-
Τι όμορφο οαιδί αυτός ο Effenberg
-
Ρε παιδιά, εγώ που θέλω να πάρω τώρα ένα σετ γερμανικών κλειδιών, τι να κάνω; να τα μποϋκοτάρω;
Και τα μποϋκοτάρω, πως θα κάνω την δουλειά μου;! -
Ο χρήστης skye έγραψε:
lolno, απλως μου αρεσει η Reggae, ειναι χαλαρωτικη και θυμιζει καλοκαιριρε σκάι ακούς ρέγγε και λακέρδαι και σαρδέλαι που έλεγε ο Μπουλάς
1 - 2 το πολύ σε κάνα μπιτσόμπαρο. Μετά την βαριέμαι τρελά.
Το ανέκδοτο με τα παλικάρια που ακούγαν ρέγγε το θυμάσαι? Μόλις τους τελείωσε ο μπάφος και ξύπνησαν είπε ο ένας στους άλλους: Ρε ταλάκες τί ταλακίες ακούγαμε τόσα χρόνια
sorry για το
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ρε παιδιά, εγώ που θέλω να πάρω τώρα ένα σετ γερμανικών κλειδιών, τι να κάνω; να τα μποϋκοτάρω;
Και τα μποϋκοτάρω, πως θα κάνω την δουλειά μου;!Σου πουλαω τα δικα μου ελαφρως μεταχειρισμενα
-
Και τα μποϋκοτάρω, πως θα κάνω την δουλειά μου;!Φυσικα αγοράζοντας γαλλικό κλειδί
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Και τα μποϋκοτάρω, πως θα κάνω την δουλειά μου;!Φυσικα αγοράζοντας γαλλικό κλειδί
Αυτα χαλανε ομως δεν ειναι για σκληρη χρηση οπως τα γερμανικα
-
Και τα μποϋκοτάρω, πως θα κάνω την δουλειά μου;!Aν δε θες να πάρεις από Γερμανική εταιρία δε βγάζουν άλλοι?
Πάρε facom,beta...τόσες εταιρίες έχει -
Viva la France!!!!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
με τρολλαρεις ρε;ΕΓΩ;;;;; ΠΟΤΕ!!!
-
Γαλλικό κλειδί, διότι ο φίλος μας ο Σαρκοζή έχει και ελληνικές ρίζες
-
Και τα μποϋκοτάρω, πως θα κάνω την δουλειά μου;!Παρε πολυγωνα
-
Επειδή - ούτε λίγο ούτε πολύ - κάποιοι θεώρησαν ότι προτείνω κάποια αντίδραση ακραία , παραπέμπω στο ερωτηματικό στο τέλος του θέματος . Απλά ρωτάω . Όσο για το ισοζύγιο εισαγωγών -εξαγωγών με την φίλη Γερμανία είναι πέντε προς ένα (Καθημερινή 21/3) . Η σκέψη -αν θεωρείται πραγματοποιήσιμη - δεν ήτανε να πάρουμε μαύρες σημαίες και να περικυκλώνουμε μαγαζιά Γερμανικών συμφερόντων , αλλά να περιορίσουμε κατά το δυνατόν τις αγορές κάποιων Γερμανικών προοιόντων . ( Ξέρω ότι μια φρεγάτα ισοδυναμεί με τις αγορές λιανικής -πλήν αυτοκινήτων - ενός χρόνου) .
ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΤΟ ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ;