-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Κύριε Αμαξόπουλε, θα μας πειτε δυό λόγια για το Pug 205 με το οποίο θα αγωνιστείτε ??
οχι
θα κατεβεις να δεις?
ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Κύριε Αμαξόπουλε, θα μας πειτε δυό λόγια για το Pug 205 με το οποίο θα αγωνιστείτε ??
οχι
θα κατεβεις να δεις?
ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Για που μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα εδώ.
http://www.aop.gr/images/Photogallery/A ... ltio_3.pdf -
οχι
θα κατεβεις να δεις?
Egw poy den mporw na er8w?
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
οχι
θα κατεβεις να δεις?
εσας κυριε χανιβαλακο θα σας πουμε
πεζο 205 Ε/10 δλδ με μοτερ απο 1600 16βαλβιδο και σειριακο σασμαν
αλλα επειδη το αμαξι ειναι υπο εξελιξη ,θα ειμαστε μακρια απο τον συναγωνισμο δυστυχως.....
καλο δρομο σε ολους!!!! -
οχι
θα κατεβεις να δεις?
αλλα επειδη το αμαξι ειναι υπο εξελιξη ,θα ειμαστε μακρια απο τον συναγωνισμο δυστυχως.....
καλο δρομο σε ολους!!!!Έτσι λοιπόν Κυριε Αμαξόπουλε!! Στους ξενιτεμένους φίλους κάνουμε διακρίσεις!!
Ωραίο αυτοκίνητο και είναι ευκαιρία να το δούμε σε πολεμικές συνθήκες και με πραγματικά καλό οδηγό... γιατί έχω βαρεθεί να το βλέπω να περιμένει στα τρίποδα.
Όσο για το μακριά του συναγωνισμού... δεν το νομίζω... ο παραπάνω συνδυασμός μαλλον θα πρωταγωνιστήσει... είδωμεν!!!!
-
οχι
θα κατεβεις να δεις?
καλο δρομο σε ολους!!!!Kyrie Amaxopoyle, nai ok.... Mas diafwthsate twra... Ti moter? giai allo to 1600 16v aoristo kai allo ekeino to kthnos moter poy eixe to AX......
Chassis wise to 205 exei parei anabolika kai foyskwse h einai se normal diastaseis?
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
οχι
θα κατεβεις να δεις?
καλο δρομο σε ολους!!!!Kyrie Amaxopoyle, nai ok.... Mas diafwthsate twra... Ti moter? giai allo to 1600 16v aoristo kai allo ekeino to kthnos moter poy eixe to AX......
Chassis wise to 205 exei parei anabolika kai foyskwse h einai se normal diastaseis?
σας ζητω συγνωμη,νομιζα οτι εισαστε ασχετος απο αγωνιστικα
ναι,περιπου οπως του AX....φανταζομαι....δεν ξερω ακριβως τι φοραγε το ΑΧ
σασι....απλος γραμμωμενο οχι αυτο που ειχες στο μυαλο σουεεεε,ελα να το δεις τελοσπαντων....
κατατοπιστικος,εεεε?
καλυτερα τα λενε οι επαιοντες κυριοι ΑΠΡ....!! -
οχι
θα κατεβεις να δεις?
καλο δρομο σε ολους!!!!ΜΗΤΣΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ''ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ'' ΣΑΝ ΠΕΠΟΝΟΦΛΟΥΔΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ.
ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΙΣ ΜΗΤΣΟ ΜΟΥ.
ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ.
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΝΤΑ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.Γ
-
Ο χρήστης mouri έγραψε:
...
ΜΗΤΣΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ''ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ'' ΣΑΝ ΠΕΠΟΝΟΦΛΟΥΔΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ.
ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΙΣ ΜΗΤΣΟ ΜΟΥ.
ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ.
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΝΤΑ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.Γ
Πείτε τα Κύριε Κυριακόπουλε, γιατί ο Κος Αμαξόπουλος μας τα λέει λίγο 'κατσαρά'...
-
ειμαι παντα ειλικρινης!
οσο για τον κυριο κυριακοπουλο του εχω στειλει προσωπικο μηνυμα.
-
Συνεντευξη τύπου χθές.
http://www.aop.gr/images/Photogallery/A ... ltio_4.pdf
-
ειμαι παντα ειλικρινης!
οσο για τον κυριο κυριακοπουλο του εχω στειλει προσωπικο μηνυμα.
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΕΓΕ ΠΟΣΑ ΑΛΟΓΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ 205.
ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ? ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ?
ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ.
ΚΥΡ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΑΥΤΑ?ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ .Γ
ΥΓ. Σ΄ΕΣΚΙΣΑ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
-
παντα το ηξερα οτι γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος....νωρις γελασα.....
Κυριε Κυριακοπουλε.......
-
Εχω πληροφοριες οτι το 205 εχει μοτερ Sierra COSWORTH(γιαυτο σας τα κανει κατσαρα'' ο κ.Αμαξο..) αρα η νικη ειναι το λιγοτερο μην πουμε για ρεκορ ειδικων!!!!!!!... Καλη τυχη παιδια!
-
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ
ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΕΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ,ΟΤΙ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΠΑΕΙ ΑΕΡΑ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΓΑΜΠΡΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΗΚΑΝ,ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ..Ε...ΗΤΑΝ ΝΕΟ,ΗΘΕΛΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ..Κ.Λ.Π.ΑΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΠΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ.
ΦΙΛΙΚΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
Όντως υπάρχει ένα θέμα με το αυτοκίνητο και ο Αμαξό δεν λέει υπερβολές οπότε ας κρατάμε μικρό καλάθι για την ώρα και καλύτερα να μην υπάρχουν τρομερές προσδοκίες....Ίδωμεν....
-
Oυτε καν καλαθι , μπολακι και πολυ μας παει !
Ακομα δεν περπατισε και παμε στα βαφτισια ? υπερβολες .......
Παιδια οπως γνωριζετε ολοι οι ημερες ειναι δυσκολες για χλμ δοκιμων κτλ ... Ο Δημητρης απλα αποφασισε να μας βοηθησει και το παει κατευθειαν στον αγωνα να δουμε αν μπορει να γινει αγωνιστικο - ανταγωνιστικο στην συνεχεια του ........
Θα θελαμε ομως να βρεθητε στα βουνα την κυριακη , και να μας πειτε και την γνωμη σας μετα .......αν εχουμε την τυχη να το δειτε φυσικα
Μερσι
Υ.Γ. οσο για τον κυριο που λεει για διαφημηση κ.α....αγαπητε δεν το ανοιξα εγω το θεμα, και αλλωστε τα δελτια τυπου καλιστα κανουν αυτην την δουλεια , αλλα δεν νομιζω οτι ειναι ασχημο να γραφουν εδω μεσα οτι θελουν αγωνιζομενοι και θεατες σχετικα με τα αγωνιστικα του καθε αγωνα ....αντιθετως αυτο αποζητουμε για να κινει το ενδιαφερον του κοσμου ωστε να ξερουν τι θα εχουν να δουν , αν μας κανουν την τιμη να ερθουν στον αγωνα ...........
-
Όλοι στο πρώτο ς στον σελινούντα λοιπόν.
-
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ
ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΕΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ,ΟΤΙ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΠΑΕΙ ΑΕΡΑ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΓΑΜΠΡΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΗΚΑΝ,ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ..Ε...ΗΤΑΝ ΝΕΟ,ΗΘΕΛΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ..Κ.Λ.Π.ΑΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΠΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ.
ΦΙΛΙΚΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ.ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ.
ΑΠΡ. 35 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ
ΑΜΑΞΟΠΟΥΛΟΣ. 10-12 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΕΣ.
ΕΓΩ. 12 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΕΣΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.Γ
35ο ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ