-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Γαμ@ τους δικηγόρους μου γαμ@. Τί παπατζήδες έχει το επάγγελμα Αλητεία είναι αυτό, όλα έχουν και ένα όριο. ΣιχτίρΤι εγινε μπρε?
-
Καλημέρα κύριοι!!!
-
Καλημέρα
-
πολλοί πρωινοί μαζευτήκαμε
καλημέρα -
40 βαθμους θα φτασει σημερα
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
40 βαθμους θα φτασει σημεραhttp://meteo.gr/cf.asp?city_id=87
αντιπαραθέτω και το http://freemeteo.com/default.asp?pid=15&gid=264371&la=2 για να έχουμε ένα μέσο όρομην γελιέστε με τη θερμοκρασία του αέρα. άλλη είναι η πραγματική κι άλλη νιώθουμε.
-
Καλημερα
33 βαθμους μας λεει εδω το meteo. Χθες βραδυ ειχε αφορητη ζεστη !
Και χαλασε και το χειριστηριο του air condition -
αμα εχει απο τωρα 33 βαθμους το μεσημερι ποσο θα εχει;
δεν φυσαει και καθολου,γαμωτο. -
Την ημερα καπως τρωγεται η ζεστη.Εγω δεν αντεχω το βραδυ που παω να κοιμηθω και γινομαι χαλια απο τον ιδρωτα.
Εχω την εντυπωση οτι φετος ξεκινησε πολυ νωριτερα απο αλλες χρονιες η υπερβολικη ζεστη
-
Τελειωσαν οι εξετασεις...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Την ημερα καπως τρωγεται η ζεστη.Εγω δεν αντεχω το βραδυ που παω να κοιμηθω και γινομαι χαλια απο τον ιδρωτα.Εχω την εντυπωση οτι φετος ξεκινησε πολυ νωριτερα απο αλλες χρονιες η υπερβολικη ζεστη
εγω που σημερα γυρισα ως συνηθως πιωμενος ,ξαπλωσα κατα τις 4.30 ,αλλα απο την ζεστη και την υπερενταση δεν κοιμηθηκα καθολου.
ειχε και κατι κουνουπια που πεταγαν σαν ελικοπτερατωρα περιμενω να μου ερθει να την πεσω .
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Καλημερα33 βαθμους μας λεει εδω το meteo. Χθες βραδυ ειχε αφορητη ζεστη !
Και χαλασε και το χειριστηριο του air conditionτα περισσότερα a/c έχουν και χειρισμό λειτουργίας on off από την βάση τους κάτω απ'το καπάκι.
-
δεν βρισκω κατι.
Και δεν παιζει να φταινε οι μπαταριες του χειριστηριου. Μαλλον απο την αεργια του τους τελευταιους μηνες ; -
Τωρα που ειπες αεργια,τι να κανει αυτο το παιδι ο κων5;Ποια λαμνια να τον τυλιξε παλι;;;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τωρα που ειπες αεργια,τι να κανει αυτο το παιδι ο κων5;Ποια λαμνια να τον τυλιξε παλι;;;μηπως ειναι σε κανα κοτερο παλι και δεν πιανει το ιντερνετ 'στα ανοιχτα'..?
-
Αφυ μου ζητησε και του εστειλα επιμηκυντη..........σηματος... Ξερει να τον χρησιμοποιει φανταζομαι..
Βασικα στο κοτερο θα ναι και θα καπνιζει κανα πουρο,ΑΝ εχει ξυπνησει το ζωαδι.Πηρε καμια καινουρια παραγγελια πουρα;σου πε τιποτα; -
-
-
Σε σύνδεση: Ask Jeeves [Bot], carfanatic, DAP, Google [Bot], MSN [Bot], MSNbot Media, Yahoo [Bot]
Εγω,ο DAP και τα botακια....
Περιμενα περισσοτερους το βραδυ...
-
Καλημερα !
αυτη η ζεστη σε ξημερωνει μεχρι να ρθει ο Μορφεας
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]