-
Το gamato είχε πάνω από 500.000 ενεργά μέλη και δεν ήταν απλώς ένα site για download. Διοργάνωναν μέσω του site διάφορες πρωτοβουλίες. Θυμάμαι τελευταία (πριν το κλείσουν τον χειμώνα) ήταν να μαζέψουν λεφτά (οποιος ήθελε έδινε...) και να διοργανώσουν ένα χάπενινγκ σε έναν σύλλογο με παιδιά. Πήγε κλόουν, μοιράσανε δώρα κλπ.
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αν είναι δυνατόν....http://troktiko.blogspot.com/2010/03/ga ... _8332.html
Για γέλια γιατί..? Εδώ κλείνουν τον δρόμο 20-30 άτομα άνευ λόγου και αιτίας. Όσοι συμμετείχαμε στην κοινότητα από το gamato κάπως πρέπει να βοηθήσουμε αυτούς που μας έδωσαν αυτή την δυνατότητα. Ιδίως από ένα site το οποίο ποτέ και κανείς δεν ζήτησε λεφτά για την λειτουργία του ή για οτιδήποτε άλλο (κάτι το οποίο γίνεται σε άλλα site... ). Οπότε δεν θεωρώ για γέλια ούτε απορίας άξιον τον λόγο που θα γίνει μια τέτοια συγκέντρωση διαμαρτυρίας .
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
γιατι δε πανε να συλλαβουν τους 100.000 μαυρους που πουλανε πειρατικα cd σε ολες τις καφετεριες? Δε χρειαζεται καν συντονισμενες επιχειρησεις!
KATΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ....!!
Αν δεν πουλάνε cd πώς θα ζήσουν...;; Μετά θα εγκληματούν και θα μας κακοφαίνεται...!! Μεσα στα πλαίσιας κοινωνικής πρόνοιας ενος σωστού κράτους, είναι να φροντίζει αυτοι οι ανθρωποι να εχουν δουλειά.....!
α ναι συγνωμη, ξεχασα οτι δε μπορουμε να 'ενοχλησουμε' τους παρανομους μεταταστες
Oχι ρε συ....!! Θα τους κάνουμε νόμιμους τώρα, δεν έμαθες...;; Και θα είναι νόμιμοι μετανάστες που πουλάνε παράνομα CD, τσάντες, ομπρέλες, κιλίμια, τεντζερέδια, βρακιά, φακούς, πορτοφόλια, κάλτσες...!!
Αφου τώρα πια δίνουμε γροθιά στο μαύρο απο λευκούς χρήμα....! Μπορεί να δώσουμε και στο μαύρο απο μαύρους κάποια μέρα..Πού ξες..;; -
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
γιατι δε πανε να συλλαβουν τους 100.000 μαυρους που πουλανε πειρατικα cd σε ολες τις καφετεριες? Δε χρειαζεται καν συντονισμενες επιχειρησεις!
KATΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ....!!
Αν δεν πουλάνε cd πώς θα ζήσουν...;; Μετά θα εγκληματούν και θα μας κακοφαίνεται...!! Μεσα στα πλαίσιας κοινωνικής πρόνοιας ενος σωστού κράτους, είναι να φροντίζει αυτοι οι ανθρωποι να εχουν δουλειά.....!
α ναι συγνωμη, ξεχασα οτι δε μπορουμε να 'ενοχλησουμε' τους παρανομους μεταταστες
Oχι ρε συ....!! Θα τους κάνουμε νόμιμους τώρα, δεν έμαθες...;; Και θα είναι νόμιμοι μετανάστες που πουλάνε παράνομα CD, τσάντες, ομπρέλες, κιλίμια, τεντζερέδια, βρακιά, φακούς, πορτοφόλια, κάλτσες...!!
Αφου τώρα πια δίνουμε γροθιά στο μαύρο απο λευκούς χρήμα....! Μπορεί να δώσουμε και στο μαύρο απο μαύρους κάποια μέρα..Πού ξες..;;λες να γινουν νομιμοι και να κοβουν και αποδειξεις πλεον?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
λες να γινουν νομιμοι και να κοβουν και αποδειξεις πλεον?
Νόμιμοι θα γίνουν ! Αποδείξεις δε θα κόβουν!!!
-
ε και δε γινομαι καλυτερα εγω παρανομος μεταναστης να μην κοβω και αποδειξεις?
-
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
βρε τα καμαρια της ΕΑ...γιατι δε πανε να συλλαβουν τους 100.000 μαυρους που πουλανε πειρατικα cd σε ολες τις καφετεριες? Δε χρειαζεται καν συντονισμενες επιχειρησεις!
Άμα δεν χρειάζεται συντονισμένες επιχειρήσεις δεν το κάνουμε! Τι είμαστε κύριος;;; Τίποτα ερασιτέχνες;;; Εδώ δουλεύουμε με επαγγελματισμό και σεβασμό προς τον πολίτη!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
προφανως γιατι τους προτιμουν να πουλανε πειρατικα cd απ'το να κλεβουν κλπ
btw το ποστ μου θυμιζει 'κυρια κι ο γιωργακης μιλαει'
πωληση πειρατικων cd = παρανομο
downloading = παρανομο
θα μπορουσες απλα να πεις οτι παιζει butthurt επειδη εκλεισαν το γαματο (κ γω ξενερωσα) οχι σε φαση σου κοβουν κληση για παρκαρισμα και συ κανεις λογο για την ανικανη αστυνομια που δε μπορει να συλλαβει τον παλαιοκωστα
-
Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα (και ορθή) η παραπάνω απάντηση. Θα την κρατήσω για μελλοντική χρήση.
Την άποψή μου για το θέμα την είχα γράψει εδώ (κάποιος είχε προσπαθήσει να βγάλει λαβράκι, αλλά έπεσε στο λάκο του. ).
-
αυτοι που πανε να βγαλουν λεφτα απο τη πειρατεια ειναι οντως για σκοτωμα
για αυτο απο ιδεολογικης αποψης ειμαι εναντια στα διαφορα rapidshare κτλ και δε θα δινα ποτε ουτε ενα ευρω για κλεμμενο υλικο..
παντως ο,τι και να κανουν παντα θα βρισκονται τροποι.. οποτε ας το παρουν αποφαση και ας σκασουν..
καταντουν κουραστικες ολες αυτες οι 'ειδησεις'οσο για την αστυνομια, εχει πιο σοβαρα πραγματα να ασχοληθει απο το να κανει τον υπαλληλο των διαφορων μεγαλοσυμφεροντων..
-
οτι και να κανουν εγω δεν δινω 20-25ευρω για ενα cd οποιουδηποτε καλλιτεχνη!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
downloading = παρανομο
θα μπορουσες απλα να πεις οτι παιζει butthurt επειδη εκλεισαν το γαματο (κ γω ξενερωσα) οχι σε φαση σου κοβουν κληση για παρκαρισμα και συ κανεις λογο για την ανικανη αστυνομια που δε μπορει να συλλαβει τον παλαιοκωστα
τοτε bro, να με αφησουν και μενα να παρανομω* για να μην κλεψω/σκοτωσω/βιασω...
- να μη κοβω αποδειξεις, να μην αποδιδω ΦΠΑ, να μην πλΕρωνω τις κλησεις μου, να μην πλΕρωνω το ΙΚΑ, να να να...
-
Δε με καταλαβες, εγω μαζι σου ειμαι και εγω κατεβαζω κ ξενερωσα για το γαματο, οπως επισης βεβαιως στην αδεια Αθηνων Κορινθου διακοσαριζω χωρις δευτερη σκεψη, αν με πιασουν ομως δε θα ισχυριστω κατι σαν 'τι κυνηγατε εμενα ρε; εδω πριν λιγο ο αλλος περασε με μια hayabusa με 320, αυτον να πιασετε!'
-
ουτε εγω λεω οτι αυτοι που κατεβαζουν ειναι αθωοι.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
downloading = παρανομο
τοτε bro, να με αφησουν και μενα να παρανομω* για να μην κλεψω/σκοτωσω/βιασω...
- να μη κοβω αποδειξεις, να μην αποδιδω ΦΠΑ, να μην πλΕρωνω τις κλησεις μου, να μην πλΕρωνω το ΙΚΑ, να να να...
Παντως, μεταξυ μας, με αυτα που εχουν γινει/φανερωθει εδω κ ενα χρονο (οικονομικος τομεας), δεν νιωθεις λιγο μαλακας που τα πληρωνεις ολα αυτα?
-
μεχρι τωρα ημουν μισθωτος οποτε δε πληρωνα ολα αυτα, δυστυχως, γιατι σα μισθωτος δε μπορουσα να κρυψω εισοδηματα.
-
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Το gamato είχε πάνω από 500.000 ενεργά μέλη και δεν ήταν απλώς ένα site για download. Διοργάνωναν μέσω του site διάφορες πρωτοβουλίες. Θυμάμαι τελευταία (πριν το κλείσουν τον χειμώνα) ήταν να μαζέψουν λεφτά (οποιος ήθελε έδινε...) και να διοργανώσουν ένα χάπενινγκ σε έναν σύλλογο με παιδιά. Πήγε κλόουν, μοιράσανε δώρα κλπ.Αν είναι δυνατόν....
http://troktiko.blogspot.com/2010/03/ga ... _8332.html
Για γέλια γιατί..? Εδώ κλείνουν τον δρόμο 20-30 άτομα άνευ λόγου και αιτίας. Όσοι συμμετείχαμε στην κοινότητα από το gamato κάπως πρέπει να βοηθήσουμε αυτούς που μας έδωσαν αυτή την δυνατότητα. Ιδίως από ένα site το οποίο ποτέ και κανείς δεν ζήτησε λεφτά για την λειτουργία του ή για οτιδήποτε άλλο (κάτι το οποίο γίνεται σε άλλα site... ). Οπότε δεν θεωρώ για γέλια ούτε απορίας άξιον τον λόγο που θα γίνει μια τέτοια συγκέντρωση διαμαρτυρίας .
Φιλε μου μπραβο πολυ ωραια και ψυχραιμη τοποθετηση.
Οι διαφοροι τρομπες της heaven kai sia ποτε θα καταλαβουν οτι η τεχνη δεν ειναι προιον για να της βαζουν διαφορες πνευματικες-εμπορικες ταμπελες.Φυσικα πρωτα θα πρεπει να αποκτησουν καποια στοιχειωδη επαφη με την τεχνη...και τον πολιτισμο γενικοτερα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα (και ορθή) η παραπάνω απάντηση. Θα την κρατήσω για μελλοντική χρήση.Την άποψή μου για το θέμα την είχα γράψει εδώ (κάποιος είχε προσπαθήσει να βγάλει λαβράκι, αλλά έπεσε στο λάκο του. ).
Δεν διαβασα τι εγραψες αλλα φανταζομαι...
Δε μπορω ομως να καταλαβω για τι ειδους κλοπη μιλαμε οταν η καθε δισκογραφικη ζηταει απο τον καφενε του χωριου πνευματικα δικαιωματα(μεσω της ΑΕΠΙ) την ιδια στιγμη που εντελως δωρεαν τα καθε ψωνια-καλλιτεχνες της συμφορας περιφερονται ασταματητα στα διαφορα καναλια-ραδιοφωνα διαφημιζοντας το σκαρτο εμορευμα τους.
Η πραγματικη τεχνη ποτε δεν απειληθηκε απο την πειρατεια και τα σκουπιδια καλο ειναι να καταληγουν εκει που αξιζουν.Στον σκουπιδοτενεκε απευθειας(στους μπλε καδους ετσι μη ξεχνιομαστε ) -
Τι γνώμη έχουν οι Doves για το ό,τι 'η τέχνη δεν είναι προϊόν' και άρα η μουσική τους δεν πρέπει-μπορεί να πωλείται ? Μήπως να μην πληρώνουμε και για να τους δούμε live ? Μάλλον θα πρέπει να είναι τζάμπα και αυτό. Οπότε οι Doves (και οι όποιοι Doves) θα πρέπει να φτιάχνουν μουσική στον ελεύθερο χρόνο τους από τη δουλειά τους -εκτός και τους καλλιτέχνες τους ταϊζει το κράτος.
Εδώ έχει καταντήσει προϊόν η υγεία και η παιδεία, δεν θα είναι η τέχνη ? Ελάτε ρε παιδιά, δεν είμαστε στη Σοβιετική Ενωση του 1920, στην καπιταλιστική Δύση του 2010 ζούμε και πρέπει να προσαρμοζόμαστε με το ιστορικό πλαίσιο της εποχής μας, το οποίο, μας αρέσει δεν μας αρέσει, λέει πως ΟΛΑ είναι προϊόν.
Το τσουβάλιασμα ('είναι σκουπίδια και τους φερόμαστε σαν σκουπίδια') είναι υπεραπλουστευτικό-βολικό αλλά δεν απαντάει στο ερώτημα 'ποιό είναι το μοντέλο παραγωγής τέχνης που της επιτρέπει να πηγαίνει κοντά στο λαό, διατηρώντας ταυτόχρονα το επιθυμητό επίπεδο ζωής για αυτούς που την δημιουργούν ?'
Δεν είμαι σίγουρος για το ποιά είναι η σωστή κατ΄εμέ απάντηση στο ερώτημα του θέματος...
Συλλήψεις για site "κατεβάσματος". Τα ψέμματα τελείωσαν?