-
Δεν έχω λόγο να διαφωνήσω με κανένα από τους προλαλήσαντες. Το demolition ξαναλέω δεν με εκφράζει, αλλά σίγουρα αρέσει σε κάποιους...
Για τα παιδάκια και πόσο θα κάνουν να κοιμηθούν δεν ξέρω... λογικά παιδοψυχολόγος θα μπορεί να κανει πρόβλεψη... και ως συνήθως φαίνεται έχουμε και 'παιδοψυχολόγους' εδώ μέσα...
Για να δω demolition δεν θα πήγαινα ποτέ... για να δω όμως το event 'Super Lap' θα πήγαινα αν ειχα τον σχετικό ελεύθερο χρόνο. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη ως δυνητικός θεατής.
-
Ο χρήστης tasos perea έγραψε:
Φίλε pass at 18t θέλω να σε ενημερώσω ότι στην Αμερική αυτά τα Έϊβεντ γίνονται σε ειδικούς χώρους (στάδια) με πολύ μακριά τους θεατές και τους διωργανοτες για λογούς ασφαλείας, επίσης το παράθυρο του οδηγού έχει δίχτυ ασφαλείας και όχι μονό και φυσικά δεν πατάνε το αυτοκ. μπουλντόζες με τον οδηγό μέσα και τον διωργανοτη στο εμπρος καπό.
Και τέλος ΚΥΡΙΕ Καπετανάκη εσείς δεν είχατε βάλει υποψηφιότητα για την ομοσπονδία αυτοκινήτου ;Αυτές θα ήταν οι καινούργιες ιδέες σας για το άθλημα;
Ευτυχώς με την καταπόντιση σας γλύτωσαν οι ελληνικοί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ αγώνες.
Μάλλον εσείς θα πρέπει να κάτσετε στο μεγάλο καναπέ σας γιατί φαίνεται ότι αγαπάτε το αυτοκ. όχι με αγνούς μη κερδοσκοπικούς σκοπούς.Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ …..tasos perea.
ΥΣ.Αλιμονο στα παιδάκια που ήταν στο demolition εκείνο το βραδύ, θα κάνουν να μπουν σε αυτοκ. και να κοιμηθούν σπίτι τους ΜΗΝΕΣ.
ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ! Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΖΕΙ Κ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 40+ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ Δ.Ε.! ΜΑΛΛΟΝ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ ΕΜΠΟΡΑΚΟΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ Κ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ (ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ....)! ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ Κ 'ΣΥΜΦΩΝΩ' ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ DEMOLITION ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ! ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ 4 ΜΕΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΠΡΟΦΙΛ! ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΟΥ........ Κ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΑΝΤΡΙΚΙΟ ΝΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ! ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ! ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ 45 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΣΠΟΝΔΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ........ ΟΤΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ DEMOLITION ΕΧΟΥΝ ΚΛΟΒΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ! ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΛΕ NISSAN ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΘΙΣΜΑ ΜΠΑΚΕΤ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ! ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΦΟΡΟΥΝ ΚΡΑΝΗ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ! Κ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ! ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΤΕ Κ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ! Κ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ...... ΟΧΙ ΑΓΩΝΑΣ! ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΩΣΤΗ Κ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ! ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΛ-ΕΜ, Ο ΦΙΛΟΣ passat Κ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ! ΕΣΥ 'ΦΙΛΕ' ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠ
ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!
ΝΟΜΙΖΕΙΣ 'ΦΙΛΕ' ΠΩΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ......... ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!ΥΓ.: ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΖΗΤΙΑΝΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΨΗΦΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ (ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ)...... Κ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΑΠ` ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ! ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΧΘΗΚΕ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ....... ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ!!!!!
-
Ο χρήστης filmpa έγραψε:
Δεν έχει καμία σχέση με αγώνες αλλά αποσκοπεί μόνο στους δύσκολους καιρούς να γελάσουμε και να ευχαριστηθούμε...Πιθανόν κάποιοι να γελάνε και ορισμένοι άλλοι να ευχαριστούνται. Επίσης δεν αμφισβητώ ότι μπορεί να λαμβάνονται όλα τα μέτρα ασφαλείας, αλλά σε προσωπικό επίπεδο τίθεται ζήτημα «αισθητικής».
Δυσκολεύομαι να γελάσω και να ευχαριστηθώ, ως θεατής ενός θεάματος καταστροφής και διάλυσης (έστω και ελεγχόμενης). Αισθάνομαι το θέαμα – προϊόν να απευθύνεται στο id και όχι στο superego …
(id= κατώτερα αισθήματα του ανθρώπου, έμφυτες ορμές, πρωτόγονα ένστικτα, κ.α. και superego= ανώτερα αισθήματα, θετικές αξίες για την ζωή, ηθική συνείδηση, κ.α.)Αυτά βέβαια, πιστεύω ότι τα γνωρίζει ο κ. Καπετανάκης και είναι επιλογή του να δημιουργεί ένα «προϊόν» με αυτά τα χαρακτηριστικά.
Εκτίμησή μου είναι ότι, ένας οργανωτής του επιπέδου της ΦΙΛΜΠΑ θα έπρεπε εκτός των άλλων και να καθοδηγεί – εκπαιδεύει τους νεαρούς φιλάθλους…
Αυτού του είδους τα θεάματα έχουν μεγάλη απήχηση στις Η.Π.Α., στον Αμερικάνικο λαό, ο οποίος διαθέτει και την αντίστοιχη κουλτούρα, που είναι αντίστοιχη του μεγέθους της ιστορίας του.
-
Ο χρήστης Billy R έγραψε:
Φίλε pass at 18t θέλω να σε ενημερώσω ότι στην Αμερική αυτά τα Έϊβεντ γίνονται σε ειδικούς χώρους (στάδια) με πολύ μακριά τους θεατές και τους διωργανοτες για λογούς ασφαλείας, επίσης το παράθυρο του οδηγού έχει δίχτυ ασφαλείας και όχι μονό και φυσικά δεν πατάνε το αυτοκ. μπουλντόζες με τον οδηγό μέσα και τον διωργανοτη στο εμπρος καπό.
Και τέλος ΚΥΡΙΕ Καπετανάκη εσείς δεν είχατε βάλει υποψηφιότητα για την ομοσπονδία αυτοκινήτου ;Αυτές θα ήταν οι καινούργιες ιδέες σας για το άθλημα;
Ευτυχώς με την καταπόντιση σας γλύτωσαν οι ελληνικοί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ αγώνες.
Μάλλον εσείς θα πρέπει να κάτσετε στο μεγάλο καναπέ σας γιατί φαίνεται ότι αγαπάτε το αυτοκ. όχι με αγνούς μη κερδοσκοπικούς σκοπούς.Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ …..tasos perea.
ΥΣ.Αλιμονο στα παιδάκια που ήταν στο demolition εκείνο το βραδύ, θα κάνουν να μπουν σε αυτοκ. και να κοιμηθούν σπίτι τους ΜΗΝΕΣ.
ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ! Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΖΕΙ Κ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 40+ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ Δ.Ε.! ΜΑΛΛΟΝ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ ΕΜΠΟΡΑΚΟΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ Κ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ (ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ....)! ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ Κ 'ΣΥΜΦΩΝΩ' ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ DEMOLITION ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ! ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ 4 ΜΕΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΠΡΟΦΙΛ! ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΟΥ........ Κ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΑΝΤΡΙΚΙΟ ΝΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ! ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ! ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ 45 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΣΠΟΝΔΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ........ ΟΤΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ DEMOLITION ΕΧΟΥΝ ΚΛΟΒΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ! ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΛΕ NISSAN ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΘΙΣΜΑ ΜΠΑΚΕΤ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ! ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΦΟΡΟΥΝ ΚΡΑΝΗ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ! Κ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ! ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΤΕ Κ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ! Κ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ...... ΟΧΙ ΑΓΩΝΑΣ! ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΩΣΤΗ Κ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ! ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΛ-ΕΜ, Ο ΦΙΛΟΣ passat Κ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ! ΕΣΥ 'ΦΙΛΕ' ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠ
ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!
ΝΟΜΙΖΕΙΣ 'ΦΙΛΕ' ΠΩΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ......... ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!ΥΓ.: ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΖΗΤΙΑΝΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΨΗΦΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ (ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ)...... Κ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΑΠ` ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ! ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΧΘΗΚΕ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ....... ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ!!!!!
Αυτό το μήνυμα ήταν για άλλη συζήτηση φίλε βιλι ρ αλλά δράττομε τις ευκαιρίας να το παραθέσω εδώ με αφορμή το τελείωμα του κειμένου σου και σου απαντώ σε ένα Π.Μ που μου έστειλες.
Εγώ θα σου απαντήσω χωρίς περιστροφές και κρυφά μηνύματα καλός ή κακός τούτη την χρονική στιγμή παίζονται πάρα πολλά και είναι κρίσιμη περίοδο , οι αποφάσεις μας θα δυσαρεστήσουν κάποιους που δεν έχουν την καλύτερη συμπεριφορά και που φέρουν ευθύνη για τους αγώνες αλλά και την εικόνα τους η οποία δεν είναι και η καλύτερη τον τελευταίο καιρό , είναι λοιπόν ώρα να ξεκαθαρίσει το τοπίο και όποιος νομίζει ότι δεν μπορεί , ας συνεχίσει να ασχολείται με αυτό που κάνει και ας αφήσει αυτούς που πραγματικά και ανιδιοτελώς έχουν δώσει των καλύτερο τους εαυτό για αυτό το γαμι……..νο σπορ.
Φίλε βιλι ρ θα σου πω δυο πράγματα.
Το όλοι ίδιοι είμαστε είναι προφανές το γατί ασχοληθήκαμε ασχολούμαστε με τους αγώνες αυτοκινήτου , από ποια γωνία οπτική τους προσεγγίζει τι θέλει να επιτύχει ποια είναι τα όνειρα και φιλοδοξίες του κάθε ένα από εμάς δείχνει και τη διαφορετικότητα μας.Η εκκίνηση και τα βιώματα οι επιλογές που κάνουμε δείχνει και το πόσο διαφορετικοί είμαστε , αυτό έχει σαν συνέπια και την επιλογή του στρατοπέδου που θα κάνουμε.
Η εμπειρία μου έχει διξει καλός ή κακός ότι διαφορές λοιπόν στα στρατόπεδα υπάρχουν και είναι τεράστιες και όσο περνά ο καιρός γίνονται και πιο μεγάλες τους λόγους δεν μπορώ να στους αναφέρω γιατί θέλουμε 100 σελίδες, το μόνο που μπορώ να σου πω είναι αφού αγαπάς τους αγώνες αυτοκινήτου και θες να βοηθήσεις οι επιλογές σου να έχουν αντικείμενο μόνο τους πραγματικούς αγώνες και τίποτα άλλο. Όλες οι άλλες μορφές (αγώνων) είναι από επικίνδυνες μέχρι και λάθος παραδείγματα που δίνουμε στους νέους σε ότι έχει να κάνει με τους πραγματικούς αγώνες αυτοκινήτου (ραλι,αναβασεις,σιρκουι) όλα τα άλλα είναι για απλή κατανάλωση , επιβίωση κοινωνική πληγωμένοι εγωισμοί και άλλα πολλά που μας έχουν φέρει σε αυτό το σημείο.
Σε προτρέπω να γνωρίσεις τους πραγματικούς αγώνες αυτοκινήτου και τους νέους ανθρώπους που ασχολούνται σήμερα και είμαι σίγουρος αν πραγματικά τους αγαπάς και σε ενδιαφέρουν ότι θα αναθεωρήσεις πολλές απόψεις για το τι είναι αυτοκίνητο αγωνιστικό και η φιλοσοφία αυτού.
Αυτά και σε ευχαριστώ για την πολιτισμένη αλλά και όμορφη κουβέντα που κάναμε άλλωστε κάπου μπορεί να τα πούμε πρόσωπο με πρόσωπο, ελπίζω να σου έδωσα να καταλάβεις τον τρόπο σκέψης μας ο οποίος εμένα προσωπικά με έχει φέρει σε σύγκρουση με κάποιους ανθρώπους που νόμιζαν ότι είχαν το αλάθητο και θα ήταν για πάντα αφεντικά, ευτυχώς αυτό τελείωσε καιρός να γυρίσουμε σελίδα και να δοκιμάσουμε και κάτι φρέσκο βρε αδελφέ.Φιλικά και με απόλυτη ειλικρίνεια αλλά και συναισθηματική φόρτιση.
-
Κύριοι που γράφετε στο forum,
Να απαντάτε σε αυτούς που σας ρωτούν ή σε αυτούς με τους οποίους έχετε επαφή στο forum και να μην απευθύνεστε σε άλλους ανθρώπους με τους οποίους δεν έχετε καμία συζήτηση αλλά ούτε καν το αυτό επίπεδο.
Μάλιστα μερικοί από εσάς έχουν ''ευεργετηθεί'' στο παρελθόν. Σας παρακαλώ λοιπόν να είστε πιο προσεκτικοί όταν αναφέρεστε σε πρόσωπα και καταστάσεις..........
Όσον αφορά την υποψηφιότητα στην ΟΜΑΕ γνωρίζεται ότι ήταν ο Μάρκος Κ. Καπετανάκης και όχι άλλος. Ήταν τιμή του με τους ψήφους που πήρε για πρώτη φορά που ασχολήθηκε και εκτέθηκε σε εκλογική αναμέτρηση στην ηλικία των 27 ετών.
Εγώ γνωρίζεται ότι δεν μπορούσα να είμαι υποψήφιος για τους γνωστούς λόγους τους οποίους δεν θέλετε να θυμάστε.
Για τελευταία φορά σας παρακαλώ να σταματήσετε να ασχολείστε μαζί μου. Έχετε το δικαίωμα να εκφέρετε τις απόψεις και τις σκέψεις σας ελεύθερα αλλά μην τις συνδέετε πάντα με εμένα. Δεν σας έχω δώσει ποτέ κανένα τέτοιιο δικαίωμα, τελεία και παύλα.
Τα αποθυμένα σας μπορείτε να τα βγάζετε σε όποιον άλλον θέλετε.
Κυριάκος Ν. Καπετανάκης
-
Φίλε Billy R δυστυχώς βλέπω είσαι πολύ μπερδεμένος , μιλάς για το Μάρκο βάζοντας τον στη θέση του πατερά του.Ασε τον Κυριάκο έξω .
Όσο για το ποτέ άρχισα να γραφώ θα έπρεπε να αναρωτηθείς ποσό καιρό διαβάζω.
Θα ήταν καλυτέρα όμως τη γνώμη σου για το τι είναι αντρίκιο, να την αναθεώρησης γιατί προσβάλεις όλους τους φίλους που γραφούν με ψευδώνυμο στα φόρουμ.
Καλά θα κανείς να διαβάζεις ποιο προσεκτικά τι γράφεται γιατί έχω προσέξει ότι βγάζεις λάθος εντυπώσεις και αυτό δεν είναι σωστό.
Και τέλος σταματά να κανείς το δικηγόρο των πάντων γιατί από ότι βλέπω τους
κανείς ζημιά (ΕΛΠΙΖΩ ΑΘΕΛΑ ΣΟΥ).Με καταλαβες;………………………..
2o Αχαικό Κύπελλο SUPER LAP