-
Ο χρήστης tm έγραψε:
εννοω οτι χρησιμοποιω πλεον μονον το σκουτερ ΠΑΝΤΟΥ (πλην σουπερ μαρκετ)...Στα λέγαμε...και μας άκουσες
Αλλιως παμε γι αλλα...
Και αυτά στα λέγαμε και ... θα μας ακούσεις τέκνον μου
Γρήγορα, εύκολα και ψυχικά ήρεμος
Αν κάπου σφάλω διόρθωσέ με -
Εσύ **tm **πας για άλλο ποιο γρήγορο και εγώ θα ήθελα να ήταν ποιο αργό το δικό μου...
Δεν είμαι του δίτροχου. Επιβεβαιωμένο...
-
Καλημερα!
Σιγουρα θελω να παω σε πιο δυνατο!
Τωρα, δεν ξερω αν θα μεινω στα ιδια cc, ή αν θα μπω στον κοπο να δωσω για διπλωμα και να ανεβω σε κυβικα!
Δηλωνω ερωτευμενος με τo Aprilia RS50, αλλα εχουν πεσει ΟΛΟΙ επανω μου..
Παλι 50αρι, διχρονιλα και τα σχετικα... καταραμενο αροξολ! (ασχετο!)
Ποσο πιο αργα να παει το 50αρι, δηλαδη?Α! Σημερα θα παρω και το de-restricted (που λενε και οι φιλοι μας οι αγγλοι) moped μου και περιμενω πως και πως να φαω την πρωτη μου κληση για υπερβολικη ταχυτητα!
Χωρις πλακα, θα σας ενημερωσω για το αν πηρε καθολου τα πανω του το μηχανακι..
Παντως, η καταναλωση εχει πεσει ακομα λιγο και ειναι ~2,2 λτ/100 χλμ! -
Καλημέρα.
Αν ήθελα περισσότερες επιδόσεις θα πήγαινα σε μεγαλύτερο κυβισμό.
Η αγορά ενός ακόμα 50ριού νομίζω ότι είναι άσκοπη.
Το ότι αναζητάς πλέον επιδόσεις, θεωρώ πως είναι δείγμα ότι πρέπει να πας για δίπλωμα άνω των 125cc.
...
...
...
Περιμένουμε εντυπώσεις από το tuning ... -
Δεν εχεις αδικο στο σκεπτικο σου, αλλα σκεπτομαι την διαδικασια, την ασφαλιση, τα τελη κυκλοφοριας και ολα αυτα..
Βεβαια, η Aprilia RS50 εχει 3,6Κ ευρώ, το Honda CBR 125 R εχει 3Κ ευρω, ενω το CBF 125 2,5K ευρώ.
Για την Yamaha YZF-R125 δεν συζηταμε γιατι εχει 4ΚΑρα: Διπλωμα μηχανης + CBR 125 + ασφαλιση + τελη > κοστος Aprilia RS50
Η καταναλωση, ομως, του CBR ειναι στα επιπεδα του ... Neos.. Η λαδιερα (λεγε με Aprilia) θα καιει σιγουρα περισσοτερο..
Βαριεμαι ΠΟΛΥ, ομως, την διαδικασια ρε γαμωτο...
και που 'σαι... το Νεος εχει μια αναλογια 30,4 κιλων/ιππο, ενω το RS50 ειναι στα 13 κιλα/ιππο
Ενδεικτικα η Γιαμαχα ειναι στα 9,2 κιλα/ιππο, ενω λιγο χειροτερη ειναι η Χοντα (9,34)
Η πλακα ξερεις ποια ειναι? οτι αν τελικα παρω την Aprilia, θα πρεπει να κανω ΠΑΛΙ 1000κμ με περιοριστη στα 50 χαω!!
Εχω μια αισθηση οτι θα στρωνω αιωνιως μηχανακια!! -
Αφού έχεις ήδη το σκουτεράκι και κάνεις τη δουλειά σου, ξεκίνα σιγά-σιγά διαδικασίες για το μεγάλο δίπλωμα. Δεν χρειάζεται πλέον ούτε να αγχωθείς αλλά ούτε και να βιαστείς.
Βάλε ένα χρονοδιάγραμμα, βγάλε το δίπλωμα (μέσω μίας σχολής που τα φροντίζει όλα), ταυτόχρονα αναζητείς και το δίτροχο που σου αρέσει και μετά το αγοράζεις. -
δικιο εχεις..
αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια!Τεσπα, θα δουμε!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Δηλωνω ερωτευμενος με τo Aprilia RS50, αλλα εχουν πεσει ΟΛΟΙ επανω μου..αν θελεις κατι ευχρηστο οσο ενα σκουτερ, καλα κανουν.
το απριλια ειναι γ@μω τα μηχανακια διασκεδασης, αλλα την πρακτικοτητα ενος σκουτερ δεν θα την εχει ποτε.
για το κοστος χρησης δεν συζηταμε, ειναι πολλαπλασιο του 4τ 50cc που εχεις.
κουλαρε, κοιμησου πανω του κ τα ξαναλεμε σε κανα μηνα... -
Λοιπον, πηρα το de-restricted και κερδισε ~6 χλμ τελικης!
ειναι λιγο πιο καλο γιατι δεν το φρεναρει η ροδελα με αποτελεσμα οι ρεπριζ να εχουν βελτιωθει ελαχιστα!
Πρεπει να εχουν κανει μαλακια, ομως, γιατι απο σταση, οταν ξεκιναω διστασει για λιγο, σα να μπουκωνει και μετα αρπαζει! Θα τους παρω τηλεφωνο
Για το κοστος, ειναι απατεωνες..
μου χρεωσαν το λαδι του κινητηρα (1λτ) το οποιο πηγε 14 ευρω! και δεν ειναι καν το επισημο της Yamaha.. ειναι κατι αλλο το οποιο δεν το θυμαμαι καν!
απο την επομενη φορα, με το δικο μου λαδακι!! -
Μάλλον δεν έμεινες ικανοποιημένος ε;
Η YAMAHA βγάζει δικό της βελτιωτικό ΚΙΤ ή είναι πατέντα των συνεργείων;Το δικό μου πάντως έχει αρχίσει και δείχνει τις προθέσεις του. Στρώνει ο κινητήρας και για την πλάκα του ανεβαίνει στα 50km/h (κοντέρ) χωρίς πολλά-πολλά...
Δεν νομίζω να του κάνω καμιά βελτίωση. Μου αρκεί.
Κάνω 5 λεπτά να έρθω στο γραφείο από το σπίτι... -
δεν εχω ιδεα αν εχει κιτ βελτιωσης..
δεν μου καναν τιποτα, απλα βγαλανε μια ροδελα η οποια περιοριζε την ταχυτητα στα 50ΧΑΩ
το μοτερ ειναι ζωντανο και πριν εφτανε τα 50, ζωηρα, αλλα φρεναρε λογω της ροδελας..
δεν εμεινα ευχαριστημενος καθολου με την τιμη του λαδιου, ενω δεν μπορω να καταλαβω γιατι μου κανει αυτο το πραγμα στο ξεκινημα -
α, τώρα κατάλαβα...
Και σε μένα έχουν δώσει ένα 'ποτήρι' μεταλλικό το οποίο λέει θα μπει στα 1000χλμ.
Λένε ότι το 'ποτήρι' που έχει τώρα το μηχανάκι είναι για mode στρωσίματος...μετά θα το ξεστρώσει... -
Uploaded with ImageShack.us
-
Τα χίλιασες;!!!!...
Με το καλό και τα 100.000χλμ!...
Πάντως το ταμπλό σου στην αρχή το πέρασα κάτι από ρολόι Casio με πολλαπλές λειτουργίες ...
Ψηφιακό σκούτερ !... -
τα 'χω περασει, ειμαι περι τα 1090 .. σε λιγο θα βαλω φωτο απο 1111, για να μπω στο ματι του ANGEL13
ειναι ψηφιακο σκουτερ, επειδη ειναι ρέισον!
ειπα οτι μετα την αφαιρεση του κοφτη πηρε ~7 χλμ τελικης, ετσι?
την στιγμη που τα διχρονα πανε μεχρι 65 - 70
επομενο βημα η αναβαθμιση των φρενων, για να σταματαω, γιατι δεν σου κρυβω πως με τις ταχυτητες που αναπτυσσω, αγχωνομαι!
Λοιπον, πηγα ρωτησα για διπλωμα... ~430 για 10 θεωρια - 10 μαθημα και εξετασεις παραβολα, παπαρια τριβολια διαβολια..
με το Α1 μπορεις να οδηγεις μεχρι 25KW και υστερα απο 2 χρονια αυτοματα (με ενα παραβολο) γινεται απεριοριστο...
θα ξεκινησω συντομως! -
Έβγαλες τον κόφτη; Τον είχαμε ξεχάσει αυτόν...!...
Νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι σχετικά καλό. Αν μετά το κόφτη βάλεις και το ΚΙΤ (αν έχει η Yamaha) τότε θα δεις πολύ καλύτερα αποτελέσματα...Μην λέω όμως μεγάλες κουβέντες γιατί με το άθλημα δεν έχω ασχοληθεί καθόλου...
Αποψή μου να αφήσεις το σκούτερ όπως είναι να κάνεις τη δουλειά σου και να συνεχίσεις το θέμα με το δίπλωμα μηχανής...
Πάντως το κόστος είναι σχετικά μεγάλο από ότι βλέπω...
Περίεργο. Όταν είχα μιλήσει με αυτόν:
http://www.eleftheratos.gr/
μου είχε πει για δίπλωμα, 250euro ... -
μπηκα στο site του και οντως εχει μπανερ με την τιμη που αναφερεις..
το ερωτημα ειναι, ομως, περιλαμβανει ΤΑ ΠΑΝΤΑ μεσα ή ειναι μονο αυτα που ζηταει αυτος?
γιατι με τα παραβολα και με τα σχετικα παπαρια, ανεβαινει η τιμη! -
Δεν ξέρω φίλε...
Πάντως δεν χάνεις τίποτα αν έπαιρνες ένα τηλέφωνο και τον ρώταγες ... -
Ο χρήστης tm έγραψε:
...Λοιπον, πηγα ρωτησα για διπλωμα... ~430 για 10 θεωρια - 10 μαθημα και εξετασεις παραβολα, παπαρια τριβολια διαβολια..Τους είπες ότι έχεις δίπλωμα αυτοκινήτου?
-
ναι!
αλλα τι σχεση εχει αυτο?
Πληροφορίες για 50cc (κι άλλος ενας!)