-
Καλημερα!
Ξεκινησα χθες διαδικασιες για εκδοση διπλωματος 'μικρου'
Δεν με βλεπω να ανεβαινω κυβικα, ομως -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Καλημερα!
Ξεκινησα χθες διαδικασιες για εκδοση διπλωματος 'μικρου'Εννοείς 50άρι ή μέχρι 25kw?
Δεν με βλεπω να ανεβαινω κυβικα, ομως
οκ ακούστηκες..........
-
Βρε θ' ανέβεις σου λέω...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Καλημερα!
Ξεκινησα χθες διαδικασιες για εκδοση διπλωματος 'μικρου'για ποιο λόγο θα βγάλεις μεχρι 25KW?
είσαι κάτω απο 21?
βγάλε κανονικό απεριόριστο κατευθείαν, θα θες να πάρεις μια σοβαρή μηχανή με ABS και λοιπό εξοπλισμό ασφάλειας και δεν θα βρίσκεις. -
ρε ταυρε, το 50αρι το 'χω, λεμε! ειμαι διπλωματουχος!
θα παρω το μικρο γιατι ειμαι κατω απο 21 στην ψυχη!
ολα στην ωρα τους και σιγα σιγα
κυβικα σου λεω δεν με βλεπω να ανεβαινω... μου κλεινει το ματι πολυ ασχημα το μοτοσακο της απριλια..
αργοτερα, μπορει να παρω και κανενα ... ybr 125!!
Δυστυχως στην YZF r 125 δεν φτανω κατω (ισα που παταω στις μυτες).. Σε συνδιασμο με το βαρος της ~140 κιλα, ειναι αλανθαστη φορμουλα για τρελα γελια οταν θα θελω να την μετακινησω για οτιδηποτε!
για CBR 125R ( ) ουτε λογος.. δεν μου αρεσει με τιποτα!! -
θα απαντουσα, αλλα δεν απαντω γιατι
δεν το εχω ξεπερασει που με ειπες τρολ. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Δυστυχως στην YZF r 125 δεν φτανω κατω (ισα που παταω στις μυτες).. Σε συνδιασμο με το βαρος της ~140 κιλα, ειναι αλανθαστη φορμουλα για τρελα γελια οταν θα θελω να την μετακινησω για οτιδηποτε!Αυτά τα μηχανάκια είναι ελάχιστα μεγαλύτερα από πάπιες. Πόσα κιλά είσαι εσύ;
θα απαντουσα, αλλα δεν απαντω γιατι
δεν το εχω ξεπερασει που με ειπες τρολ.'Trol' is your middle name, Petrolhead...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Δυστυχως στην YZF r 125 δεν φτανω κατω (ισα που παταω στις μυτες).. Σε συνδιασμο με το βαρος της ~140 κιλα, ειναι αλανθαστη φορμουλα για τρελα γελια οταν θα θελω να την μετακινησω για οτιδηποτε!
Αυτά τα μηχανάκια είναι ελάχιστα μεγαλύτερα από πάπιες. Πόσα κιλά είσαι εσύ;
O Nτάφυ? Το λέει και το όνομά του. Κατηγορία πάπιας!
-
το yzf r125 δεν ειναι ελαχιστα μεγαλυτερο απο παπια...
ειναι σχεδον 'φουλ σαϊζ'
ελαχιστα μεγαλυτερο (για να μην σου πω ιδιο με παπια) ειναι το cbr 125..
τελος παντων, παμε ολοταχως για το δευτερο, η αποφαση εχει παρθει! -
Mε αυτούς τους ρυθμούς σε βλέπω σε κανα δίχρονο με Χαγιαμπούσα!
-
Καλημερα!
Ετσι οπως το γραψες, εμεινα καγκελο..
Σκεφτηκα.. πότε βγηκε δίχρονη Χαγιαμπουσα? -
Οσο ανεβαινουν τα χιλιομετρα (~1400), τοσο μειωνεται η καταναλωση..
Ειμαι περιπου στα 2,2 - 2,3!
και βεβαια τσιτα τα γκαζια, τελικιασμένος παντού και πάντα! (56 χαω, για να μην ξεχνιώμαστε!) -
Ρε παιδιά κοιτούσα το site της kymco και λέει ότι κάθε 2000 χλμ τα 4χρονα σκούτερ της θέλουν αλλαγή λαδιών! Γιατί τόσο συχνά; Πολύ μικρό μου φαίνεται το διάστημα. Και στα άλλα μηχανάκια άλλων εταιρειών έτσι είναι; Στην piaggio Νομίζω είναι κάθε 5,000 χλμ
-
Σύμφωνα με αυτό http://www.gr.piaggio.com/media/tempari ... ammata.pdf τα service σε Piaggio/Gilera/Vespa στα τετράχρονα είναι κάθε 3000χλμ.
Φαντάζομαι ότι γίνεται και αλλαγή λαδιών.Προσωπική μου άποψη; Τα 2000χλμ είναι ιδανικό για αυτά τα μοτεράκια... Άλλωστε και τα λάδια που βάζουν σε όλα αυτά μηχανάκια (ανεξαρτήτως μάρκας) δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο.
-
Το νεος θελει καθε 4000 χλμ αλλαγη λαδιων.. Οσο για τα λαδια που βαζουν ειναι πληρως συνθετικα!!
Αν θυμαμαι καλα το τζιλερα ρανερ ηθελε καθε 5000;;
Κατι τετοιο -
Για το δίπλωμα θεωρία είναι οι ερωτήσεις για μηχανή οι 172, σωστά ; http://www.yme.gr/pdf/BOOK_MOTOSIKLETES.pdf
Διαβάζουμε και αυτό ; http://www.yme.gr/pdf/book_AYTOKINHTA.pdf γιατί είδα ένα μήνυμα στο παρον thread που έλεγε μόνο για 10 ερωτήσεις μηχανής. Σύνολικά πόσες ερωτήσεις είναι η θεωρία ;
-
Φωτογραφίες για γιατρους και τροχαια, απλες έγχρωμες ή διαβατηρίου?
-
To Διχρονο keeway 50 θέλει στα 3000.Ενα μπουζάκι δηλ ,αντε εναν γενικό ελεγχο στη μεταδοση και το διαφορικό για βαλβολίνη.
Σημερα εβαλα και το Μαλόσσι ,εβγαλα και τον κοφτη της εξατμισης και αντε γειά.Αλλη μάρκα !.Ας ειναι καλά οι 'απέναντι''.....Τα φρένα όμως?... -
Υστερα απο ΠΟΛΥΥΥΥ καιρο, χρειαστηκε να μουβαρουμε λιγακι (5 μετρα, δηλαδη), το Neo's.
Περιττο να πω, πως ειχε μεινει απο μπαταρια.. Μαλλον, οτι ειχε μεινει, μας τελειωσε οταν αρχιζε να ψεκασει, με το που γυριζες τον διακοπτη (το εκανα 2-3 φορες για να γεμισει βενζινη) και το τελειωτικο, ηταν η μιζια που προσπαθησα να του δωσω για να παρει!
Εσβησε ολο το καντραν και μας παρεδωσε!
Μανιβελιες, λοιπον, και στην δευτερη κελαηδησε. Πραγμα που σημαινει πως το ψεκαστο παιρνει μπρος με μανιβελα, ακομα και οταν η μπαταρια εχει χαιρετισει!
Το αναφερω επειδη θυμαμαι οτι ειχαμε συζητησει κατα ποσον μπορει να παρει ενα ψεκαστο, με μανιβελιες!
Γιαμαχα, ρε πστ μου! τι να πεις! -
Το δυστύχημα είναι, πως σχεδόν ΚΑΝΕΝΑ σκούτερ σήμερα ΔΕΝ έχει μανιβέλα !!
(την έχω 'πάθει' δις και απλά ήταν πίκρα...)
Πληροφορίες για 50cc (κι άλλος ενας!)