-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Για δωστε μερικες ινφο.Πχ εγω απο Κορινθο απο που συμφερει να ερθω;Μπαίνεις Α.Ο και βγαίνεις στο Κορωπί.
Βάρης-Κορωπίου, αριστερά για παραλία πριν τα 'Βλάχικα' και έφτασες.
-
ΟΚ
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Για δωστε μερικες ινφο.Πχ εγω απο Κορινθο απο που συμφερει να ερθω;
Μπαίνεις Α.Ο και βγαίνεις στο Κορωπί.
Βάρης-Κορωπίου, αριστερά για παραλία πριν τα 'Βλάχικα' και έφτασες.Και εναλλακτικα, εδω:
http://www.viamichelin.com/web/Itinerai ... FuelType=0
Ειναι ο οικονομικοτερος τροπος και ελπιζω να ειναι πληρης η περιγραφη της διαδρομης! -
βελλερεφοντη σε αγαπω που κανονιζεις κοντα στο σπιτι μου
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Για δωστε μερικες ινφο.Πχ εγω απο Κορινθο απο που συμφερει να ερθω;
Μπαίνεις Α.Ο και βγαίνεις στο Κορωπί.
Βάρης-Κορωπίου, αριστερά για παραλία πριν τα 'Βλάχικα' και έφτασες.Και εναλλακτικα, εδω:
http://www.viamichelin.com/web/Itinerai ... FuelType=0
Ειναι ο οικονομικοτερος τροπος και ελπιζω να ειναι πληρης η περιγραφη της διαδρομης!+1000
δεν εχει λογο να μπλεξει με αττικη οδο αν θελει να ερθει παραλια
αττικη μπαινεις για παπαγου και πανω.. αντε ισως και ηλιουπολη
-
Άρα κλείνουμε ώρα και μέρα να μαζευτεί κόσμος?
Να πούμε 11:30-12:00 στο Γιαμπανάκι?
Μη πάμε από τα χαράματα
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Λοιπόν...καταλήγουμε σιγά-σιγά με μέρος και ημερομηνία για να κάνουμε λίστα?Κυριακή, 21 του μηνός, μετά τις 9.30 το πρωί...
...πάρκινγκ παραλίας Βάρκιζας (γιαμπανάκι)Άρα κλείνουμε ώρα και μέρα να μαζευτεί κόσμος?
Μη πάμε από τα χαράματαΝα μοιρασουμε τη διαφορα και να πουμε για :
πάρκινγκ παραλίας Βάρκιζας (YABANAKI) 21/3 περι τις 10:30-11:00?
Βεβαια συνεχιζω να βλεπω λιγες συμμετοχες, οι viewtopic.php?f=11&t=27041 μαζευονται πιο ευκολα!!! -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Άρα κλείνουμε ώρα και μέρα να μαζευτεί κόσμος?Να πούμε 11:30-12:00 στο Γιαμπανάκι?
Μη πάμε από τα χαράματα
9μισι δεν είναι χαράματα... αν μαζευτούμε στις 12 και κόσμο θα έχει και δεν θα έχουμε χρόνο για τίποτα φίλε.
επιμένω νωρίς παρά αργά, άντε πες 9μισι με 10 το αργότερο, να φύγουμε με άδειες τις λωρίδες!
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Λοιπόν...καταλήγουμε σιγά-σιγά με μέρος και ημερομηνία για να κάνουμε λίστα?
Κυριακή, 21 του μηνός, μετά τις 9.30 το πρωί...
...πάρκινγκ παραλίας Βάρκιζας (γιαμπανάκι)Άρα κλείνουμε ώρα και μέρα να μαζευτεί κόσμος?
Μη πάμε από τα χαράματαΝα μοιρασουμε τη διαφορα και να πουμε για :
πάρκινγκ παραλίας Βάρκιζας (YABANAKI) 21/3 περι τις 10:30-11:00?
Βεβαια συνεχιζω να βλεπω λιγες συμμετοχες, οι viewtopic.php?f=11&t=27041 μαζευονται πιο ευκολα!!!να τους πούμε να έρθουν σε εμάς! και θα πάμε κι εμείς στο δικό τους! τι να κάνουμε, είμαι νέος εδώ μέσα και δεν γνωρίζω πολύ κόσμο να τραβήξω... ούτως ή άλλως όμως είδη έχουμε μαζευτεί κάποιοι... μετράει κανείς?
-
Άρα κλείνουμε ώρα και μέρα να μαζευτεί κόσμος?
Μη πάμε από τα χαράματα
9μισι δεν είναι χαράματα... αν μαζευτούμε στις 12 και κόσμο θα έχει και δεν θα έχουμε χρόνο για τίποτα φίλε.
επιμένω νωρίς παρά αργά, άντε πες 9μισι με 10 το αργότερο, να φύγουμε με άδειες τις λωρίδες!
Έχεις δίκιο...θέλουμε άδειους δρόμους.
Μέσα για 9:30-10 στο Γιαμπανάκι.
Το κλείνουμε, να μαζέψουμε συμμετοχές?
Σούπερ μέρα είναι...δεν έχει και F1...τέλεια!
-
Και μετα την Βαρκιζα,,,?
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Και μετα την Βαρκιζα,,,?γκάζι με στροφές, θέα το απέραντο γαλάζιο, με ή χωρίς σύννεφα, τερματισμός στην κουζίνα ενός ταβερνείου στην Ανάβησο, ΧΗ.ΜΑ. λέγεται! Ένας χημικός και ένας μαθηματικός που το έριξαν στο μαγείρεμα... όποιος δεν πεινάει πολύ μπορεί απλά να μας κάνει παρέα πίνοντας λίγο τσικουδιά! ή τσίπουρο ή ότι επιθυμεί τέλος πάντων!
το κλείσαμε νομίζω Νίκο ε?
Όσοι πιστοί προσέλθετε ώρα 9μισι με 10 το πρωί της Κυριακής, 21 Μαρτίου, Άνοιξη, χωρίς ή με γυναίκες, χωρίς παιδιά, χωρίς γατιά, χωρίς σκύλους και με μπόλικη βενζίνη!
-
Και μετα την Βαρκιζα,,,?
γκάζι με στροφές, θέα το απέραντο γαλάζιο, με ή χωρίς σύννεφα, τερματισμός στην κουζίνα ενός ταβερνείου στην Ανάβησο, ΧΗ.ΜΑ. λέγεται! Ένας χημικός και ένας μαθηματικός που το έριξαν στο μαγείρεμα... όποιος δεν πεινάει πολύ μπορεί απλά να μας κάνει παρέα πίνοντας λίγο τσικουδιά! ή τσίπουρο ή ότι επιθυμεί τέλος πάντων!
το κλείσαμε νομίζω Νίκο ε?
Όσοι πιστοί προσέλθετε ώρα 9μισι με 10 το πρωί της Κυριακής, 21 Μαρτίου, Άνοιξη, χωρίς ή με γυναίκες, χωρίς παιδιά, χωρίς γατιά, χωρίς σκύλους και με μπόλικη βενζίνη!
Οχι με πρασινο αγαπητε vellerefontis μου βγηκαν τα ματια. Δεν πινουμε οταν οδηγουμε
-
Parking παραλίας Βάρκιζας (YABANAKI) 21/3 περι τις 09:30-10:00, με προς το παρον τις παρακατω συμμετοχες:
1/ vellerefontis
2/ onyx
3/ Nikos120i
4/ Professeur
5/ dbekos
6/ bill33
7/ kotetsi
8/ xenos
9/ citrovag
10/ coupeas
11/ VolvoZeus
12/ Kικιζας Γρηγόρης
13/ Kαβουρας
14/ jntaras
15/ QsisVTS
16/ Scotch
17/ Τhomas C200k
Αν εκ παραδρομης εγινε λαθος ή ξεχασα καποιον, απολογουμαι.
Λοιποι ενδιαφερομενοι, παρακαλουνται να συμπληρωνουν τη λιστα. -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Parking παραλίας Βάρκιζας (YABANAKI) 21/3 περι τις 09:30-10:00, με προς το παρον τις παρακατω συμμετοχες:
1/ vellerefontis
2/ onyx
3/ Nikos120i
4/ Professeur
5/ dbekos
6/ bill33
7/ kotetsi
8/ xenos
9/ citrovag
10/ coupeas
11/ VolvoZeus
12/ Kικιζας Γρηγόρης
13/ Kαβουρας
14/ jntaras
15/ QsisVTS
16/ Scotch
17/ Τhomas C200k
Αν εκ παραδρομης εγινε λαθος ή ξεχασα καποιον, απολογουμαι.
Λοιποι ενδιαφερομενοι, παρακαλουνται να συμπληρωνουν τη λιστα.Τέλεια!
Πω πω κόσμος!
Θέλουμε κι άλλους!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Οχι με πρασινο αγαπητε vellerefontis μου βγηκαν τα ματια. Δεν πινουμε οταν οδηγουμε
ναι! αλλά με την προσπάθεια που καταβάλατε το διαβάσατε σίγουρα!
δεν είχα δει preview όταν το ανάρτησα!
@ ΌΛΟΥΣ
νομίζω ότι θα έρθουν κι άλλοι απλά μερικοί φίλοι δεν γνωρίζουν σίγουρα τώρα... Αναμένουμε τις εξελίξεις άλλωστε, μπορεί να μην έχουμε λεφτά να πάμε με τα νέα μέτρα οπότε να ακυρωθεί!
-
Ε ναι...με 2€ το λίτρο (100άρα) θα υπάρχει θέμα πλέον.
Λέτε να συναντηθούμε με ποδήλατα αντί για αυτοκίνητα? Όπως κάναμε στο γυμνάσιο, το καλοκαίρι
-
....................
@ ΌΛΟΥΣ
νομίζω ότι θα έρθουν κι άλλοι απλά μερικοί φίλοι δεν γνωρίζουν σίγουρα τώρα... Αναμένουμε τις εξελίξεις άλλωστε, μπορεί να μην έχουμε λεφτά να πάμε με τα νέα μέτρα οπότε να ακυρωθεί!Αν καταφεραμε να μην εχουμε 20 ευρω για να βρεθουμε (κοστος βενζινης και καφε, για τους εντος Αττικης τουλαχιστον), τοτε.... σε λιγο θα σταματησει και η 'αλληλογραφια' στο forum, λογω αδυναμιας πληρωμης της συνδρομης του Internet.
Βεβαια, ο καθενας εχει διαφορετικες οικονομικες δυνατοτητες, αλλα ας προσπαθησουμε να μην αφησουμε την τρεχουσα κατασταση να μας παρει απο κατω, γιατι σε λιγο θα θελουμε ψυχοφαρ !!!
Forza -
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
....................
@ ΌΛΟΥΣ
νομίζω ότι θα έρθουν κι άλλοι απλά μερικοί φίλοι δεν γνωρίζουν σίγουρα τώρα... Αναμένουμε τις εξελίξεις άλλωστε, μπορεί να μην έχουμε λεφτά να πάμε με τα νέα μέτρα οπότε να ακυρωθεί!Αν καταφεραμε να μην εχουμε 20 ευρω για να βρεθουμε (κοστος βενζινης και καφε, για τους εντος Αττικης τουλαχιστον), τοτε.... σε λιγο θα σταματησει και η 'αλληλογραφια' στο forum, λογω αδυναμιας πληρωμης της συνδρομης του Internet.
Βεβαια, ο καθενας εχει διαφορετικες οικονομικες δυνατοτητες, αλλα ας προσπαθησουμε να μην αφησουμε την τρεχουσα κατασταση να μας παρει απο κατω, γιατι σε λιγο θα θελουμε ψυχοφαρ !!!
ForzaAν παμε δεν νομιζω να φτανουν 20 ευρω
Εξορμήσεις πάσης φύσεως πειραγμένων..!