-
Το κακο με την 1.6 Titanium ειναι οτι δεν μπορει να μπει σαν εξτρα το κιτ της sport (Ειδαλλως την Titanium θα επαιρνα) Παντως νομιζω οτι η Titanium εχει καλη ισορροπια μεταξυ σπορ και ανεσης
-
Sorry δεν ηξερα οτι υπαρχει εκδοση 1.6 titanium.Παντως πριν απο 3 μηνες που εψαχνα δεν υπηρχε.Η αναρτηση του titanium στα 95 αλογα θυμαμαι, ηταν πολυ καλη.Οποτε κραταω επιφυλαξεις.
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Το κακο με την 1.6 Titanium ειναι οτι δεν μπορει να μπει σαν εξτρα το κιτ της sport (Ειδαλλως την Titanium θα επαιρνα) Παντως νομιζω οτι η Titanium εχει καλη ισορροπια μεταξυ σπορ και ανεσηςΑν μιλάμε για την 5πορτη έκδοση όχι δεν μπορεί να μπει αλλά στην 3πορτη έκδοση του τιτάνιουμ μια χαρά μπορεί να μπει αφού όταν είχα πάει για να πάρω το δικό μου fiesta μου το είχαν δείξει στις επιλογές
-
Ο χρήστης Dr_tolis έγραψε:
Sorry δεν ηξερα οτι υπαρχει εκδοση 1.6 titanium.Παντως πριν απο 3 μηνες που εψαχνα δεν υπηρχε.Η αναρτηση του titanium στα 95 αλογα θυμαμαι, ηταν πολυ καλη.Οποτε κραταω επιφυλαξεις.Είμαι σίγουρος ότι υπήρχε τί να σου πω μήπως έτυχες σε κάποιο άσχετο υπάλληλο της ford;
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Επειδη πριν απο 2-3 μηνες εψαχνα αυτοκινητο ενδιαφερθηκα κ για το fiesta το 1600 το οποιο κ οδηγησα.
Το μονο που μου αρεσε, ειναι οτι το με ολα αυτα τα μαρσπιε,χαμηλωμενους προφυλακτηρες,διαχυτες κλπ φαινεται πολυ ομορφο εξωτερικα.Αλλα κ το εσωτερικο του ειναι πολυ νεανικο κ ιδιαιτερο!
Τωρα στο δρομο...... η αναρτηση....Χαλια μαυρα!Πολυ σκληρη για καθημερινη χρηση και για ταξιδια.Αν πεσεις σε καμια λακουβα θα βγεις με καταγμα στην μεση.Ειπαμε ειναι μια σβελτη εκδοση του fiesta αλλα οχι κ τοσο σκληρη αναρτηση για τα 120 ατμοσφαιρικα αλογα.Ολη την ωρα ακουγα τα μπαμ-μπουμ που εκανε οποτε ειχε ανωμαλιες ο δρομος.
Και αυτα τα ταμπουρα πισω....Αυτοκινητο που το ακολουθει η λεξη sport και φοραει ταμπουρα πισω ειναι απλα γελοιο!Σχετικά με τις αναρτήσεις γιατί έχουν πολλοί αυτό το παράπονο δεν σας αναγκάζει κανένας να πάρετε το 1.6 sport μπορείτε αντί γι' αυτό να πάρετε το 1.6 titanium 3d με το οποίο δεν χάνεις την εμφάνιση του 3πορτου και έχεις νορμάλ αναρτήσεις και νορμάλ 15άρες ζάντες.
Μιλάμε για 17άρια ή για 16άρια ζαντολάστιχα?
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Είμαι σίγουρος ότι υπήρχε τί να σου πω μήπως έτυχες σε κάποιο άσχετο υπάλληλο της ford;Πηγα σε 2 επισημουν αντιπροσωπους και οι 2 μου ειπαν για το 1.4 titanium και το 1.6 sport.
Κ στα περιοδικα/internet που κοιτουσα, δεν υπηρχε εκδοση 1.6 titanium. -
Ειναι οι πιο εμπορικες εκδοσεις γι'αυτο στο ειπαν. Αυτο μπορει να μεταφραστει κι αλλιως .. Ειναι αυτα που υπαρχουν ακομα σε στοκ και θελουν να φυγουν
Να το και στον επισημο τιμοκαταλογο http://www.ford.gr/Cars/NewFiesta/Pricesfiesta
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
[/quote]
Η αληθεια ειναι οτι δεν εδωσα βαση κ δεν θυμαμαι καθολου.Αλλα νομιζω οτι ειχε esp,οποτε μηπως ηταν οι 17αρες ζαντες?!Γιατι θυμαμαι μου δινανε με 500 ευρω, ενα πακετο που ειχε esp+φιμε τζαμια+17αρες ζαντες.Οποτε αν ειχε esp, ισως να ειχε και τις 17αρες.
-
Ο χρήστης Dr_tolis έγραψε:
Η αληθεια ειναι οτι δεν εδωσα βαση κ δεν θυμαμαι καθολου.Αλλα νομιζω οτι ειχε esp,οποτε μηπως ηταν οι 17αρες ζαντες?!
Γιατι θυμαμαι μου δινανε με 500 ευρω, ενα πακετο που ειχε esp+φιμε τζαμια+17αρες ζαντες.Οποτε αν ειχε esp, ισως να ειχε και τις 17αρες.
600 ευρώ έκανε το πακέτο και το δίνανε πέρυσι την άνοιξη σε ετοιμοπαράδοτα.
Είχε :
-17άρες
-Pirelli P Zero Nero- ESP
-φιμέ
Σε ρώτησα για τις ζάντες καθώς σαφώς τα 17άρια αντιπαθούν περισσότερο τους δρόμους μας.
Υπερβάλλεις πάντως για τη σκληρότητα, δοκίμασε καλύτερα βόλτα με Swift Sport (απολαυστικότατο αμαξάκι) με 17άρες και εδώ είμαστε.
Σε καλό δρόμο το κράτημα είναι καλό όπως και η γενικότερη συμπεριφορά του αυτοκινήτου.
Παρά την όποια κούραση της sport ανάρτησης, δύσκολα θα επέλεγα την απλή μετά απο τα χλμ
που έχω κάνει πλέον.Για τα ταμπούρα συμφωνώ, είναι απο τις μιτζιριές (υπάρχουν κι άλλες) της Ford στο αμάξι.
- ESP
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ειναι οι πιο εμπορικες εκδοσεις γι'αυτο στο ειπαν. Αυτο μπορει να μεταφραστει κι αλλιως .. Ειναι αυτα που υπαρχουν ακομα σε στοκ και θελουν να φυγουνΝα το και στον επισημο τιμοκαταλογο http://www.ford.gr/Cars/NewFiesta/Pricesfiesta
Ναι κυρίως σε stock υπάρχουν 1.6 sport και 1.4 Titanium 4d, Ghia 4d και Trend 4d.
Εγώ που ήθελα το titanium σε τρίθυρο παρ' όλο που ήταν 1.4 περίμενα 2 μήνες. Βέβαια είχα βάλει και εργοστασιακό συναγερμό αλλά γενικά πουλάνε λίγα τατάνιουμ 3d και ειδικά 1.6
seat ibiza 1.6 sc vs ford fiesta 1.6 s