-
εχω ενα mazda 3 08 sedan ακοθω τριγμοθσ απο την πισω αναρτηση κυριωσ αφοθ τραβηξω χειροφρενο κ το αμαξι ασ ποθμε ειναι παρκαρισμενο με τιδσ δυο ροδεσ σε πεζοδρομιο.στα προηγοθμενα δυο service το ανεφερα μ περασαν ενα σπρει και για λιγο καιρο σταματησε τωρα μ κανει τα ιδια τ παιζει?
-
εχω ενα mazda 3 08 sedan ακοθω τριγμοθσ απο την πισω αναρτηση κυριωσ αφοθ τραβηξω χειροφρενο κ το αμαξι ασ ποθμε ειναι παρκαρισμενο με τιδσ δυο ροδεσ σε πεζοδρομιο.στα προηγοθμενα δυο service το ανεφερα μ περασαν ενα σπρει και για λιγο καιρο σταματησε τωρα μ κανει τα ιδια τ παιζει?
-
-
Ο χρήστης mazdaios έγραψε:
εχω ενα mazda 3 08 sedan ακοθω τριγμοθσ απο την πισω αναρτηση κυριωσ αφοθ τραβηξω χειροφρενο κ το αμαξι ασ ποθμε ειναι παρκαρισμενο με τιδσ δυο ροδεσ σε πεζοδρομιο.στα προηγοθμενα δυο service το ανεφερα μ περασαν ενα σπρει και για λιγο καιρο σταματησε τωρα μ κανει τα ιδια τ παιζει?Μηπως ακους τα φρενα που ζοριζονται απο το τραβηγμενο χειροφρενο;
-
den nomizo file mou kati paizei me thn anarthsh alla ti einai to thema?
-
Ο χρήστης mazdaios έγραψε:
den nomizo file mou kati paizei me thn anarthsh alla ti einai to thema?κυριωσ αφοθ τραβηξω χειροφρενο
Αφου ακουγεται οταν ειναι σταματημενο, δε νομιζω να παιζει ρολο η αναρτηση. Μαλλον καμμια ντιζα χειροφρενου.
(Γραφε Ελληνικα και ευαναγνωστα pls)
-
σορι για τα λαθακια λογω ταχυτητας συμβαινουν.ξερεις τι μ ε προβληματιζει?οταν μ περασαν με σπρει την αναρτηση πισω σταματησε κ τωρα λογικα που περασε η επιδραση παλι τα ιδια λες να εχουν φαγωθει τα λαστιχακια των αμορτισερ ?
-
Που ακριβώς έριξαν το σπρέυ κ σταμάτησε?
mazda 3 sedan τριγμοι στην πισω αναρτηση