-
Ο χρήστης JTGANG έγραψε:
Από ότι είδα από τις συμμετοχές ευτυχώς που είναι και τα ιστορικά........36 συμμετοχές μόνο χωρίς τα ιστορικάΠού τις είδες?
-
Ο χρήστης tolis1 έγραψε:
Από ότι είδα από τις συμμετοχές ευτυχώς που είναι και τα ιστορικά........36 συμμετοχές μόνο χωρίς τα ιστορικά
Πού τις είδες?
Mπες 'ΑΓΩΝΕΣ' - '35 Αχαιος'- 'συμμετοχες'
-
Ο χρήστης chala13 έγραψε:
Από ότι είδα από τις συμμετοχές ευτυχώς που είναι και τα ιστορικά........36 συμμετοχές μόνο χωρίς τα ιστορικά
Πού τις είδες?
Mπες 'ΑΓΩΝΕΣ' - '35 Αχαιος'- 'συμμετοχες'
Μόλις το πρόσεξα κι εγώ. Ευχαριστώ!!!
Καλό αγώνα σε όλους!!!
http://www.aop.gr/images/Photogallery/A ... toxes_.pdf -
Δεν πιστευω να ισχυει αυτο φιλαρακια μας , ε ?
Ελπιζω να ειναι κατι που εγραψε ο Ν.Δ. εκ παραδρομης στο rally.gr , αν μπορει καποιος ας το διευκρινησει ..... πριν δαγκωσω κανα αυτακι του φιλου μου του Κωστακη
Γιατι οπως καταλαβαινεις Κωστακη αν ειναι να σηκωθουμε 5 η ωρα την Κυριακη , για να παμε στο SP , να ειστε ολοι σιγουροι οτι πρωτο λογο εχουν τα φιλακια ...
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Δεν πιστευω να ισχυει αυτο φιλαρακια μας , ε ?Ελπιζω να ειναι κατι που εγραψε ο Ν.Δ. εκ παραδρομης στο rally.gr , αν μπορει καποιος ας το διευκρινησει ..... πριν δαγκωσω κανα αυτακι του φιλου μου του Κωστακη
Γιατι οπως καταλαβαινεις Κωστακη αν ειναι να σηκωθουμε 5 η ωρα την Κυριακη , για να παμε στο SP , να ειστε ολοι σιγουροι οτι πρωτο λογο εχουν τα φιλακια ...
Δεν υπαρχει τετοιο θεμα . Μολις το τσεκαρησα τηλεφωνικα και με υπευθυνο του αγωνα , και το ΣΕΧ Ο ειναι στο Σελινουντα . Αρα , κερδιζουμε υπνο οσοι θα μεινουμε απο Ριο μερια......
-
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στο ΣΕΧ 0 πρίν το χωριό Σελλινούντας,όπως γράφει το road book!!!!!
Περισσότερα στη ενημέρωση αγωνιζομένων στην πλ.Γεωργίου στις 20.00!!!!!
Κε Χρήστο έχεις ένα θέμα με τον υπνο !!!!!!!!!
-
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στο ΣΕΧ 0 πρίν το χωριό Σελλινούντας,όπως γράφει το road book!!!!!Περισσότερα στη ενημέρωση αγωνιζομένων στην πλ.Γεωργίου στις 20.00!!!!!
Σφεντονατη ενημερωση
Υποτιθεται φιλε μου αγαπητε οι αγωνες ειναι πανω απ'ολα για διασκεδαση και για απολαυση ολων των παραμετρων τους !
Αν ειναι να πηγαινεις να διασκεδασεις με το ενα ματι κλειστο , χωρις εναν καφε και μια απολαυστικη πρωινη τσιγαροσηζητηση με τους φιλους σου ....... ε τοτε , δεν λεει .......Η αληθεια ειναι οτι εσεις εχετε(και ειχατε) ενα προβληματακι με τα ωραρια , λες και εισαστε ολοι ψαραδες και εχετε μαθει να ριχνετε τα δικτυα το ξημερωμα !
Εχετε σκεφτει τι ωρα θα πρεπει να σηκωθουν απ'την Αθηνα Κυριακατικα για να ερθουν να προλαβουν να μπουν στην Φτερη οι φιλοι μας οι τρελοι θεατες ? για δητε το την επομενη φορα , και θα διαπιστωσετε ποσους θεατες θα κερδισετε !
Κανεις δεν κοιματε με τις κοτες πλεον .....για να μπορει ορεξατος να τρεχει στα μαυρα σκοταδια .Με τις καλυτερες διαθεσεις , για τον αγαπημενο μου αγωνα απο αρχαιοτετων χρονων .....
υ.γ.Για σκεψου καποιες παρεες (που θα αφησουν σε καποια παραλια για το μπανακι τις κυριες τους ,και εκεινοι να ανεβουν στο βουνο ) οτι θα πρεπει να σηκωθουν στις 4 για να ετοιμαστουν ..... ουτε λοκατζιδες να ηταν .....
-
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στο ΣΕΧ 0 πρίν το χωριό Σελλινούντας,όπως γράφει το road book!!!!!Περισσότερα στη ενημέρωση αγωνιζομένων στην πλ.Γεωργίου στις 20.00!!!!!
Δε γίνεται όμως να περιμένουμε και παραμονή του αγώνα για να δούμε πού θα μείνουμε.
Οπότε λίγη προσοχή στα Δελτία Τύπου ή στις πληροφορίες που αναρτώνται στα site.
Ακυρώσαμε 4 δωμάτια και ήρθαμε να μείνουμε προς Πάτρα μιας και σκεφτήκαμε ότι θα έπρεπε να έρθουμε στο στάδιο Κυριακή πρωΐ. -
Μπορει κανεις να μου κανει μια συντομη περιγραφη των ειδικων;Πρωτη φορα για μενα στο 'Αχαιός'
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μπορει κανεις να μου κανει μια συντομη περιγραφη των ειδικων;Πρωτη φορα για μενα στο 'Αχαιός'ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΔΡΕΑ,
Ο ΣΕΛΙΝΟΥΝΤΑΣ,ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΤΙΝΗ Ε.Δ. ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,(ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ) ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΛΟΜΩΝΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ.. ΑΝΗΦΟΡΙΚΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ,ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΛΜΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ 2,5 ΧΛΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ.
ΤΟ ΜΑΝΕΣΙ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΦΟΡΙΚΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΜΕ ΚΑΛΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΗΦΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΓΡΗΓΟΡΗ.
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ,ΑΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΦΟΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Μπορει κανεις να μου κανει μια συντομη περιγραφη των ειδικων;Πρωτη φορα για μενα στο 'Αχαιός'
ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΔΡΕΑ,
Ο ΣΕΛΙΝΟΥΝΤΑΣ,ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΤΙΝΗ Ε.Δ. ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,(ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ) ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΛΟΜΩΝΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ.. ΑΝΗΦΟΡΙΚΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ,ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΛΜΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ 2,5 ΧΛΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ.
ΤΟ ΜΑΝΕΣΙ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΦΟΡΙΚΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΜΕ ΚΑΛΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΗΦΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΓΡΗΓΟΡΗ.
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ,ΑΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΦΟΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
EL-EM'
Μερσι μποκου μεσιε Loris!!!
Δεντρα και σκια,υπάρχουν στις ειδικες παιδες;Η ο ηλιος θα με κανει σαν ρεγγα καπνιστη; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΔΡΕΑ,
EL-EM'
Δεντρα και σκια,υπάρχουν στις ειδικες παιδες;Η ο ηλιος θα με κανει σαν ρεγγα καπνιστη;Ο ΣΕΛΙΝΟΥΝΤΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ.
ΤΟ ΜΑΝΕΣΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ 4,5 ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΤΑΒΕΡΝΟΥΛΑ ΓΙΑ ΑΡΑΓΜΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΔΡΕΑ,
EL-EM'
Δεντρα και σκια,υπάρχουν στις ειδικες παιδες;Η ο ηλιος θα με κανει σαν ρεγγα καπνιστη;Ο ΣΕΛΙΝΟΥΝΤΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ.
ΤΟ ΜΑΝΕΣΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ 4,5 ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΤΑΒΕΡΝΟΥΛΑ ΓΙΑ ΑΡΑΓΜΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
σωστος....
και ωραιο το σημειο που προτεινει ο Λωρης στο σελινουντα,σπανια εχουμε(η ποτε) φωτο απο εκεινο το σημειο!
αρκει μετα να μπορεις να μετακινηθεις.... -
Σκεφτομαι οτι μιας και ειναι ανηφορικο το σημειο,ισως να πηδανε ελαχιστα αυτοκινητα,αν δεν προλαβαινουν να μαζεψουν χιλιόμετρα.Οτι θα το τσεκαρω απο κοντα,ειναι βεβαιο
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Σκεφτομαι οτι μιας και ειναι ανηφορικο το σημειο,ισως να πηδανε ελαχιστα αυτοκινητα,αν δεν προλαβαινουν να μαζεψουν χιλιόμετρα.Οτι θα το τσεκαρω απο κοντα,ειναι βεβαιογενικα παντως ελεω ανηφορας καλο ειναι να κατσεις σε σημειο που να ειναι γρηγορο το κομματι,γιατι στις φουρκετες.....
η στροφη της στασης ειναι ωραια.... -
Κύριε Αμαξόπουλε, θα μας πειτε δυό λόγια για το Pug 205 με το οποίο θα αγωνιστείτε ??
-
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
Κύριε Αμαξόπουλε, θα μας πειτε δυό λόγια για το Pug 205 με το οποίο θα αγωνιστείτε ??οχι
θα κατεβεις να δεις?
-
Κύριε Αμαξόπουλε, θα μας πείτε εάν θα δούμε το 207R3 σε κανέναν αγώνα φέτος?
-
Ο χρήστης tolis1 έγραψε:
Κύριε Αμαξόπουλε, θα μας πείτε εάν θα δούμε το 207R3 σε κανέναν αγώνα φέτος?προς το παρον δεν ειναι στα σχεδια κατι τετοιο....
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Κύριε Αμαξόπουλε, θα μας πειτε δυό λόγια για το Pug 205 με το οποίο θα αγωνιστείτε ??
οχι
θα κατεβεις να δεις?
Δημήτρη, κατω από το αυλάκι θα είμαι... οπότε αν μπορέσω να ξεγλυστρήσω την Κυριακή... θα έρθω να τα πούμε
35ο ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ