-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Που ειναι ο Λου Μου τον χασαμε , θα τρεξουν αραγε στον αγωνα που ηταν προγραμματισμενος τους ?...........Τωρα που τον θελω να μας πει για την αρχη των Καστελιων πως την βρησκει την διαδρομη .............χαθηκε
ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ (ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ 25.07.10) ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΕΛΕΙΟΣ (ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΔΙΑΔΑ,ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΡΩΟΔΟΣ ΚΑΙ 1-2 ΣΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΣΟ ΚΡΙΝΩ, ΘΑ ΠΑΜΕ.
ΛΑΜΙΑ,ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ , ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ Δ. ΜΙΧΟΣ-Κ.ΧΕΙΡΑΚΗΣ.
ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΣΤΕΛΙΑ ΤΩΡΑ, (ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΦΙΛΕ Χ.Α.!!!) ΠΕΡΝΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΒΙΑ (ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ 7 ΧΛΜ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ ΓΙΑ ΓΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΑΝΗΦΟΡΙΚΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΦΟΥΡΚΕΤΑΣ ΠΑΣ ΙΣΙΑ. ΣΕ 2.60 ΧΛΜ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΟΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΦΑΡΔΑΙΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ. ΣΕ 4.81 ΣΤΗΝ Δ/ΣΗ ΓΙΑ ΚΑΣΤΕΛΙΑ,ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ 300 ΜΕΤΡΑ ΟΠΟΥ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΣ ΟΙΝΟΧΩΡΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΠΑΝΩ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4.94 ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΛΟΣΚΟΠΗΣ,ΟΠΟΥ ΠΑΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6.06 ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η Ε.Δ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Που ειναι ο Λου Μου τον χασαμε , θα τρεξουν αραγε στον αγωνα που ηταν προγραμματισμενος τους ?...........
Τωρα που τον θελω να μας πει για την αρχη των Καστελιων πως την βρησκει την διαδρομη .............χαθηκε
ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ (ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ 25.07.10) ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΕΛΕΙΟΣ (ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΔΙΑΔΑ,ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΡΩΟΔΟΣ ΚΑΙ 1-2 ΣΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΣΟ ΚΡΙΝΩ, ΘΑ ΠΑΜΕ.
ΛΑΜΙΑ,ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ , ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ Δ. ΜΙΧΟΣ-Κ.ΧΕΙΡΑΚΗΣ.
ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΣΤΕΛΙΑ ΤΩΡΑ, (ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΦΙΛΕ Χ.Α.!!!) ΠΕΡΝΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΒΙΑ (ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ 7 ΧΛΜ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ ΓΙΑ ΓΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΑΝΗΦΟΡΙΚΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΦΟΥΡΚΕΤΑΣ ΠΑΣ ΙΣΙΑ. ΣΕ 2.60 ΧΛΜ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΟΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΦΑΡΔΑΙΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ. ΣΕ 4.81 ΣΤΗΝ Δ/ΣΗ ΓΙΑ ΚΑΣΤΕΛΙΑ,ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ 300 ΜΕΤΡΑ ΟΠΟΥ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΣ ΟΙΝΟΧΩΡΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΠΑΝΩ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4.94 ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΛΟΣΚΟΠΗΣ,ΟΠΟΥ ΠΑΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6.06 ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η Ε.Δ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
τον τελειωσες!!!! καλη επιτυχια σας ευχωμαι.
-
ευχάριστα νέα κ. Λώρη & καλή επιτυχία !!!
Ο Κύπριος , Νίκος Θωμάς θα τρέξει ....;;;; πολύ θα ήθελα να τον δω στην άσφαλτο....
κανένα άλλο όνομα που θα κάνει αίσθηση θα τρέξει ....;;;;
Υγ δεν μπορώ να περιμένω άλλο ...καλή επιτυχία και σε όλα τα άλλα πληρώματα που θα τρέξουν.
-
εεε υπάρχει ένα όνομα που θα κάνει σχετική αίσθηση ειδικά με το τι αυτοκίνητο θα τρέξει....
-
Ax αχ ..... δεν ζητησα ναβιγκεητορ Λωρη μου ........
Την γνωμη σου για το πρωτο κοματι της ειδικης εννοουσα , γιατι ειχες πει οτι καποια σημεια ειδικων , καλο ειναι να τα επισημαινουμε , οταν εχουν καποια θεματα ασφαλειας .....
Αν εχεις επισημανει κατι τετοιο ηθελα να μου πεις .........κι αν εχει ιδιαιτερο προβλημα το κοματι αυτο κατα την γνωμη σου ! κουβεντα κανουμε .........
-
Ο χρήστης JTGANG έγραψε:
εεε υπάρχει ένα όνομα που θα κάνει σχετική αίσθηση ειδικά με το τι αυτοκίνητο θα τρέξει....ε κάνε την καλή .....
-
Ο χρήστης gregorym έγραψε:
εεε υπάρχει ένα όνομα που θα κάνει σχετική αίσθηση ειδικά με το τι αυτοκίνητο θα τρέξει....
ε κάνε την καλή .....
σσσσσσσσσσσ
μην γινεστε ρουφ..... -
Ο χρήστης DAN έγραψε:
ε κάνε την καλή .....
σσσσσσσσσσσ
μην γινεστε ρουφ..... -
Ο χρήστης gregorym έγραψε:
ε κάνε την καλή .....
υπαρχει και 2η εκπληξη συμμετεχωντα....
-
εντάξει .... για να μάθετε οι προλαλήσαντες τις εκπλήξεις πρέπει κάποιος να έκανε την καλή ..... όλοι μέσα στην αλα λαμίας έιστε.. δεν νομίζω.... ε ό ένας έχει φωτογραφηθεί .... ο πρώην πρωταθλητής και υιός του χορηγού ..... δεν θέλει πολύ σκέψη ... φαντάστειτε το σκέφτηκα εγώ που έχω πίει πολύ κράσο.... δεν πειράζει καλή καρδιά .. καληνύχτα!!!!
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
:lol: Ax αχ ..... δεν ζητησα ναβιγκεητορ Λωρη μου ........Την γνωμη σου για το πρωτο κοματι της ειδικης εννοουσα , γιατι ειχες πει οτι καποια σημεια ειδικων , καλο ειναι να τα επισημαινουμε , οταν εχουν καποια θεματα ασφαλειας .....
Αν εχεις επισημανει κατι τετοιο ηθελα να μου πεις .........κι αν εχει ιδιαιτερο προβλημα το κοματι αυτο κατα την γνωμη σου ! κουβεντα κανουμε .........
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΚΦΕΡΩ ΓΝΩΜΗ.
ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΩ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Μάλλον άκυρο πάντως αυτό που έλεγα εγώ...
-
Παράταση συμμετοχών μέχρι αύριο...
-
Αγαπητοι αγωνιζομενοι της Φινλαμιας .......... υπαρχει ακομα μια θεση στην αυτοκινηταμαξα .
Καλα 65+ αγωνιστικα με τρειλερ θα πανε ? -
Ελπίζω να δούμε καλές συμμετοχές και αρκετό κόσμο στις ειδικές (τον χρειαζόμαστε) .
-
Επιτέλους αγώνας με αρκετές συμμετοχές ''''''
Παιδιά στα γνωστά σημεία μέσα στα έλατα μακριά απο την καθημερινή ''' κακομοιριά φτώχεια'''και γκρίνια ...ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ....
-
Ο χρήστης andreasdekis έγραψε:
Παιδιά στα γνωστά σημεία μέσα στα έλατα μακριά απο την καθημερινή ''' κακομοιριά φτώχεια'''και γκρίνια ...ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ....
Εσύ δεν έχεις εκκλησία εκείνη την Κυριακή.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Αγαπητοι αγωνιζομενοι της Φινλαμιας .......... υπαρχει ακομα μια θεση στην αυτοκινηταμαξα .
Καλα 6ο+ αγωνιστικα με τρειλερ θα πανε ?Θα εχουμε αγωνα , βαρβατο θα ελεγα .........για ετοιμαστητε !
-
Ο χρήστης AND.TZORTZ έγραψε:
ΘΑ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΩ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ...
-
Ο χρήστης andreasdekis έγραψε:
ΘΑ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΩ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ...
μήπως θα μας τα ψάλεις σε κάνα ξωκλήσι της καλοσκοπής;
30o ΡΑΛΛΥ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ 19 & 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 απο την Α.Λ.Α.Λ.