-
ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΩ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΕΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ 2011.ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗΣ,ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΩ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
el-em
4TF N3 DriverΔημοσιεύσεις: 2320 Εγγραφή: 13/11/03 17:49 * Προσωπικό μήνυμα
Ενταξει συμφωνοι για τις αλλαγες....αλλα νομιζω πως στους καιρους που ζουμε ,πρωτα απο ολα πρεπει να βαζουμε το κοστος...Για να μην εχουμε του χρονου 43 εκκινησαντες αλλα 53,63 ,73,93κτλ.....Νομιζω οτι πρεπει να προσαρμοστουμε στην εποχη..
-
Ο χρήστης manos43 έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=F5ZciYp1xGU
Σποτάκι TRT για τον αγώνα.(τηλεόραση με εμβέλεια σε όλη την θεσσαλία)μπραβο σας παιδια παντα τετοια που βοηθανε στο αθλημα
απλα μια ερωτηση εχω γιατι ενα απο τα μεγαλης εμβελειας καναλια οπως π.χ. MEGA, ΑΝΤ1, ALPHA, και οι αλλοι δεν εχουν παρομοιο σποτακι στις ειδησεις τον 8 στα αθλητικα στο τελος βρε παιδι μου στο κατω κατω ωστε να μας πανε ενα βημα πιο μπροστα? τοσο δυσκολο ειναι η τοσο κοστος τους στοιχιζει ωστε να στειλουν ενα συνεγειο με ενα δημοσιογραφο να κανει ληψεις το ΣΚ στο βουνο. μακρυα δεν ειναι για αυτους ο Βολος η Πατρα τα Γιαννενα η Θεσσαλονικη και αλλου. (αν και νομιζω δεν χρειαζεται να στειλουν γιατι σε καθε πολη εχουν και ενα ανταποκριτη) εδω στελνουν για αποστολες στο Ιρακ στο Ντουμπαι στην Ουγκαντα και σε ολο τον κοσμο. θα μου πεισ δεν εχει ενδιαφερον για αυτους αλλα πρεπει εμεις να τουσ ξυπνησουμε και να τουσ παρουμε τηλ και να πουμε ΡΕ ΕΛΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ
απλα ειδα κατι και μου αρεσε απο το εκει καναλι
-
Ο χρήστης ΑΡΗΣ ΒΑΡΣΟΣ έγραψε:
Σποτάκι TRT για τον αγώνα.(τηλεόραση με εμβέλεια σε όλη την θεσσαλία)μπραβο σας παιδια παντα τετοια που βοηθανε στο αθλημα
απλα μια ερωτηση εχω γιατι ενα απο τα μεγαλης εμβελειας καναλια οπως π.χ. MEGA, ΑΝΤ1, ALPHA, και οι αλλοι δεν εχουν παρομοιο σποτακι στις ειδησεις τον 8 στα αθλητικα στο τελος βρε παιδι μου στο κατω κατω ωστε να μας πανε ενα βημα πιο μπροστα? τοσο δυσκολο ειναι η τοσο κοστος τους στοιχιζει ωστε να στειλουν ενα συνεγειο με ενα δημοσιογραφο να κανει ληψεις το ΣΚ στο βουνο. μακρυα δεν ειναι για αυτους ο Βολος η Πατρα τα Γιαννενα η Θεσσαλονικη και αλλου. (αν και νομιζω δεν χρειαζεται να στειλουν γιατι σε καθε πολη εχουν και ενα ανταποκριτη) εδω στελνουν για αποστολες στο Ιρακ στο Ντουμπαι στην Ουγκαντα και σε ολο τον κοσμο. θα μου πεισ δεν εχει ενδιαφερον για αυτους αλλα πρεπει εμεις να τουσ ξυπνησουμε και να τουσ παρουμε τηλ και να πουμε ΡΕ ΕΛΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ
Τα καναλια που αναφερεις θελουν λεφτα.
Χωρις λεφτα δεν γινεται τιποτα.
Η Αρχη του Σπορ θα επρεπε να βρει εναν χορηγο που να δωσει αυτα τα λεφτα.
Υπαρχουν και αλλα κολληματα που συνεχιζουν............ -
-
ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ (ΤΡΕΙΛΕΡ) http://karapetsanos.blogspot.com/2010/0 ... 10mp4.html
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Αγαπητε μου Λου Μου με την λογικη αυτη , δεν θα επρεπε να γινοντε ειδικες και κατ'επεκταση ραλλυ ουτε στο Ταργκα φλωριο ουτε στο Μιλε μιλια και αλλου .........Δεν εχεις δει φαινεται αλλα σημεια (που τωρα εχει μεγαλην βλαστηση και δεν φαινοντε) προς το τελος στις Μηλιες που ωσπου να φτασεις κατω ( πετωντας ).....εχει αλλαξει η μοδα στο eu de coiffeure
Τα ραλια βασιζοντε στην και πιστευω οτι αν αρχισουμε παλι να λεμε για ασφαλειες και ασφαλεια και ,και , αυτο που θα βγει σαν συμπερασμα θα ειναι οτι πρεπει να κανουμε τα ραλυ σαν τις συγχρονες πιστες του εξωτερικου , ασφαλεις μεν ..... χωρις ενδιαφερον δε , αφου ολοι θα μπορουν με τα να πατουν τερμα το πενταλ της ευτυχιας , και να το παιζουν και .......
Ειδικα αυτη η ειδικη (που εχει γινει αεροδρομιο πλεον ) αν χασει και τα δυο πρωτα χιλιομετρα ...... που θυμιζουν λιγο την παλια αγαπημενη μας Λαμπινου , σκληρη , κλειστη ,και γλυστερη ....... ε καλυτερα να μην ξαναγινει καθολου ..........
Αυτη που πιστευω εγω τουλαχιστον οτι ειναι μια αηδια μπροστα στην φοβερη Αλυκοπετρα που περασα προχθες και ξετρελαθικα ειναι το σπαστηρι Δρακια .......
Αγαπητέ APR,
Θα μου επιτρέψεις να συμφωνήσω με τον El-Em. Στην πρώτη δεξιά της Λαμπινούς το 1998 κόλλησε η ντίζα του γκαζιού μόλις μπήκε η 3η αμέσως μετά την αφετηρία και αυτή τη στιγμή είμαι ζωντανός κυρίως από τύχη και δευτερευόντως από περίσσεια ψυχραιμία. Άρα, το θέμα όταν υπάρχουν τέτοιοι γκρεμοί δεν είναι μόνο η μυαλωμένη οδήγηση. Επιπλέον, με τον ρυθμό που πήγαιναν Χαλάτσης, Ζάχος, Μίχος, Γεροδήμος και αρκετοί άλλοι, δε νομίζω ότι μιλάμε για 'αυτοσυγκράτηση' στα επικίνδυνα κομμάτια. Καλό είναι τέτοια σημεία να αποφεύγονται αν δεν υπάρχει ΚΑΛΗ μπαριέρα, γιατί οι πιθανότητες σωτηρίας σε περίπτωση εξόδου είναι ελάχιστες.
Όσον αφορά τη Δράκεια, δεν καταλαβαίνω γιατί δυσκολεύει τόσο. Προσωπικά, μέχρι το χωριό τη βρίσκω θαυμάσια, σαν ειδική της Κορσικής, πολύ καλύτερη από την Αλυκόπετρα και δε θέλω με τίποτα να βγει από τον αγώνα. Μετά το χωριό είναι από αδιάφορη ως σπαστική αλλά στο κάτω-κάτω, γιατί να μη μετρήσει ΕΚΕΙ η μυαλωμένη οδήγηση που δε διαλύει τα ημιαξόνια και η καλή προετοιμασία που δεν επιτρέπει στο μοτέρ να φτάνει τους 150 Κελσίου;Και μια επισήμανση προς τη λέσχη: Του χρόνου φροντίστε να μην υπάρχουν θεατές στα σκαλάκια του Αγίου Παντελεήμονα, 1 χλμ μετά το Καράβωμα. Είναι μόδα των λίγων τελευταίων ετών να κάθονται θεατές ευθεία στα φρένα από 5η σε 2η. Αν μπλοκάρει ένα αυτοκίνητο θα μιλάμε για διψήφιο αριθμό νεκρών.
-
Ο χρήστης ΑΡΗΣ ΒΑΡΣΟΣ έγραψε:
ΦΙΛΕ ΑΡΗ,ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΖΕΙΣ.
ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ Δ Ω Ρ Ε Α Ν ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΕ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ?ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ Δ Ω Ρ Ε Α Ν ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΕ.
'EL-EM'
Τους προσφερθηκε αμοιβη,και δεν το κανανε;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
'EL-EM'
Τους προσφερθηκε αμοιβη,και δεν το κανανε;
ΓΙΑ ΑΜΟΙΒΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ?
ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΧΡΕΩΜΕΝΗ ΕΛΠΑ Η ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Αξιαγαπητε μου yugo .......
Aν αρχισουμε να γραφουμε ολοι ποσες φορες μας εχει σωσει ο Αγιος μας , και κοβαμε οτι επικινδυνο .....τοτε οντως , σταματαμε τα .
Δεν ειπα οτι δεν ειναι επικινδυνα εκει , αντιθετα ξερω κι αλλα σημεια , κι αν θυμασαι το 19.. τοσο , στον πρωτο αγωνα του φιλου σου του Αλεκου Κατζουρη με το 205 που ημουν συνοδηγος του , ειχαμε κοψει σαν εκπροσωποι σοαα την ειδικη Μιλιες πριν το τελος 500 μετρα , γιατι ΤΥΧΑΙΑ ειχαμε σταθει σε μια δεξια μπαλκονατη για συζητησουλα και κατουριματακι , το οποιο μας κοπηκε οταν ειδαμε απο κατω .... που θα φταναμε !Αλλα και παλι .... στον αγωνα , φτανοντας στην διασταυρωση στα μελια του Καραβωματος εχουμε ερθει με χιλια δεν ακουει ο Αλεκαρας σος φρενα για αριστερη σε δεξια μελια ...... και βλεπω εναν κοσμο πανικοβλημενο να ανοιγει διαδρομο να κοβουμε μια κορδελα και να σταματαμε 5 ποντους απο ενα τοιχο στο βαθος ...(εκει τωρα , ηταν ενα φορτηγο παρκαρισμενο ,και δεν ξερω αν ελειπε στον αγωνα)....
Ηταν πραγματικα μια απ'τις στιγμες της ζωης μας , που μπορει να μας ειχαν καταστρεψει αν δεν προλαβαιναν αυτοι οι ανθρωποι να σωθουν ετσι δεν ειναι ? Μπορει καποιος να ισχυριστει οτι θα πρεπει να κοπει η ειδικη πριν , μηπως .......και αποφευχθει ενα παρομοιο ?Δεν ειναι απ'την αλλη ετσι ευκολα οπως τα λες για θερμοκρασιες και προετοιμασιες ........για την Δρακεια λεω ...
Μην ξεχνας οτι ακομα υπαρχουν αυτοκινητα Ν , και δεν μπορουν να εχουν ουτε τις ψυγιαρες ουτε τις φρενουκλες αλλα και τα καλα Α εχουν τεραστιο προβλημα στο τελος της ειδικης αυτης τα παντα εχουν ξεπερασει τα κοκκινα , και ειχαμε παλι κ...φαρδια που ειχε τα συνεφακια και δεν σπασανε μοτερια οπως προπερσι ........Αν παντως γινει με το σχεδιο του Μιχαλη ο επομενος αγωνας , ας την κανουν κατηφορα την Δρακεια .... να κερδισει και κανενα 1600αρι στο κατω κατω .....
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ FORUM,ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΡΓΑ,ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΑ ΕΞΗΣ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.- ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΠΟΙΗΤΙΚΟΙ.
- ΚΥΠΕΛΛΑ,ΑΦΘΟΝΑ (ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ) ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΑΠΟΝΟΜΗ ...ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ.
- ΤΕΛΕΙΑ ΩΡΑΡΙΑ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΕΖΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ.
ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΩ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΕΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ 2011.ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗΣ,ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΩ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Μα,ειναι δυνατον να τους ζηταμε να μας κανουν δωρεαν προβολή;
Ο τηλεοπτικος χρονος,ειναι ακριβός.Ολοι το ξερουμε αυτο.Γιατι να μας κανουν μια χαρη,χωρις να εχουνε οι ιδιοι να κερδισουνε τιποτα;Μην ξεχναμε οτι οι ιδιοι γνωριζουνε οτι οι αγωνες αυτοκινητου ΔΕΝ πουλανε,και αρα,δεν θα τους φερουνε ούτε καν καποια επιπλέον τηλεθεαση,σαν 'πλαγιο' όφελος που θα ειχε το καναλι απο τη δωρεαν προβολη καποιου σπότ.Το ποιός θα πληρωσει,δεν μπορω να το ξερω.Υποθετω η αρχη του σπόρ
-
Αγαπητέ APR,
Συμφωνώ απόλυτα ότι δεν πρέπει να κόβονται ειδικές επειδή υπάρχουν σημεία που μας 'φαίνονται' επικίνδυνα. Μην κοροϊδευόμαστε, όλοι οι αγώνες έχουν ένα σωρό επικίνδυνα σημεία, με κορμούς δέντρων, γκρεμούς κ.λπ. Απλώς, είναι μερικά σημεία, όπως το συγκεκριμένο, το παγκάκι στους Πετσάκους, το εκκλησάκι του Γιώργου στο Σέλι και λίγα ακόμα, τα οποία, κατά την άποψή μου, παραείναι επικίνδυνα. Και με αυτό εννοώ ότι υπάρχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες για θανατηφόρο σε περίπτωση εξόδου.
Όσον αφορά, δε, τους θεατές πραγματικά σηκώνω τα χέρια ψηλά και παύω πια να ασχολούμαι. Την Κυριακή προσπαθούσα να εξηγήσω σε θεατή με δύο παιδάκια τι θα συμβεί αν μπλοκάρουν φρένα στο σημείο που ανέφερα και η απάντησή του ήταν 'Τόσες φορές έχω κάτσει εκεί και δεν έχει γίνει τίποτα. Άσε που αυτοί πάνε αργά. Εγώ με το αγροτικό μπαίνω με 90 σ' αυτή τη στροφή και αυτοί εδώ άντε να μπαίνουν το πολύ με 60'. (Δεν κάνω πλάκα). Μετά από αυτή τη μνημειώδη απάντηση δεν ξέρω πια τι μπορεί να κάνει κάποιος γι' αυτό το θέμα. -
Κάτι που ξέχασα να γράψω όπως αναφέρουμε στο τέλος του βίντεο (http://www.youtube.com/watch?v=9xNWsz5Z ... ZiJn1C4j2k) κάτι πρέπει να γίνει με όλα τα ΖΩΑ που πετάνε σκουπίδια και μάλιστα σε μια περιοχή σαν το Πήλιο ΖΩΑ το λιγότερο. Η οργάνωση (αφού ξέρει την κατάσταση) πρέπει να βάζει κάδους τουλάχιστον στα σημεία όπου μαζεύει πολύ κόσμο και φυσικά να αναλαμβάνει και την περισυλλογή τους.
ΑΙΣΧΟΣ -
Παμε παραλειπομενα ...... σε αλλο θεμα η προβολη και τα αλλα ονειρα γλυκα των αγωνων......
Λοιπον , οντως μετα απ'αυτο το τραγικο και συναμα κουφο , που συνεβει στον φιλο μας τον Λου Μου στα καλα καθουμενα λιγα λεπτα πριν ξεκινησει ο αγωνας ..... σκεπτομουν αληθεια πως ειναι δυνατον αυτος ο ανθρωπος τωρα να μπει μεσα στο μπακετ και να διαβαζει με ηρεμια και αυτοσυγκεντρωση στον πρωταγωνιστη του αγωνα και να ειναι συνεπης ως..... επαγγελματιας !!!
Παιδια , μιλαμε τα νερα ειχαν φτασει και στο σωβρακο , δεν κανω πλακα (περα οτι ειχε γεμισει κι η πλατη κι οι μασχαλες του ακομα αυτα τα ξερα κωλοχορτα που ειχε εκει στο sp ), ειχα σωκαριστει βλεποντας τον να προσπαθει να ξεπερασει το προβλημα οσο πιο αερατα γινοταν , να προλαβει να ξεκινησει τον αγωνα τους ......... μπραβο ρε Λου Μου σε θαυμασα .
Αλλο .... μου ειπαν τα μου , στην εκκινηση στις Μιλιες μια κυρια που ηταν στο τραπεζακι , τους παρακαλουσε σαν μανα , να προσεχουν πολυ και αν μπορουν να μην πανε τεζα , γιατι ......< εχουν βγει πολλα παιδια , σημερα , δεν ξερω τι συμβαινει , προσεξτε παιδια , σας παρακαλω > !!!
Παμε και στο .....θεοκουφο !
Εδω ο κοσμος χανεται το μπιπ ..χτενιζεται .
Φωσκολος τ.ε. εσπαγε ορχεις μες την νταλα του ηλιου (περισσοτερς ωρες τεχνικου ελεγχου με τοσα αυτοκινητα δεν εχω ξαναδει ) και ζηταγε ΔΥΟ κοπτικα για τις ζωνες , και μετραγε τα αυτοκολλητα γραμματα του πληρωματος στο τζαμι και τους ελεγε οτι πρεπει να ειναι 10 cm αλλοιως ....... δεν τρεχουν
Τι να αυτο το πραγμα με αυτα τα οντα που μας προκυπτουν καθε τοσο .......
Τι μαλακομαγνητη εχει αυτο αθλημα επι τελους ?
Η που θα μας βγαινουν αδιαβαστοι εως ασχετοι και θα λενε αρλουμπες στους αγωνιζομενους ...η θα καθοντε να μελετανε με τις ωρες στο σπιτι τους τους κανονισμους να βρουν με τι θα στους αγωνιζομενους λιγη ωρα πριν ξεκινησουν τον αγωνα τους ωστε να δειξουν οτι βγαζουν το μεροκαματο τους δικαιως με τις φοβερες γνωσεις τους .
ΞΕΚΑΒΑΛΙΣΤΕΕΕΕΕΕΕ ............... δεκτη η βοηθεια σας για την ασφαλεια ,οταν εχει λογικη και κατανοηση ! -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΦΙΛΕ ΑΡΗ,ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΖΕΙΣ.
'EL-EM'
ξερω παρα πολλη καλα σε ποια χωρα ζω και υπαρχουν πολλη λιγες (ευτυχως) στιγμες που το μετανιωνω
θα συμφωνησω με τον HUNTER περι ακριβου τηλεοπτικου χρονου αλλα να θυμισω οτι τοτε στο Αχαιος η στο Μαυρο Ροδο η νωριτερα στο Καπανδριτι ¨ξοδεψαν¨απο τον πολυτιμο τηλεοπτικο τους χρονο για να καταφερουν να τρομοκρατησουν τον κοσμο και να τον απομακρυνουν ακομα περισσοτερο και τον πιο αδαη απο αυτους απο τους αγωνες (εστω αυτους τους λιγους που ερχονται και μας βλεπουν). στα κακα μαντατα πρωτοι ειναι στα καλα και οργανωμενα πραγματα που γινοναι για το σημφερον μιας πολης π.χ. Βολος αυριο Λαμια ζητανε να τους πληρωσουμε κιολας.ρε ουστ κολοδημοσιογραφοι μονο την καταστροφη ξερετε να σπερνετε
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ TRT ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ¨ΜΕΓΑΛΟΙ' ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ
-
Ο χρήστης manos43 έγραψε:
Να μην βγούνε οι Μηλιές κύριε Εφραίμογλου.Α και μια ερώτηση.Από Μηλιές μεχρι Κάτω Λεχώνια μέσω των χωριών Αγ.Γεώργιο, Αγ.Βλάσιο,Βυζίτσα δεν βγαίνει ειδική? Και με όλα αυτά μέσα κάνεις αγώνα 160 χλμ διήμερο και με λίγο νύχτα το Σάββατο ας πούμε.Μάνε, η διαδρομή που αναφέρεσαι, μπορεί να μας δώσει άνετα 10 χλμ. ειδικής. Είναι στα πλάνα μας, αλλά ζητούμενο είναι ότι επειδή διασχίζει αρκετούς οικισμούς απαιτεί αυξημένα μέτρα ασφαλείας.
Μία άλλη διαδρομή που μεσοπρόθεσμα θα ολοκληρωθεί είναι από τα Κάτω Λεχώνια - Αγ. Λαυρέντιος - Χάνια, μήκους περί τα 15 χλμ.
Συνολικά στο Πήλιο υπάρχουν 6 ~ 7 ειδικές, μήκους 80 χλμ., με πολλούς συνδυασμούς, από μονοήμερο 50 χλμ. έως διήμερους των 200 χλμ. !!!
Υπάρχουν έτοιμοι ολοκληρωμένοι αγώνες μέσα στον υπολογιστή μου, με S.P., με ωράρια 1ου και σταθμών, με τα απαραίτητα regrouping με τα οποία αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά το 'σταύρωμα' της διαδρομής στα Χάνια, κλπ.
Απο αγωνιστικής πλευράς το Πήλιο είναι ένα 'ευλογημένο' βουνό.
-
Ο χρήστης TOMMI03 έγραψε:
Η διαδρομή που προτείνετε που αν κατάλαβα είναι αυτή που περνά από το χιονοδρομικό είναι απλά θεϊκή, είτε σε ανάβαση είτε σε κατάβαση πολύ γρήγορη πολύ ωραίες στροφές και ασφαλείς + ότι έχει την άπλα από τα παρκινγκ του χιονοδρομικούTOMMI03, σε κατάβαση, (απο τα Χάνια προς Κισσό), είναι αρκετά επισφαλής, σε πολλά σημεία η κλίση είναι πολύ μεγάλη...
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ FORUM,ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΡΓΑ,ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΑ ΕΞΗΣ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
- ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΠΟΙΗΤΙΚΟΙ.
- ΚΥΠΕΛΛΑ,ΑΦΘΟΝΑ (ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ) ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΑΠΟΝΟΜΗ ...ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ.
- ΤΕΛΕΙΑ ΩΡΑΡΙΑ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΕΖΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Λώρη, εφ όσον ισχύουν τα παραπάνω, τότε σε παρακαλώ, προσπαθήστε του χρόνου να εντάξετε στο πρόγραμά σας το Κένταυρος και όχι να έρθετε όπως φέτος..., από σπόντα !!!
-
Ο χρήστης freeline έγραψε:
Ενταξει συμφωνοι για τις αλλαγες....αλλα νομιζω πως στους καιρους που ζουμε ,πρωτα απο ολα πρεπει να βαζουμε το κοστος...Για να μην εχουμε του χρονου 43 εκκινησαντες αλλα 53,63 ,73,93κτλ.....Νομιζω οτι πρεπει να προσαρμοστουμε στην εποχη..
Καλέ μου freeline, δεν υπάρχει κανείς να διαφωνεί μαζί σου. Με ποιόν τρόπο όμως να μειωθεί το κόστος ; Η Λ.Α.Βόλου έκανε έκπτωση 30,00€ στην συμμετοχή και ο Μάστορας (όχι αδικαιολόγητα) την έκραξε...Θέλω να πώ ότι αυτά είναι ημίμετρα.
Θα επιδοκίμαζα μία πρόταση, π.χ. με τα 450,00€ συμμετοχής στους Πρωταθληματικούς αγώνες, να συμπεριλαμβάνεται και η διαμονή - τροφή του πληρώματος και 100 l βενζίνης.
Βέβαια αυτά τα κόστη από ποιόν θα ξοδεύονταν, από τη ΕΘΕΑ (την σκοτωμένη), ή τις Λέσχες (τις μισοπεθαμένες) ;
ΡΑΛΛΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 2010.