-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Θα μπορούσες να μου πείς μερικούς λόγους που απορρίπτεις συλλήβδην τις διακοπές στην Ελλάδα?Θεωρώ τις διακοπές αξιόλογες μόνο αν διανθίζονται από πολιτισμικά κέρδη. Στην Ελλάδα ο αρχαίος πολιτισμός έχει πεθάνει και ο νέος είναι απών. Επίσης τουριστικά αυτή η χώρα είναι έτη φωτός πίσω από την Ευρώπη. Και αν παρατηρήσεις όλο και περισσότερο οι ξένοι τουρίστες την μεταχειρίζονται ως αυτό που προβάλλεται: οίκος ανοχής
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Θα μπορούσες να μου πείς μερικούς λόγους που απορρίπτεις συλλήβδην τις διακοπές στην Ελλάδα?
Θεωρώ τις διακοπές αξιόλογες μόνο αν διανθίζονται από πολιτισμικά κέρδη. Στην Ελλάδα ο αρχαίος πολιτισμός έχει πεθάνει και ο νέος είναι απών. Επίσης τουριστικά αυτή η χώρα είναι έτη φωτός πίσω από την Ευρώπη. Και αν παρατηρήσεις όλο και περισσότερο οι ξένοι τουρίστες την μεταχειρίζονται ως αυτό που προβάλλεται: οίκος ανοχής
Αν αντιπαραβαλουμε αυτο σου το γραφτο με το προηγουμενο (.....αποριπτω συληβδην κλπ,κλπ......) θα βλεπαμε οτι τα μερη που προτεινεις προσφερουν πολιτισμικα κερδη (π.χ. Σαιν Μοριτς) και εχουν εν ζωη αρχαιο πολιτισμο (π.χ. Ολλανδια). Φυσικα και τα φιορδ της Νορβηγιας σφυζουν απο τον νεοτερο πολιτισμο των γηγενων.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Αν αντιπαραβαλουμε...Και αν αντιπαραβάλλουμε αυτά που μόλις έγραψες με τον εαυτό τους, θα διαπιστώσουμε ότι είναι στρεψόδικες μπαρούφες.
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Αν αντιπαραβαλουμε...
Και αν αντιπαραβάλλουμε αυτά που μόλις έγραψες με τον εαυτό τους, θα διαπιστώσουμε ότι είναι στρεψόδικες μπαρούφες.
Ατρανταχτο επιχειρημα.
-
από το Nooz.gr
-
Φέτος -πρώτα ο θεός- θα κάνω ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ κάτι που σκεφτόμουν εντονα τα τελευταία χρόνια!
Διακοπές στο εξωτερικό! Και το λέω 'συνειδητά' γιατί κάθε καλοκαίρι σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας έννιωσα 'ένα πορτοφόλι που φέτος βρήκαμε και για του χρόνου θα βρεθούν άλλα χαιβάνια'!
Είμαι στο ψάξιμο για τα παράλια της Τουρκίας για μια εβδομάδα. Εχω ακούσει καλά λόγια για υπηρεσίες και τιμές. Θα δω! Αλλιώς ένα 4ήμερο σε κάποια ευρωπαική πρωτευουσα να δω και κάτι διαφορετικό! -
Από τις διακοπές μου στην Ιταλία!!!!!
Uploaded with ImageShack.us
-
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
'ένα πορτοφόλι που φέτος βρήκαμε και για του χρόνου θα βρεθούν άλλα χαιβάνια'!Το ανάλογο στην οδήγηση το λέμε 'οδήγηση χωρίς αύριο'. Κάπως έτσι οδηγούν την ζωή τους οι έλληνες: Χωρίς αύριο. Πάντως cosneo θα εκπλαγείς εξαιρετικά ευχάριστα αν αποφασίσεις να πας Ιταλία.
-
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
:sleep:Όντως, αν λάβουμε υπόψη την κίνηση στο φόρουμ τελευταία!
-
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Όντως, αν λάβουμε υπόψη την κίνηση στο φόρουμ τελευταία!
Άστα να πάνε μάστορα...Έχουμε ξεμείνει όσοι δεν πήγαμε ακόμα διακοπές
-
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Συμβουλή: Δυνάμωσε το air condition...
-
Εδώ που είμαι δεν χρειάζομαι air condition
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εδώ που είμαι δεν χρειάζομαι air conditionΠου είσαι;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Να δούμε και πως θα πάμε χωρίς βενζίνη
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Εδώ που είμαι δεν χρειάζομαι air condition
Που είσαι;
To γράφει το προφίλ μου
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
To γράφει το προφίλ μουΠαρίσι! (Αν δεν έκανα λάθος). Τέλεια!
Είμαι αναποφάσιστος. Το ένα πλάνο λέει Προβηγκία (για πολλοστή φορά) και μετά Παρίσι που δεν το χορταίνω. Το άλλο λέει Ολντενμπουρκ και Σκανδιναβία. Μπορεί να πάω σε όλα!
Πάντως δεν έχεις λόγο να διαμαρτύρεσαι. (Εξαρτάται βέβαια και για ποιο λόγο είσαι εκεί).
Διακοπες 2010/2011