-
@ προφεσορ και θυμιος
Κατ αρχην για να μην παρεξηγηθω δεν τον χωνευω με τιποτα τον μουρινιο
Ομως...διαφωνω και με τους 2 σας
Ο ανθρωπως ειναι μαστερ.Κατεβηκε σε ημιτελικο για να προφυλαξει το 3-1(εδω να συμπηρωσω την μπαλλαρα που παιξανε στο μεατσα,για αυτους που λενε οτι μονο κατενατσιο παιζει ο μουρινιο)
Κατεβαινει λοιπον κοντρα στην πιο φορμαρισμενη ομαδα για να προφυλαξει το πολυτιμο 3-1
Βρισκεται στο 26 να παιζει με 10 παικτες
Τι επρεπε να κανει?Να παιξει οπως στο μεατσα και να κυνηγησει γκολ? Με 4 θα εφευγε μετα απο το καμπ νου.
Παμε παρακατω,θυμιο μιλας για πεσιματα,τον αγωνα τον ειδες η αλλον εβλεπες?Εχεις παρει χαμπαρι οτι τελευταια οι πριμαντονες της μπαρτσα πεφτουν καθε λιγο και λιγακι και αν συνεχισουν θα ξεπερασουν και τον καραγκουνη?
Οι ανθρωποι ολο πεφτουν,και ειναι κατ εμε και η πιο unfair ομαδα αυτη τη στιγμη.
Ο μουρινιο οσο και αχωνευτος και ναναι,οπως και να το κανουμε ειναι προπονηταρας
Αλλα μαλλον καθοσασταν και ακουγατε τις σουπες αναλυσεις του γκωνια εχτες...
Οκ ολοι λιγο πολυ σαν αδιαφοροι γουσταρουμε να βλεπουμε ωραιες φασεις γρηγορες εναλαγες και φαντεζι ποδοσφαιρο.
Αλλα ο μουρινιο πληρωνεται για να φερει κουπες και οχι για να κερδισει φιλαθλους οπως ειπε ο @α@αρας ο τακαρος εχτεςΕπισης να μην ξεχασουμε ολα τα αστεια πραγματα που εκανε η μπαρτσα πριν τον αγωνα
**'Στις 4 δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε από τα... βαρελώτα έξω από το ξενοδοχείο. Καλέσαμε αστυνομία από τις 11, αλλά ήρθε στις 3. Ο Ετο'ο επέστρεψε εδώ και του ζητήθηκε να πληρώσει φόρους από το 2005'*Οταν θες να λεγεσαι καλυτερη ομαδα πρεπει και να το δειχνεις και οχι να καταφευγεις σε τετοιες αστειες μεθοδους
Εν τελει ενα μεγαλο μπραβο απο εμενα στον αχωνευτο,που εστειλε τις πριμαντονες σπιτι τους*
** -
Ναι βρε συ, αλλά οι καθυστερήσεις, τα θέατρα και ο πόλεμος νεύρων ξεκίνησαν πριν καν γίνει η αποβολή! Και δυστυχως έγινε μόνο μία...Ο Ζούλιο Σέζαρ πρέπει να χει αθροιστικό χρόνο εκτέλεσης άουτ ίσα με ένα τέταρτο, ο Λούσιο έπεφτε κάτω σαν αδερφή, ο Μαϊκόν τραυματίστηκε στις πινακίδες, περπάτησε, μπήκε στο γήπεδο και έπειτα σωριάστηκε...εντάξει! Είπαμε! Αν λέγεσαι Ολυμπιακός/παναθηναϊκός και παίζεις εκεί μέσα, έχει κοιμηθεί ο θεός και βλέπεις πρόκριση, πέσε κάτω κι άρχισε τις επιληπτικές κρίσεις! Αν όμως λέγεσαι Ιντερ, παίζεις αξιοπρεπώς!
Για την δε διαιτησία ας μη μιλήσουμε: Καραμπινάτο οφσάιντ-γκολ στον πρώτο αγώνα, ανύπαρκτο χέρι χθες στον Τουρέ.
Προφανώς και δεν επικροτώ όσα έγιναν που τους άφησαν ξύπνιους με τα βεγγαλικά κτλ. Κιαυτά καταγκιοζιλίκια είναι.
Στο θέμα Μουρίνιο:
Ο άνθρωπος έχει πάει το ποδόσφαιρό 30-40 χρόνια πίσω. Μου θυμίζει γιατί πάντοτε αντιπαθούσα τις ιταλικές ομάδες (παλαιότερα, όχι τώρα) και την εθνική τους. Καταστροφικό ποδόσφαιρο 100%, καμία φάση, απολύτως τίποτα. Όλοι μέσα στην περιοχή και άστους να παιδεύονται. Ε, αυτό για μένα μπάλα δεν είναι... Ακόμη και η Εθνική Ελλάδας το 2004, που κατηγορήθηκε για αμυντικό παιχνίδι, δεν έπαιζε έτσι...Χθες η Ιντερ δεν είναι ΚΑΝ κέντρο! Όλοι περίμεναν τη Μπαρτσελόνα 5 μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή... -
...
Μα δεν υπηρχε νοημα η Ιντερ να κυνηγησει το ματς, πολυ λογικο το πως επαιξε χτες κατ εμε για πιο λογο να κουραστουν κιολας. Κατα δευτερον, παει στο διαολο η Ιντερ παιζει κλειστα, η Barca τι κανει? Αν εισαι μεγαλη ομαδα βρισκεις τον τροπο (ειδικα αν εχει μεινει ο αλλος και με 10...) Αντιθετως παιζανε με γιομες, σεντρες δλδ πραγματα τα οποια ειναι αστοχα και με αποτελεσμα να σκοραρει (ξυπνησουν/με) αμυντικος στο '82...Πολυ απλα δεν αξιζε να περασει η Barca γενικως μετα απο τετοιες εμφανισεις.
Ακομα και παλια οπως αναφερει ο συνφορουμιτης με την παλια εκτοτε Ιταλια του Bertini που παλι κλειστα επαιζε, υπηρχε απεναντι ενας Πελε, Ζερσον, Ζαιρζινιο, Τοσταο, Ριβελινο οποτε μη ξεκιναμε αυτη τη συζητηση καλυτερα
Αντιθετως τωρα η Bayern ειναι πολυ καλοδουλεμενη ομαδα, ξερουν οι παιχτες τι γινεται μεταξυ τους και περα απο το ωραιο ματσακι που ειδαμε προχτες, διεσπειρε πραγματικα τη Λυον της οποιας και πολυ ηταν η πορεια (ο Ολυμπιακος καλυτερα θα επαιζε... )
Οσο για τα εντος παλι χασαμε τα αχαστα με τον Αρη αλλα δε γαμιετε αυτο που θελουμε στο τελος θα το παρουμε
-
την άλλη βδομάδα βγαίνουν τα ράμματα. πήγα σήμερα για αλλαγή νάρθηκα κ το είδα. έχει ακόμα μέχρι να γιάνει
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
την άλλη βδομάδα βγαίνουν τα ράμματα. πήγα σήμερα για αλλαγή νάρθηκα κ το είδα. έχει ακόμα μέχρι να γιάνειΥπομονη και περαστικα Πηγαινε σε καμια κοπελα να σε κανει καλα
-
την άλλη βδομάδα βγαίνουν τα ράμματα. πήγα σήμερα για αλλαγή νάρθηκα κ το είδα. έχει ακόμα μέχρι να γιάνειKαλέ dmitspanoulini τι έπαθες;
Να το κάνω μάκια να σου περάσει!Που είναι ο pasxos να μου δώσει εισητήρια για το Άργος...
Ρε πεπονάδες θα μπούμε στο γήπεδο πηδώντας από την μάντρα άμα λάχει... -
Ο κων5 που ειναι;παλι χαλκιδικη λιαζει το κορμι του;Δεν υπαρχει οικονομικη κριση για τον...κροισο.. Αυτος στη χαλκιδικη ο ρατανπλαν στην πισινα του στη βουλα..
-
Σου έχω απευθύνει πρόσκληση ρε όργιο μην γκρινιάζεις . Ο φίλος σου ο σκύλος σε έχει καλέσει στη βίλα των οργίων?
-
Εχω παει ακαλεστος και ηταν μονο πουτσαρια...
Ψευδη τα περι γκομενων κλπ.. -
Τώρα πραγματικά ο σκύλος έχει βίλα και πισίνα...;
Να ξέρω δηλαδή την προίκα μου όχι τίποτα άλλο...pasxo εισητήρια μου βρήκες;
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Τώρα πραγματικά ο σκύλος έχει βίλα και πισίνα...;
Να ξέρω δηλαδή την προίκα μου όχι τίποτα άλλο...pasxo εισητήρια μου βρήκες;
Καλα ολο το φορουμ το ξερει και εσυ τπτ? Ημαρτον! Μα τι κοιτας συνεχεια? Στο πανοραμα Βουλας μενει σε ενα μια μεζονετα με μια σπεσιαλ πισινα εξω! Και κανει βολτες συνεχεια στα ΒΠ
πλουτοκρατια -
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
την άλλη βδομάδα βγαίνουν τα ράμματα. πήγα σήμερα για αλλαγή νάρθηκα κ το είδα. έχει ακόμα μέχρι να γιάνει
Kαλέ dmitspanoulini τι έπαθες;
Να το κάνω μάκια να σου περάσει!καλά δες πρώτα μια παρόμοια περίπτωση κ μετά ξαναρώτα με
οι ευαίσθητοι μην ακολουθήσετε το λινκ
-
καλά δες πρώτα μια παρόμοια περίπτωση κ μετά ξαναρώτα με
)
Παλι καλα γιατι φανταστηκα πως το προβλημα θα ηταν καπου πιο χαμηλα
Περαστικα παντως
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Χθες η Ιντερ δεν είναι ΚΑΝ κέντρο! Όλοι περίμεναν τη Μπαρτσελόνα 5 μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή...Μα μόνο ετσι θα περναγε και δη με 10 παικτες.Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβουμε?
Δλδ εσυ πριν τον αγωνα δεν το ηξερες οτι ετσι θα παιξει ο μουρινιο?
Αν δεν ειχε την αποβολη και αν ειχε βαλει κανα γκολ η μπαρτσα στο πρωτο μισαωρο,σιγουρα θα βλεπαμε αλλο παιχνιδι.
Αν βεβαια ειχε στον παγκο η ιντερ τον προπονηταρα γκωνια,(με τις παπαριες που ελεγε εχτες) θα σταματαγε στα 5-6 το κοντερ -
την άλλη βδομάδα βγαίνουν τα ράμματα. πήγα σήμερα για αλλαγή νάρθηκα κ το είδα. έχει ακόμα μέχρι να γιάνειπεραστικά
-
Περαστικά
-
-
Για bujican
- πολλά, σ' αυτό και στα παραπάνω. Αντιπαθέστατη η Ίντερ (και κάθε ιταλική πλην Μίλαν), σούπερ θεαματική η Μπάρτσα αλλά ας δούμε και κάτι αλλιώτικο στο τελικό του τσου λου. 3, 4 χρόνια τώρα όλο Μπάρτσα, Μαν. Γιουν και Τσέλσι.
Καλό θα ταν για τη Μπάρτσα επίσης να παίζει έτσι, χωρίς βουτιές και διαμαρτυρίες για φάουλ, σε κάθε ματς. Όχι όταν είναι μπροστά στο σκορ να πέφτουν σαν τις χορεύτριες με το παραμικρό φύσημα πιάνοντας γάμπες, αστραγάλους κοκ και χθες που κυνηγούσαν τα γκολ να μην αφήνουν φάση για φάση και προς το τέλος να μεταμορφώνονται σε καμικάζι.
Απορία: Τι σκ@τ@ είχε στο μυαλό του ο Λαπόρτα το καλοκαίρι όταν ξεφορτωνόταν τον Ετό και 50 εκατ. ευρώ αντί του Ίμπρα (απογοήτευση φέτος!) και του Μάξγουελ;;; Και γιατί δεν έπαιρνε τον Βίγια με μικρότερο κιόλας κόστος αν δεν ήθελε Ετό; Ούτε ο Αντωνίου τόσες μαζεμένες μλκς .
εδιτ ορθογ.
- πολλά, σ' αυτό και στα παραπάνω. Αντιπαθέστατη η Ίντερ (και κάθε ιταλική πλην Μίλαν), σούπερ θεαματική η Μπάρτσα αλλά ας δούμε και κάτι αλλιώτικο στο τελικό του τσου λου. 3, 4 χρόνια τώρα όλο Μπάρτσα, Μαν. Γιουν και Τσέλσι.
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
καλά δες πρώτα μια παρόμοια περίπτωση κ μετά ξαναρώτα με
)
Παλι καλα γιατι φανταστηκα πως το προβλημα θα ηταν καπου πιο χαμηλα
Περαστικα παντως
δε θέλω ούτε να το φανταστώ
ευχαριστώ όλους για τα περαστικά
-
Mιναρα πατρινε εγω φευγω..θα σε δω στο γηπεδο..παρε ασπιδα ματατζη για δε σε βλεπω καλα.. Παναργειακος-Μιναρες : 4-0....
Ο κων5 καπνιζει το πουρο του;Εμαθα ειχαμε συναντηση στη βιλα του ρατανπλαν σημερα αλλα δεν προλαβαινα να παω..
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]