-
-
Δεν πεφτει πιο κατω η τιμη που ειπες για το ηχοσυστημα ε; Επισης οσον αφορα τα 20.000 ευρω, σκεψου οτι εμεις πηραμε το 1,4 τσι και μας ηρθε 19.000. Εσυ με 1.000 παραπανω παιρνεις 1.8, οποτε η τιμη ειναι πολυ καλη! Να τους πεις επισης πριν το παραλαβεις να ενεργοποιησουν τα φωτα ημερας! Ειναι πολυ ωραια!!
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Δεν πεφτει πιο κατω η τιμη που ειπες για το ηχοσυστημα ε; Επισης οσον αφορα τα 20.000 ευρω, σκεψου οτι εμεις πηραμε το 1,4 τσι και μας ηρθε 19.000. Εσυ με 1.000 παραπανω παιρνεις 1.8, οποτε η τιμη ειναι πολυ καλη! Να τους πεις επισης πριν το παραλαβεις να ενεργοποιησουν τα φωτα ημερας! Ειναι πολυ ωραια!!Στους προβολείς ομίχλης είναι τα ημέρας?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
ο πωλητης ειπε για Μπολερο οτι με 1500 το βαζουν και μελλοντικα εδω....
Είναι πάρα πολλά τα 1500 για after τοποθέτηση. Δεν αξίζει. Με αυτά τα λεφτά περνάς ηχοσύστημα κομπλέ που σφυρίζει
Καλορίζικο, καλοτάξιδο!
Το άνω στην φωτό είναι το bolero με οθόνη αφής, 6δισκο cd, και οπτική απεικόνιση κατά το παρκάρισμα εφόσον έχεις τοποθετήσει εργοστασιακούς αισθητήρες παρακαρίσματος.
ναι αλλα το εξωεργοστασιακο σύστημα... συνδυάζεται με τα χειριστήρια στο τιμόνι και τις ενδειξεις στο ΜΑΧΙ ΝΤΟΤ ?? (έγινα ψείρας το ψώνιο!!)
-
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
Δεν πεφτει πιο κατω η τιμη που ειπες για το ηχοσυστημα ε; Επισης οσον αφορα τα 20.000 ευρω, σκεψου οτι εμεις πηραμε το 1,4 τσι και μας ηρθε 19.000. Εσυ με 1.000 παραπανω παιρνεις 1.8, οποτε η τιμη ειναι πολυ καλη! Να τους πεις επισης πριν το παραλαβεις να ενεργοποιησουν τα φωτα ημερας! Ειναι πολυ ωραια!!
Στους προβολείς ομίχλης είναι τα ημέρας?
ενδιαφερουσα λεπτομερεια....
viewtopic.php?f=6&t=45850
-
Ναι! Διπλα απο τις λαμπες των π. ομιχλης.. Μεσω ομως διαγνωστικου μπορει να επιλεχθουν κι αλλες λαμπες να αναβουν..
Εφοσον ειναι εργοστασιακο το ηχοσυστημα, θα συνεργαζεται με την οθονη στο ταμπλο και τα χειρηστηρια
-
Ναι! Διπλα απο τις λαμπες των π. ομιχλης.. Μεσω ομως διαγνωστικου μπορει να επιλεχθουν κι αλλες λαμπες να αναβουν..Εφοσον ειναι εργοστασιακο το ηχοσυστημα, θα συνεργαζεται με την οθονη στο ταμπλο και τα χειρηστηρια
Δηλαδή έρχεται με 2η λάμπα δίπλα στα ομίχλης απλά δεν είναι ενεργοποιημένες σε όλες τις εκδόσεις?
-
Με τα χειριστήρια στο τιμόνι ναι συνδυάζεται, υπάρχει αντάπτορας. Με την ένδειξη στο maxi dot δεν ξέρω. Βέβαια να σου πω την αλήθεια ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει την οθόνη maxi dot για να βλέπω την ένδειξη του stereo. Την έχω γυρισμένη να δείχνει την κατανάλωση.
-
Ναι! Διπλα απο τις λαμπες των π. ομιχλης.. Μεσω ομως διαγνωστικου μπορει να επιλεχθουν κι αλλες λαμπες να αναβουν..
Εφοσον ειναι εργοστασιακο το ηχοσυστημα, θα συνεργαζεται με την οθονη στο ταμπλο και τα χειρηστηρια
Δηλαδή έρχεται με 2η λάμπα δίπλα στα ομίχλης απλά δεν είναι ενεργοποιημένες σε όλες τις εκ�όσεις?
Ναι!! Ολα τα Octavia ερχονται με τετοιες λαμπες αλλα για καποιον λογο (πολλους εχω διαβασει) στην Ελλαδα ερχονται απενεργοποιημενα (στα Skoda τουλαχιστον, εκτος του Υετι)
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Με τα χειριστήρια στο τιμόνι ναι συνδυάζεται, υπάρχει αντάπτορας. Με την ένδειξη στο maxi dot δεν ξέρω. Βέβαια να σου πω την αλήθεια ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει την οθόνη maxi dot για να βλέπω την ένδειξη του stereo. Την έχω γυρισμένη να δείχνει την κατανάλωση.σου δειχνει και ποσα χιλιομετρα μενουν με τα υπαρχοντα καυσιμα και τον τροπο που οδηγεις?
γιατι στην μπροσουρα αυτη την εντυπωση ειχα....
-
Ναι!!
-
δυο ερωτηματακια...
οταν με το καλο την παρω...
πως της φερομαι στην αρχη??
θελει γλυκες και λουλουδια??
δηλαδη...σε τι ταχυτητες και τι στροφες να κινηθω??
και για ποσα χιλιομετρα...???
ειναι ασφαλες* σε μια εβδομαδα απο παραλαβη πχ να την παω χωριο και πισω...1000χλμ??
*με την εννοια οτι θα χρειαστει να πατησω για προσπεραση νταλικων, στροφιλικια σε επαρχιακα βουνα....κτλ
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
ειναι ασφαλες* σε μια εβδομαδα απο παραλαβη πχ να την παω χωριο και πισω...1000χλμ??
*με την εννοια οτι θα χρειαστει να πατησω για προσπεραση νταλικων, στροφιλικια σε επαρχιακα βουνα....κτλ
Ο καλύτερος τρόπος για να στρώσεις!! Όσο για τις νταλίκες μην ανησυχείς, θα τις καταπίνει σε ρυθμούς βόλτας
-
Ο καλύτερος τρόπος για να στρώσεις!! Όσο για τις νταλίκες μην ανησυχείς, θα τις καταπίνει σε ρυθμούς βόλτας
μου ανοιξες την ορεξη...θα τηλεφωνησω για κεμπαμπια...
-
δυο ερωτηματακια...οταν με το καλο την παρω...
Θα ακούσεις πολλά.
Να κάνεις ό,τι λέει το manual το οποίο είναι άκρως κατανοητό....και δεν θα χάσεις
Θα σου πω μόνο αυτό. Εμείς με τον ίδιο κινητήρα ακολουθήσαμε τις οδηγίες του manual κατά λέξη. Αποτέλεσμα μέχρις στιγμής 30.000 χλμ δεν έχει χρειαστεί συμπλήρωμα λαδιού το οποίο αλλάζουμε ανά 10.000 χλμ
Άλλοι που το έστρωσαν λες και πηδούσαν παρθένα καίνε λάδι...
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
δυο ερωτηματακια...
οταν με το καλο την παρω...
Θα ακούσεις πολλά.
Να κάνεις ό,τι λέει το manual το οποίο είναι άκρως κατανοητό....και δεν θα χάσεις
Θα σου πω μόνο αυτό. Εμείς με τον ίδιο κινητήρα ακολουθήσαμε τις οδηγίες του manual κατά λέξη. Αποτέλεσμα μέχρις στιγμής 30.000 χλμ δεν έχει χρειαστεί συμπλήρωμα λαδιού το οποίο αλλάζουμε ανά 10.000 χλμ
Άλλοι που το έστρωσαν λες και πηδούσαν παρθένα καίνε λάδι...
εχεις δικιο....με επιασε το συνδρομο του Ελληνα γνωστου...που εχει αποψη επι παντος επιστητου...εκτος του αρμοδιου επιστημονα....
(ο γιατρος ειπε να μην τρως τηγανητα και να καπνιζεις....τι ξερει αυτο το γιατρουδακι, ο Μπαρμπα Μητσος που εχει τον Γιαννη τον μπογιατζη ειπε οτι αμα πινεις ενα τσιπουρο την ημερα φευγουν τα λιπιδια...)
-
Δεν πεφτει πιο κατω η τιμη που ειπες για το ηχοσυστημα ε; Επισης οσον αφορα τα 20.000 ευρω, σκεψου οτι εμεις πηραμε το 1,4 τσι και μας ηρθε 19.000. Εσυ με 1.000 παραπανω παιρνεις 1.8, οποτε η τιμη ειναι πολυ καλη! Να τους πεις επισης πριν το παραλαβεις να ενεργοποιησουν τα φωτα ημερας! Ειναι πολυ ωραια!!Κι εμένα το 1.4 tsi elegance 20.000 γιούρια μου βγήκε τον περασμένο Απρίλιο. Οπότε τα 20.000 για το 1.8 είναι ευκαιρία θεωρώ.
-
[quote='Focusman91']Ναι! Διπλα απο τις λαμπες των π. ομιχλης.. Μεσω ομως διαγνωστικου μπορει να επιλεχθουν κι αλλες λαμπες να αναβουν..
Ενδιαφέρον ότι μπορείς να διαλέξεις ποια θα είναι τα ημέρας. Θέλω κι εγώ να ενεργοποιήσω τα ημέρας αλλά δεν ξέρω ποια. Πάντως τελευταία είδα σε Octavia RS μια απίστευτη μάσκα. Έχει πιο μικρά στρογγυλά προβολάκια και από πάνω τους δεσμίδες με led. Απίστευτα όμορφο... Ξέρει κανένας αν μπαίνει και στο 1.4 και αν ναι πόσο μπορεί να κοστίζει; Ειλικρινά το κάνει πολύ πιο όμορφο και απειλητικό
-
Αν βαλεις τον προφυλακτηρα του νεου RS τοτε θα μπορεσεις να τα αντικαταστησεις.. Ειδαλλως βολευεσαι με τα φωτα Polo style...
-
ναι αλλα το εξωεργοστασιακο σύστημα... συνδυάζεται με τα χειριστήρια στο τιμόνι και τις ενδειξεις στο ΜΑΧΙ ΝΤΟΤ ??Ναι .
Σαν δυνατοτητες ειναι μαλιστα πολυ καλυτερα απο το εργοστασιακο μιας και εχουν σχεδον τα παντα.
Απο ενσωματωμενο gps που παιζει με οτι προγραμμα θελεις (οι χαρτες που εχουν τα vag ειναι για κλαμματα), μεχρι bluetooth και ψηφιακη tv, με πολυ χαμηλοτερη τιμη.
Δες εδω:
http://www.auto-view.gr/skoda-multimedi ... d-mp3.html
Υπαρχουν βεβαια και οι κινεζικοι κλωνοι με πολυ λιγοτερα χρηματα και με ιδιες δυνατοτητες.
http://www.aliexpress.com/store/502663/ ... ping-.html
Μοναδικο μειον (οπως σε ολα τα κινεζικα) ειναι ο δεκτης ραδιοφωνου που εκτος αστικων περιοχων απλα ειναι για το πο@τσο.
Octavia 5