-
του 17αιωνα;
πουντο; -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
του 17αιωνα;
πουντο;Εκλλησιαστικό όργανο βρε όργιο
-
ποιο ρε,αυτο που δειχνει στην αρχη;
-
ποιο ρε,αυτο που δειχνει στην αρχη;Ασε τι παίζει αυτός ρε Italakia,κανονικά εκείνη την εποχή δεν υπήρχε συνθ ούτε σαν ορολογία.
Με ποιό όργανο έβγαινε ο ήχος που ακούς?
Φυσικά με εκκλησιαστικό όργανο,σήμερα μια ορχήστρα που θέλει να αποδώσει το φυσικό ήχο που έγραψε ο συνθέτης εκείνης της εποχής σε κάποια κομμάτια που περιλαμβάνουν εκκλησιαστικό όργανο παίζουν με συνθ αντί να κουβαλάνε μπουλτόζα 200 τόνων -
-
χαιρομαι που ασπαζεσαι το μουσικο οργανο της εκκλησιας παρολο που εισαι εναντιον της.
-
χαιρομαι που ασπαζεσαι το μουσικο οργανο της εκκλησιας παρολο που εισαι εναντιον της.Μη με ταραχίζεις πάλι,οι Βυζαντινοι σκοταδιστές άφησαν παρακαταθήκη μηδέν τεχνογνωσία και βιβλιογραφία.
Ας μην ήταν οι αρχαιοέλληνες που ανακάλυψαν την Υδραυλις και θα έβλεπες καλά εκκλησιαστικό όργανο -
μα οι βυζαντινοι δεν επαιζαν κοσμικη μουσικη.
τα περισσοτερα οργανα ηταν απο τους αρχαιους αφου προυπηρχαν των βυζαντινων.
δεν θα μπορουσε να ειναι διαφορετικα. -
μα οι βυζαντινοι δεν επαιζαν κοσμικη μουσικηΕπαιζαν διαστημική μουσική
τα περισσοτερα οργανα ηταν απο τους αρχαιους αφου προυπηρχαν των βυζαντινων.
δεν θα μπορουσε να ειναι διαφορετικα.Ναι,κληρονόμησαν τεχνικές 1700 ετών πριν και μας παρέδωσαν πίσσα κι αγραμματοσύνη
-
ρε συ επειδη βλεπω οτι κατεχεις,μπορεις να μου πεις το οργανο παιζει η κυρια αυτη.
-
μπαγλαμά
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
μπαγλαμάβρε τους μακακες τους αρχαιοελληνες ,μεχρι και μπουζουκια επαιζαν
-
-
Παρακαλώ πολύ τον Πουτσίνι γιατί δεν τον έχετε βάλει στην ψηφοφορία;
Ευχαριστώ πολύ! -
υπεροχο.... http://www.youtube.com/watch?v=Cnw-wnVd_bo
-
Θα έπρεπε να προστεθεί κι ο Mussorgsky στην ψηφοφορία. Οι 'Εικόνες από μία έκθεση' είναι το αγαπημένο μου έργο κλασικής μουσικής σε βαθμό υπερβολής - μία εκτέλεση σε LP, τρεις άλλες σε CD.
Τα ονόματα των συνθετών βγάζουν μάτι όπως είναι γραμμένα.
-
Για ηρεμία
Johann Sebastian Bach - AirΓια εγρήγορση
Sergei Prokofiev - Dance of the knights (από Romeo and Juliet) -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για εγρήγορση Sergei Prokofiev - Dance of the knights (από Romeo and Juliet)Πριν κάποια χρόνια ήταν το μουσικό θέμα ενός trailer που έπαιζε συχνά το Eurosport για το WRC . Πολύ ταιριαστό.
-
Το έχω στον φάκελο mp3 του αυτοκινήτου με κομμάτια 'οδήγησης'.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το έχω στον φάκελο mp3 του αυτοκινήτου με κομμάτια 'οδήγησης'.Ωραίος! Δώσε ιδέες για σχετική μουσική. Εκτός από τα προφανή - πχ ο Άρης από τους Πλανήτες. Τι άλλο έχεις να προτείνεις;
KΛΑΣΣΙΚΗ/ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ