-
΄Εχει κανείς πληροφορίες γιά το ποιός θα είναι ο αντικαταστάτης του παραιτηθέντος κ. Χαλιβελάκη;
Μία σύναξη σε γνωστή ταβέρνα, των σταθερά γνωστών, με σταθερή θέση απέναντι σε πολλά ζητήματα, σταθερών επισκεπτών του παρόντος φόρουμ, σταθερά απόντων από τα συλλογικά όργανα, που διαδίδουν σταθερά ότι είναι 'πιστά σκυλιά του ΣΟΑΑ', 'αδέρφια', 'φίλοι' και άλλα τέτοια είχε κάποιο σχετικό σκοπό;
Μιά συνεργασία σε επίπεδο 'κορυφής' έχει σχέση με το 'νέο' (σιγά μην είναι νέο, μπενοβγαίνει) πρόσωπο της ΕΘΕΑ που θα τοποθετηθεί σε αντικατάσταση κ. Χαλιβελάκη;Κάθε άλλη πληροφορία ή κοινωνική κριτική ή κοινώς κουτσομπολιό είναι δεκτή.
Οι συζητήσεις πίσω από την πλάτη πολλών έχουν φουντώσει. Μνηστήρας υπάρχει (να κοιτάμε και την δουλειά μας). Μνηστήρες δεν ξέρω αν υπάρχουν αυτή την εποχή.
Ας βάλουν το κεφάλι κάτω και να αναλογισθούν ότι το σπορ δεν πάει άλλο κάτω, έχει πιάσει εδώ και πολύ καιρό τον πάτο του βαρελιού.
Τα πρόσωπα θα εναλλάσσονται και όσο ο θεσμός παραμένει ο ίδιος και με την ίδια κεφαλή δεν θα αλλάζει τίποτε. ΄Ιδια νοοτροπία από όλους μας.
Πάλι θα κλαίμε γιά τα αυτονόητα.
΄Όπως ίσως καταλάβατε η τοποθέτηση (περί τοποθετήσεως πρόκειται και μάλιστα από ένα πρόσωπο, τον παντοδύναμο πρόεδρο της ΕΛΠΑ-αυτός είναι ο λόγος που κανένας δεν του φέρνει αντίρρηση) του οποιουδήποτε δεν έχει καμία σημασία αν δεν υπάρξει θεσμική αλλαγή. ΄Ηρθα στο χώρο πριν από αρκετές δεκαετίες και θα φύγω αφήνοντας τα ίδια πρόσωπα που βρήκα, τις ίδιες λογικές, τα ίδια παιχνίδια, τις ίδιες παρεούλες, άλλαξε βεβαίως η ταβέρνα των μυστικών συναντήσεων.
Εύχομαι κάτι να αλλάξει.
ΜΠΕΚΑΣ -
΄Εχει κανείς πληροφορίες γιά το ποιός θα είναι ο αντικαταστάτης του παραιτηθέντος κ. Χαλιβελάκη;
Μία σύναξη σε γνωστή ταβέρνα, των σταθερά γνωστών, με σταθερή θέση απέναντι σε πολλά ζητήματα, σταθερών επισκεπτών του παρόντος φόρουμ, σταθερά απόντων από τα συλλογικά όργανα, που διαδίδουν σταθερά ότι είναι 'πιστά σκυλιά του ΣΟΑΑ', 'αδέρφια', 'φίλοι' και άλλα τέτοια είχε κάποιο σχετικό σκοπό;
Μιά συνεργασία σε επίπεδο 'κορυφής' έχει σχέση με το 'νέο' (σιγά μην είναι νέο, μπενοβγαίνει) πρόσωπο της ΕΘΕΑ που θα τοποθετηθεί σε αντικατάσταση κ. Χαλιβελάκη;Κάθε άλλη πληροφορία ή κοινωνική κριτική ή κοινώς κουτσομπολιό είναι δεκτή.
Οι συζητήσεις πίσω από την πλάτη πολλών έχουν φουντώσει. Μνηστήρας υπάρχει (να κοιτάμε και την δουλειά μας). Μνηστήρες δεν ξέρω αν υπάρχουν αυτή την εποχή.
Ας βάλουν το κεφάλι κάτω και να αναλογισθούν ότι το σπορ δεν πάει άλλο κάτω, έχει πιάσει εδώ και πολύ καιρό τον πάτο του βαρελιού.
Τα πρόσωπα θα εναλλάσσονται και όσο ο θεσμός παραμένει ο ίδιος και με την ίδια κεφαλή δεν θα αλλάζει τίποτε. ΄Ιδια νοοτροπία από όλους μας.
΄Όπως ίσως καταλάβατε η τοποθέτηση (περί τοποθετήσεως πρόκειται και μάλιστα από ένα πρόσωπο, τον παντοδύναμο πρόεδρο της ΕΛΠΑ-αυτός είναι ο λόγος που κανένας δεν του φέρνει αντίρρηση) του οποιουδήποτε δεν έχει καμία σημασία αν δεν υπάρξει θεσμική αλλαγή. ΄Ηρθα στο χώρο πριν από αρκετές δεκαετίες και θα φύγω αφήνοντας τα ίδια πρόσωπα που βρήκα, τις ίδιες λογικές, τα ίδια παιχνίδια, τις ίδιες παρεούλες, άλλαξε βεβαίως η ταβέρνα των μυστικών συναντήσεων.
Εύχομαι κάτι να αλλάξει.
ΜΠΕΚΑΣ -
Εύχομαι κάτι να αλλάξει.
ΜΠΕΚΑΣ -
....Aλλαξε ?
Ελπιζω .... με πιο διαιτιτικο μενου
Θα μου πεις ..... τα δικα μας στομαχια ειχαν το προβλημα , οποτε ......... τι ελαφρο μενου τι βαρυ ... και σκληρο να ειναι , δεν θα υπαρξει προβλημα ουτε για τα δοντια , η θα υπαρξει ?
Ποσα ξερεις ρε αστυνομε ................
Το προβλημα ειναι αλλο και δυσκολο .........
Ωραια ο Μανωλης παραιτηθηκε η τουλαχιστον ζητησε την παραιτηση του , γιατι τα φοραει δικαιολογημενα τουλαχιστον ........Την επομενη ημερα ομως , υπαρχει κανενας σοβαρος και ικανος στον χωρο αυτον , που να μπορει να αναλαβει ευθυνες για την ανοδο αυτου του καταραμενου αθληματος σ'αυτην την χωρα σαν μπροσταρης ?
Αλλα και να υπαρχει (που σιγουρα εχουμε και ειχαμε καποιους κατα καιρους ) ειναι διατεθημενος να μπει σ'αυτο το λουκι με ενα καρο σκουλικαντερες διασπαρτες που θα κανουν τα αδυνατα δυνατα να τον λυωσουν , αν δεν εξηπηρετησει τα συμφεροντα τους ?
Για το ανοιγμα παντως του ποστ , που περισσοτερο κουτσομπλιστικο και λιγο χιουμοριστικο λογο ειχε που ανοιξε , ακομα και αν προκειτε για καποιον που φανταζομαι οτι αφορα , δεν νομιζω οτι θα μπορουσε να ειναι σοβαρος υποψηφιος .........για δεκαδες λογους ...... οπως κι αυτος που θα τον αλλωστε , ο ανεπαρκεστατος .
-
Αγαπητέ APR, μπορεί να να συμφωνήσω ότι ο κ. Χαλιβελάκης ήταν ο περισσότερος ενδεδειγμένος γιά τις κρατούσες συνθήκες. Διότι γνωρίζει από μέσα και όχι από ένα γραφείο, κατεβαίνει στον αγώνα και δεν περιμένει να του πουν τι έγινε, μιλάει με όλους και έχει την πρόθεση να δυσαρεστήσει κάποιους υποστηρίζοντας την άποψή του. Προτιμώ να κάνει λάθος αυτός από το να με πουλήσει ο άλλος.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να επιλέγει τους πληροφοριοδότες του και να μην επαφίεται στον κάθε λαμογιοχαμοσιάλιαγκα να τον παρασύρει σε άσκοπες και λανθασμένες αποφάσεις και κινήσεις. Να σου θυμίσω ή να σε πληροφορήσω ότι τον Μανιατόπουλο, αποδεδειγμένα τον είχαν πείσει, ότι ο υπ΄αριθμόν ένα κίνδυνος γιά το χώρο είναι ο ΣΟΑΑ. ΄Ετσι τον κράτησαν μακριά από τους οδηγούς, έτοιμο γιά 'μασούλημα' αυτοί που ήθελαν να τον μασουλήσουν. Θα μου πεις μεγάλο παιδί ήταν ας πρόσεχε. Ναι αυτό γιά εκείνον, ο χώρος όμως πήγε κάτι χρόνια πίσω, αφού όπως αποδείχθηκε η ανάπτυξη ήταν πλασματική και τα χρήματα πυο έριξε πήγαν στις τσέπες κάποιων που ζουν και βασιλεύουν στο χώρο, όντας λίγο πλουσιώτεροι από πριν και το σπορ και ο τότε προεδρεύων λίγο φτωχότεροι.
΄Οντως το θέμα έχει τον χαρακτήρα που αναφέρεις, έχει όμως σκοπό να αφυπνίσει κάποιους και να προειδοποιήσει κάποιους άλλους, ότι άλλο ζάρια στην πλάτη μας δεν θα ανεχθούμε. Τέτοιες φιλίες δεν μας κάνουν, ταβέρνες και συναντήσεις κατ΄ίδιαν δεν είναι του χαρακτήρα μου και ούτε του δικού σου νομίζω. ΄Οποιος θέλει πραγματικά να βοηθήσει και να κάνει πράξη αυτό που θέλει αν διατυμπανίζει, ας έρθει μέσα στην πίστα των κοινών δράσεων, να καταθέσεις τις προτάσεις του, να κοντράρει με τον αντίλογο και να κερδίσει η ουσία, μπας και δούμε καμιά πρόοδο, διαφορετικά μας βλέπω πάλι με κανένα Abarthάκι να τρέχουμε Τετάρτη απόγευμα σε κανένα Σκορπιός ή Αττικό με λάστιχα 135/13 κ.λ.π. , να μας ξεχνάνε σε κανά Ταρζάν μέσα κανα δυό μέρες και πάει λέγοντας.
Ας βάλλουμε όλοι ένα χεράκι με την συνεχή επαγρύπνιση, να είμαστε έτοιμοι να κράξουμε οποιονδήποτε θελήσει να πέξει μαζί μας.
Αυτός ο Ποπής δεν ξέρει τίποτες Απορώ. Αυτός είναι καλός κουτσομπόλης. Ακόμη να μάθει; τι έπαθε; Μήπως δεν είναι καλά;
ΜΠΕΚΑΣ -
Ο χρήστης ΜΠΕΚΑΣ έγραψε:
Αγαπητέ APR, μπορεί να να συμφωνήσω ότι ο κ. Χαλιβελάκης ήταν ο περισσότερος ενδεδειγμένος γιά τις κρατούσες συνθήκες. Διότι γνωρίζει από μέσα και όχι από ένα γραφείο, κατεβαίνει στον αγώνα και δεν περιμένει να του πουν τι έγινε, μιλάει με όλους και έχει την πρόθεση να δυσαρεστήσει κάποιους υποστηρίζοντας την άποψή του. Προτιμώ να κάνει λάθος αυτός από το να με πουλήσει ο άλλος.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να επιλέγει τους πληροφοριοδότες του και να μην επαφίεται στον κάθε λαμογιοχαμοσιάλιαγκα να τον παρασύρει σε άσκοπες και λανθασμένες αποφάσεις και κινήσεις. Να σου θυμίσω ή να σε πληροφορήσω ότι τον Μανιατόπουλο, αποδεδειγμένα τον είχαν πείσει, ότι ο υπ΄αριθμόν ένα κίνδυνος γιά το χώρο είναι ο ΣΟΑΑ. ΄Ετσι τον κράτησαν μακριά από τους οδηγούς, έτοιμο γιά 'μασούλημα' αυτοί που ήθελαν να τον μασουλήσουν. Θα μου πεις μεγάλο παιδί ήταν ας πρόσεχε. Ναι αυτό γιά εκείνον, ο χώρος όμως πήγε κάτι χρόνια πίσω, αφού όπως αποδείχθηκε η ανάπτυξη ήταν πλασματική και τα χρήματα πυο έριξε πήγαν στις τσέπες κάποιων που ζουν και βασιλεύουν στο χώρο, όντας λίγο πλουσιώτεροι από πριν και το σπορ και ο τότε προεδρεύων λίγο φτωχότεροι.
΄Οντως το θέμα έχει τον χαρακτήρα που αναφέρεις, έχει όμως σκοπό να αφυπνίσει κάποιους και να προειδοποιήσει κάποιους άλλους, ότι άλλο ζάρια στην πλάτη μας δεν θα ανεχθούμε. Τέτοιες φιλίες δεν μας κάνουν, ταβέρνες και συναντήσεις κατ΄ίδιαν δεν είναι του χαρακτήρα μου και ούτε του δικού σου νομίζω. ΄Οποιος θέλει πραγματικά να βοηθήσει και να κάνει πράξη αυτό που θέλει αν διατυμπανίζει, ας έρθει μέσα στην πίστα των κοινών δράσεων, να καταθέσεις τις προτάσεις του, να κοντράρει με τον αντίλογο και να κερδίσει η ουσία, μπας και δούμε καμιά πρόοδο, διαφορετικά μας βλέπω πάλι με κανένα Abarthάκι να τρέχουμε Τετάρτη απόγευμα σε κανένα Σκορπιός ή Αττικό με λάστιχα 135/13 κ.λ.π. , να μας ξεχνάνε σε κανά Ταρζάν μέσα κανα δυό μέρες και πάει λέγοντας. Ας βάλλουμε όλοι ένα χεράκι με την συνεχή επαγρύπνιση, να είμαστε έτοιμοι να κράξουμε οποιονδήποτε θελήσει να πέξει μαζί μας.
Αυτός ο Ποπής δεν ξέρει τίποτες Απορώ. Αυτός είναι καλός κουτσομπόλης. Ακόμη να μάθει; τι έπαθε; Μήπως δεν είναι καλά;
ΜΠΕΚΑΣ...ΜΗΝ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΣΟΥ....
.....ΦΑΙΝΕΣΑΙ!! -
To αλλο ! το αλλο το κουτι , αυτο πρεπει να ειχε .........τα ληγμενα Αντωνακηηη
Ποιος ειναι ο Γιωργος Χαλ... και τι σχεση εχει βρε Τονι με τον σοαα ?...........
θα μας τρελανεις τελειως εσυ .............
-
Ο χρήστης ΜΠΕΚΑΣ έγραψε:
Να σου θυμίσω ή να σε πληροφορήσω ότι τον Μανιατόπουλο, αποδεδειγμένα τον είχαν πείσει, ότι ο υπ΄αριθμόν ένα κίνδυνος γιά το χώρο είναι ο ΣΟΑΑ. ΄Ετσι τον κράτησαν μακριά από τους οδηγούς, έτοιμο γιά 'μασούλημα' αυτοί που ήθελαν να τον μασουλήσουν. Θα μου πεις μεγάλο παιδί ήταν ας πρόσεχε. Ναι αυτό γιά εκείνον, ο χώρος όμως πήγε κάτι χρόνια πίσω, αφού όπως αποδείχθηκε η ανάπτυξη ήταν πλασματική και τα χρήματα πυο έριξε πήγαν στις τσέπες κάποιων που ζουν και βασιλεύουν στο χώρο, όντας λίγο πλουσιώτεροι από πριν και το σπορ και ο τότε προεδρεύων λίγο φτωχότεροι.ΜΠΕΚΑΣ
Αυτο το .... ειναι κατι που το ειδαμε και ειναι οντως απ'αυτα που εχω σχολιασει αρνητικα εδω μεσα πολλακις ..... αλλα γιατι το καταχωρεις εδω στην αναφορα που αφορα τον Μανωλη ? υπαρχουν τετοιες αποδειξεις πως ηταν ενας απ'αυτους που το εκανε αυτο ? η ειναι συμπερασμα καποιων , αντιθετων αποψεων και ιδεολογιων ?
Αλλα , τελειως ελεγε ο ιδιος , και τα ειχα ακουσει .........Αντιθετως ειχα μαθει οτι μελος του Δ.Σ. του ΣΟΑΑ τοτε ,που ειχε γινει κολαουζο του Μεγα Αλεξ. , εκανε το παγωνι σε παγιες θεσεις και απαιτησεις του συνδεσμου απ'την ιδρυση του , και φροντιζε για την μη υπαρξη του ...............
ΜΠΕΚΑ μου ...... το ... , το βαρεθηκα , εχεις τιποτα αλλο να πουμε και ευθυμισουμε ?
-
ΜΠΕΚΑΣ[/quote]
Αυτο το .... ειναι κατι που το ειδαμε και ειναι οντως απ'αυτα που εχω σχολιασει αρνητικα εδω μεσα πολλακις ..... αλλα γιατι το καταχωρεις εδω στην αναφορα που αφορα τον Μανωλη ? υπαρχουν τετοιες αποδειξεις πως ηταν ενας απ'αυτους που το εκανε αυτο ? η ειναι συμπερασμα καποιων , αντιθετων αποψεων και ιδεολογιων ?
Αλλα , τελειως ελεγε ο ιδιος , και τα ειχα ακουσει .........Αντιθετως ειχα μαθει οτι μελος του Δ.Σ. του ΣΟΑΑ τοτε ,που ειχε γινει κολαουζο του Μεγα Αλεξ. , εκανε το παγωνι σε παγιες θεσεις και απαιτησεις του συνδεσμου απ'την ιδρυση του , και φροντιζε για την μη υπαρξη του ...............
ΜΠΕΚΑ μου ...... το ... , το βαρεθηκα , εχεις τιποτα αλλο να πουμε και ευθυμισουμε ?[/quote]
Μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Η άποψή μου είναι ότι ο κ. Χαλιβελάκης έχει άμεση αντίληψη γιά το τι συμβαίνει στο χώρο, ενώ ο τότε προεδρεύων, μη έχοντας την παραμίκρή επαφή με τους οδηγούς και την βάση των των αγώνων γενικότερα, στηριζόταν στην πληροφόρηση που είχε από τους παραστεκάμενους, η οποία ήταν στημένη και σε κάθε περίπτωση ήταν παραπληροφόρηση. Αυτό ήταν λάθος του, αλλά το κακό είναι ότι αν το λάθος αυτό το πλήρωνε μόνο ο ίδιος (που το πλήρωσε με την κυριολεξία του όρου) τότε δεν με ένοιαζε και τόσο. Την πληρώσαμε όμως και εμείς, αφού θεωρώ ότι υπήρξε μιά εικονική, παραπλανητική ανάπτυξη του χώρου, η οποία όταν έφυγε την πήρε ο διάολος και την σήκωσε.
Αυτή η κατάσταση απέφερε σε αρκετούς ανθρώπους του περιβάλλοντός του, οι οποίοι υπάρχουν και σήμερα στο περιβάλλον της ΕΘΕΑ (ο κ. Χαλιβελάκης δεν τα σήκωνε αυτά) , αρκετά έσοδα.Κάποιοι μάλιστα όντας μέλη της ΕΘΕΑ είχαν παράλληλα και συμβόλαιο με αμοιβή.
Σχετικά με αυτό που αναφέρεις γιά το μέλος του ΔΣ του ΣΟΑΑ, καλό είναι να μαθαίνουμε τουλάχιστον τα θέματα που όπως αναφέρεις αποσιωπήθηκαν, ώστε να γνωρίζουμε και να προσέχουμε. Διότι να σου θυμήσω ότι επί προεδρεύοντος έγινε και η αποχή με απόφαση του ΣΟΑΑ. Πως ταιριάζει αυτό που λες;
ΜΠΕΚΑΣ
-
Η ποια ? η αποχηηηηηη ? που ? στα ζητωωωω και στα παλαμακια στην αιθουσα του Παπατζιμ ? και μετα ?
Μας αγκαλισε , μας πηρε στα γονατα του , μας εριξε και κανενα μεροκαματακι , και ?
Τι καναμε σαν επαναστατικα με βαρια ιδεολογια σπουδασμενα ατομα ? Τι καναμε ?
Οτι κανουν ολα τα λαμογακια των συνδικαλιστικων οργανων αυτης της χωρας ..........
Αστο βρε ΜΠΕΚΑ , ειπαμε , εχεις κατι να ευθιμισουμε ? αν δεν εχεις χεστα .
-
ΜΟΝΟ Ο ΜΠΕΚΑΣ Ο APR ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΣ εχουν αποψη και σχολιο σ αυτο το πιο σημαντικο θεμα της εποχης??
η παραιτησ ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗ εγινε αποδεκτη????
η ελπα δεν σχολιαζει (ενα δελτιο τυπου βρε παιδι μου) ?????/
ποιος κυβερνα το καραβι τωρα????
ο ΣΟΑΑ εβγαλε κανενα πορισμα, μετα την εξεταση των πραγματων και εχει καποια θεση - προταση για το μελλον????
Ποτε θα πατε στις βιλλες σας, να μας αφησετε ησηχους και να ερθουν να διοικησουν το σπορ ανθρωποι ,που αυτη την στιγμη δεν θελουν ουτε απο την μεσογειων να περνουν,
ανθρωποι που αγαπουν και νοιωθουν το σπορ και εχουν την αισθηση της Ελληνικης πραγματικοτητας αλλα και γνωσεις και οραμα λυσεων των προβληματων????Πότε????
ασε APR το γραφω εγω μονος μου : ποτέ !!!!!!!!dimos
-
Ο χρήστης dimos έγραψε:
Ποτε θα πατε στις βιλλες σας, να μας αφησετε ησηχους και να ερθουν να διοικησουν το σπορ ανθρωποι ,που αυτη την στιγμη δεν θελουν ουτε απο την μεσογειων να περνουν,
ανθρωποι που αγαπουν και νοιωθουν το σπορ και εχουν την αισθηση της Ελληνικης πραγματικοτητας αλλα και γνωσεις και οραμα λυσεων των προβληματων????Πότε????
ασε APR το γραφω εγω μονος μου : ποτέ !!!!!!!!dimos
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΡΕΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ,ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΕ ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗ,ΑΛΛΑ Η ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 12.04.10 ΚΑΙ Η ΚΑΚΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΣΥΝΗΓΟΡΗΣΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ.
ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ !!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ωραια .... αλλα , γιαααα λεγε ........ πως τα βλεπεις εκει στο καινουργιο στεκι , τι λετε εσεις τα παλικαρια της παρεας , βρηκατε κανεναν αντικαταστατη μαγκα να ανεβασετε , η θα συνεχιστει το ποιμα στην ζουλα ........? κι οπου μας βγαλει .........
γιατι προς το παρων ...τραγουδαω μαζι με τον Νιονιο ....http://www.youtube.com/watch?v=cUxUPtUalEQ
Απλα ....τραγουδαω , ετσι ?........
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ωραια .... αλλα , γιαααα λεγε ........ πως τα βλεπεις εκει στο καινουργιο στεκι , τι λετε εσεις τα παλικαρια της παρεας , βρηκατε κανεναν αντικαταστατη μαγκα να ανεβασετε , η θα συνεχιστει το ποιμα στην ζουλα ........? κι οπου μας βγαλει .........γιατι προς το παρων ...τραγουδαω μαζι με τον Νιονιο ....http://www.youtube.com/watch?v=cUxUPtUalEQ
Απλα ....τραγουδαω , ετσι ?........
AN NOMIZEIΣ ΟΤΙ Η ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ,ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΟΥ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ.
ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ?
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΩ !!!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
AN NOMIZEIΣ ΟΤΙ Η ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ,ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΟΥ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ.
ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ?
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΩ !!!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Α ... εχεις κι αλλες παρεες που τα κανονιζουν αυτα ..... δεν μου το ειχες πει αυτο Λου Μου μου !
Λοιπον για κανονισε το , γιατι ετσι κι αλλοιως ...ανεργους μας εχετε αφησει (οι παρεες εννοω ) , καιρος να κανω κι εγω καμια αρπαχτουλα εεε ?...
Εχει μεινει τιποτα ? -
Ο χρήστης APR έγραψε:
........γιατι προς το παρων ...τραγουδαω μαζι με τον Νιονιο ....http://www.youtube.com/watch?v=cUxUPtUalEQΑπλα ....τραγουδαω , ετσι ?........
Έλα που εγώ τραγουδάω με τον Νικόλα http://www.youtube.com/watch?v=z8e_07zg ... re=related
Βαρέθηκα την μίζερη μας φύση
Κανένας πια δεν λέει να ξεκουνήσει
Κανένας πια δεν λέει να ξεκουνήσει, αναμφιβόλως
Δεν με χωράει ο τόπος ρε παιδίαΒαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια
Τα δάκρυα να κάνω μπιχλιμπίδια
Τα λόγια μονάχα μας απόμειναν, κι οι θεωρίες
Στην πράξη μας αλλάζουν οι θεσμοίΒαρέθηκα να λεω πως θ αλλάξει
Το σύστημα μας έχει επιτάξει
Απόκληρα απομείναμε πουλάκια
Με ξεπουπουλιασμένα τα φτεράΒαρέθηκα κι αυτό το μονοπάτι
Ακόμα και σαν βρω κάνα κομμάτι
Πως είναι δυνατόν να μαστουριάζεις, εξήγησε μου
Άμα σου περίφραξαν την καρδιά
Για πες μου πως μπορείς και μαστουριάζεις
Άμα σου περίφραξαν την καρδιάΣυνέχεια μου έρχεσαι από πίσω
Δεν έχω πια το σάλιο να σε φτύσω
Πως γίνεται στον ένα παλαβιάρη, εξήγησε μου
Κουτόχορτο χιλιάδες να βοσκάν.
Πως γίνεται στον κάθε παλαβιάρη κουτόχορτο χιλιάδες να βοσκάν. -
αληθευει οτι ο χαλιβελακης παρολο την παραιτηση του ειναι ακομα μελος της ΕΘΕΑ??????
αν ναι που ειναι τα παντελονια που μας ζαλιζε ο γνωστος αγνωστος του σαιτ που εκλεισε?
-
Ο χρήστης aigaio έγραψε:
αληθευει οτι ο χαλιβελακης παρολο την παραιτηση του ειναι ακομα μελος της ΕΘΕΑ??????αν ναι που ειναι τα παντελονια που μας ζαλιζε ο γνωστος αγνωστος του σαιτ που εκλεισε?
:
whistlink:ΑΛΗΘΕΥΕΙ !!!!!!!!
-
Ο άλλος καλοί μου φίλοι που μπαινοβγαίνει στην ΕΘΕΑ (γνωρίζουν οι κρατούντες), αυτή την περίοδο είναι μέσα ή έξω; ΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!! ξέρεις κάτι; Πρέπει να ξέρουμε πόσοι είναι μέσα και πόσοι έξω γιά να υπολογίσουμε το σάλιο.
ΜΠΕΚΑΣ -
Tι σημασια εχει βρε ΜΠΕΚΑ μου τι κανει ο αλλος .... Εδω τα πραγματα εδειξαν οπως αδειαστηκε κι ο αλλος καποτε ,αδειαστικαν και τα συλλογικα οργανα των οδηγων τωρα που σημαινει οτι αυτα τα οντα εκει πανω , δεν εχουν ιερο και οσιο και φυσικα το ξεραμε απο παλια , αλλα βλεπεις το χαρακτηριστικο της ρατσας μας ειναι η ευκολοπιστια μας και η μνημη χρυσοψαρου που λεει κι ενας φιλος , για οσες τραγικες αποφασεις κατα του σπορ και των αγωνιζομενων απ'τους ιδιους ανθρωπους που απλα βαζουν κατα καιρους δολωμα καποιον κι εμεις τσιμπαμε σαν ψαρουκλες πιστευοντας οτι επι τελους αυτα τα αρπακτικα ορνεα .... καταλαβαν .... αλλαξαν ... μετανοησαν και θα δουμε φως στο καταραμενο .........και εφ'οσον απ'την αλλη , η ελειψη σοβαρου αντικαταστατη των ........ ειναι οφθαλμοφανη .
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ κ. ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗ & Εξελίξεις στην ΕΘΕΑ