-
Η gallery του αγωνα,βρισκεται εδω:
-
Ο χρήστης manos43 έγραψε:
http://greekmotorsport.blogspot.com/2010/04/blog-post_3581.htmlΟταν εγκατέλειψαν την προσπάθεια τους οι Κυρίτσης - Ζακχαίος ήταν στην 3η θέση της γενικής κατά 0,67 του δευτερολέπτου έστω, αλλά 3ος. Και μία έξοδος ενός αυτοκινήτου δεν είναι άτυχη στιγμή επειδή έτσι μας βολεύει να το λέμε. Μπορεί να είναι και άτυχη στιγμή.
Το ίδιο πιστεύω και για ένα κλαταρισμένο ελαστικό...Ειδες? παντα ετσι γινεται!!! το αποτελεσμα για καποιους μετραει ...για καποιους ...η ατυχια!!! παντως ενα μεγαλο ευγε στους νεοφερτους ασφαλτινους, αντε στο βολο τωρα.
-
Συγχαρητήρια στους Θωμά - Λοϊζίδη για την νίκη τους, σε όσα πληρώματα πέρασαν την ράμπα του τερματισμού, αλλά και σε όσα δεν τα κατάφεραν!
Κρίμα για Άρη και Λώρη. Η προσπάθειά τους δυστυχώς τελείωσε νωρίς και δεν μπορέσαμε να τους απολαύσουμε όπως θα θέλαμε.
Πολλά μπράβο στον Μίχο και στον Κυρίτση για την μάχη που έδωσαν. Ωραίος και ο Νιώρας με πολύ καλά περάσματα.
Πάζης και Οικονόμου όπως πάντα 'αέρας'!
Μια γεύση από τον αγώνα εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=wmLK4wr-8cs -
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Ο αγώνας τελείωσε και ήταν εν γένη καλός. Ελάχιστοι «δεν τα έδιναν όλα», και για εμένα αυτό μετράει.
Αυτό που κοιτώ είναι πάντα, πως ακούγεται το αυτοκίνητο, και πως το βάζει στης σωστές θέσεις το πλήρωμα του.
Τώρα εάν το αυτοκίνητο του ενός είναι δυνατότερο του αλου, η ένας οδηγός είναι πιο παράτολμος, αυτό φέρνει θετικά τελικά αποτελέσματα, η αρνητικά.
Πάντως αυτό που πιστεύω, και ζητούσα από τους οδηγούς μου είναι, ότι θέλω δυο σημαίες, και της δυο από την ράμπα!!....
Ποτέ δεν με ένοιαξε αν το αυτοκίνητο, έρθει πίσω ‘χώμα’ η ‘σούπα’, ζητούσα δυο σημαίες.
Με είχανε στους Αγίους 1 και 4 ειδική, δυο άτομα κριτής και ενδιάμεσος, στην θέση της πρώτης επιβράδυνσης.
Είναι σίγουρο, ότι στο σημείο εκείνο χωρίς την επιβράδυνση, θα 200ριζανε πολλά αγωνιστικά, πράγμα απαράδεκτο για τους διεθνείς κανονισμούς. Από τους πρωτοκλασάτους του συγκεκριμένου αγώνα, μόνον το Νο 2 δεν ακούμπησε καθόλου και στης δυο ‘μπούκλες’. Και αυτό μέχρι το Νο 10, διότι από εκεί και κάτω δεν ακούμπησε κανένας!. Μα το πρόβλημα δεν ήταν (το κατάλαβα στην πορεία!!!...) να ακουμπήσει κάποιος ελαφρά, μα ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΥΘΕΙΑ.
Και εξηγούμε: 50 μετρά επιβράδυνση, 15 μετρά το εσακι, 150 μετρά η επιτάχυνση, δεν κοστίζουν τουλάχιστον 10’’?. Αντίθετα αυτός που το κάνει ευθεία δεν κερδίζει τουλάχιστον τα 7’’?.
Άρα κλέβει από τους υπολοίπους συναθλητές του 7’’!!!!.
Έκανα ενυπόγραφη αναλυτική αναφορά, και μάλιστα επάνω στον μπακλαβά του ενδιαμέσου, και για την πρώτη ‘μπούκλα’ , μα και για την δεύτερη, για να κριθεί ο πιθανός υποτροπιασμός κάποιου αγωνιζόμενου. Είχαμε έναν υποτροπιασμό!!!.
ΜΗΠΩΣ ΕΜΑΘΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΈΦΤΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΓΟ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ?.
ΈΦΤΑΣΕ?. ΤΗΝ ΚΡΙΝΑΝΕ?. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ!.
Δεν μου αρέσει το σκηνικό, «και τα καλά δεχόμενα και τα κακά δεχόμενα, τώρα που τελείωσε, πάμε γιαλα…..»
Μια δικαία τιμωρία, δεν θα δημιουργούσε ανακατατάξεις?. Και δεν το λέω για της πρώτες θέσεις και μόνον, μα και για της 41ης και 42ης θέσης, αν έτρεχαν όλοι και τερμάτιζαν.
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ.
ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ.
ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ.
ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΤΙΚΟ.
ΕΙΝΑΙ Α-Ν-Ο-Μ-Ο.Τέλος με παρακάλεσαν να πάω και στην ειδική Λουτράκι Νο7.
17 αυτοκίνητα. Συγκεκριμένα στο σημείο που ενωνότανε η ειδική με το κομμάτι της 1 και 4. «θα είχε πολλούς θεατές». Αποτέλεσμα 8 θεατές. Είναι λιπαρό.
Πέρασαν 17 η 16 αυτοκίνητα αγωνιστικά. Όλοι τους ήταν υπέροχοι. Το Νο2 είχε ταχύτητα και εκπληκτικές γραμμές.
Το νούμερο 40 η 41 πετούσε. Όλοι άξιοι για την δεύτερη σημαία!!.Of topic. Μου είπαν ότι στην Βουλγαρία η άδεια που εκδίδετε για να τρέχεις, χρεώνετε 9ε !!!!!!!!!!!!!!......και η διεθνής άδεια 49ε !!!!!!!!!, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?????.
Antonis-team.ΑΝΤΩΝΗ,
ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΔΙΚΕΙΣ.
ΕΜΕΙΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΦΤΑΣΑΜΕ 'ΚΟΛΑΣΗ' ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΟΥΜΕ 'ΙΣΙΑ',ΧΤΥΠΗΣΑΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΔΕΞΙ ΠΑΣΑΛΑΚΙ ΤΗΣ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ,ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΥΝΟΗΣΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ,ΑΛΛΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΜΑΣ ΕΖΗΜΙΩΣΕ,ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΝ ΠΙΟ ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΠ' ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ.
ΑΠΟ ΤΟ DATA ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΑΣ,ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕ 165 ΧΛΜ ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΑΜΕ ΣΤΑ 30 ΧΛΜ !!!
ΕΜΑΘΑ ΕΠΙΣΗΣ,ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ 7 ΚΑΙ ΜΕΤΑ,ΟΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΥΘΕΙΑ. ΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ,ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ,ΟΤΙ ΚΛΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ,ΓΡΑΨΕ ΑΝ ΘΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
14ο RALLY ΚΟΡΙΝΘΟΥ