-
Ο χρήστης !Alex! έγραψε:
καλησπερα σε ολουσ και καλη χρονια .... εχω μεταχηρισμενο ενα honda crv του 1998 ,2000κυβ.. ειναι απο αμερικη και αυτοματο ..Στην Αμερική πάντως υπήρχε και σε μόνο με κίνηση μπροστά.
Αν θυμάμαι καλά στο 4κίνητο 1ης γενιάς υπήρχε και κουμπί που κλείδωνε την 4κίνηση.
... διαπιστωσα οτι δεν δουλεψαν ποτε η πισω τροχοι ...
Πως το διαπιστώνεις αυτό?
Και κάτι ακομα. Πατούσαν και οι 4 ρόδες στο έδαφος? -
Πέφτεις στα γόνατα, κοιτάς από κάτω και αν δεις άξονα και πίσω διαφορικό τότε έχεις το τετρακίνητο. Βέβαια δεν ήταν ποτέ σπουδαία η τετρακίνηση του CRV...
Αλήθεια πώς διαπίστωσες ότι δεν λειτουργούν οι πίσω τροχοί; Δηλαδή σε τί δοκιμασία; -
ειχα ενα υψωμα στα δεκσια ολλο λασπη και το εβαλα να το ανεβη με την οπισθεν και ετσι ιδα οτι δεν δουλεβε ο πισο τροχοσ... μονο ο προστα αλλα και σε αλλα σημεια που ηταν οολο λασπη δεν δουλεψε πισω... μου κανει ενιποση ομωσ διοτι πανο στον λεβιε ταχυτητον εχει ενα κουμπι που οταν το πατησησ μπενει το (αργο) και αναβη η ενδηξει D/D off
Τη να πω .. να δω απο κατω αλλα δεν ξερω πωσ ειναι το διαφορικο.... τι θα πρεπει να εχει ?????? -
αργο???? εννοεις???
-
Ο χρήστης !Alex! έγραψε:
ειχα ενα υψωμα στα δεκσια ολλο λασπη και το εβαλα να το ανεβη με την οπισθεν και ετσι ιδα οτι δεν δουλεβε ο πισο τροχοσ... μονο ο προστα αλλα και σε αλλα σημεια που ηταν οολο λασπη δεν δουλεψε πισω... μου κανει ενιποση ομωσ διοτι πανο στον λεβιε ταχυτητον εχει ενα κουμπι που οταν το πατησησ μπενει το (αργο) και αναβη η ενδηξει D/D off
Τη να πω .. να δω απο κατω αλλα δεν ξερω πωσ ειναι το διαφορικο.... τι θα πρεπει να εχει ??????
αυτο ειναι το πισω διαφορικο.Βρισκεται αναμεσα στις δυο πισω ροδες.
To manual δεν το εχεις να δεις; -
Ελπίζω να μην φανεί αστεία η ερώτηση μου αλλά σε κίνηση με την όπισθεν ... πιάνει η 4κίνηση (για τέτοιου είδους σύστημα 4κίνησης)?
-
το αργο εννοω ναι... billl ευχαριστω πολυ γιαυτο που βρικες.. θα το δω σιγουρα.. απλοσ κοιταω απο κατω και αυτο ειναι διπλα στην ροδα???
-
Ο χρήστης !Alex! έγραψε:
το αργο εννοω ναι... billl ευχαριστω πολυ γιαυτο που βρικες.. θα το δω σιγουρα.. απλοσ κοιταω απο κατω και αυτο ειναι διπλα στην ροδα???Σκυβεις απο κατω και θα το δεις.Θα εχει ενα αξονα που θα πηγαινει προς την μηχανη και αλλους δυο μικροτερους αξονες (ημιαξονια λεγονται) που θα πηγαινουν προς τις ροδες.
-
Είναι δηλαδή ανάμεσα στις δύο πίσω ρόδες. Αν είναι δικίνητο δεν υπάρχει ούτε αυτό ούτε ο άξονας που έρχεται από μπροστά.
-
τιποτα δεν εχει .. εχω απλοσ εινα ψηλο αμαξι ΜΕΓΑΛΙ Μ@@@@ ... ευχαριστω πολυ παντοσ...
-
Ο χρήστης !Alex! έγραψε:
τιποτα δεν εχει .. εχω απλοσ εινα ψηλο αμαξι ΜΕΓΑΛΙ Μ@@@@ ... ευχαριστω πολυ παντοσ...Γουρουνι στο σακι αγορασες βρε φιλε;Δεν το εψαξες καθολου;
-
του πατερα μου ειναι ταλεντο μου απλοσ δεν ειχα το αμαξι μου αυτεσ τισ μερεσ κ μπηκα στο τριπακι να δω τι παιζει με το τσιπ μασ .. που λεει ο λογοσ .... ουτε abs δεν εχει... μονο για ταξιδι λεει...
-
Ταλεντο ειμαι ε;
Επιλογη μεταχειρισμενου SUV