-
θελω να αγορασω ενα αυτοκινητο στα 1400cc και θα ηθελα την αποψη σασ για το τι να επιλεξω. σκεφτομουν το huydai i20 ή το pro ceed. ποιο αξιζει καλυτερα? κι αν εχετε καποια αλλη επιλογη, δεκτη....
-
θελω να αγορασω ενα αυτοκινητο στα 1400cc και θα ηθελα την αποψη σασ για το τι να επιλεξω. σκεφτομουν το huydai i20 ή το pro ceed. ποιο αξιζει καλυτερα? κι αν εχετε καποια αλλη επιλογη, δεκτη....
-
-
Ο χρήστης spirounias έγραψε:
θελω να αγορασω ενα αυτοκινητο στα 1400cc και θα ηθελα την αποψη σασ για το τι να επιλεξω. σκεφτομουν το huydai i20 ή το pro ceed. ποιο αξιζει καλυτερα? κι αν εχετε καποια αλλη επιλογη, δεκτη....Τι χρήση θα το κάνεις?
-
το θελω για την πολη κυριωσ αλλα θελω να εχει και νευρο για πιο ιδιαιτερεσ στιγμεσ και το κυριοτερο να του 'ακουει' να ανεβαζει 3-4 ατομα μεσα
-
aveo?
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
aveo? -
aveo? οχι. δεν μου αρεσει καθολου. ουτε επισησ opel astra 1.4T
-
aveo? οχι. δεν μου αρεσει καθολου. ουτε επισησ opel astra 1.4T
-
Το pro_cee'd με τα 90 άλογα το θεωρώ απίθανο να έχει νεύρο, αν και δεν το έχω οδηγήσει. Και για την πόλη δεν είναι και πολύ ενδεδειγμένο αν αναλογιστείς το μέγεθος και το βάρος του.
Εγώ θα κοιτούσα το i20, αλλά και το ds3.
-
το ds3 το σκεφτομουν αλλα η citroen ειναι αρκετα ζημιαρα σαν εταιρεια και δεν θελω.
-
το ds3 το σκεφτομουν αλλα η citroen ειναι αρκετα ζημιαρα σαν εταιρεια και δεν θελω.δεν ειναι ζημιαρα
-
φιλε μου, ξερω 4 ατομα που εχουν το c3 και το c4 και ειναι συνεχεια στα συνεργεια. δεν ξερω....εκτοσ αυτου το ds3 ειναι και λιγο ακριβο νομιζω....πανω απο 16500...
-
φιλε μου, ξερω 4 ατομα που εχουν το c3 και το c4 και ειναι συνεχεια στα συνεργεια. δεν ξερω....εκτοσ αυτου το ds3 ειναι και λιγο ακριβο νομιζω....πανω απο 16500...ναι ,αλλα αλλο μοντελο το C3, αλλο το C4, αλλο το DS3 και γενικα ειναι θεμα μοντελου και οχι εταιριας..
αραγε γνωστους με αλλες μαρκες που να τρεχουν συνεργειο εχεις?
-
CLIO
-
clio? renault? δεν ειμαι fan
-
clio? renault? δεν ειμαι fanε, τοτε αμα εισαι φαν καποιας εταιρειας, chevrolet ας πουμε, παρε αυτο της εταιριας που εισαι φαν!
-
clio? renault? δεν ειμαι fanΕ πάρε χιουντάι τότε,τι ρωτάς?
-
καλα το πας....το i20 θα σε καλυψει απολυτα χωρις να ξοδευτεις και με καλο εξοπλισμο
μην ξεχασω.......να εχει esp -
εγω σκεφτομουν το i20....
επιλογη αυτοκινητου στα 1400cc. Ποιο?