-
Ο κων5 ακομα την προπονει;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ο κων5 ακομα την προπονει;Που χαθηκες εσυ ρε ανησυχησαμε
Σου βρηκα και θεμα να γραψεις κι εσυ τα προβληματα σου
viewtopic.php?f=6&t=42907
-
Εδω ημανε,απλα ειχα πολλα θυματα να κερασω και πολλες δουλειες... Εισαι κι ανορθογραφος βλεπω εκτος απο προβατο-βαζελος...δε μου λες οταν εχεις αυπνιες μετρας προβατακια-βαζελακια η μετρας τα πρωταθληματα του ΟΣΦΠειραιως και σε πιανει καταθλιψη που εχεις τα μισα;;;μουχαχαχαχαχα
υγ:εχω αλλο θεμα να ασχολουμαι και να περνω την ωρα μου ευχαριστω γελωντας..
viewtopic.php?f=6&t=37634&start=0
οπως και το γκολφ στους κατασκευαστες που εχω βαρεθει να ανακλυπτω τι καινουριο προβλημα μπορει να εχεις με ενα...γκολφ..και να το πληρωσε και 20τοσες χιλιδες ευρω....ΚΟΡΟΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εδω ημανε,απλα ειχα πολλα θυματα να κερασω και πολλες δουλειες... Εισαι κι ανορθογραφος βλεπω εκτος απο προβατο-βαζελος...δε μου λες οταν εχεις αυπνιες μετρας προβατακια-βαζελακια η μετρας τα πρωταθληματα του ΟΣΦΠειραιως και σε πιανει καταθλιψη που εχεις τα μισα;;;μουχαχαχαχαχαΤο χυσαμε ειναι ανορθογραφο ή το ανησυ
Μετραω προβατακια
-
-
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Τις καθηγητριες κοιτω οι λογοι ειναι ευνοητοι 28-30αρες με κολαν κλπ.
μήπως να ξαναπάμε σχολείο? [/quote]
Εεεεεεεεεε μην τα βαζετε με μεγαλα γραμματα και γινει πανικος απο τον Ιουνη για εγγραφες! Λιγοι και καλοι τωρα που θα ζεστανει ο καιρος να δω τι θα κανουμε -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Τις καθηγητριες κοιτω οι λογοι ειναι ευνοητοι 28-30αρες με κολαν κλπ.
μήπως να ξαναπάμε σχολείο?
Εεεεεεεεεε μην τα βαζετε με μεγαλα γραμματα και γινει πανικος απο τον Ιουνη για εγγραφες! Λιγοι και καλοι τωρα που θα ζεστανει ο καιρος να δω τι θα κανουμε [/quote]
Με τετοια που γραφεις απο Δευτερα θα εχει αιτησεις...
-
Δεν πειραζει θα γνωρισω και πολλους απο εδω μεσα Φαντασου τωρα Πατρινο και Πασχο να τις κηνυγανε
-
Ιδιαίτερα ο Πάσχος έχει βρει και τρόπο να τις ρίχνει. Περνάει λίγο πριν με το χρέπι του και αφήνει μια κηλίδα λάδι. Μετά απλά φροντίζει καθώς τις κυνηγάει να περάσουν από κει...
-
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ιδιαίτερα ο Πάσχος έχει βρει και τρόπο να τις ρίχνει. Περνάει λίγο πριν με το χρέπι του και αφήνει μια κηλίδα λάδι. Μετά απλά φροντίζει καθώς τις κυνηγάει να περάσουν από κει... -
Ρε παιδιά μπορείτε να μου εξηγήσετε τι εννοούσε η Όλγα Τρέμη στις ειδήσεις όταν έλεγε σήμερα για 'βαθύ λαρύγγι'...;
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Ρε παιδιά μπορείτε να μου εξηγήσετε τι εννοούσε η Όλγα Τρέμη στις ειδήσεις όταν έλεγε σήμερα για 'βαθύ λαρύγγι'...;μαύρη διαφήμιση στο νεο DVD της Τσούλιας Αλεξανδράτου ήταν
-
Εμένα μου αρέσει πολύ η Όλγα!!!
Και όταν έλεγε 'βαθύ λαρύγγι' είχα ερωτικές φαντασιώσεις μαζί της!!! -
Και όταν έλεγε 'βαθύ λαρύγγι' είχα ερωτικές φαντασιώσεις μαζί της!!! -
στο ενα θέμα μιλάνε για οικογένειες...στο άλλο για συμφωνική μουσική....και στο άλλο για το λαρύγγι της Ολγας.......
α, κ όλα τα θέματα με τεχνολογία έχουν γεμίσει με iposts...
-
Ρε παιδιά μπορείτε να μου εξηγήσετε τι εννοούσε η Όλγα Τρέμη στις ειδήσεις όταν έλεγε σήμερα για 'βαθύ λαρύγγι'...;Μπορεις πολυ απλα να μπεις στο προφιλ του vasgay στο facebook και θα καταλαβεις..
-
Και όταν έλεγε 'βαθύ λαρύγγι' είχα ερωτικές φαντασιώσεις μαζί της!!!Κανενας ψυχιατρος σε αυτο το φορουμ? Ο Πατρινος δεν ειναι καλα!
-
Και όταν έλεγε 'βαθύ λαρύγγι' είχα ερωτικές φαντασιώσεις μαζί της!!!
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]