-
…άλλο τα θέλω μας και άλλο το εάν μπορούμε, φίλοι μου!. και σήμερα το 90% των οδηγών μας, δεν μπορούν δυστηχός. Αν λοιπόν οριοθετήσουμε εξειδικεύοντας τους αγώνες, θα κάνουμε τους οδηγούς θεατές.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ φίλοι μου, μακριά από της βδέλλες που μας πίνουν το αίμα.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης van έγραψε:
....
Αντε καλή διασκέδαση σε αυτούς που θα συμμετάσχουν, γιατι μάλλον δεν το βλέπω για εμάς, με τέτοια προχειρότητα...μου θυμίζει Διεκπεραίωση!Βαρεθήκαμε-κουραστήκαμε και θέλουμε διασκέδαση οχι Λουνα Παρκ!Αν η ίδια η Αρχή του Σπορ δεν πιστεύει στο Προϊόν της, πως θέλει να πιστέψουν οι χορηγοί, οι Οδηγοί, οι Θεατές?
Ο ΣΟΑΑ, συμφώνησε?Τα βρήκε ολα εντάξει?ΞΕΚΟΛΉΣΤΕ απο τα ράλι!Ο ΣΟΑΑ φροντίζει για όλους, οχι για μερικούς...Καλή Χρονιά
Συγνώμη βρε van αλλά εσύ πριν δέκα ημέρες δεν έγραφες :
...
Δεν είναι απαραίτητα σίγουρο, οτι απο τον πρώτο αγώνα θα φανούν οι αλλαγές και ο 'νέος αέρας'...Αλλα σίγουρα είναι μια καλή βάση και για το μελλον.Πρέπει να σταματήσουμε να κοιτάμε το σήμερα μόνο.Η ΟΜΑΕ και η νέα φιλοσοφία, δείχνουν εναν αλλο αέρα...με φρεσκάδα και σε ιδέες και σε απόψεις και σε ενστικτο.......
Ολα αρχίζουν και τελειώνουν στην ΟΜΑΕ.Δυστυχώς η περίοδος που αποφάσισε να αναλάβει είναι η δυσκολότερη. Δεν είναι εποχές που προκύρησε η ΕΛΠΑ ενα Πρόγραμμα και περίμενε να γίνουν αγώνες.Τώρα, τουλάχιστον στην αρχή, χρειάζεται 'ορμα' και 'μπούκα'.
Τουλάχιστον η ΟΜΑΕ είναι ικανή και εχει πρόσωπο πλέον, ωστε να βρεί μερικούς χορηγούς να βοηθήσουν τα σχέδιά της. Εστω και λίγα, αλλα για αρχή καλά είναι. Οι παλιές εποχές της ΕΛΠΑ, που μόλις την ακουγαν οι εταιρείες εκλειναν την πόρτα, τελείωσαν.Ελπίζω η ΟΜΑΕ να μην κάνει τα ίδια λάθη και να ακούσει τους κατεξωχήν 'σπονσορές της', τους οδηγούς.
Πως εξηγούνται τόσο αντιφατικές θέσεις ?
(εκτός και είναι άλλοι άνθρωποι και ομοσπονδίες για τις ταχύτητες και άλλοι στα ράλλυ )
-
ΜΑ ΚΙΑΛΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΙ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ ΟΤΙ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ !!!!!!!!!!!!! ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ''Van''
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΤΟ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟ
ΧΟΡΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΙΑΙΟ Κ FORMULA ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΡΤ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΙΜΑΝΘΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΤΟΚΟΣΜΟ Γ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ
ΔΛΔ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΝΩ ΤΑ ΛΕΣ Κ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΚ ΜΕΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ .......Σ...ΑΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΑ Γ ΕΝΙΑΙΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΤΗ ΣΠΟΡ Κ ΙΣΟΣ ΥΠΑΡΞΕΙ Κ ΠΡΙΜ
ΟΤΙ ΣΤΗ ΣΠΟΡ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Γ ΤΗΝ Α6 ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΠΟΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ.......++++ΔΥΣΤΗΧΟΣ Κ ΠΑΛΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΙΣΤΑΣ ΧΟΡΙΣ ΠΙΣΤΑ
Δ.ΔΕΓΛΕΡΗΣ
-
ΕΓΩ ΘΑ ΕΤΡΕΧΑ 20-21/8 ΜΟΝΟ ΑΝ Η ΛΕΣΧΗ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΝΑ ΜΕ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΑ.[ΠΡΟΤΗΜΑΤΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ]
Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
-
Ο χρήστης GF έγραψε:
Πως εξηγούνται τόσο αντιφατικές θέσεις ?
(εκτός και είναι άλλοι άνθρωποι και ομοσπονδίες για τις ταχύτητες και άλλοι στα ράλλυ )ΛΑΘΟΣ!!!!Μέγα Λάθος....Για αλλη μια φορά πίστεψα οτι κάτι μπορεί να αλλάξει στις ταχύτητες, αλλα μάταια.Εχεις δίκιο, Αλλη η ΟΜΑΕ στους υπόλοιπους αγώνες και αλλη στην Ταχύτητα.Και για να το κάνω και πιο ευκολο, για αλλη μια φορά τους είναι αδιάφοροι οι αγωνες Ταχύητητας.ΚΡΙΜΑ.
...
Ελπίζω η ΟΜΑΕ να μην κάνει τα ίδια λάθη και να ακούσει τους κατεξωχήν 'σπονσορές της', τους οδηγούς.Ευτυχώς είχα κρατήσει και μια πισινή... μπας και...Αλλα ελα που...!
Τελικά το οτι ο ΣΟΑΑ εχει αποκτήσει μια θετική και υποστηρικτική στάση, με την ΕΘΕΑ(πριν) ή την ΟΜΑΕ( τώρα) αρχίζει και με εκνευρίζει... Και τα πρώτα σημάδια φαίνονται τώρα με τους αγώνες Ταχύτητας.Κύριοι κάντε κάτι...Ασχοληθείτε και λίγο με τις πίστες...διοτι θα σας γυρίσει εναντίον...Η ιστορία αυτό εχει δείξει.Και δεν εννοώ μόνο το να μας μαζέψετε και να πούμε τις απόψεις μας.Πάρτε θέση και αλλάξτε καταρχήν το Πρόγραμμα.
-
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ!!.....
Ο μόνος αγώνας του 2011, που θα γίνει ΑΥΓΟΥΣΤΟ είναι ο ΟΜΑΛΟΣ 27 – 28. και άντε να συνδυαστεί με διακοπές στην Κρήτη, αν το ‘πακέτο’ της προσφοράς από Κρήτη είναι καλό.
Μα αυγουστο 20 – 21, στο μέσο περίπου των διακοπών σε ολόκληρη την Ευρώπη?. Το αποδέχτηκε η ΛΑΒ?. Εκτός εάν δεν θέλει να γίνει ο αγώνας.
Αυτό θα σημαίνει 14 – 15 – 16 συνεργείο προετοιμασία. Ποιος συνάδελφος είναι ανοικτός?. Ποιο προσωπικό, θα υποχρεώσουμε να μην πάρει άδεια?.
17 – 18 στον δρόμο για να πάμε. Μα τότε έχουν άδεια και πολλά βενζινάδικα. Τα πάντα (εποχιακά) είναι φουλ, η κλειστά.
Τα εστιατόρια είναι φουλ και πανάκριβα πάντοτε. Τα ξενοδοχεία είναι στην φουλ σαιζόν τους, με φουλ τιμές. Θα τους επιβάλουμε να διώξουν πελάτες και να μας τα δώσουν εμάς με φτηνή τιμή???!!!!.....
Αναμφίβολα όταν η λέσχη μου Start line, ζητάει 5 από τους 6 αγώνες, ενόσω οι άλλες λέσχες δεν θέλουν η δεν μπορούν, δεν θα ‘φάει’ και τον ‘κατμά’!!.
Άλλωστε πολύ σωστά : «Γνωρίζεις αν και ποιοι άλλοι οργανωτές ζήτησαν αγώνες ταχύτητας (δε γνωρίζω, ρωτάω)» ετέθη η ερώτηση που δεν πήρε απάντηση!!!!....
Και απαντώ με τα λόγια του φίλου nass : «Δε νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς μεταξύ των λεσχών...».Ας κάνουμε λοιπόν τον σταυρό μας, που υπάρχει και αυτή η λέσχη στην χώρα μας, που εκτελεί τον προορισμό της.
Φιλικά.
Antonis-team. -
[quote='van']
ΛΑΘΟΣ!!!!Μέγα Λάθος....Για αλλη μια φορά πίστεψα οτι κάτι μπορεί να αλλάξει στις ταχύτητες, αλλα μάταια.Εχεις δίκιο, Αλλη η ΟΜΑΕ στους υπόλοιπους αγώνες και αλλη στην Ταχύτητα.Και για να το κάνω και πιο ευκολο, για αλλη μια φορά τους είναι αδιάφοροι οι αγωνες Ταχύητητας.ΚΡΙΜΑ.
[quote='van']
Βασιλακη οταν σταλεγα μουλεγες, ελα δωσε ακομα λιγο πιστωση χρονου, μην βαζεις προσωπικα η επαγγελματικα μεσα στην κριτικη και τετοια διαφορα.
Κοιτα λοιπον τι κανουν εδω για να προοδευσει το σπορ, μεχρι φωτογραφιες μεσα στα super market βαζουν οι ηλιθιοι ενω εσυ θα πας με την ξαπλωστρα και την σαγιοναρα να κανεις ηλιοθεραπεια στην Τριπολη η στο Τυμπακι η δεν ξερω εγω που!Να δω ποτε θα ξυπνησεις , αντε να δω και θα καταλαβεις την μεγαλη μπουρδα που σε ταιζουν χρονια τωρα.......
http://img41.imageshack.us/i/0376n.jpg/
http://img824.imageshack.us/i/0375k.jpg/
http://img192.imageshack.us/i/0374.jpg/
Αντε να σε δω.....
Μπαμπης Κολιγιαννης
-
Η ταμπέλα άλλαξε , η επιχείρηση όμως είναι η ίδια και απαράλλαχτη ,
Η άθεα είναι ένας κακοσυντηρημένος κινητήρας , που ο ιμάντας χρονισμού έχει ξεπεράσει τα 70 χρόνια λειτουργίας ( Δεσποτόπουλος ) , και τα ακόλουθα ανταλλακτικά όπως ρεγουλατόροι , τεντοτήρες είναι ανταλλακτικά άπλα ακολουθούμενα προς το τέλος..
Τα ανταλλακτικά είναι οι λέσχες , που απλά περιμένουν ποτέ θα σπάσει ο ιμάντας ( Δεσποτόπουλος ) , όχι όμως για να τον επισκευάσουν αλλά για να τον ανακυκλώσουν,,
Εάν πιστεύει κάποιος ότι οι αγώνες rally , ταχύτητας , αναβάσεις ,θα σωθούν με το σκεπτικό , ότι το άθλημα είναι μόνο για τους πλούσιους ,,
Η με το σκεπτικό να μας ενώσει το ταμείο ... τον ήπιατεΚάντε πρωτάθλημα play station 3 ,, θα έχετε μεγαλύτερη τύχη
Δεν έχω κάτι προσωπικό με την OMAE , δεν έχω κάτι προσωπικό με την ΕΘΕΑ
Απλά βαρέθηκα να βλέπω τους ίδιους και τους ίδιους πίσω από αποφάσεις , που αφορούν το motorsport , αφού και οι ίδιοι όταν ήταν 25 -30 χρόνιων ρώταγαν εάν αλλάξει κάτι προς το καλύτερο , αλλά δεν άλλαξε,,,, και έφτασαν 55 -60 τώρα
Εδώ είμαστε τόσο μαλάκες που και θεατές που παμε αφήνουμε σκουπίδια παντού αυτοκινητοδρόμιο θα φτιάξουμε
-
Ο χρήστης Babis Koligiannis έγραψε:
Βασιλακη οταν σταλεγα μουλεγες, ελα δωσε ακομα λιγο πιστωση χρονου, μην βαζεις προσωπικα η επαγγελματικα μεσα στην κριτικη και τετοια διαφορα.
Να δω ποτε θα ξυπνησεις , αντε να δω και θα καταλαβεις την μεγαλη μπουρδα που σε ταιζουν χρονια τωρα..
Αντε να σε δω.....
Μπαμπης Κολιγιαννης
Mπαμπινο μου , , χωρις λογο .....
Περα απ'τις φωτο του παντοπωλειου (που μ'αρεσαν ) εχω να σου πω τα εξης ..........
Το προγραμμα αυτο για τους αγωνες ταχυτητας μπορει να μην σου φαινεται σπουδαιο (και ισως δεν ειναι ) αλλα πιστευεις οτι αυτην την περιοδο μ'αυτην την πραγματικοτητα της χωρας μας , θα μπορουσαν να γινουν ριζικες αλλαγες και βασεις για την αναπτθξη των αγωνων ταχυτητας ?
Σε θεωρω εξυπνο ατομο , και δεν εισαι απ'αυτους που γραφουν εδω μεσα μιας και το IQ τους μεχρι εκει φτανει ........
Μπορει να μην του αρεσει του Van και ολων μας η ημερομηνια για τις Σερρες , αλλα βλεπεις πουθενα καμια ανακοινωση της λεσχης που θα διεκπεραιωσει τον αγωνα ?
Οταν δεν γνωριζουμε τι υπαρχει κατω απο τα νουμερα των ημερομηνιων , και προσπαθουμε να φτιαξουμε το δικο μας προγραμμα , για το ποιους αγωνες θα τρεξουμε , απλα βαζουμε στην απ'εξω αυτους που δεν γουσταρουμε , αφου ετσι κι αλλοιως εδω και αρκετα χρονια κανενας δεν ακολουθει ολοκληρο το προγραμμα .Δεν μπορεις την σημερινη εποχη ,την στιγμη που δεν εχεις πρωτα απ'ολα , ενα σοβαρο αριθμο αγωνιζομενων να φτιαξεις ενα πρωταθλημα που εχει καταστρεψει η προηγουμενη αρχη , με σουπερ αισιοδοξες προδιαγραφες οταν κατα 99% η αποτυχια ξεκιναει απ'τουσ ιδιους τους αγωνιζομενους γιατι ειναι κουκουρουκου , που ακομα και τωρα αν τους βαλεις να για την ολοκληρωση ενος προγραμματος που εχεις δεσμευτει σε καποιον προμοτερ (που θα εβαζε τα ωραια του ευρω) θα εβλεπες 4-5 και τους υπολοιπους αστειους με δεκαδες παπαροδικαιολογιες να αντιδρουν ........
Ας δειξουμε οτι εχουμε κατι σε ποιοτητα που θελει να ασχοληθει με την πιστα , παλι , και ο χρονος θα δειξει αν αυτοι που ανελαβαν , δεν εχουν τα προσοντα να το πανε εκει που πρεπει .
Για εφετος , μια χαρα ειναι ετσι , κι οτι ειναι να γινει θα δειξει αν ημαστε πλεον για ταχυτητα , η για τα μπαζα ,γεματοι λογια απο λιγους χωρις ουσια και βαση !
Φιλακια Μπαμπινο μου ...
Y.G. Tην φραπεδια στις 29-30 Οκτωβρη πρεπει να αλλαξουν ,γιατι ειναι αδικο να εχει Μεγαρα και ασφαλτινο ραλλυ Κρητης την ιδια ημερα
υ.γ2 Ας κανουν ωραιους αγωνες αυτοι που εχουν αναλαβει ... εστω εκει που γραφει .... μαζεμενους και οχι με 40 κατηγοριες ταρατατζουμ που βαριεται κι ο καθε και εργο θα γινει για το μελλον ....
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Να δω ποτε θα ξυπνησεις , αντε να δω και θα καταλαβεις την μεγαλη μπουρδα που σε ταιζουν χρονια τωρα..
Αντε να σε δω.....
Μπαμπης Κολιγιαννης
Mπαμπινο μου , , χωρις λογο .....
Περα απ'τις φωτο του παντοπωλειου (που μ'αρεσαν ) εχω να σου πω τα εξης ..........
Το προγραμμα αυτο για τους αγωνες ταχυτητας μπορει να μην σου φαινεται σπουδαιο (και ισως δεν ειναι ) αλλα πιστευεις οτι αυτην την περιοδο μ'αυτην την πραγματικοτητα της χωρας μας , θα μπορουσαν να γινουν ριζικες αλλαγες και βασεις για την αναπτθξη των αγωνων ταχυτητας ?
Σε θεωρω εξυπνο ατομο , και δεν εισαι απ'αυτους που γραφουν εδω μεσα μιας και το IQ τους μεχρι εκει φτανει ........
Μπορει να μην του αρεσει του Van και ολων μας η ημερομηνια για τις Σερρες , αλλα βλεπεις πουθενα καμια ανακοινωση της λεσχης που θα διεκπεραιωσει τον αγωνα ?
Οταν δεν γνωριζουμε τι υπαρχει κατω απο τα νουμερα των ημερομηνιων , και προσπαθουμε να φτιαξουμε το δικο μας προγραμμα , για το ποιους αγωνες θα τρεξουμε , απλα βαζουμε στην απ'εξω αυτους που δεν γουσταρουμε , αφου ετσι κι αλλοιως εδω και αρκετα χρονια κανενας δεν ακολουθει ολοκληρο το προγραμμα .Δεν μπορεις την σημερινη εποχη ,την στιγμη που δεν εχεις πρωτα απ'ολα , ενα σοβαρο αριθμο αγωνιζομενων να φτιαξεις ενα πρωταθλημα που εχει καταστρεψει η προηγουμενη αρχη , με σουπερ αισιοδοξες προδιαγραφες οταν κατα 99% η αποτυχια ξεκιναει απ'τουσ ιδιους τους αγωνιζομενους γιατι ειναι κουκουρουκου , που ακομα και τωρα αν τους βαλεις να για την ολοκληρωση ενος προγραμματος που εχεις δεσμευτει σε καποιον προμοτερ (που θα εβαζε τα ωραια του ευρω) θα εβλεπες 4-5 και τους υπολοιπους αστειους με δεκαδες παπαροδικαιολογιες να αντιδρουν ........
Ας δειξουμε οτι εχουμε κατι σε ποιοτητα που θελει να ασχοληθει με την πιστα , παλι , και ο χρονος θα δειξει αν αυτοι που ανελαβαν , δεν εχουν τα προσοντα να το πανε εκει που πρεπει .
Για εφετος , μια χαρα ειναι ετσι , κι οτι ειναι να γινει θα δειξει αν ημαστε πλεον για ταχυτητα , η για τα μπαζα ,γεματοι λογια απο λιγους χωρις ουσια και βαση !
Φιλακια Μπαμπινο μου ...
Y.G. Tην φραπεδια στις 29-30 Οκτωβρη πρεπει να αλλαξουν ,γιατι ειναι αδικο να εχει Μεγαρα και ασφαλτινο ραλλυ Κρητης την ιδια ημερα
υ.γ2 Ας κανουν ωραιους αγωνες αυτοι που εχουν αναλαβει ... εστω εκει που γραφει .... μαζεμενους και οχι με 40 κατηγοριες ταρατατζουμ που βαριεται κι ο καθε και εργο θα γινει για το μελλον ....
Αγαπητε μαστορα,
Ο Ανδριτσακης πανηγυριζε στη Τριπολη για τα μονιτορ και τους χρονους, ο Σιδερης τα ειχε απο το 2000, οχι?
Γιατι ειναι σημερα κοσμογονικο γεγονος και το 2000 του 'αλλου' δεν ηταν?
Γιατι η Σπορτ 1600 εγινε A6 ?
Επειδη οπως λες και εσυ ειμαι αντιρησιας για να ειμαι ,κατι εξαλλου που βολευει αρκετους να με χαρακτηριζουν, ελπιζω να ξερεις που βρισκομαι.
Σε φιλω σταυρωτα,προλαβαινεις δεν προλαβαινεις να αλλαξεις γνωμη. -
Ο χρήστης Babis Koligiannis έγραψε:
Αγαπητε μαστορα,Ο Ανδριτσακης πανηγυριζε στη Τριπολη για τα μονιτορ και τους χρονους, ο Σιδερης τα ειχε απο το 2000, οχι?
Γιατι ειναι σημερα κοσμογονικο γεγονος και το 2000 του 'αλλου' δεν ηταν?Γιατι η Σπορτ 1600 εγινε A6 ?
Επειδη οπως λες και εσυ ειμαι αντιρησιας για να ειμαι ,κατι εξαλλου που βολευει αρκετους να με χαρακτηριζουν, ελπιζω να ξερεις που βρισκομαι.
Σε φιλω σταυρωτα,προλαβαινεις δεν προλαβαινεις να αλλαξεις γνωμη.Δεν θα διαφωνησω Μπαμπινο μας για την απορια σου αυτη .....και κατι τετοια ειναι που πρεπει **να σταματισουν **να γινοντε στον χωρο του αθληματος , δηλαδη οχι ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ , αλλα επιλογες , αναλογα τα κολλητιλικια τις μιζες και τα ...αλτερνειτορς , που εχουν μεταξυ τους οι .....αρμοδιοι , αυτα που εχει σιχαθει κι ο κοσμος απ'τους πολιτικους μας .
Αυτο που λες για την σπορ 1600 ειναι αληθεια οτι θελει συζητηση , οπως και οι κανονισμοι γενικοτερα της πιστας , ωστε να συμβαδισουν περισσοτερο με τις ..........
Δεν εχω καταλαβει το .. , αλλα μπορει με π.μ.
φιλια
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Αγαπητε μαστορα,
Ο Ανδριτσακης πανηγυριζε στη Τριπολη για τα μονιτορ και τους χρονους, ο Σιδερης τα ειχε απο το 2000, οχι?
Γιατι ειναι σημερα κοσμογονικο γεγονος και το 2000 του 'αλλου' δεν ηταν?Γιατι η Σπορτ 1600 εγινε A6 ?
Σε φιλω σταυρωτα,προλαβαινεις δεν προλαβαινεις να αλλαξεις γνωμη.Δεν θα διαφωνησω Μπαμπινο μας για την απορια σου αυτη .....και κατι τετοια ειναι που πρεπει **να σταματισουν **να γινοντε στον χωρο του αθληματος , δηλαδη οχι ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ , αλλα επιλογες , αναλογα τα κολλητιλικια τις μιζες και τα ...αλτερνειτορς , που εχουν μεταξυ τους οι .....αρμοδιοι , αυτα που εχει σιχαθει κι ο κοσμος απ'τους πολιτικους μας .
Αυτο που λες για την σπορ 1600 ειναι αληθεια οτι θελει συζητηση , οπως και οι κανονισμοι γενικοτερα της πιστας , ωστε να συμβαδισουν περισσοτερο με τις ..........
Δεν εχω καταλαβει το .. , αλλα μπορει με π.μ.
φιλια
Απεναντι απο το Super Market απο οπου και οι φωτογραφιες, βρισκομαι μαστορα , αν θες κατι να σου ψωνισω γραψε μου....
Φιλακια
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ενας αγωνας στις Σερρες 20-21 Αυγουστου σε πρωταθλημα 6 αγωνων με 4 να μετρανε στη βαθμολογια. Καλη τυχη στα παιδια απο τη Βεροια, τους φορτωσαν κατι που ειναι σχεδον αδυνατο να γινειΤελικά σε αυτη τη χωρα οι εκπληξεις δε σταματουν ποτε Εχουμε λοιπον:
13-14 Αυγουστου Porsche Challenge
20-21 Αυγουστου Πανελληνιο πρωταθλημαΚαποιος μας κανει πλακιτσα τελικα Γεια σου ρε Βασιλη που με εβαλες να γραφω
Αααααα και κατι ακομα: ακουσα οτι η αρχη του σπορ εχει θεμα με τους αγωνες που γινονται στις Σερρες απο αλλοδαπες ομοσπονδιες ή οργανωτες. Η αληθεια ειναι οτι οι βαρβαροι αυτοι οργανωτες δε βαζουν ουτε μια κορινα, ουτε ενα μαχητικο αεροπλανο βρε αδελφε στην πιστα αρα σιγουρα χρειαζονται τις υπηρεσιες και την τεχνογνωσια των δικων μας. Η κατασταση εχει ξεφυγει...
-
Αμ το αλλο! Το νέο κουφό? Οι κατηγορίες στους αγώνες ταχύτητας θα γίνουν λέει αχταρμάς...! Τα πάντα-ολα μέχρι 1600 και απο εκεί και πάνω πάλι ολα...Και το ακόμα κουφότερο είναι οτι ζητάμε και προσφορά για ενιαία μάρκα ελαστικού...σε διάφορες διαστάσεις!
Μα τι σχέση εχει το 17αρι ελαστικό με το 15αρι ελαστικό?Μήπως νομίζουν οτι εχει ίδιο σκελετό, ίδιες γόμες και ίδια τεχνολογική εξέλιξη?Είχαμε λοιπόν μια κατηγορία οικονομική στους αγώνες Ταχύτητας, που ήταν η SPORT 1600, τώρα θα την κάνουμε και αυτήν κιτκαρ, διοτι μας περισεύουν...Είπαμε να βάλουμε κανενα ψαλλίδι(οσοι θέλουν) και κανενα σασμάν(πάλι οσοι θέλουν ή εχουν) κύριοι, οχι να τα κάνουμε WRC!
Γιαυτά που είχε παλέψει ο ΣΟΑΑ κάποτε και με νύχια και με δόντια εκανε και ζήτησε αυτή την κατηγορία, Ερχετε πάλι ο ΣΟΑΑ και την καταργεί...Απίστευτο?
Εχω την Εντύπωση οτι απο Ηρωας ο Πρόεδρος, θα καταλήξει...
Αφού δεν το κατέχετε ρε μέλη του ΔΣ, το θέμα κανονισμών και τεχνικών περι αγώνων ταχύτητας, γιατι ασχολείστε και δεν ρωτάτε κανεναν που γνωρίζει...ΤΕΛΕΙΑ! kITcAR, s1600, 1600αρια Turbo, E τούμπανα των 800κιλών με 4 κιλά στον ιππο, ολα μαζί με ψευτοΑ και Ν1,Ν2 και cinquecento... Τελεια! Η γυψoσανίδα στο Τζάκι λείπει, διοτι τον καναπέ γωνία τον εχουμε...!
Α ρε Πρόεδρε, και ο original και ο imitation...Καλημέρα!ΥΓ: ΑΑΑΑ και το αλλο το κουφότερο!!!! Για να μην παραπονιούντε οι μικρότερες κλάσεις της SPORT, θα δίνονται λέει 3,4 σημαίες στους νικητές... Ε, να πέρνουν και αυτοι οι κακόμηροι καμιά σημαιούλα, να μην παραπονιούνται.Και βέβαια ο λιγοστός κόσμος(θεατές) θα χάνει τον μπούσουλα.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Αααααα και κατι ακομα: ακουσα οτι η αρχη του σπορ εχει θεμα με τους αγωνες που γινονται στις Σερρες απο αλλοδαπες ομοσπονδιες ή οργανωτες. Η αληθεια ειναι οτι οι βαρβαροι αυτοι οργανωτες δε βαζουν ουτε μια κορινα, ουτε ενα μαχητικο αεροπλανο βρε αδελφε στην πιστα αρα σιγουρα χρειαζονται τις υπηρεσιες και την τεχνογνωσια των δικων μας. Η κατασταση εχει ξεφυγει...
χόρτασα να βλέπω το club diamo στις πόρτες των συμμετοχών στον 4ωρο
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
χόρτασα να βλέπω το club diamo στις πόρτες των συμμετοχών στον 4ωροΕμενα παλι μου βγηκαν τα ματια οταν παρατηρησα την ποικιλια των..... αγωνιζομενων και των .....αγωνιστικων τους απ'το μπραντς χατς στο ζιμπαμπουε και τουμπα
Γεια σου ρε go for pole με τις πιστες σου
-
Ε οκ τι περιμενες, αγωνας για χαβαλε ειναι, λογικο να εχει λιγο απο ολα. Οπως και να εχει ομως ειναι ωραιο που εχει δημιουργηθει ενας μικρος πυρηνας ανθρωπων που λατρευουν την πιστα τοσο πολυ και εχουν επενδυσει σημαντικα σε αυτοκινητα που ειναι ακριβως για αυτη τη δουλεια.
-
zitw sygnomi g ton tropo grafis alla apo to pc ayto mono etsi mporw
Pali tha ginw kakos me kapoious dld twra pou kanonise o aderfos mou g ftino lastixo k enieo k prin sto telos tis xronias
TWRA TO THYMITHIKANE NA POUNE GT DEN MAS EIPATE K EMAS GIA NA DWSOUME PROSFORA
AYTOI oi kapoioi den einai alloi para apo aytous pou ta kanoun opos theloun k kala g to kalo tou spor alla boleuei tin parti tous...
k tosa xronia dld gt de skeftikane na kanoun oi idioi mia kali prosfora afou agapane to xoro???????etsi k me ta kart einai pas na kaneis kalo k briskeis olo kosmo mprosta sou empodio me ti xaraktiristiki frasi:
GIATI ESY K OXI EGW
filoi kai meta leme gt den pane mprosta oi agwnes
D.Degleris
-
aei ...
-
....και συμπληρωματικα GTCC μαζι με το σιρκουι!
Θα ειμαστε εκει, κι ελπιζουμε σε κατι καλο!
Προτάσεις για αγώνες ταχύτητας 2011