-
2 χ lacie (δίσκος Hitachi μέσα) 320gb έκαστος τιμή:35 ευρώ έκαστος
1 χ wd 160gb τιμή:25 ευρώαν κάποιος τους πάρει όλους μαζί τότε η τιμή είναι 80 σύνολο.
-
1 χ wd 160gb τιμή:25 ευρώαν κάποιος τους πάρει όλους μαζί τότε η τιμή είναι 80 σύνολο.
-
-
νέες τιμές
-
έχει μείνει ένας μεγάλος (320gb) στα 30 ευρώ
-
Στείλε με ένα τελεφωνάκι σου να μιλήσουμε!
-
up ένας τελευταίος.... από τους μεγάλους
-
πάνω!
-
εχει κανεις firewire?
-
Σε μένα γιατί δεν πουλάς;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Σε μένα γιατί δεν πουλάς;Δε πουλάμε σε σένα δε μας αρέσει η φάτσα σου!!!!!
-
πάνω!
-
o 320 ειναι 2.5'?
-
είναι οι μικροί ναι.
-
Ωραιος φιλε ακομα περιμενω για το ραντεβου μας και δεν μπαινεις στον κοπο να απαντησεις και στο τηλεφωνο να πεις την δικαιολογια σου,οκ δεν πειραζει αστο καλυτερα.
-
φιλαράκι , καλό θα ήταν πριν αρχίσεις να λες τα δικά σου να περιμένεις... και βάλε στο μυαλό σου ότι θέλω να πουλήσω και όχι να χάσω την ώρα μου παίζοντας μαζί σου όπως αφήνεις να εννοηθεί.οπότε κατάλαβε ότι συνέβη κάτι. να είσαι καλά και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που έδειξες για την αγγελία μου.
υπάρχει ακόμα παιδιά.
-
Ο χρήστης Moya_Junior έγραψε:
φιλαράκι , καλό θα ήταν πριν αρχίσεις να λες τα δικά σου να περιμένεις... και βάλε στο μυαλό σου ότι θέλω να πουλήσω και όχι να χάσω την ώρα μου παίζοντας μαζί σου όπως αφήνεις να εννοηθεί.οπότε κατάλαβε ότι συνέβη κάτι. να είσαι καλά και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που έδειξες για την αγγελία μου.υπάρχει ακόμα παιδιά.
ok φιλε γνωμη σου αυτη, οταν ομως εχεις ραντεβου για την πωληση και δεν απαντας σε τηλεφωνα ουτε μπαινεις στον κοπο να στειλεις ενα μυνημα στον αλλο φανταζει πιο πολυ οτι απλα περνας την ωρα σου παρα την διαθεση να πουλησεις το προιον που μονος σου βαζεις αγγελια,καλη πωληση λοιπον και με περισσοτερη συνεπεια αυτη τη φορα.
πώληση εξωτερικών σκληρών δίσκων