-
Δεν πρεπει να γινονται αγχωτικες κινησεις αδυνατισματος. Ταλαιπωρια σκετη.
-
Ειναι ισως δραματικο οπως το λεω αλλα προσωπικα η υπαρξη του γιου μου με εκανε να μην σκεφτομαι μονο τον εαυτο μου. Ειχα φτασει 115 κιλα , μια μερα σκεφτηκα : Θεε μου τι θα γινει αυτος αν σκασω μια μερα απ το φαι;
Geo φιλαρακι δεν σε γνωριζω προσωπικα, πραγματικα ομως σκεψου κ εσυ τι ευθυνη εχεις απεναντι στο μωρακι που εφερες στον κοσμο..Θα σε κανει να αλλαξεις μυαλα. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ξεκίνα...ξέρω άτομο που είναι 1.80, 65 κιλά, 40 ετών και τρώει τον αγλέουρα.
Η αδερφή μου, τρία ξαδέρφια μου κι ένας θείος μου ανήκουν σ' αυτή την κατηγορία, κατεβάζουν ένα αρνί στην καθισιά και δεν παίρνουν γραμμάριο λίπους. Μάλιστα απορούν πώς οι άλλοι καταφέρνουν να παίρνουν κιλά !
Ντάξει, προφανώς μερικοί είναι γενετικά κωλόφαρδοι.
Οι υπόλοιποι .... -
Σημερινή μέτρηση μετά από 3 βδομάδες -1.7 κιλά Αφού δε πήρα κιόλας με αυτά που έφαγα το Πάσχα πάλι καλά
-
-
Αντίστοιχο απο την ανάποδη (απο twitter)
Ανεβηκα στη ζυγαριά κ εβγαλε low κ εκει που χαρηρα οτι αδυνάτισα καταλαβα οτι εννοούσε χαμηλ μπαταρ
-
Χθεσινη επισκεψη στην διαιτολογο. Μεσα σε 15 μερες (εχοντας φαει αρκετα το Πασχα κ με 2 ακομη δυνατες παρασπονδιες ) ευτυχως εμεινα στα κιλα μου(+100γραμμ.)
Για τις επομενες 20 μερες μου δωσε μια πρωτεινικη διαιτα χωρις καθολου μαγειρευτα ( μονο ψητα :κοτοπουλο,μοσχαρισιο μπιφτεκι,χοιρινο,ψαρι καθως κ τονο) συνοδευομενα παντα απο πρασινη σαλατα η ντοματοσαλατα. Μου ενισχυσε λιγο το απογευματινο (αραβικη πιττα με τυρι ,μισο αυγο, η μπαρα δημητριακων η diggestives).Μου χαμηλωσε το βραδυνο (ενα γιαουρτι 2% με 2κ.γ μελι και 10 αμυγδαλα).Στοχος 3 κιλα σε 15 μερες..
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Στοχος 3 κιλα σε 15 μερες..Πολύ αισιόδοξο σε βλέπω, εκτός και αν έχεις πραγματικά πολλά επιπλέον κιλά.
-
Υψος 1.76 , ημουν 115 , τωρα 93..
-
115 με 1.76??? Βαρελόφρωνας!
no offence
-
Εγκλωβισμενο αγχος..:ugeek:
-
Ημέρα κατά της δίαιτας η 6/5...
Note 3 and Tapatalk
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
115 με 1.76??? Βαρελόφρωνας!no offence
Εξαρταται απο το γενικοτερο συνολο
Αν εχει ανοιχτες πλατες και ειναι μυωδης τοτε μπορει να ειναι και μια χαρα εως και επαγγελματιας body builder
Αν εχει στενες πλατες και καθολου μυες,τοτε αναποφευκτα θα μοιαζει με μενίρ -
Προς το 1ο που λες ειμαι. Δεν παυει ομως να ειμαι υπερβαρος. Σημερα ζυγιστικα 92.8. 8-)
-
Χθεσινη επισκεψη στην διαιτολογο. Μεσα σε 15 μερες (εχοντας φαει αρκετα το Πασχα κ με 2 ακομη δυνατες παρασπονδιες ) ευτυχως εμεινα στα κιλα μου(+100γραμμ.)
Για τις επομενες 20 μερες μου δωσε μια πρωτεινικη διαιτα χωρις καθολου μαγειρευτα ( μονο ψητα :κοτοπουλο,μοσχαρισιο μπιφτεκι,χοιρινο,ψαρι καθως κ τονο) συνοδευομενα παντα απο πρασινη σαλατα η ντοματοσαλατα. Μου ενισχυσε λιγο το απογευματινο (αραβικη πιττα με τυρι ,μισο αυγο, η μπαρα δημητριακων η diggestives).Μου χαμηλωσε το βραδυνο (ενα γιαουρτι 2% με 2κ.γ μελι και 10 αμυγδαλα).Στοχος 3 κιλα σε 15 μερες..
Διαιτολόγος...και προτείνει...μπάρα δημητριακών;
Οι πιο... πονηρές, υγιεινές τροφές
Μπάρες δημητριακώνΔιαφημίζονται σαν υγιεινά επιδόρπια, χαμηλά σε θερμίδες και πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Οι μπάρες δημητριακών συχνά περιέχουν διπλάσια ποσότητα λίπους και υδατανθράκων, σε σύγκριση για παράδειγμα με ένα σοκολατένιο μπισκότο. Για να είμαστε σίγουροι ότι το γευστικό μας επιδόρπιο είναι και θρεπτικό, φροντίζουμε να ελέγχουμε τα εξής: οι θερμίδες να μην ξεπερνάνε τις 180, τα λίπη να είναι έως 5 γρμ., το ίδιο και οι φυτικές ίνες. Μόνο τότε μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το τι τρώμε.
Γνώμη μου: απέφευγέ τες, και γενικά ο,τιδήποτε επεξεργασμένο.
Φτιάξε σπιτικές αν θες να φας μπάρες σώνει και καλά. -
Δεν εχεις κ αδικο, ομως αυτες που τρωω αυτην την εποχη εχουν 78 θερμιδες η μια..
Μου κεντρισες το ενδιαφερον να κοιταξω συνταγη για μπαρες. Ειναι ευκολο να φτιαξεις;Κ πως θα υπολογισω στο περιπου ποσες θερμιδες ειναι η καθε μια; οχι οτι ειμαι ενα κομπιουτερακι ολη μερα κ μετραω αλλα να ξερω στο περιπου .. -
Εγω δεν την παλευω με τις μαγειρικες
Θες 'μπαρες';Φαε αψητους ξηρους καρπους,απειρη ποικιλια χαρη στην παγκοσμοποιηση -
Καθε βραδυ με το γιαουρτι τρωω 10 αμυγδαλα. Εχει φαει κολλημα κ ο μικρος, θελει να με ταιζει κ να τρωει κ αυτος αμυγδαλα..
-
Δεν εχεις κ αδικο, ομως αυτες που τρωω αυτην την εποχη εχουν 78 θερμιδες η μια..
Μου κεντρισες το ενδιαφερον να κοιταξω συνταγη για μπαρες. Ειναι ευκολο να φτιαξεις;Κ πως θα υπολογισω στο περιπου ποσες θερμιδες ειναι η καθε μια; οχι οτι ειμαι ενα κομπιουτερακι ολη μερα κ μετραω αλλα να ξερω στο περιπου ..http://www.bodybuilding.gr/forum/forum/ ... 3%AE%C2%A3
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
115 με 1.76??? Βαρελόφρωνας!
no offence
Εξαρταται απο το γενικοτερο συνολο
Αν εχει ανοιχτες πλατες και ειναι μυωδης τοτε μπορει να ειναι και μια χαρα εως και επαγγελματιας body builder
Αν εχει στενες πλατες και καθολου μυες,τοτε αναποφευκτα θα μοιαζει με μενίρΧθεσινη επισκεψη στην διαιτολογο. Μεσα σε 15 μερες (εχοντας φαει αρκετα το Πασχα κ με 2 ακομη δυνατες παρασπονδιες ) ευτυχως εμεινα στα κιλα μου(+100γραμμ.)
Ο στοχος επετευχθει !!
Σημερινο βαρος 90.6 σε 16 μερες 3.800 , τα πιο πολλα λιπος.
Εχω να θυμηθω τον εαυτο μου τοσο αδυνατο απο τα 23 μου..
Μου εδωσε (θα ξαναπαω σε 1 μηνα), μια διατροφη/15νθημερο..
Επομενος στοχος σε 1 μηνα τα 88 κιλα κ μετα stop..
Μπορει να ακουγεται χαζο , ομως ρε παιδια νιωθω αλλος ανθρωπος , φοραω ξανα αγαπημενα μου ρουχα που περσυ η μπακα τα εκανε να ειναι στην τσιτα. Προχτες αγορασα ενα κουστουμι νουμ.54 που συνηθως επαιρνα 60..
Μεγαλο πραγμα το παχος , σιχτιριζω το μυαλο μου που τοσα χρονια το κουβαλαγα πανω μου..
Πόσα κιλά είστε?