-
Η ΦΙΛΜΠΑ ενημερώνει όλους τους υποψήφιους οδηγούς Παιδιών ότι το 2010 είναι υποχρεωτική η έκδοση Licanse για κάθε αγωνιζόμενο.
Η έκδοση απαιτεί:
- Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας
- Φωτοτυπία του Διπλώματος
- Αίτηση της ΕΘΕΑ
- Παράβολο 60 ευρώ (για τα μέλη της ΦΙΛΜΠΑ υπάρχει συμμετοχή από την λέσχη 20 ευρώ)
-
Η ΦΙΛΜΠΑ ενημερώνει όλους τους υποψήφιους οδηγούς Παιδιών ότι το 2010 είναι υποχρεωτική η έκδοση Licanse για κάθε αγωνιζόμενο.
Η έκδοση απαιτεί:
- Αίτηση της ΕΘΕΑ
- Παράβολο 60 ευρώ (για τα μέλη της ΦΙΛΜΠΑ υπάρχει συμμετοχή από την λέσχη 20 ευρώ)
-
Η έκδοση απαιτεί:
- Αίτηση της ΕΘΕΑ
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Συγγνώμη μα δεν κατάλαβα. Γράφοντας «οδηγούς παιδιών» μήπως εννοείς συνοδούς παιδιών?. Και για πια συγκεκριμένα αθλήματα του μηχανοκίνητου?.
Antonis-team.Παιδιών...
Η παιδιά, της παιδιάς, την παιδιά, ω παιδιά...
Προφανώς και δεν αναφέρεται σε παιδάκια!
Ελπίζω να σε βοήθησα...
-
΄΄΄..... μπορεις αποψε να βγεις ΄΄΄
΄΄μ'ολες τις τζουλιες της γης ΄΄ ΄΄στην πυρα ...στην πυρα ΄΄
΄΄ με τις ξενερωτεεεεεεεεες .....΄΄
τραγουδαμε λιγο .... ετσι ..... για να επαναφερουμε τα τσουρεκια στην θεση τους ........ :ysterical:
-
Νομίζω ότι με τα Ελληνικά τα πάω καλά.......... Οπότε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...
Όσο για τα υπόλοιπα χωρίς να θέλω να κάνω τον δικηγόρο κανενός, η πίστες είναι ανοιχτές για όλους!!!!
Μάρκος Κ. Καπετανάκης
-
Ο χρήστης filmpa έγραψε:
Νομίζω ότι με τα Ελληνικά τα πάω καλά.......... Οπότε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...Όσο για τα υπόλοιπα χωρίς να θέλω να κάνω τον δικηγόρο κανενός, η πίστες είναι ανοιχτές για όλους!!!!
Μάρκος Κ. Καπετανάκης
θα ειναι με τα κινεζικα φαινεται .............
ειναι και η ασφαλτος ........της Ατζελας , που παιζει .........
-
Νομίζω ότι με τα Ελληνικά τα πάω καλά.......... Οπότε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...
Όσο για τα υπόλοιπα χωρίς να θέλω να κάνω τον δικηγόρο κανενός, η πίστες είναι ανοιχτές για όλους!!!!
Μάρκος Κ. Καπετανάκης
«Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα».
Τι σχέση έχουν αυτά που γράφω και ρωτάω εγώ ΜΑΡΚΟ, με αυτά που εσύ γράφεις?.
Ποίος αμφισβήτησε τα όσα ελληνικά ξέρεις?.
Και αναμφίβολα οι πιστές είναι ανοικτές σε όλους.
Μα ο τίτλος «Licase παιδιών» είναι εξωπραγματικός, διότι στο χωριό μου και σίγουρα και στο δικό σου, ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ η πολιτεία δίδει μόνον σε αυτούς που θεωρεί ενήλικες!!.
Εάν έγραφες ‘license νέων οδηγών’, κανένα πρόβλημα. Μου είναι αδιανόητο, η επιθετικότητα που διακρίνει ορισμένους, παντού φαντάσματα βλέπουν.
Και τελικά για να σου μιλήσω, θα πρέπει να έχω τους ΔΡΟΥΒΑΙΟΥΣ & και τους ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΥΣ μάρτυρες, και τον ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ δικηγόρο. (όλοι πρώτα - Δευτέρα ξαδέλφια μου).
ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Antonis-team.Σίγουρα καμία επιθετικότητα απέναντι σε κανέναν της μηχανοκίνητης οικογένειας.
Νομίζω ότι έχετε καταλάβει τον τίτλο λάθος............Ο τίτλος αναφέρει ''LICANSE ΠΑΙΔΙΩΝ''
Δεν αναφέρεται σε παιδιά ( μικρούς σε ηλικία) αλλά σε παιδιά ( υπαίθρια αθλητική δραστηριότητα).
Και αναφέρομαι σε αυτό γιατί με απόφαση της ΕΘΕΑ από φέτος όλοι όσοι συμμετέχουν θα πρέπει να έχουν ετήσια lisance συγκεκριμένου τύπου για αυτούς τους αγώνες.Με σεβασμό προς όλη την μηχανοκίνητη οικογένεια
Μάρκος Κ. Καπετανάκης
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Μάρκος Κ. Καπετανάκης
Πολλοί οι Φιλόλογοι εδώ μέσα....
Μάρκος Κ. Καπετανάκης
-
Ο χρήστης filmpa έγραψε:
Μάρκος Κ. Καπετανάκης
Πολλοί οι Φιλόλογοι εδώ μέσα....
Μάρκος Κ. Καπετανάκης
Αυτός είναι φίλος!! ...αλλά τώρα που το λες με τον οίστρο που έχει τελευταία... περιμένω με αγωνία το 'βιβλίο' που θα βγάλει...
-
Ποιος ειναι φιλος ?
Ουτε λισανς παιδιων δεν εχεις και κοντευεις να γερασεις ... και θελεις να διαβασεις και βιβλιο μου ?
Προσεχως αγωνιζομενε ...του ποτε΄ .............. ου ου ..φτερου γατε .... -
Σίγουρα καμία επιθετικότητα απέναντι σε κανέναν της μηχανοκίνητης οικογένειας.
Νομίζω ότι έχετε καταλάβει τον τίτλο λάθος............Ο τίτλος αναφέρει ''LICANSE ΠΑΙΔΙΩΝ''
Δεν αναφέρεται σε παιδιά ( μικρούς σε ηλικία) αλλά σε παιδιά ( υπαίθρια αθλητική δραστηριότητα).
Και αναφέρομαι σε αυτό γιατί με απόφαση της ΕΘΕΑ από φέτος όλοι όσοι συμμετέχουν θα πρέπει να έχουν ετήσια lisance συγκεκριμένου τύπου για αυτούς τους αγώνες.Με σεβασμό προς όλη την μηχανοκίνητη οικογένεια
Μάρκος Κ. Καπετανάκης
Ζώνη και Κράνος. Μαγκιά
σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση, φίλε ΜΑΡΚΟ. Δεν γνώριζα αυτά που παρέθεσες.
Και πάντα να ξέρεις για εμένα, ότι η λέξη ειρωνεία, η ότι δυποτε παρεμφερές, είναι άγνωστα στο λεξιλόγιο μου. Χαιρετισμούς στην ωραία πόλη σας.
ΑΝΤΩΝΗΣ.Ευχαριστούμε για τους χαιρετισμούς.....
Έγινε ένα καλό βήμα από την ΕΘΕΑ έτσι ώστε να μπουν και οι ''μη αγωνιστικοί'' οδηγοί στο πνεύμα και το ήθος των Ελληνικών αγώνων. Να μάθουμε όλοι να ακολουθούμε κανόνες και να προάγουμε το πνεύμα του αθλητισμού.Ελπίζω για το καλό όλων.
Μάρκος Κ. Καπετανάκης
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ποιος ειναι φιλος ?
Ουτε λισανς παιδιων δεν εχεις και κοντευεις να γερασεις ... και θελεις να διαβασεις και βιβλιο μου ?
Προσεχως αγωνιζομενε ...του ποτε΄ .............. ου ου ..φτερου γατε ....Χρήστο, αν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα είμαι σχεδόν βέβαιος ότι αυτό δεν έχει να κάνει με το άτομό μου.
Και μακάρι ότι και αν σε βασανίζει να το λύσεις γρήγορα και αποτελεσματικά...Τώρα αν η επίθεση σε ανθρώπους που σε θεωρούν φίλο είναι ότι καλύτερο δεν ξέρω... και να με συγχωρείς για την παραπάνω μου έκφραση για κάτι που θεωρούσα αυτονόητο.
Licanse Παιδιών