-
Τι Διεγράφη προσβλητική έκφραση [Mod] ειναι παλι αυτές. Που τους ειδατε αυτους τους αγωνες κυριοι. Ποιος λογικος αγωνιζόμενος θα ετρεχε μερα Κυριακη στο Διόνυσο κάνοντας ' αγωνα' ?
Μεχρι και επιδοξος Loeb (τρομαρα του) με φορμες εμφανίστηκε .
Αυτα θελετε να κάνετε ?? Τι μια να τρέχεται σε νταμαρια ''Αναβαση (sic) Νικαιας' και την αλλη σε δρομους ''Ερμής 2010'' γεματους sunday drivers και να πατατε ??
Θεωρείτε τους εαυτούς σας οδηγους αγωνων ?? Βρε ουστ.....
Να δω που θα κρυφτειτε Διεγράφη προσβλητική έκφραση [Mod] και εσεις που συμμετεχετε και σεις που τα οργανωνετε, αν συμβει κατι ανάλογο με τις Αφιδνες. Το απευχομαι βεβαια αλλα ειναι μαθηματικα σιγουρο οτι θα συμβει.
Για να ακουσω τις αποψεις σας Διεγράφη προσβλητική έκφραση [Mod]
To 20 και το 14 και σιγουρα και αλλα εμφανιστηκαν χαμηλωμενα με λαστιχουμπες slick στημενα για ασφαλτο και πηγαιναν για regularity.
Που πας ρε Καραμητρο ??? Διεγράφη προσβλητική έκφραση [Mod], θα παρετε στο λαιμο σας ολους τους αγωνιζόμενους. Το παιζετε και τιμητες των αγωνων οπως διαβαζω σε αλλα ποστ.....ΒΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤ!!!!!!!!!Ξέρεις, εδώ δεν είσαι στο καφενείο με τα φιλαράκια σου, είσαι σε ένα δημόσιο χώρο και πρέπει να εκφράζεσαι με τρόπο που να προάγει το διάλογο. Ετσι όπως έγραψες μόνο μπινελίκια μπορεί να συγκεντρώσεις. Για συμμαζέψου [Mod]
-
Τι Διεγράφη προσβλητική έκφραση [Mod] ειναι παλι αυτές. Που τους ειδατε αυτους τους αγωνες κυριοι. Ποιος λογικος αγωνιζόμενος θα ετρεχε μερα Κυριακη στο Διόνυσο κάνοντας ' αγωνα' ?
Αυτα θελετε να κάνετε ?? Τι μια να τρέχεται σε νταμαρια ''Αναβαση (sic) Νικαιας' και την αλλη σε δρομους ''Ερμής 2010'' γεματους sunday drivers και να πατατε ??
Να δω που θα κρυφτειτε Διεγράφη προσβλητική έκφραση [Mod] και εσεις που συμμετεχετε και σεις που τα οργανωνετε, αν συμβει κατι ανάλογο με τις Αφιδνες. Το απευχομαι βεβαια αλλα ειναι μαθηματικα σιγουρο οτι θα συμβει.
To 20 και το 14 και σιγουρα και αλλα εμφανιστηκαν χαμηλωμενα με λαστιχουμπες slick στημενα για ασφαλτο και πηγαιναν για regularity.
Που πας ρε Καραμητρο ??? Διεγράφη προσβλητική έκφραση [Mod], θα παρετε στο λαιμο σας ολους τους αγωνιζόμενους. Το παιζετε και τιμητες των αγωνων οπως διαβαζω σε αλλα ποστ.....ΒΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤ!!!!!!!!!Ξέρεις, εδώ δεν είσαι στο καφενείο με τα φιλαράκια σου, είσαι σε ένα δημόσιο χώρο και πρέπει να εκφράζεσαι με τρόπο που να προάγει το διάλογο. Ετσι όπως έγραψες μόνο μπινελίκια μπορεί να συγκεντρώσεις. Για συμμαζέψου [Mod]
-
-
-
-
Δεν επιτρεπετε ......διαγράφτηκε εριστική φράση [mod]
Εριστικη φραση ειναι οτι ελαβα ειδοποιηση για αποβολη απ'το φορουμ ? αν ξανασχοληθω με τον σοαιστα ?
-
Ο χρήστης A5Addiction έγραψε:
Όταν θα μαζέψεις τις Διεγράφη προσβλητική έκφραση [Mod] και τις Διεγράφη προσβλητική έκφραση [Mod] που γράφεις (δικες σου οι λέξεις) μπορεί και να ασχοληθεί κάποιος να σου απαντήσει. Οι mod δεν ενοχλούνται απο αυτόν τον τρόπο γραφής????
Ενοχλούνται αλλά δεν μπορούν να είναι 7x24 στο νηπιαγωγείο [Mod]
-
Φτάνει λέμε [Mod]
Εφ'οσον ...ΛΕΤΕ ..... ΓΡΑΦΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ , ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ
-
Θερμή παράκληση επειδή δεν καταλαβαίνω τι διαβάζω: Μήπως μπορεί κάποιος να εξηγήσει τι είναι οι αγώνες FAST-SLOW; Δεν το λέω ειρωνικά, απλώς δεν έχω ξανακούσει τον όρο.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Φτάνει λέμε [Mod]Φτάνει λέμε [Mod]
-
Ο χρήστης yugo έγραψε:
Θερμή παράκληση επειδή δεν καταλαβαίνω τι διαβάζω: Μήπως μπορεί κάποιος να εξηγήσει τι είναι οι αγώνες FAST-SLOW; Δεν το λέω ειρωνικά, απλώς δεν έχω ξανακούσει τον όρο.Πρόκειται για εκδηλώσεις Regularite, σε ανοικτό δρόμο με maximum μέση ωριαία ταχύτητα τα 50χ.α.ω. (για τον λόγο αυτό δεν κλείνει η κυκλοφορία).
Δεν έτρεξα στην συγκεκριμένη εκδήλωση, αλλά νομίζω οτι η fast κατηγορία είχε ελαφρά μεγαλύτερη ζητούμενη ΜΩ απο την slow (αλλά πάντα κάτω απο 50χαω και σεβόμενες και οι δύο τον ΚΟΚ). Επίσης η fast ζητούσε ακρίβεια δευτερολέπτου στην άφιξη στο control και η slow σταθερή ΜΩ.
Ελπίζω να βοήθησα
-
Σωσταααα , εμ τι θαλεγες κατι διαφορετικο ? χιουμορ πανω απ'ολα .
Ε ναι , οι αλλοι ειναι αξεστοι ειναι .... , η αφροκρεμα η ελιτ των ρεγκιουλαριτε , δεν μιλαει ετσι .... παρα μονον .......
χιουμορ , χιουμορ ....
Για πολλα γελια δηλαδη . οι φιλοι σου αγαπητε μου .Στην προκειμενη περιπτωση δεν μπορει δηλαδη ο ανθρωπος που ανοιξε το ποστ , να ειναι εξω φρενων και αγανακτισμενος που ειδε αυτους τους αρουραιους που του καταστρεφουν το σπορ .... και να γραφει ετσι ?........
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Σωσταααα , εμ τι θαλεγες κατι διαφορετικο ? χιουμορ πανω απ'ολα .
Ε ναι , οι αλλοι ειναι αξεστοι ειναι .... , η αφροκρεμα η ελιτ των ρεγκιουλαριτε , δεν μιλαει ετσι .... παρα μονον .......
χιουμορ , χιουμορ ....
Για πολλα γελια δηλαδη . οι φιλοι σου αγαπητε μου .Το ότι είναι 'αγωνιάριδες' (όπως και εγώ) δεν τους κάνει άξεστους... ο τρόπος τους τους κάνει.
Στην προκειμενη περιπτωση δεν μπορει δηλαδη ο ανθρωπος που ανοιξε το ποστ , να ειναι εξω φρενων και αγανακτισμενος που ειδε αυτους τους αρουραιους που του καταστρεφουν το σπορ .... και να γραφει ετσι ?........
Το οτι μπορεί να είναι έξω φρενών (30 ώρες τουλάχιστον μετα το τέλος της εκδήλωσης ) τον δικαιολογεί να γράφει κατα αυτόν τον τρόπο???
Είναι λογικό να χαρακτηρίζουμε συλλήβδην τους συμμετέχοντες σε μια εκδήλωση αρουραίους?
Ασχολείται ο κύριος με τα regularite για να του καταστρέψουν το σπορ?τελος απο εμένα
Ωραία [Mod]
-
το νούμερο 14 χαμηλωμένο και με λαστιχουμπες click στημένο για άσφαλτο
Uploaded with ImageShack.us
δεν κάνω κανένα άλλο σχόλιο η φώτο φτάνει.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
το νούμερο 14 χαμηλωμένο και με λαστιχουμπες click στημένο για άσφαλτο
Uploaded with ImageShack.us
δεν κάνω κανένα άλλο σχόλιο η φώτο φτάνει.
Φίλε, που το στήνεις το αυτοκίνητο να πάω να στήσω και το δικό μου?
και που 'σαι, σήκωσε το λίγο γιατί μπορεί να βρεί κανα κάρτερ...
-
το μυστικό όλο είναι ο φράπες που εχω στο αριστερό χέρι, αλλά δεν το μαρτυράω
-
το μυστικό όλο είναι ο φράπες που εχω στο αριστερό χέρι, αλλά δεν το μαρτυράωΕπρεπε να εβαζες κι αυτο που παει με τον φραπε
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
το μυστικό όλο είναι ο φράπες που εχω στο αριστερό χέρι, αλλνησηά δεν το μαρτυράω
Επρεπε να εβαζες κι αυτο που παει με τον φραπε
α μπα ρε βαγγο δεν αξίζει ο κόπος, χαμένη θα πάει η κίνηση.
-
> >το νούμερο 14 χαμηλωμένο και με λαστιχουμπες click στημένο για άσφαλτο >[![](http://img98.imageshack.us/img98/821/280vr.jpg)](http://img98.imageshack.us/i/280vr.jpg/) > >Uploaded with [ImageShack.us](http://imageshack.us) > >δεν κάνω κανένα άλλο σχόλιο η φώτο φτάνει. Ενα λαθακι εκανα και το κανατε θεμα. Οσοι εισασταν εκει και συ κυριε 14 καταλαβες γιατι και για ποιον μιλαω αλλα λες, κατσε να του την πω για να το παιξω μαγκας. Αντε παγενε τωρα μαζι με το φραπε σου. ![](http://i88.photobucket.com/albums/k191/fulviacorsa/28532_391116719554_53777819554_3802.jpg) ![](http://i88.photobucket.com/albums/k191/fulviacorsa/28532_391116734554_53777819554_3802.jpg) Καλως ή κακώς και για οσο μου το επιτρεψουν οι μ.........ς σας τρεχω και θα τρεχω και στη sporting και στη regularity. Και εχω λάβει και μερος σε αγωνα του διοργανωτη του Ερμης. Ηταν ομως η τελευταια φορα. Σας πετανε το τυρακι του FAST και τσιμπατε κυριοι ΓΡΗΓΟΡΟΙ. Σας ξεφτιλιζουν και δε το καταλαβαινετε. Και δε μιλω για τους κυριους με τα Μερσεντε και τους φραπεδες, μιλω για σας που χτισατε ενα αγωνιστικο περιοπης και χαραμιζετε το αυτοκιητο και τον εαυτος σας σε αγωνες παρωδια. Σας ειδα απο το αντιθετο ρευμα στο Διονυσο να κυνηγιεστε σαν αυτους που σε αλλα ποστ τους κατηγορειτε . > > > * Αναφέρετε αυτήν την δημοσίευση > * Απάντηση με παράθεση > >Περί δοκιμών, αναγνωρίσεων κτλ. [Διάσπαση] > >Δημοσίευσηαπό chala13 » 21/11/09 19:26 >Πολυ θαθελα ναξερα ποιος ηταν ο κρετινος με το κιτρινο MG , σημερα γυρω στις 10 το πρωι στο Μελετακι . Ο ανεγκεφαλος αυτος οχι απλα οδηγουσε σε τσιτα αγωνιστικο ρυθμο αλλα ξεμπουκαρε σε αριστερη τυφλη μπροστα μας και χρειαστηκε να βγαλουμε το μισο αυτοκινητο στα δεξια για να αποφυγουμε τα χειροτερα. Το ιδιο συνεβη και με αλλα δυο αυτοκινητα πιο κατω ,οπως μουπαν οι οδηγοι τους αργοτερα. Δυστυχως (ή ευτυχως και για τους δυο μας) δεν τον πετυχα πουθενα αλλου την υπολοιπη μερα. Ποιοι ειστε και τι νομιζετε οτι κανετε ΝΑΙ είμαι αγανακτισμένος. Και δε νομιζω οι εκφρασεις μου να είναι οι μοναδικές του είδους στο Forum. Ειναι ομως απο τις λιγες που διαγραφονται. Και ο ΛΟΥ ΜΟΥ γραφει ετσι > >ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΣΕΙΣ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΠΑΠΑΡΑ ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ. >ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!! > >'EL-EM' αλλα είπαμε, οι ΔΗΘΕΝ στην Ελλάδα είναι ο κανόνας και οχι η εξαίρεση.. ΒΡΕ ΟΥΣΤ !!!!!!!!!!!!!!
-
ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ.
ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ
ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ Μ@Λ@......Σ ΣΑΣ
ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Αγωνες κατηγορια FAST - SLOW