-
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Κάτσε έχω και μια πρόσφατη. Σε αυτή τη συνεδρίαση έχει κόσμο ρε συ. Μπας και είσαι εγκάθετος?
Συμφωνώ με τα σχόλια και των δυο Κωνσταντίνων. Για άλλη μια φορά οι βουλευτές είναι κατώτεροι των περιστάσεων.
ενω οι πολιτες που πανε για μπανια αντι να ψηφισουν ή ψηφιζουν τους ιδιους απατεωνες/λαμογια/μιζαδορους επι 30χρονια ειναι καλυτεροι...
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Κάτσε έχω και μια πρόσφατη. Σε αυτή τη συνεδρίαση έχει κόσμο ρε συ. Μπας και είσαι εγκάθετος?
Συμφωνώ με τα σχόλια και των δυο Κωνσταντίνων. Για άλλη μια φορά οι βουλευτές είναι κατώτεροι των περιστάσεων.
Παντα ηταν κατωτεροι των περιστασεων. Γι' αυτο φτασαμε εδω.
Το μονο που τους ενοιαζε ηταν το πελατολογιο (ψηφοφοροι) τους και οι χορηγοι τους. -
Tα τεκμηρια ειναι ισως τα μονα μετρα που θα χτυπησουν τους φοροφυγαδες. Δεν γινεται να δηλωνεις εισοδημα 8000ε τον χρονο και να χτιζεις σπιτι στην Κηφισια και στην Γλυφαδα. Εχεις σπιτι 5ετιας 120τμ στην Γλυφαδα και κανεις δηλωση 12.000ε? Παρε τωρα ενα χαρατσι 10.000ε και ξεκινα να δηλωνεις το πραγματικο σου εισοδημα. Εχεις σπιτι 120τμ στην Γλυφαδα αλλα ειναι 25ετιας? Παρε χαρατσι 2000ε.
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Tα τεκμηρια ειναι ισως τα μονα μετρα που θα χτυπησουν τους φοροφυγαδες.Τα τεκμήρια δεν είναι τπτ άλλο από ομολογία πλήρους αποτυχίας των ελεγκτικών σου μηχανισμών.
- τσουβάλιασμα.
-
Ομοίως, ομολογία πλήρους αποτυχίας είναι η επιβάρυνση μισθωτών/συνταξιούχων με το μεγαλύτερο μέρος των άμεσων φορολογικών βαρών καθώς και η ολοένα και μεγαλύτερη μετακύλιση της φορολογίας στην έμμεση φορολογία, που είναι εξ ορισμού άδικη.
Όταν κάποιος ζει πλουσιοπάροχα, πλην όμως δηλώνει 12.000 ευρώ το χρόνο, νομίζω ότι το 'τσουβάλιασμα' είναι λιγότερο άδικο από αυτό που συμβαίνει εδώ και δεκαετίες. Ως σήμερα ζούσαμε στη νιρβάνα των δανεικών, πλέον δεν είμαστε σε θέση να αδιαφορούμε για την κατάφωρη αδικία. Να πληρώνει δηλαδή ο ιδιοκτήτης 3 'καλών' αυτοκινήτων, με 200 τμ σπίτι, ιδιωτικά σχολεία κλπ όσα ο γείτονας που κατοικεί στο διπλανό τριαράκι του 1ου ορόφου.
-
Και αν ο γείτονας αυτό το σπίτι το βρήκε έτοιμο από παππού - γιαγιά κλπ και δεν το αγόρασε, αν το αυτοκίνητό του το αγόρασε όταν δούλευε ενώ τώρα απολύθηκε? Βάλε και τεκμήρια άγαμου, έγγαμου, πούστη και ό,τι άλλο κατεβάσει η κράνα τους και βγαίνει ένα ωραίο μπιλιετάκι που είναι πολύ πιθανό να είναι εντελώς πλασματικό αφού ο μαλάκας είπαμε είναι άνεργος ή φυτοζωεί εισοδηματικά βγάζοντάς την κάθε μέρα από γονείς που ''κόβουν'' μισθό.
Βρες τρόπο λοιπόν να ελέγξεις τη φοροδιαφυγή.
Άνοιξε λογαρισμούς να δούμε πού είναι τα λεφτά μπορείς, θέλεις?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ομοίως, ομολογία πλήρους αποτυχίας είναι η επιβάρυνση μισθωτών/συνταξιούχων με το μεγαλύτερο μέρος των άμεσων φορολογικών βαρών καθώς και η ολοένα και μεγαλύτερη μετακύλιση της φορολογίας στην έμμεση φορολογία, που είναι εξ ορισμού άδικη.Όταν κάποιος ζει πλουσιοπάροχα, πλην όμως δηλώνει 12.000 ευρώ το χρόνο, νομίζω ότι το 'τσουβάλιασμα' είναι λιγότερο άδικο από αυτό που συμβαίνει εδώ και δεκαετίες. Ως σήμερα ζούσαμε στη νιρβάνα των δανεικών, πλέον δεν είμαστε σε θέση να αδιαφορούμε για την κατάφωρη αδικία. Να πληρώνει δηλαδή ο ιδιοκτήτης 3 'καλών' αυτοκινήτων, με 200 τμ σπίτι, ιδιωτικά σχολεία κλπ όσα ο γείτονας που κατοικεί στο διπλανό τριαράκι του 1ου ορόφου.
+1000000000 οκ δεν υπαρχει ελεγκτικος μηχανισμος ..... αλλα ας δειξουν οτι με οτι μεσο εχουν θα κηνυγησουν τη φοροδιαφυγη και τα τεκμηρια διαβιωσης ειναι ενα τετοιο .Αλλα σαφως καλυτερο και δικαιοτερο το ποθεν εσχες!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ενω οι πολιτες που πανε για μπανια αντι να ψηφισουν ή ψηφιζουν τους ιδιους απατεωνες/λαμογια/μιζαδορους επι 30χρονια ειναι καλυτεροι...
Απόλυτο δίκιο έχεις κι ελπίζω να αλλάξουν τα πράγματα. Αλλά νομίζω ότι το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης αντιστοιχεί στους βουλευτές που με αυτές τις εικόνες που βλέπουμε συμπεριφέρονται σαν αργόμισθοι δίνοντας το ανάλογο παράδειγμα στους πολίτες.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Απόλυτο δίκιο έχεις κι ελπίζω να αλλάξουν τα πράγματα. Αλλά νομίζω ότι το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης αντιστοιχεί στους βουλευτές που με αυτές τις εικόνες που βλέπουμε συμπεριφέρονται σαν αργόμισθοι δίνοντας το ανάλογο παράδειγμα στους πολίτες.
κοιτα, σαφως αυτος εχει το μεγαλυτερο ποσοστο ευθυνης, ΑΛΛΑ:
- τον εκλεγεις μια φορα, δε κανει τιποτα
- τον εκλεγεις 2η φορα, δε κανει τιποτα
ε αμα τον ξαναψηφισεις, δε μπορεις να πεις οτι δεν ηξερες...
για να μην πω οτι αφου 'ειδες' οτι δεν εκανε τιποτα μετα ψηφιζεις τον γιο του ή τη κορη του...
-
Από τις θρησκευτικές δικτατορίες περάσαμε στις στρατιωτικές και τώρα στις οικονομικές
Ως προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Fitch επανέλαβε ότι αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να θέσει το χρέος του αμερικανικού ομοσπονδιακού κράτους υπό επιτήρησιν ενόψει ενδεχόμενης υποβάθμισης, εάν το αμερικανικό Κονγκρέσο δεν αυξήσει το όριο του δημοσιονομικού χρέους. Ωστόσο, ο οίκος θεωρεί ότι θα υπάρξει συμφωνία για την αύξηση του πλαφόν και ότι η υποβάθμιση θα αποφευχθεί.
http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=129294
Και οι κυβερνήσεις κότες. Ακολουθούν τις υποδείξεις των οίκων αξιολόγησης
Τί στην ευχή είναι αυτοί οι οίκοι? Μιλάμε για παγκόσμια κυβέρνηση
Θα βγει ο Λιακό προφήτης? Δεν θα το αντέξω αυτό
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
για να μην πω οτι αφου 'ειδες' οτι δεν εκανε τιποτα μετα ψηφιζεις τον γιο του ή τη κορη του...
Σωστό κι αυτό.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Σωστό κι αυτό.
Όταν τα έγραφα εγώ κοροϊδεύατε και τώρα έγινε σωστό; Τι σας ψεκάζουν εκεί στο σύνταγμα;
Όχι. Ο πολίτης έχει 10πλάσια ευθύνη γιατί τον έβγαζε βουλευτή για 30 χρόνια!
Την πρώτη 4ετία δεν είδαν οτι είναι άχρηστος; Την 2η; Την 3η; Την 4η; Την 5η; Την 6η;...Δε νομίζω να είναι τόσο μαλάκες οι ψηφοφόροι του να βλέπουν οτι είναι άχρηστος και να τον ψηφίζουν.
viewtopic.php?f=13&t=48135&start=1350
-
Βρε InFiNiTy, δεν διαφωνώ ότι έχουν γίνει λάθη από τους πολίτες. Εκεί που διαφωνώ είναι στο μερίδιο ευθύνης που αναλογεί σε αυτούς και τους πολιτικούς. Ό,τι και να λέμε τώρα, όλοι αυτοί οι πολιτικοί που έκαναν τη βουλή παράγκα είναι επίορκοι.
-
Βλέπεις ο spiros για να με έχει blocked, επαναλαμβάνεται και κουράζει.
Γι'αυτό να διαβάζετε τις δικές μου φρέσκες απόψεις μπας και δέιτε το φως μια ώρα νωρίτερα. -
Το Σύνταγμα εκπέμπει απόκοσμη ακτινοβολία, σαν τη σπηλιά του Νταβέλη ένα πράγμα.
Δεν έχει εντοπιστεί η προέλευσή της, αλλά εντοπίζονται εύκολα τα αποτελέσματά της. Μπαίνεις Λένιν και μετά από λίγο καιρό συμπεριφέρεσαι σαν τη Μάργκαρετ Θάτσερ.Δυστυχώς οι Αγανακτισμένοι δεν το γνώριζαν αυτό και εκτέθηκαν στη βλαπτική επιρροή επί μέρες.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Βρε InFiNiTy, δεν διαφωνώ ότι έχουν γίνει λάθη από τους πολίτες. Εκεί που διαφωνώ είναι στο μερίδιο ευθύνης που αναλογεί σε αυτούς και τους πολιτικούς. Ό,τι και να λέμε τώρα, όλοι αυτοί οι πολιτικοί που έκαναν τη βουλή παράγκα είναι επίορκοι.Eμένα γιατί μου φαίνεται ότι ενεργούν ακριβώς όπως οι ψηφοφόροι τους;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Βρε InFiNiTy, δεν διαφωνώ ότι έχουν γίνει λάθη από τους πολίτες. Εκεί που διαφωνώ είναι στο μερίδιο ευθύνης που αναλογεί σε αυτούς και τους πολιτικούς. Ό,τι και να λέμε τώρα, όλοι αυτοί οι πολιτικοί που έκαναν τη βουλή παράγκα είναι επίορκοι.
Eμένα γιατί μου φαίνεται ότι ενεργούν ακριβώς όπως οι ψηφοφόροι τους;
Case Study:
Είσαι project manager και αναλαμβάνεις ένα έργο. Φτιάχνεις ομάδα, δίνεις ρόλους κλπ. Αν αποτύχει το έργο, ποιός έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης;
-
Αυτός που σε όρισε project manager.
Στο επόμενο project παίρνεις πόδι. -
100% στηρίζουμε ΓΑΠ λοιπόν ----> Εμπειρία, αξιοπιστία, νέα πρόσωπα, opengov και λοιποί νεωτερισμοί. Α και μην ξεχάσω 100000 ένσημα στην πλάτη του...
Στην πυρά ο κόσμος που διαμαρτύρεται γιατί κοιτάει την πάρτη του. Στα @@ μας αν ο ΦΠΑ έχει πάει στο Θεό, στα @@ μας αν η βενζίνη κοστίζει όσο η σαμπάνια, στα @@ μας που κλείνουν μαγαζιά, στα @@ μας που χάνει ο κόσμος τη δουλειά του, στα @@ μας που ο πατέρας γυρνάει και βλεπει το υιό να τον κοιτάει στα μάτια στερημένο, στα ΑΡΧΙΔΙ@ μας όλα λοιπόν. Οι τράπεζες να πάρουν τα λεφτά, οι συνδικαλΗστές που τρώνε για να γεμίζουν 3 στομάχια, και ο Μανωλιός που έβαλε τα ρούχα του αλλιώς να μείνει ως έχει.
Ειλικρινά ορισμένοι πού ζείτε? Δουλεύετε? Πληρώνετε κάθε μήνα λογαριασμούς? Ταμεία? Τα βγάζετε πέρα? Σας μένει τπτ τέλος του μήνα?
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!