-
Γεια σας συνοδηγοι!
Ειμαι πολυ κοντα στην αγορα μιας YAMAHA FZ8 και θα ηθελα την γνωμη σας για αυτη.
Θα μου πειτε λιγακι δυσκολο εφοσον δεν κυκλοφορει ακομη αλλα πως σας φαινεται σαν ιδεα για ενα πιο δυνατο και πιο ροπατο FZ χωρις να φτανουμε στην υπερβολη του FZ1???
Ευχαριστω εκ των προτερων! -
Γεια σας συνοδηγοι!
Ειμαι πολυ κοντα στην αγορα μιας YAMAHA FZ8 και θα ηθελα την γνωμη σας για αυτη.
Θα μου πειτε λιγακι δυσκολο εφοσον δεν κυκλοφορει ακομη αλλα πως σας φαινεται σαν ιδεα για ενα πιο δυνατο και πιο ροπατο FZ χωρις να φτανουμε στην υπερβολη του FZ1???
Γεια σας συνοδηγοι!
Κανεις???
Πιστευω θα εχει την ροπη που λειπει απο το 600 στις χαμηλες-μεσαιες. -
Με το καλό φίλε μου
Είναι βασισμένη στο FZ1, σχεδόν ίδια. Οι διαφορές είναι ελάχιστες, όπως ο νέος στρόφαλος, η μείωση της απόδοσης στις υψηλές στροφές και η ροπή από χαμηλά. -
+1 σε ότι είπε ο mjr,
εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου το τελικό της εξάτμισης.
Η μοτοσυκλέτα κατα τα άλλα, θα πρέπει να είναι καλή.Η τιμή της είναι όσο φημολογούνταν, κάνα 9000-10000 γιούρια?
Να υποθέσω περισσότερο για βόλτα θα την έχεις ή κλασικό all-rounder?
YΓ Εδώ και κάνα χρόνο φημολογείται έντονα το GSR 750. Απο τη φήμη μέχρι
την αλήθεια είναι μεγάλη απόσταση, αλλα ποτέ δε ξες.
Αν είναι έστω και λίγο καλό όσο το GSR 600 + το κινητήρα του GSXR-750
ρυθμισμένο για ροπή στις χαμηλο-μεσαίες, αξίζει να το σκεφτείς.
Γνωμες για FZ8