-
Παίδες καλησπέρα!!!
Είμαι 25 χρονών και δεν έχω οδηγήσει ΠΟΤΕ μηχανή ή παπί (πέρα από ενα αυτόματο peugeot) και θέλω τη γνώμη σας για το αν είναι λογικό κατ'αρχήν να πάω κατ'ευθείαν σε μηχανή και μάλιστα σε αυτή την οποία σκέφτομαι,η οποία είναι μία Aprilia Pegaso του 2000 με 37.700χλμ!!!Περιμένω με ανυπομονησία την γνώμη των εμπειρώτερων!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων -
Παίδες καλησπέρα!!!
Είμαι 25 χρονών και δεν έχω οδηγήσει ΠΟΤΕ μηχανή ή παπί (πέρα από ενα αυτόματο peugeot) και θέλω τη γνώμη σας για το αν είναι λογικό κατ'αρχήν να πάω κατ'ευθείαν σε μηχανή και μάλιστα σε αυτή την οποία σκέφτομαι,η οποία είναι μία Aprilia Pegaso του 2000 με 37.700χλμ!!!Περιμένω με ανυπομονησία την γνώμη των εμπειρώτερων!
Παίδες καλησπέρα!!!
Κι εγώ κάπως έτσι ξεκίνησα με την διαφορά ότι πήρα ένα Suzuki Freewind 650, οι μηχανές είναι πάνω κάτω ίδιες οπότε αυτή που επέλεξες είναι κατάλληλη για πρώτη μηχανή. Αρκεί να τη σέβεσαι...
Πρώτη μηχανή και θέλω την εμπειρία σας!!!