-
Η παριμοία λέει : το κοντό το π.....ο δε τον φταιν οι τρίχες Μάλλον πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε τα regularity ( οχι οτι εχω τίποτε με τους ανθρώπους, αλλά έτσι για να λέμε....)
κ. ΕΛ-ΕΜ
Σαφως και αναγνωρίζω και τις επιδόσεις σας αλλα και το επίπεδό σας, αλλά όσο συνεχίζετε να εκτίθεστε στο forum, να αποδέχεστε και αυτά που σας γράφουν και τις απειλές τύπου ............. όπως γραφετε παραπάνω να τις βάλετε εκεί που ξέρετε.
Φιλικά
Τόλης -
Ο χρήστης A5Addiction έγραψε:
Η παριμοία λέει : το κοντό το π.....ο δε τον φταιν οι τρίχες Μάλλον πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε τα regularity ( οχι οτι εχω τίποτε με τους ανθρώπους, αλλά έτσι για να λέμε....)
κ. ΕΛ-ΕΜ
Σαφως και αναγνωρίζω και τις επιδόσεις σας αλλα και το επίπεδό σας, αλλά όσο συνεχίζετε να εκτίθεστε στο forum, να αποδέχεστε και αυτά που σας γράφουν και τις απειλές τύπου ............. όπως γραφετε παραπάνω να τις βάλετε εκεί που ξέρετε.
Φιλικά
ΤόληςΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΟΛΗ,
ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ.
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.'EL-EM'
Υ.Γ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΒΑΛΕΤΕ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΥΝ
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΒΛΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΩΣΤΑΚΗ,ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΙΠΑΝ , ΜΕ ΕΝΑ ΖΑΡΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΖΩ.
ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΗ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ............ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Ayto to epibebaiwno kai egw...... Portes diplo, Plakoto diplo, sto feyga to ekleisa kai shkw8hka kai efyga.....
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
κ. ΕΛ-ΕΜ
Φιλικά
ΤόληςΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΟΛΗ,
ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ.
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.'EL-EM'
Υ.Γ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΒΑΛΕΤΕ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΥΝ
XAxaxaxaxaxaxaxaxaxxax +1000000000000
Οι προτάσεις για το 2011 μεταφέρθηκαν στο ομώνυμο θέμα http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=3&t=44398[Mod]
30o ΡΑΛΛΥ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ 19 & 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 απο την Α.Λ.Α.Λ.