοστος μιας χρονιας , για ενα παιδι που ακολουθει πρωταθλημα καρτ και ηδη εχει μεγαλωσει και θελει να μεταπηδησει ?
Το ποσον που εχω ακουσει .... ειναι κοντα στο 10αρικο ,και πιστευω οτι με ενα τετοιο ποσο θα επρεπε να ξεκινησει ενα σημερινο ενιαιο , ποσον ομως που δεν υπαρχει , και εδω ειναι το προβλημα οτι δεν εχουμε οπως τα παλια ωραια χρονια αντιπροσωπους που να βοηθησουν στις χρηματοδοτησεις (περα απ'τα ποσα προβολης και σωστης διαφημησης τους )ωστε να βρεθουν 12-15 αγωνιζομενοι να μπουν στο παιγχνιδι !
Αν υπαρξει ενας τετοιος , με συνεργασια με οποια αντιπροσωπεια ενδιαφερθει για να αυξησει τις πωλησεις της μπορει να γινει , και πιστευω οτι επειδη η κατασταση ειναι ηδη στον πατο (γενικα στον Ελληνα) εδω και καιρο , το ταιμινκ ειναι υπερ μιας τετοιας ιστοριας !
Δεν ξερω αν εχεις διαφορετικη γνωμη .Κοιτα να δεις ρε φιλε που στο λεξιλογιο σας υπαρχει και το καρτ τωρα που εσφιξαν οι κωλοι!Δεν ειδα ποτε κανεναν απο ολους εσας τους ραλλακιδες να ερθει ολα αυτα τα χρονια στο καρτ να δει, παρα μονο απο σποντα!και τωρα καρτ.........!
Μαλλον ξεχασατε τι μας σουρατε οταν ηρθαμε να κανουμε ραλλυ εγω με τους 'φιλους' μου!
Να σας θυμησω εγω!Τα κωλοπαιδα που εχουν κανει τα βουνα πιστα,που εδω δεν θα κανουν οτι θελουν που που που... και ενα καρο φλωριες!!!!αξαφνα τα παιδια απο τα καρτ που ειναι?
Ολοι εσεις εχετε ενα τεραστιο μερισμα για την αποχη του καρτ απο τα αυτοκινητα γτ ετσι θελατε ναναι,πανε γρηγορα αυτοι οι καρτακιδες αστους εκει που ειναι να εχουμε την ησυχια μας,και να,την εχετε....λιγοι και αργοι!Καιτατζης Παναγιωτης
-
Τακη ακου μερικα πραγματα γιατι πηρες φορα και τα ισιωσες ολα .(τα δεν σε τιμουν κατ'αρχην ).
Πρωτα απ'ολα δεν ημουν ποτε απ'αυτους που ελεγαν οτι δεν πρεπει να κανουμε δοκιμες στα ραλλυ .αντιθετα ελεγα οτι χωρις την τελεια γνωση του δρομου δεν μπορειτε να προσφερετε αυτο που θελουν να δουν οι θεατες . Ο.κ μεχρι εδω ?(ασχετο οτι καποιοι καφροι ,που συνεπεσαι να προερχοντε απ'τα καρτ , εφθασαν μεχρι τα θανατηφορα ).
Μετα , παμε στους καρτιστες ( δεν ειμαι απ'αυτους που ολα τα σφαζουν ολα τα μαχαιρωνουν και δεν ασχοληθηκα ποτε με το καρτ ο.κ ? Εσυ σαν γνωστης του θεματος οσο λιγοι γυρω απ'το καρτ , ειμαι σιγουρος οτι πιστευεις οτι η συνεχεια για ενα παιδι που μεγαλωνει ειναι η μεταπιδηση του τουλαχιστον στα αυτοκινητα την στιγμη που η οποιαδηποτε φορμουλα στην Ελλαδα δεν εχει ευδοκιμησει .
Αν εσυ πιστευεις οτι η λυση η οικονομικη για το επομενο σταδιο απ'το καρτ δεν ειναι ενα ενιαιο (για τα ελληνικα δεδομενα )...... κατι θα εχεις ξεχασει , η η αγωνια σας οτι θα χασεται τους πελατες του καρτ σε κανει να λες τετοια ανεκδοτα εδω μεσα , ενταξει γρηγορε ?
Αυτοι που δεν αποχωριζοντε το καρτ και στα 40 τους ,εχουν κανει τις επιλογες τους .Σιγουρα υπαρχουν κι αυτοι που θελουν να δοκιμασουν για διαφορους λογους το επομενο βημα , φυσικη εξελιξη στον χωρο αυτον.Και μαθε και κατι που δεν εχεις καταλαβει τοσα χρονια , γρηγοροι περασαν πολλοι απ'αυτο το αθλημα , γρηγοροι και με ποιοτητα .....ελαχιστοι ! γιαυτο και δεν σωνεται με τιποτα το αθλημα αυτο !
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Τακη ακου μερικα πραγματα γιατι πηρες φορα και τα ισιωσες ολα .(τα δεν σε τιμουν κατ'αρχην ).Πρωτα απ'ολα δεν ημουν ποτε απ'αυτους που ελεγαν οτι δεν πρεπει να κανουμε δοκιμες στα ραλλυ .αντιθετα ελεγα οτι χωρις την τελεια γνωση του δρομου δεν μπορειτε να προσφερετε αυτο που θελουν να δουν οι θεατες . Ο.κ μεχρι εδω ?(ασχετο οτι καποιοι καφροι ,που συνεπεσαι να προερχοντε απ'τα καρτ , εφθασαν μεχρι τα θανατηφορα ).
Μετα , παμε στους καρτιστες ( δεν ειμαι απ'αυτους που ολα τα σφαζουν ολα τα μαχαιρωνουν και δεν ασχοληθηκα ποτε με το καρτ ο.κ ? Εσυ σαν γνωστης του θεματος οσο λιγοι γυρω απ'το καρτ , ειμαι σιγουρος οτι πιστευεις οτι η συνεχεια για ενα παιδι που μεγαλωνει ειναι η μεταπιδηση του τουλαχιστον στα αυτοκινητα την στιγμη που η οποιαδηποτε φορμουλα στην Ελλαδα δεν εχει ευδοκιμησει .
Αν εσυ πιστευεις οτι η λυση η οικονομικη για το επομενο σταδιο απ'το καρτ δεν ειναι ενα ενιαιο (για τα ελληνικα δεδομενα )...... κατι θα εχεις ξεχασει , η η αγωνια σας οτι θα χασεται τους πελατες του καρτ σε κανει να λες τετοια ανεκδοτα εδω μεσα , ενταξει γρηγορε ?
Αυτοι που δεν αποχωριζοντε το καρτ και στα 40 τους ,εχουν κανει τις επιλογες τους .Σιγουρα υπαρχουν κι αυτοι που θελουν να δοκιμασουν για διαφορους λογους το επομενο βημα , φυσικη εξελιξη στον χωρο αυτον.Και μαθε και κατι που δεν εχεις καταλαβει τοσα χρονια , γρηγοροι περασαν πολλοι απ'αυτο το αθλημα , γρηγοροι και με ποιοτητα .....ελαχιστοι ! γιαυτο και δεν σωνεται με τιποτα το αθλημα αυτο !
[color=#000080Δυστυχως για εσενα εχεις γινει γραφικος και χωρις αποτελεσμα,δεν θα κατσω να ασχολειθω μαζι σου γτ δεν εχω σκοπο να μαλωσω ουτε να δωσω αξια σε εναν ανθρωπο που δεν μετα απο 100 χρονια ασχολιας με τους αγωνες καταφερνει να γραφει μονο χαζα και να διαφωνει με ολους!το κανεις η απο βιτσιο η γτ δεν εχεις κατι αλλο να κανεις!
Δεν ανησυχω καθολου για τους πελατες μου γτ δεν σας γνωριζουν καν,ειστε ανυπαρκτοι,αλλα και να σας γνωρισουν δεν νομιζω πως ειστε σε θεση να τους εξυπηρετησετε με την ασχετοσυνη που σας διακατεχει!
Ειστε τουλαχιστον καφρος λεγοντας πως καποιος σκοτωσε καποιον,αυτο μπορει να συμβει σε οποινδηποτε απο εμας που κανουμε αγωνες,δεν σημαινει πως ειναι ηθελημενο,καλο θα ηταν να παρεις πισω μια ακομη βλακεια που εγραψες!Καιτατζης Παναγιωτης
-
Ο Πλατης εχει μια ωραια υπογραφη ,γαντι . Ευγε αγορι μου .........σε ευχαριστω για τον εποικοδομητικο διαλογο των προτασεων ταχυτητας .
-
Ο χρήστης kai43 έγραψε:
[
[color=#000080Δυστυχως για εσενα εχεις γινει γραφικος και χωρις αποτελεσμα,δεν θα κατσω να ασχολειθω μαζι σου γτ δεν εχω σκοπο να μαλωσω ουτε να δωσω αξια σε εναν ανθρωπο που δεν μετα απο 100 χρονια ασχολιας με τους αγωνες καταφερνει να γραφει μονο χαζα και να διαφωνει με ολους!το κανεις η απο βιτσιο η γτ δεν εχεις κατι αλλο να κανεις!
Δεν ανησυχω καθολου για τους πελατες μου γτ δεν σας γνωριζουν καν,ειστε ανυπαρκτοι,αλλα και να σας γνωρισουν δεν νομιζω πως ειστε σε θεση να τους εξυπηρετησετε με την ασχετοσυνη που σας διακατεχει!
Ειστε τουλαχιστον καφρος λεγοντας πως καποιος σκοτωσε καποιον,αυτο μπορει να συμβει σε οποινδηποτε απο εμας που κανουμε αγωνες,δεν σημαινει πως ειναι ηθελημενο,καλο θα ηταν να παρεις πισω μια ακομη βλακεια που εγραψες!Καιτατζης Παναγιωτης
Τάκη..Επειδή εγώ μπορώ να σου μιλήσω την ιδια γλώσσα... Ωπα! Φιλαράκο!!!! πάτα φρένο!!!Γιατι ή με λάθος ανθρώπους τα εχεις βάλει, ή εχεις καβαλήσει πολύ μεγάλο καλάμι και δεν βλέπεις τίποτα απο ψηλά...
Ρε φίλε, Οταν ήρθαν οι καρτίστες στην πίστα, αντίθετα μάθαμε απο αυτούς...Ι Ισως οχι απο την δική σου γενιά, αλλα απο την παλαιότερη..., οπως Μιχελακάκη, Παπαντωνίου, Φαμπιάτο...Τους συναγωνιστήκαμε (μάθαμε
)και συνηπάρξαμε...
Είσαι αδικος, οταν τους βάζεις ολους σε ενα τσουβάλι, και ιδιαίτερα, οταν μας αποκαλείς 'ραλλάκιδες', αφού πάντα η σε Ενιαία με πίστα θα μας βρείς ή σε αγώνες ταχύητητας γενικά.
Επιπλέον, τα οποια απωθημένα κουβαλάς απο τις εμπειρίες σου, στην μεταπήδησή σου στο αυτοκινητο, να τα απευθύνεις εκεί που πρέπει και οχι γενικά.Δεν νομίζω ποτέ οτι Εγώ ή ο Πατέρας μου, δεν χειροκροτήσαμε τις επιδόσεις σας, (Εσένα, των Ζάχων, του Παπαρινόπουλου). Αντίθετα, αν κάνεις μια ερευνα, σε οτι εχει γραφτεί εδω μέσα, θα δεις οτι ποτέ δεν εγγραψε κάτι αρνητικό για εσάς, μιας και σας θεωρούσε το μέλλον των αγώνων και προς το εξωτερικό...Επίσης 'φιλαράκο' για τα θανατηφόρα που εγγραψε ο APR, ξέρεις πολύ καλά γιατι τα εγγραψε...ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ. Και ρε φίλε, οχι. Δεν μπορεί να συμβεί στον καθένα, ΟΤΑΝ ΚΆΝΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΊΣΕΙΣ ΣΕ ΓΡΗΓΟΡΌΤΕΡΟ ΡΥΘΜΌ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΑΓΏΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ.Αλλα εσύ, εγώ, τα αδέρφια Ζαχοι και οι περισσότεροι νέοι, γαλουχηθήκαμε με το να σεβόμαστε τον περαστικό οικογενειάρχη και οχι να το γράφουμε στα π@π@ρι@ μας...
Και κάτι τελευταίο...Το οτι πρέπει να ερθουν οι 'καρτίστες και στα αυτοκίνητα', ήταν καθαρά κουβέντα της ΕΠΑ-ΟΜΑΕ-ΕΘΕΑ.
Μάθε και εσύ να διαβάζεις λίγες σελίδες παραπίσω...
Η προσωπική μου γνώμη, είναι οτι μου είναι αδιάφορο, αν ερθουν ή δεν ερθουν...Για εμάς, είναι ολοι οδηγοί αγώνων με διαφορετικές ηλικίες.Ειναι κέρδος για τους αγώνες και οχι για τις τσέπες...
Αν φοβάσαι κάτι λοιπόν, βάλτα με την ΕΘΕΑ, και οχι μαζί μας...Και είναι κρίμα που δεν γράφεις δικές σου προτάσεις (δουλεμένες στο μυαλό για μέρες και προσαρμοσμένες στην Ελληνική πραγματικότητα) και απλά βρίζεις ή χλευάζεις.
Η γενιά σας εχει πλέον οριμάσει και εχει εμπειρία στους αγώνες, αλλα οι μόνες φορές που μπήκατε να γράψετε, ήταν οταν σας ενόχλησε που το Παλλάδιο (πέρυσι) κόπηκε, ή που μπήκαν σικεην. Κατα τα αλλα ολα τα αλλα ήταν καλά και τέλεια? δλδ, τα προβλήματα των αγώνων (γενικά - και καρτ) πιστευετε οτι έίναι λυμένα?
-
A.
-
Όλη τη βδομάδα σκεφτόμουν να γράψω κάτι αλλά δεν είχα τον χρόνο. Προφανώς είχα ξεχάσει την παρότρυνση του van να χάσω τον χρόνο μου γράφοντας δυο προτάσεις για τον καλοκαιρινό αγώνα στις Σέρρες, αυτόν που τελικά οι οργανωτές του τον διάνθισαν με μπουζούκια και sexy girls. Τώρα το ΣΚ πριν γράψω έτυχε να δω δυο βίντεο. Το ένα ήταν μια περίληψη της UP από τον τελευταίο αγώνα και το δεύτερο ένα onboard για μια ασπρόμαυρη σημαία που μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να πέσει. Ένα έχω να πω: είναι απίστευτα άκυρο να μιλάμε για ενιαία και λύσεις συνεχίζοντας αυτό το επίπεδο οργάνωσης, αγωνοδικίας κλπ. Για όποιον του αρέσει (29-30 άτομα) να αρπάζει σημαίες για βλακείες ή να χάσουν το αυτοκίνητο τους και να σκάσουν στο παρκαρισμένο εντός πίστας αυτοκίνητο του κριτή ειλικρινά ώρα τους καλή. Ειλικρινά ελπίζω ότι δε θα ασχοληθεί άνθρωπος που έχει δει δυο πράγματα έξω (και πλέον οι περισσότεροι που κάνουν καλό καρτ έχουν δει πολύ και καλό έξω) με αυτό το πράγμα έτσι όπως έχει.
ΥΓ Χρίστο προτάσεις κάνει αυτός που πιστεύει ότι η ηγεσία του σπορ έχει την ικανότητα να τις υλοποιήσει. Δε θέλω να μιλήσω για λογαριασμό του Τάκη αλλά εκτιμώ ότι αυτός όπως και εγώ δεν το πιστέψαμε ποτέ. Εσείς το (τους) πιστέψατε και η πραγματικότητα αποδεικνύει ότι κάνατε λάθος. Από εκεί και πέρα μην κάνεις το λαθός να θεωρείς βοήθεια στο σπορ μόνο το να υποβάλλεις προτάσεις ή να συμμετέχεις πχ στον ΣΟΑΑ. Υπάρχουν χίλιοι δυο τρόποι όπως πχ να περνάς τη γνώση σου σε νέα παιδιά και σε αυτό ο Τάκης και άλλοι από το καρτ έχουν σταθεί απίστευτα γενναιόδωροι. Για μένα, έχοντας στο μυαλό μου μια τηλεοπτική αντιπαράθεση περίπου δώδεκα μήνες πριν, αυτή η προσφορά αξίζει περισσότερο σεβασμό από πχ τα μηδενικά έργα κάποιου που διοικεί το σπορ εδώ και χρόνια.
-
Γραφεις γιαυτα που ζεις τωρα , Κωστακη μου .
Δεν μπορει να ξερεις τι βοηθεια και θυσιες, εχουν παρει καποιοι οδηγοι (τοτε παιδια σχεδον ) οταν καναμε αγωνες ταχυτητας και διαφορα ενιαια με οδηγους απο αλλα ειδη αγωνων (πριν ερθουν οι ... που θαυμαζεις εσυ τωρα οπως κι εγω καποτε) που κραταγαμε τον κοσμο στις πιστες (υποτιθεμενες), και πως τους κρατησαμε μεχρι και τωρα στους αγωνες, (οχι ακομα παιδια βεβαια) .
Δεν θα μηδενισω μαζι σου τους οργανωτες αυτων των αγωνων , ξερω ποιες ειναι οι ικανοτητες τους και τι αλλο μπορουν να κανουν πολυ καλυτερα ,απ'αυτο που βλεπεις στις ημερες αυτες !
Δεν ειναι ωρα να αναλυσουμε το θεμα αυτο , που αλλωστε ηταν γραμμενα ολα οσα επρεπε να γινοντε , και θα εκπλαγεις αν τα εχει ακομα ο Δημος τα αντιγραφα των χαμενων ωρων μας που τα εσκισαν στην Μεσογειων , για τους αγωνες πιστας που φυσικα δεν εχουν καμια σχεση με το χαλι αυτο που συνεχιζεται να γινεται και βλεπουμε.Αλλα πες μου κατι , βλεπεις καμια σοβαρη συμμετοχη που να συμμετεχει ,και να αντιδρα σ'αυτο που εσυ κατακρηνεις αυτην την στιγμη ?
Οχι βεβαια , γιατι τους ταιριαζει γαντι , και δεν εχω κανενα προβλημα αν καποιος μου πει οτι προσβαλω αγωνιζομενους .
Οταν λοιπον δεν βλεπεις κανεναν να διαμαρτυρεται ακομα κιεδω μεσα που ειναι ενα **τσαμπα βημα **, για να εκφρασεις την δυσαρεσκια σου , σημαινει οτι αυτο τους ταιριαζει γιατι αυτο θελουν .Αν ηταν αλλοιως ισως να μην ετρεχαν κι ολας γιατι δεν θα τους .
Και οταν μαλιστα καποιοι που υποτιθεται οτι εχουν γνωση και αποψη για την πιστα ,αποκαλουν γραφικους οσους βγαζουν εξω η γραφουν εδω για να τα προβληματα αυτα .....τοτε τι περιμενεις να γινει ?Για ποιο λογο θα κανουν καποιοι θυσιες (οι κολλητοι των κολλητων να βαλουν ταξη) , μια και δεν τους απασχολισε ποτε το θεμα πιστα ολων των ετων , οσο αν θα δεν γινει ενα Ακροπολις !
Εαν μπορουσε να γινει καποιο ενιαιο τωρα , πιστευεις οτι οσοι ασχολουντε με το θεμα (και εχω εμπιστοσηνη σε μερικα ατομα της επιτροπης), θα αφηναν αυτο το ετσι ?
υ.γ. Στο εχω ξαναπει νομιζω , η γενια των καβαλημενα μπαμπου , βολεψακιδες γιατι τα βρηκαν ετοιμα στις καλες εποχες των αγωνων , λογαδες στον περιγυρο τους και ανικανοι να παλεψουν για τις αποψεις τους εκει που θα επρεπε και οπως θα επρεπε .
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Τώρα το ΣΚ πριν γράψω έτυχε να δω δυο βίντεο. Το ένα ήταν μια περίληψη της UP από τον τελευταίο αγώνα και το δεύτερο ένα onboard για μια ασπρόμαυρη σημαία που μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να πέσει.Ασε γιατι σε αυτο που λεσ επεσε απλως ασπρομαυρη.... Εγω αυτο το Σ/Κ εφαγα ενα drive through στο πρωτο σκελος και εχασα την πρωτη θεση (τραβηγμενο λιγο αλλα οκ. Αν πας στο γραμμα του κανονισμου ισως να ειχανε δικιο... Grey area), αλλα εφαγα και στο δευτερο σκελος ποινη 10 δευτερα στον χρονο τερματισμο μου (ευτυχως δεν επιρεασε την θεση μου στο καπ) αλλα στα διλιτρα η οποια πιστεψε ηταν η πιο κουφη ever....
Τον Κωστα την προηγουμενη φορα τον κανανε excluded επειδη εκανε εφεση στην αποφαση αγωνοδικων (τραγελαφικη ιστορια). εχω αρχισει να πιστευω οτι οι 'Αγγλοι' εχουν συγκεκριμενο προβλημα με μας και μαλλον το διαβατηριο μας... Αλλιως δεν εξηγηται.... -
Aνελαβε νεος διευθυντης λεει για την εδω προωθηση των αυτοκινητων DACIA καποιος Αυστριακος !
Ωραια δεν θα ειναι να ετοιμαστει η επιτροπη ταχυτητας που ενδιαφερεται για ενα ενιαιο να επισκευθουν τον κυριο και να του εξηγησουν οτι αν υπαρχουν πιθανοτητες να πουλησουν στην χωρα μας , ειναι μονον αν τα αυτοκινητα τους γινουν τα επομενα αγωνιστικα ενιαιου τυπου ? (γιατι αυτο χωρις αμφισβητησεις το εχουμε διαπιστωμενο δεκαετιες τωρα).
Η εταιρια αλλωστε εχει αποκτησει και εμπειριες απο τα cup με τα dacia την Γαλλια , σε ολα τα τερεν ! και προβληματα ομολογκασιον και εξοπλισμου δεν θα υπαρχει .
Αν λοιπον ειναι διατεθυμενοι να βαλουν το χερι στην τσεπη , για μια ωραια παρουσια ... θα ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι , μαλλον.
-
-
Εξαιρετικα φτηνη λυση!!
Σε Ρουμανια,Γαλλια,Γερμανια εχει δοκιμαστει με επιτυχια,
και κοστιζει σε ολες αυτες τις χωρες ....10000€ ΚΟΜΠΛΕ!!
Το αμαξι το δινουν κατι λιγοτερο απο 6000€ σπαρτιατικο μονο για αγωνιστικο,
και το κιτ της Renault sport αναλογως για το αν θα τρεξει πιστα,ραλυ,η χωμα κοστιζει αντιστοιχα
απο 4000€ για πιστα,εως 5500€ για χωμα!
http://www.youtube.com/watch?v=CZsR5mjH ... r_embedded
-
και με φτερουγαρα για τους αθεραπευτους
Μακαρι να θελει ο νεος διευθυντης να κανει κατι , γιατι λογικα ειναι μια πολυ καλη λυση για ολες τις πλευρες .
Αλλα , μπα ..... , εμεις ειμαστε λαρτζ , αν δεν εχουμε 300 + αλογοσκουφια δεν λεει ρε παιδι μου .
Μα τι λες τωρα ? ο γιος μου ο αυριανος Αλονσο και βγαλε , θα τρεξει με τετοιο πραμα ? (ειναι κι αυτο ενα θεμα)--σοβαρο διλημμα που εχουν καποιοι γονεις του χωρου )
-
'Μα τι λες τωρα ? ο γιος μου ο αυριανος Αλονσο και βγαλε , θα τρεξει με τετοιο πραμα ? (ειναι κι αυτο ενα θεμα)--σοβαρο διλημμα που εχουν καποιοι γονεις του χωρου )' !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+
'..... Αυτο το αθλημα δεν σωνεται με τιποτα ,στην χωρα μας !'
Α. -
Εγώ γουστάρω .. μια χαρά το βλέπω το πράμα .. μακάρι να μαζευτούμε πάλι μικρή και μεγάλοι ..
-
Βεβαίως, να μαζευτείτε να πάτε στον Αυστριακό και να του εξηγήσετε ότι αν υπάρχουν πιθανότητες να πουλήσουν τα Dacia στην χώρα μας, θα είναι μόνο αν γίνουν τα επόμενα αγωνιστικά ενιαίου τύπου. Εντάξει, η δουλεία μου δεν είναι μακριά, πιστεύω θα τα ακούσω τα γέλια. Μιλάμε για ένα πράγμα που έτσι όπως είναι δεν μπορεί να πουλήσει καν τον εαυτό του στους καταρχήν πελάτες του (τους οδηγούς και τους θεατές) και θα πουλήσει 'προιόν'; Ξεχνάτε ότι όταν έφυγαν τα ενιαία έλεγαν όλοι οι αντιπρόσωποι ότι δεν τους καλύπτει εμπορικά και τότε τα πράγματα ήταν ασύγκριτα καλύτερα από τώρα;
Έχουν τρελαθεί όλοι (και δεν ενοώ μόνο εδώ) να συζητάνε για ενιαία και κάνεις για παράδειγμα δεν σκέφτεται να μαζέψει τους χαρωπούς κριτές που παρκάρουν το ΙΧ τους μέσα στην πίστα πριν γίνει κανένα μπαμ και κλαίμε πάλι. Τι να πεις.
-
Kαλα τωρα εχω δουλεια για τον αγωνα ....μετα θα τα ακουσεις , πιστακια μονοπλευρε ......
-
τσ.τσ.τσ μμμμμμμ.....
-
Ο χρήστης dimos έγραψε:
τσ.τσ.τσ μμμμμμμ.....Τι τσου τσου μουμμμμμ ?
Ο Κωστης μπορει να εχει δικιο σε πολλα , αλλα γραφει και πραγματα που βγαινουν απ'το μυαλο του και δεν εχουν σχεση με την αληθεια .......και ειναι και κολλημενος τωρα τελευταια με ουτοπιες για την πραγματικοτητα . Ειναι νεος ομως ,και δικαιολογηται να ονειρευεται . -
Mετα απ'αυτο που ειδα ΕΔΩ ..... δεν ξανατολμω να πω ,(ουτε να κανω ονειρα)για προτασεις , για εξελιξη στους αγωνες ταχυτητας στην χωρα μας .........
Κι ελεγα να ερθουν τα παιδια που μεγαλωσαν απ'τα καρτ στον χωρο ..... εδω ενας τρεχει , και παει ο αλλος να τον σκοτωσει ........ δεν ημαστε καλα , και συνεχιζει να τρεχει μετα !!!! και συνεχιζει και εχει και λισανς !!! (το μονο που δεν ξερω αν θα μπορει να συνεχισει , ειναι να ειναι φιλος μου ενας τετοιος οδηγος ).Και οταν δει κανεις κι αυτο ....... ολοκληρωνει την εικονα της πιστας ...πλεον !!!
http://www.youtube.com/watch?v=hIwrMHI8 ... re=relatedΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ,ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ............ας συνεχιστει οπως ειναι , για τα μπαζα δηλαδη οσο αντεχουν μεταξυ τους ναααα αγωνιζοντε , οι πιλοτοι !
Πω πω καταντια το αθλημα στην πιστα
Προτάσεις για αγώνες ταχύτητας 2011