-
παιζει καμια τετοια οθονη? ζηταω για αγορα. Θελω να εχει vga, για τη συνδεση της με pc και θελω να εχει κ usb ωστε να γινεται touch screen. Προφανως κ τη θελω για το carpc που καποια στιγμη θελω να το φτιαξω. αν δεν υπαρχει κανενας, εχω ενα site απο αμερικα μερια που κοστιζει ~100ευρω. δεν την εχω παραγγειλει απο εκει γτ φοβαμαι τις υπερατλαντικες αγορες. αν υπαρχει ενδιαφερον ομως κ κανουμε ομαδικη ειμαι μεσα.
υγ : για λογους διαφημισης με πμ το linkage!
-
παιζει καμια τετοια οθονη? ζηταω για αγορα. Θελω να εχει vga, για τη συνδεση της με pc και θελω να εχει κ usb ωστε να γινεται touch screen. Προφανως κ τη θελω για το carpc που καποια στιγμη θελω να το φτιαξω. αν δεν υπαρχει κανενας, εχω ενα site απο αμερικα μερια που κοστιζει ~100ευρω. δεν την εχω παραγγειλει απο εκει γτ φοβαμαι τις υπερατλαντικες αγορες. αν υπαρχει ενδιαφερον ομως κ κανουμε ομαδικη ειμαι μεσα.
-
-
Αν δε θες να μπλέκεις με τελωνείο, μπορείς να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το γερμανικό μαγαζί από το οποίο έχω ψωνίσει στο παρελθόν. (Αξιόπιστο). Δεν γνωρίζω αν έχει καλές τιμές στις οθόνες...
-
το ξερω το συγκεκριμενο μαγαζι. ειναι πανακριβο (ισως για τα δικα μου δεδομενα) εγω εχω υποψην μου αυτο : http://www.mini-box.com/VM7000-7-touchscreen
-
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Για κοίτα κι εδώ.
http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/7-inch-touchscreen-lcd-with-vga/#revαπ οσο μπορω να διακρινω με τη φωτογραφια προκειται για ακριβως το ιδιο προιον!!! το θεμα ειναι τι γινεται με τα τελωνια.
7" TFT LCD touch