-
τι να πω κι εγω... απο δευτερα θα το ψαξω περισσοτερο!
αληθεια, μετα απο ποσο καιρο σου ειπαν να πας να δωσεις εξετασεις? -
Την ημέρα που άνοιξε ο φάκελος για δίπλωμα και άδεια κυκλοφορίας με έβαλαν για εξετάσεις δύο εβδομάδες μετά...
Μου έχουν δώσει δύο ημερομηνίες να επιλέξω μέσα στον Ιούνιο (περίεργο).Έχε το νου σου όμως, γιατί ΜΑΛΛΟΝ οι εξετάσεις κάποια στιγμή σταματούν λόγω καλοκαιριού. Έχω μία υποψία ότι Ιούλιο και Αύγουστο δεν πρέπει να κάνουν εξετάσεις. Μάλλον και αυτοί το κάνουν όπως στην Νομαρχία. Από Σεπτέμβρη ξανά...
-
Yamaha Neos 4t χρώματος άσπρου..
Αυριο παω τα χαρτια στην Τροχαια Αγ. Παρασκευής και το απογευμα θα το παρω σπιτι... -
Kαλορίζικο, καλοτάξιδο
-
thanks!
εγω με το gilera runner ειχα ερωτα, αλλα εκτος του οτι ειναι πιο κοντα τα σερβις καιει και περισσοτερο το ρημαδι..50cc και τα μυαλα στα καγκελα!!!
-
Στης ακρίβειας τον καιρό είσαι ο πιο προχώ
-
Καλοτάξιδο το Ιαπωνέζικο!...! Καλορίζικο!!!!...
Πάντα ασφαλή χιλιόμετρα!...
Και όπως έλεγαν και σε μένα τα παιδιά εδώ, μην ξεχάσεις να προμηθευτείς και ένα καλό κράνος...
-
thanks!
κρανος εχω, αλλα θα προμηθευτω κι αλλο!
παρεπιπτοντως, ο βυνιος (τζιλερα) μου εκανε κι εμενα τρελα δωρα σαν προσφορα...
με τις υγειες μου αυριο που θα τρεχω τροχαια!! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
thanks!
κρανος εχω, αλλα θα προμηθευτω κι αλλο!
παρεπιπτοντως, ο βυνιος (τζιλερα) μου εκανε κι εμενα τρελα δωρα σαν προσφορα...
με τις υγειες μου αυριο που θα τρεχω τροχαια!!καλοριζικο!
προσοχη στα φορτηγα και στα ορια ταχυτητας
-
ευχαριστω!!
καλα που το ειπες για τα ορια!! -
μη νομιζεις, θα μπορουσα να πω για ξυστρες γονατων και ορεινα στροφιλικια
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τίποτα από τα παραπάνω δεν στέκει...
Εγώ έβγαλα (και έχω) ασφαλιστήριο κανονικά και με το νόμο χωρίς να έχω δίπλωμα... ούτε καν την επίσημη άδεια κυκλοφορίας. Απλά έχω μία βεβαίωση από τη τροχαία ότι η άδεια είναι υπό έκδοση. (την ασφάλεια έβγαλα άνετα και εύκολα εδώ: http://www.validi.gr/)
Η ασφαλίστριά σου κάνει το γνωστό κόλπο για να καλυφθεί οικονομικά σε περίπτωση προβλήματος.
Ζητά το δίπλωμα για να είναι σίγουρη ότι αν συμβεί κάτι δεν θα 'πληρώνει' η ασφαλιστική σου (ασχέτως το συμβάν).Από την άλλη σκέψου ότι με το μηχανάκι θα πρέπει να πας στη Τροχαία για τις εξετάσεις. Πως θα γίνει αυτό αν δεν έχεις ασφάλιση;
ετσι απο περιεργεια....ποσο σου το ασφαλισαν?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ετσι απο περιεργεια....ποσο σου το ασφαλισαν?78euro ... ετήσιο Δύναμις Ασφαλιστική...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μη νομιζεις, θα μπορουσα να πω για ξυστρες γονατων και ορεινα στροφιλικια
Όχι παίζουμε... -
χαρτια ολα οκ..
προσωρινη αδεια, ΟΚ
ημερομηνια εξετασεως ΟΚ
μενει να παω να χτυπησω μια ταμπελα και να ασφαλισω..
αυριο με το καλο.. οποτε και το παιρνω απο την εκθεση!ευχαριστιες, οταν φτασει το μωρο σπιτι!
-
Όλα υπό έλεγχο!...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
χαρτια ολα οκ..
προσωρινη αδεια, ΟΚ
ημερομηνια εξετασεως ΟΚ
μενει να παω να χτυπησω μια ταμπελα και να ασφαλισω..
αυριο με το καλο.. οποτε και το παιρνω απο την εκθεση!ευχαριστιες, οταν φτασει το μωρο σπιτι!
περιμενω να δω φωτο, ξερεις που...
ποσο πηγαν τελικα ολα μαζι τα εξοδα, μαζι με το μηχανακι?
-
Μιλησα με Vidaliti (πως τη λενε)
ουτε αυτοι κανουν ασφαλιση!
Η τιμη παντως ισχυει! -
Δεν σου κάνει ασφάλιση η Validi; Πως γίνεται αυτό;
Εγώ πάντως είμαι πλέον νόμιμος Διπλωματούχος Οδηγός Μοτοσακό...
-
δεν εχω ιδεα πως εγινε αυτο! παντως εγινε...
της εστειλα την αδεια, της εστειλα και το χαρτι που δειχνει οτι εχω παρει ημερομηνια και με πηρε τηλεφωνο και μου ειπε, ναι γεια σας, δεν γινεται..
ευτυχως, γιατι ημουν στο τσακ για να κανω την καταθεση και μετα θα μπλεκαμε!
παντως μου το ασφαλισε η εθνικη, εξηγωντας μου - βεβαια - πως αν το οδηγω εγω και γινει (χτυπα ξυλο) το παραμικρο, η ασφαλιστικη δεν με καλυπτει...Αντε σιδεροκεφαλος και οπως λενε, παντα ορθιος..
Πηγα και ψωνισα κρανος open face και ενα μπουφαν καλοκαιρινο με προστατευτικα τους ωμους και στους αγκωνες.. κορυφαιο... αν με δεις, τουλαχιστον για R6 με εχεις... με τιποτα για μικροτερο!
ακομα δεν εχω βρει το βιβλιαρακι της μοτοσυκλετας...
στην τροχαια της Αγιας Παρασκευης (στα γλυκα νερα), ειναι διαφορετικο το συστημα... ουτε για πινακιδα σε στελνουν ... απεναντι, ουτε για το βιβλιαρακι...
πινακιδα χτυπησα παντως καλλιθεα και η παραδοση ηταν επιτοπου (13 ευρω το μαλλι)..
ο γιαμαχα-μαγαζατορας εντυπωσιαστηκε χαχαχαχαΣε ευχαριστω, παντως, γιατι οι πληροφοριες σου ηταν ακριβως ον δε σποτ, για τα διαδικαστικα!
Πληροφορίες για 50cc (κι άλλος ενας!)