-
οταν ενα Α6 και ενα Ν4 βγαινουν απο ενα σικειν , τι γινεται ?
ποιος ευνοειται σε επιταχυνση απο σχεδον σταση ?
μηπως τελικα δεν μπορει το σικειν να μειωσει και τοσο τις διαφορες ? -
Ο χρήστης van έγραψε:
ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΥ.
ΟΠΩΣ ΤΡΕΧΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΥΛΙΑΝΗ ΕΠΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Ναι, ναι! Και επι μια 10ετία 2κίνητο αυτοκίνητο εμπαινε στην 10 γενικής με ταυτότητα στο στόμα και κανα δυο αλεξίπτωτα μαζί.
Επίσης προτείνω του χρόνου, στις ευθείες της Παύλιανης να βάλουν και στηθαίο, ωστε να σταματάμε ζευγάρια... και να ξεκινάμε αγώνα ντράκστερ... Τώρα, το ποιος θα επιβιώσει στο Ταφ... βλέπουμε!Πω, πω!!! Ολα δικά σας τα θέλετε τελικά... και restricores και ύψος και 18αρια... Αμάν! Αφήστε και κάποιον μικρότερου χρηματο - οικονομικού βεληνεκούς να μπει στον συναγωνισμό... επιτέλους. Συναγωνισμό θέλουμε, οχι πάλι τα 'ποπ-κορν' να ξεφεύγουν μόνα τους με 1-2 χεράδες και οι υπόλοιποι καμιά βδομάδα πίσω...
Δες τε επιτέλους τι γίνετε σε καμιά Ευρωπαϊκή χώρα και μην μου αρχίσετε τις ιστορίες με 'κάποιον' αγώνα που τρέξατε 'κάποτε' και φτάσατε τα 300+ σε ειδική διαδρομή... ΕΛΕΟΣ!!!ΑΓΑΠΗΤΕ VAN,
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΤΑ 33ΑΡΙΑ ΣΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ Ο Λ.ΣΩΤΗΡΧΟΣ ΜΕ F3,ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ F3 ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ Ν4, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ 20 ΣΙΚΕΙΝ Η ΠΑΥΛΙΑΝΗ.
ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΟΥ (ΚΑΙ ΤΟΥ Δ. ΜΙΧΟΥ) ΔΕΝ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Μ Α ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
δεν ειναι τοσο πολυπλοκα τα πραγματα.(και δεν 'αφορα' τους αγωνιζομενους η αποφαση,γιατι σωστα αναφερεται παραπανω οτι ο καθενας ,λογικα,τεινει προς αυτο που τον συμφερει ή 'συμφερει' )
και εδω θα επρεπε(η θα πρεπει στο μελλον,ας το πουμε αμεσο....)η ΕΘΕΑ ,ή επιτροπη της ΕΘΕΑ να αξιολογει πραγματα γραπτως (ωστε να μενουν και να μην υπαρχουν αμφιβολιες)
,οπως πχ στο θεμα σικειν ,αν ήταν πολλα ή οχι ,βλεπεις καταρχην την μεση ωριαια της ειδικης σε στεγνες συνθηκες,(αυτη αναγραφεται ουτως ή αλλως στους χρονους των ειδικων)
και επειτα ρωτας ή μαθαινεις τελοσπαντων με ποσα χμ/ωρα φταναν πριν απο καθε σικειν τα 2-3 πιο γρηγορα Ν4 και τα 2-3 πιο γρηγορα 2κινητα
Βασικα σε ενδιαφερουν τα πρωτα....
ε,νομιζω οτι αν η επιτροπη απαρτιζεται απο νοημοντες θα ξερει τι να κανει αναλογα των απαντησεων....εννοω να αφαιρεσει η αφησει η προσθεσει σικειν....Γενικα η λογικη* λεει να μην 'ταξιδευουν' τα αυτοκινητα με ταχυτητες κοντα στις τελικες...δλδ 180 + χμ/ωρα
Δεν συζητηαμε να στριψουν 3-5-Χ στροφες (ακομα και αλληλουχια) με 160+ - χμ/ωρα,
αλλα να διανυουν ευθειες η καμπες με τα απειρα....- στο εξωτερικο οταν βλεπουν ή διαπιστωνουν απο προηγουμενες εκδηλωσεις(αγωνες προηγουμενων ετων) οτι στα Χ σημεια τα αυτοκινητα πηγαινουν με πολυ μεγαλες ταχυτητες για αρκετα δευτερολεπτα ,τοτε βαζουν επιβραδυνσεις.
Θεμα ασφαλειας απο 5-10-Χ φρεναρισματα παραπανω σε μια ειδικη δεν τιθεται.....ειναι το ιδιο για ολους..... αυτο που ειναι σημαντικο ειναι , οι επιβραδυνσεις να ειναι σωστες ,δλδ ουσιαστικες επιβραδυνσεις και οχι 'στροφες' 3ης ή 4ης οπως οταν ειχα παρακολουθησει πριν χρονια στην Παυλιανη παλι....
οι επβραδυνσεις-σικειν πρεπει να εχουν μαξιμουμ ταχυτητα εισοδου '2η ταχυτητα' -
Ο χρήστης agalanop έγραψε:
[Μας έριξε την ψυχολογία το σχόλιό σας το Σάββατο στην εκκίνηση αλλά ευτυχώς για λίγο μόνο, οπότε καταφέραμε να μη ρεζιλευτούμε, συνολικά. Η συμμετοχή είναι τελείως ερασιτεχνική και ένας τερματισμός σε οποιαδήποτε θέση θα αρκούσε για να μας ικανοποιήσει για αρχή. (2ο rally του οδηγού και 1ο δικό μου)
Πόσο μάλλον τώρα που πετύχαμε και κάτι παραπάνω.
.
Aγαπητε μου Αλεξη σας ζητω συγνωμη αν σας εριξα την ψυχολογια , αν παλι το πειρατε κατακαρδα που σας ειπα το.... και σας εκανε να πατε ετσι ανεμος οπως πηγατε ...... τοτε να το επαναλαβω
Μ'αρεσουν τετοιες προσπαθειες νεαρων παιδιων που το παλευουν με τις μικρες οικονομιες τους , και τρεχουν οτι εχουν χωρις κομπλεξ και ενδυασμους .
Μπραβο Νικο και Αλεξη συνεχιστε -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
δεν ειναι τοσο πολυπλοκα τα πραγματα.(και δεν 'αφορα' τους αγωνιζομενους η αποφαση,γιατι σωστα αναφερεται παραπανω οτι ο καθενας ,λογικα,τεινει προς αυτο που τον συμφερει ή 'συμφερει' )και εδω θα επρεπε(η θα πρεπει στο μελλον,ας το πουμε αμεσο....)η ΕΘΕΑ ,ή επιτροπη της ΕΘΕΑ να αξιολογει πραγματα γραπτως (ωστε να μενουν και να μην υπαρχουν αμφιβολιες)
,οπως πχ στο θεμα σικειν ,αν ήταν πολλα ή οχι ,βλεπεις καταρχην την μεση ωριαια της ειδικης σε στεγνες συνθηκες,(αυτη αναγραφεται ουτως ή αλλως στους χρονους των ειδικων)
και επειτα ρωτας ή μαθαινεις τελοσπαντων με ποσα χμ/ωρα φταναν πριν απο καθε σικειν τα 2-3 πιο γρηγορα Ν4 και τα 2-3 πιο γρηγορα 2κινητα
Βασικα σε ενδιαφερουν τα πρωτα....
ε,νομιζω οτι αν η επιτροπη απαρτιζεται απο νοημοντες θα ξερει τι να κανει αναλογα των απαντησεων....εννοω να αφαιρεσει η αφησει η προσθεσει σικειν....Γενικα η λογικη* λεει να μην 'ταξιδευουν' τα αυτοκινητα με ταχυτητες κοντα στις τελικες...δλδ 180 + χμ/ωρα
Δεν συζητηαμε να στριψουν 3-5-Χ στροφες (ακομα και αλληλουχια) με 160+ - χμ/ωρα,
αλλα να διανυουν ευθειες η καμπες με τα απειρα....- στο εξωτερικο οταν βλεπουν ή διαπιστωνουν απο προηγουμενες εκδηλωσεις(αγωνες προηγουμενων ετων) οτι στα Χ σημεια τα αυτοκινητα πηγαινουν με πολυ μεγαλες ταχυτητες για αρκετα δευτερολεπτα ,τοτε βαζουν επιβραδυνσεις.
Θεμα ασφαλειας απο 5-10-Χ φρεναρισματα παραπανω σε μια ειδικη δεν τιθεται.....ειναι το ιδιο για ολους..... αυτο που ειναι σημαντικο ειναι , οι επιβραδυνσεις να ειναι σωστες ,δλδ ουσιαστικες επιβραδυνσεις και οχι 'στροφες' 3ης ή 4ης οπως οταν ειχα παρακολουθησει πριν χρονια στην Παυλιανη παλι....
οι επβραδυνσεις-σικειν πρεπει να εχουν μαξιμουμ ταχυτητα εισοδου '2η ταχυτητα'ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ,ΟΤΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΦΡΕΝΑ,ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΣΕΙΣ ΜΕ 'ΒΡΑΣΜΕΝΟΥΣ' ΔΙΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΓΚΑΝΕΣ.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ. ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΩΜΑ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ.
ΕΤΣΙ, ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2,5 ΧΛΜ ΧΩΡΙΣ ΦΡΕΝΑ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΣ,ΤΟΤΕ ΠΑΣΣΟ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΘ'ΑΥΤΕΣ,ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΕΣ,ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΜΕ ΤΡΙΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Λου Μου μου αγαπημενε μας .......
Οπως γνωριζεις πολυ καλα , εδω σ'αυτην την χωρα , οι ηρωες των αγωνων φτιαχνωνταν με βαση τα καλυτερα ακριβοτερα και μεγαλυτερα αγωνιστικα , κατα εναν περιεργο τροπο !
Αν πουμε οτι ειναι ο του γολιαθ , ναι ισχυει παντου , η ιδιαιτεροτητα ομως σ'αυτην την χωρα ηταν οτι παντα ο Γολιαθ ειχε και την απαραιτητη απ'τους δημιουργους των κανονων και κανονισμων , αδιαφορωντας γενικα για τους με δαγκωμενη ταυτοτητα ........ τυχαιο ? δεν νομιζω
Φιλακια
υ.γ. αυτο το κουφο με το βρασιμο ... γιατι το λες και το ξαναλες ? Αν εβρασαν ... ριξτε και τα μακαρονια ..... δηλαδη θα φτιαχνοντε και παλι οι αγωνες , συμφωνα με τις δικες ορεξεις ..........
Η επιλογη η δικια ...ηταν να πατε λιγο πιο σιγα ,για το επιθυμιτο αποτελεσμα , ενω του Βασιλακη ...... ηταν να δαγκωσει την ταυτοτητα μεχρι να τριζουν τα δοντακια του για το ιδιο αποτελεσμα ........ -
και εμείς την δαγκώσαμε την ταυτότητα ... αλλα μας δάγκωσε η στροφή μετά το flying της Παυλιανης Ι... για όσους είδαν την τουμπαρισμένη Alfasud... είχαμε μείνει τελείως από φρένα στα τελευταια 3 χιλιόμετρα και παρόλο το 'κόψιμο' (φαίνεται από την μεγάλη διαφορά από τα επόμενα) , φτάσαμε στην στροφή μετά το flying με 0 φρένα... αποτέλεσμα 2 τούμπες από γερή μπούκα μήπως και στρίψουμε , μαγκώσαμε στο χαντάκι (κρυφό κάτω από τα χόρτα) και μέσα στα μελίσσια.... ευτυχώς που καταφέραμε καi βγάλαμε το αμάξι πριν το ΙΙ loop... να πούμε και ευχαριστώ στον κόσμο που ήταν στο flying και το stop που ήρθαν αμέσως και βοήθησαν!!!!Ευτυχώς το μόνο που μας πονάει από τις τουμπες είναι τα τσιμπήματα από τις μέλισσες...!!!
Και η όλη ιστορία δείχνει πόσο μεγάλη αξία έχει ο εξοπλισμός ασφαλείας (κλώβος και σωστό δέσιμο...)για να μπορούμε να τα λέμε τώρα.... -
οπως ειπα δεν ειμαστε αρμοδιοι(οχι βωβοι για αυτα τα θεματα.
Το οτι μεινατε απο φρενα εξαιτιας 5 φρεναρισματων επιπλεον δεν ειναι λογικο....
Αν δεν ειχε καποιο τυχαιο προβλημα το αυτοκινητο στο συγκεκριμενο αγωνα,μια απαντηση θα ηταν οτι φρεναρατε απο παρα πολλα χλμ/ωρα σε ολα τα σικειν και μεινατε.....αρα ηθελε παραπανω σικειν χαχαχαΠαντως αν σε 16 αρα ειδικη μεινατε απο φρενα τοτε σε 25-30-40αρα τι γινεται?
Αρα μαλλον κατι αλλο ειναι....
Αλλα και να μεινατε(δεν το αμφισβητω) παλι μεσα στο παιχνιδι ειναι(εννοω οτι ισχυει για ολους,ειτε παρουσιαζεται ως προβλημα η υπερθερμανη ειτε πολλων επιβραδυνσεων κατα τη διαρκεια μιας ειδικης διαδρομης,αλλα βεβαια σε μια 16αρα ειδικη δεν το βρισκω φυσιολογικο να μεινατε με μονο παραγοντα τα σικειν,και κατι αλλο πρεπει να επαιξε το ρολο του),δεν ειναι ελεγξιμο απο την οργανωση,αντιθετα οι μεγαλες ταχυτητες για πολυ ωρα ειναι -
Μην συγκρίνουμε φρένα του 1975 με 106.... και εγω με το 106 και μετά από 50 χλμ πιεσμένα δεν κάνει κιχ...
αλλα ηταν και τα χιλιόμετρα των Καστελιων και η μικρή ενδιάμεση αναπαυλα που λειτούργησαν αθροιστικά οπότε να τα 17,20+8,18+16,20 χλμ.... -
δεν αναφερομαι στα δικα σας φρενα....στου κ.Βωβου και κ. Λ.Μ.
και προφανως και εγω οπως και μεγαλο μερος των αγωνιζομενων(αν οχι ολοι που εχουν κανει μεγαλους αγωνες)(εννοω οχι μονο σπριντ για να μην παρεξηγηθω...) εχουμε κανει ειδικες χωρις φρενα....
τα 8,18 δεν ειναι τοσο μικρη αναπαυλα.....και σιγουρα δεν αθροιζεται σε 'ταλαιπωρια' μηχανικων μερων...
και απο χανι ζαγκανα και πανω δεν ταλαιπωρουνται τοσο πολυ τα φρενα....κατα τα αλλα κριμα που βγηκατε ,προφανως.....
-
ΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ.ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.
ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΘΙΞΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΣ.
ΙΣΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
'ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ.ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.'
αυτο το γνωριζουν και οι πετρες
-
Τότε είσαστε τουλαχιστον 80... (38+42 τα χρόνια του πληρώματος.....) με όλο το σεβασμό...!!! το υπόλοιπα ΠΜ...
Σημειωτέον και κλειστά παράθυρα (μέχρι σχεδόν επάνω για να μην βάλουμε και κανα χέρι στην άσφαλτο...) Αυτό για τους υπόλοιπους φίλους που έτρεχαν με ανοιχτά παράθυρα...!!! Ποτέ δεν ξέρεις.... -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ειδαμε επισης τον Σωτηρακη τον -Μαλακταρη να πραγματοποιει θεωρια και να πηγαινει ανεμος , (αν δεν πηγαινε θα επεφτε γιουχαρισμα απ'την υπολοιπη συμμορια που καθεται στον παγκο μεχρι νεοτερας του ΔΝΤ )........Ευχαριστώ κε Χρήστο για τα καλά σας λόγια...και εύχομαι τώρα να θεωρούμαι και πρακτικός!!!
Να πώ πως στον εν λόγω αγώνα συμμετείχαμε καθαρά για ψυχολογικός λόγους , για να ξεσκάσουμε δηλαδή μιας και γνωρίζαμε από σχετικά νωρίς ότι θα είμαστε το μοναδικό Ν2.
Μπορώ να πω εύκολα πως και εγώ και ο συνοδηγός πήραμε με το παραπάνω αυτό που θέλαμε μιας και η ευχαρίστηση ήταν η περισσότερη δυνατή! Η αλήθεια είναι πως το κλίμα δεν βόλεψε και πολύ το saxaki μας το οποίο πιέστηκε και δεν απέδιδε όσο θα έπρεπε σε Μπράλλο και Καστέλλια ,αλλά μας έκανε με το παραπάνω τα χατήρια στην Παύλιανη. , ιδιαίτερα στην 2η όπου με τις 5 επιβραδύνσεις ο χρόνος παραήταν καλός! Όσον αφορά τις επιβραδύνσεις , εαν υπήρχε η κατηγορία μας θα ήταν παραπάνω από βολικές για μας μιας και έχουμε τελική 160 χλμ. Αλλά αφού δεν υπήρχε Ν2 εαν δεν υπήρχαν οι επιβραδύνσεις 8α είμαστε σε καλύτερη θέση σε σχέση με τα υπόλοιπα F3 των οποίων οι τελικές είναι παρόμοιες...(Αναφορικά να πω πως τερματίσαμε 4οι F3)
Τέλος να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου τον Μάριο Τσαούσογλου για τις υπηρεσίες του(μ' έχει κακομαθημένο), τον Νίκο Χρυσάφη ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ , και όλα τα κολλητάρια που ανέφερε και ο Νικόλας (RON) που όπου τρέχει ο ένας , όλοι οι άλλοι τρεχουν από πίσω του!!! ΔΕΝ θα ξεχάσω την οικογένεια Χαλιβελάκη (ξέρουν αυτοί) κ την αδερφή μου βέβαια για την κάθε είδους υποστήριξη... -
- Στην Παύλιανη χωρίς σικέιν ένα από τα καλύτερα Ν3 του παρελθόντος έχει περάσει την αριστερή πριν το ταυ με 225 χαω στο κοντέρ (το κοίταγε ο ψυχασθενής συνοδηγός!). Σίγουρα αυτή η αριστερή με τελική αποτελεί εκπληκτική εμπειρία, αλλά δεν ξέρω πόσο αυτό συνάδει με τους κανόνες ασφαλείας.
- Στην Παύλιανη με 3 σικέιν ένα καλό S1600 πριν λίγα χρόνια χτύπαγε κόφτη πριν από κάθε σικέιν!!
- Στην Παύλιανη χωρίς σικέιν ή με 1 ή 2 σικέιν, πρακτικά δε θα υπάρχει ούτε ένα σημερινό δικίνητο Α με τελική από 160 ως 180 που να μην πηγαίνει ώρα με κόφτη και να μην κινδυνεύει να σπάσει.
- Τα σικέιν είναι γενικά πολύ επικίνδυνα για έξοδο με υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο. Μια έξοδος, όμως, στη δεξιά 4ης ή 5ης όπου έρχεται κανείς με τελική, όπως και στην αριστερή και το ταυ με την ανθρωπομπαριέρα, έχει μάλλον αυξημένες πιθανότητες για όχι μόνο υλικές ζημιές.
Προσωπικά, την προτιμώ χωρίς ούτε ένα σικέιν και με χαλάσε πολύ όταν την πρωτοείδα με δαύτα. Αλλά βάσει των ανωτέρω η λογική λέει ότι μάλλον χρειάζονται.
-
Ο χρήστης NikMan έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους
Για άλλη μία φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω,εκ μέρους της Α.Λ.Α.Λ. ολους τους αγωνιζόμενους,
70 δηλωθέντες - 63 εκκινήσαντες,για την συμμετοχή τους στον αγώνα μας, πράγμα το οποίο αποτελεί μεγάλη τιμή για μάς.Επίσης μεγάλη τιμή,και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τούς θεατές που δώσανε 'βροντερό' παρόν στο 30 Ρ.Φθιώτιδος.Επίσης, πρός αποκατάσταση της σωστής πληροφόρησης, θα ήθελα,φιλικά πάντα, να διευκρινήσω στον φίλο 'EL-EM' (σχόλιο ''Εμπειρίες' στο rally.gr), οτι και βέβαια υπήρχαν τουαλέτες στο SP, όχι χημικές, αλλά κανονικότατες (4 ανδρών και 4 γυναικών) και μάλιστα, κατά κοινή ομολογία, πεντακάθαρες, (υπήρχε καθαρίστρια επί 12ώρου βάσεως απο την Παρασκευή!!!!!!), με σήμανση κατεύθηνσης (την επιμελήθηκα ο ίδιος), στο υπόγειο του κτηρίου απέναντι απο το κτήριο το ΤΕ/PF.Τέλος όσον αφορά τις παραινέσεις-επισημάνσεις όλων στο αγωνιστικό κομμάτι να είστε βέβαιοι ότι τις ακούμε και τις λαμβάνουμε σοβαρά υπ΄όψιν, ετσι ώστε, αν είμαστε καλά του χρόνου, να βελτιώσουμε όποια πιθανή φετινή ατέλεια, όπως άλωστε κάνουμε όλα αυτά τα τελευταία χρόνια.http://www.r40.gr/gallery2/main.php?g2_itemId=80581
Η σήμανση περί τουαλέτας στ'αριστερά της φωτό. -
Γιατί οι Admin δεν υποδεικνύουν στον χρήστη el-em πως πρέπει να γράφουμε με μικρά και όχι κεφαλαία?
Μια ερώτηση εκτός θέματος, αλλά την έχω για πολύ καιρό.
Ειλικρινά χωρίς κανένα ίχνος εμπάθειας.Μόνο Καστέλλια Σάββατο μεσημέρι είδα, οπότε δεν έχω και πολύ καλή άποψη του γενικότερου αγώνα.
Όπως και να έχει συγχαρητήρια σε όλους τους αγωνιζόμενους! Σαν απλός θεατής, απλά ευχαριστώ για το όμορφο θέαμα! -
Ο χρήστης opc έγραψε:
Γιατί οι Admin δεν υποδεικνύουν στον χρήστη el-em πως πρέπει να γράφουμε με μικρά και όχι κεφαλαία?
Μια ερώτηση εκτός θέματος, αλλά την έχω για πολύ καιρό.
Ειλικρινά χωρίς κανένα ίχνος εμπάθειας.Μόνο Καστέλλια Σάββατο μεσημέρι είδα, οπότε δεν έχω και πολύ καλή άποψη του γενικότερου αγώνα.
Όπως και να έχει συγχαρητήρια σε όλους τους αγωνιζόμενους! Σαν απλός θεατής, απλά ευχαριστώ για το όμορφο θέαμα!ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΣΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.
ΑΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ,ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ POST ΜΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης tolis1 έγραψε:
http://www.r40.gr/gallery2/main.php?g2_itemId=80581
Η σήμανση περί τουαλέτας στ'αριστερά της φωτό.Εδώ δεν ειδε ολόκληρη πινακίδα, περιμενεις να μπορει να διαβασει τα μικρα γραμματα?
Ουκ ερχεται μονον, το ατιμο Λώρη μου..........
Τις παρενέργειες τις βλέπουμε
(γι΄ αυτό νομίζεις ότι φερνεις όλο εξαρες στο τάβλι και μου λένε ότι κλέβεις?)
-
Ο χρήστης DAN έγραψε:
http://www.r40.gr/gallery2/main.php?g2_itemId=80581
Η σήμανση περί τουαλέτας στ'αριστερά της φωτό.Εδώ δεν ειδε ολόκληρη πινακίδα, περιμενεις να μπορει να διαβασει τα μικρα γραμματα?
Ουκ ερχεται μονον, το ατιμο Λώρη μου..........
Τις παρενέργειες τις βλέπουμε
(γι΄ αυτό νομίζεις ότι φερνεις όλο εξαρες στο τάβλι και μου λένε ότι κλέβεις?)
ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΗ Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΣΤΗΣΕΙ ΤΟ SERVICE ΣΟΥ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ,ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΨΑΧΝΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΗΝ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΒΛΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΩΣΤΑΚΗ,ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΙΠΑΝ , ΜΕ ΕΝΑ ΖΑΡΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΖΩ.
ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΗ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ............ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
30o ΡΑΛΛΥ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ 19 & 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 απο την Α.Λ.Α.Λ.