-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Γνωρίζετε φαντάζομαι ότι η ΔΕΗ ε΄νιαι απ τις λίγες βαριές βιομηχανίες της χώρας, και κερδοφόρα έτσι?Να την πουλήσουμε, να δώ από που θα έχουμε έσοδα...
α ρε μλκια που κάναμε τόσα χρόνια
χαιρομαι που ακολουθεις πολιτικη ανδρεα παπανδρεου
-
Να ρωτησω κατι, τωρα με το ΔΝΤ θα αυξηθει ο ΦΠΑ? Τι συνεπειες γενικα θα εχουμε στην καθημερινοτητα μας?
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Να ρωτησω κατι, τωρα με το ΔΝΤ θα αυξηθει ο ΦΠΑ? Τι συνεπειες γενικα θα εχουμε στην καθημερινοτητα μας?θα παει η βενζινη στα 3,0€
-
Να ρωτησω κατι, τωρα με το ΔΝΤ θα αυξηθει ο ΦΠΑ? Τι συνεπειες γενικα θα εχουμε στην καθημερινοτητα μας?θα ειναι σαν να εχεις εναν αραπη συνεχεια απο πισω σου
-
Δεν νομιζω να υπαρξει αναπροσαρμογη του ΦΠΑ.
Επεμβασεις στα δημοσιονομικα θα γινουν μετα απο εξετασεις κλπ κλπ.
Εργασιακες σχεσεις, συμβασεις, ασφαλιστικες μεταρρυθμισεις, σκουπα σε δημοσιες υπηρεσιες/ οργανισμους, τοπικη αυτοδιοικηση.Δεν γνωριζω αλλα ελπιζω να μην ακουμπησουν τον πετυχημενο δρομο καταιγισμου φορων που επεβαλε ( για να πεισει τις αγορες ε δικαιωθηκε once more ) ο ΓΑΠ
-
Τις καταθεσεις θα τις πειραξουν? να βγαλω τα ευρωπουλακια να μου κανουν παρεα
-
Ετσι και δω να σφιγγουν τα πραγματα, την κοπανησα για το χωριο ξεχναω και τεχνες που μαθαινω και γινομαι αγροτης αμα λαχει
-
αχ τι εχετε να τραβηξετε εσεις οι νεες γενιες
-
Αυτα σας εφαγαν καλα ειπες! Δεν χωρανε ολοι στα γραφεια! Παλι καλα διαλεξα τεχνικα επαγγελματα ηλεκτρολογος-ψυκτικος , τουλαχιστον δεν κοβεται τοσο η δουλεια. Λιγο θελω και την κοπαναω για το χωριο. Η σπιθα λειπει....... παλι καλα που τελειωνει το σπιτι που χτιζουμε
-
αμα θελεις σου βρισκω δουλεια σε οικοδομη.
θα καθαριζεις ξυλα και θα κουβαλας για αρχη. -
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Συνταξεις ξεχασες...
ασφαλιστικες μεταρρυθμισεις
Δεν ξερω ρε παιδια, αλλα εγω εχω μια διαθεση χαλια, ειμαι πολυ προβληματισμενος με το θεμα!
Και ακομα πτυχιο δεν εχω παρει, δλδ που να βγεις παρα εξω...τι δουλεια? τι συνθηκες ζωης?
Τωρα καλα τα τρωμε τα ετοιμα...τι να πω!Easy φιλε. Ασχολησου με τον κλαδο που σπουδαζεις και παρε γνωση, δεν θελουμε αλλους υπαλληλους με μεσον και λαδια. Μαθε.
... και ο καθενας οτι δικαιουται.αν δεν σ' αρεσει αυτο που βλεπεις, αντι να βουτας μαζι του, φτιαξε τον εαυτο σου για να μην εισαι αλλος ενας ..
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
αμα θελεις σου βρισκω δουλεια σε οικοδομη.
θα καθαριζεις ξυλα και θα κουβαλας για αρχη.Αυτο εκανα στο χωριο και εγω τον Οκτωβρη παω για επαγγελματικα διπλωματα! Φερε μου 4ξονικα ανατρεπομενα MERCEDES ACTROS αντε 3535 να τα σηκωσω σουζα
-
υστερα απο την συμπεριφορα των γερμανων θα το σκεφτω πολυ να παρω γερμανικο μηχανημα ειτε mercedes ,ειτε liebherr .
μια χαρα κανουν την δουλεια τους τα volvo πχ.
-
Λες ε? Για εναν κινεζο δεν ειναι κακο! Ειδικα με τα 700 αλογα Scania δεν θελω αγορασε το 20% η VW
-
βγαινουμε
-
Εδω και ωρα
-
τωρα καταλαβα γιατί πλέον δε βγάζουμε βίζα για να πάμε στο αμέρικα.
για να μπορούμε να επισκεπτόμαστε εύκολα τα νεο-αμερικάνικα νησάκια μας....
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Φοβερές επενδύσεις...
Ενώ θα μπορούσε η ΔΕΗ να εκμεταλλευτεί σε μεγάλο βαθμό εναλλακτικές μορφές ενέργειας, οι ανεμογεννήτριες 'χαλάνε το τοπίο'* και τα φωτοβολταϊκά δεν προχωράνε (δεν έχει καταστρωθεί σχέδιο μίζας) και άρα πετρέλαιο και πάλι πετρέλαιο και λιγνίτη...Βρε συ eddie αστο, να παει στο διαολο...
Αν δε γνωριζεις κατι αστο να περασει...
Οσοω αφορα την ειρωνια περι 'φοβερων επενδυσεων' το 2009 εγιναν επενδυσεις της ταξης του 1δις 88 εκ. 300 χιλ.ευρω.
Στις Ανανεωσιμες επενδυθηκαν το 2009 15,3 εκ.ευρω.
Οσον αφορα τη βεβαιοτητα σου οτι ντε και καλα υπαρχουν μιζες πισω απο τη καθυστερηση αναπτυξης Φ/Β ψαξε βρες ποιος και γιατι εχει μπλοκαρει τη κατασκευη του μεγαλυτερου Φ/Β της Ευρωπης σε εγκαταλελειμενο ορυχειο στη Μεγαλοπολη.Βαρια βιομηχανια δεν ειναι η ΔΕΗ
Αχ θεουλη μου...
Τι αλλο θα δουνε τα ματακια μας εδω μεσα... -
οι ανεμογεννήτριες 'χαλάνε το τοπίο'
Εδώ όμως ε; Πολιτισμός...
Ότι νούμερο και να μου αναφέρεις (+ τα μισθά του Mr Toyota) η πραγματικότητα δεν δείχνει κάποια αλλαγή. Φέτος νομίζω με την κουβέντα για κατάργηση του μονοπωλίου της ΔΕΠΑ, τέθηκε θέμα για να μπει στο παιχνίδι του φυσικού αερίου η ΔΕΗ.
Κατά τ' άλλα χέστα. -
Αυτα σας εφαγαν καλα ειπες! Δεν χωρανε ολοι στα γραφεια! Παλι καλα διαλεξα τεχνικα επαγγελματα ηλεκτρολογος-ψυκτικος , τουλαχιστον δεν κοβεται τοσο η δουλεια. Λιγο θελω και την κοπαναω για το χωριο. Η σπιθα λειπει....... παλι καλα που τελειωνει το σπιτι που χτιζουμεΠατριώτη,,,,,,θυμάσαι το καφε που σου ειπα στο Αγρίνιο με 1μιση ευρω τον καφέ? Νέοι,ο ένας οικονομολόγος και ο άλλος γεωπολιτική.
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!