-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Υπαρχει ποιο απλη λυση. Στην φορολογικη σου δηλωση βαζεις ενα αγροτικο εισοδημα της ταξης των 200-300€ και με την φορολογικη δηλωση πας και αγοραζεις το οχημα που θες σαν Αγροτικο.
Θωμά δεν ισχυει αυτο που λές.Να το πω διαφορετικά,με 20 ρίζες ελιές ΔΗΛΩΜΕΝΕΣ ,δεν μπορείς να πάρεις με 150 ΔΗΛΩΜΕΝΕΣ άνετα.
Γιατι ποιος ειπε οτι τα ψαχνουν?? Εχω ατομα στον περιγυρο, που εχουν παρει αγροτικο οχημα με τον τροπο που ανεφερα. .
Ρε συ Θωμά,αν δεν εχεις δηλωμένες π.χ. τις ελιές, στην φορολογική σου δήλωση του προηγούμενου έτους, πως στην ευχή θα δηλώσεις τα 200-300€ ως αγροτικό εισόδημα??? .Χωρίς να είναι δηλωμένη η καλιέργια στη φορολογική δήλωση της προηγούμενης χρονιάς,αγροτικό αυτοκίνητο ΔΕΝ έχει
-
εγω πηρα βεβαιωση απο τα κεπ μετα πηγα στον οπεκεπε μετα στο παραρτιμα του υπουργειου και δεν θυμαμαι κ εγω που αλλου
το εβγαλα κανονικο αγροτικοκαι οχι με Ε1
-
Γεια σας ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με τα αγροτικα ,υπαρχει καποιος τροπος να δηλωσεις καποιο αυτοκινητο ως αγροτικο χωρις να δηλωσεις αγροτικο εισοδημα απλα εχοντας καποια στρεμματα τα οποια καλλιεργουνται μεν αλλα οχι για εμπορικη χρηση (ενα τετραστρεμμα ελιες συγκεκριμενα αλλα για προσωπικη καταναλωση/παραγωγη) εδω να προσθεσω οτι το τετραστρεμμα εχει 100% αγροτικη καλυψη/χρηση.Και δευτερον επειδη ειμαι φοιτητης οποτε η εφορια δεν μου εχει πιασει ακομα τον κ*λο μετα συγχωρισεως οποτε δεν εχω σχεση με φορολογικες δηλωσεις και τα συναφη και δεν καταλαβα ακριβως τον τροπο που λεγατε περι δηλωσεως μικροποσου , αγροτικων βεβαιωσεων , ογα κλπ κλπ πως μπορει να γινει , και αν αυτες οι δηλωσεις μπορουν να γινουν αυθαιρετα ή χρειαζονται καποια τιμολογια (πωλησης ελαιολαδου π.χ) .
Ευχαριστω εκ των προτερων. -
διάβασε τι έχω γράψει στην προηγούμενη σελίδα
-
Την διαβασα τη προηγουμενη σελ απλα χρειαζομαι καποιες διευκρινίσεις αρχικα ποσα ειναι τα εν λογω στρεμματα ή που μπορω να βρω ποσα πρεπει να ειναι? σχετικα με την υπεραξια του αμαξιου πριν τη μεταβιβαση τι παιζει? επειτα δεν διευκρινιζετε αν αρκει να δηλωσεις μονο στρεμματα ή χρειαζεται και καποια φορολογικη δηλωση που να δειχνει και αγροτικο εισοδημα απο πωληση αγροτικων προιοντων . Και τελος ο φιλος umaga εγραψε πως εκεινος πηρε βεβαιωση απο τα κεπ μετα πηγε στον οπεκεπε μετα στο παραρτημα του υπουργειου και εβγαλε αδεια αγροτικου.Σορρυ αν καποιες απορριες φαινονται αστειες αλλα επαναλαμβανω πως ειμαι φοιτητης οποτε δεν εχω σχεση με εφοριες , αγοραπωλησιες αυτοκινητων και δημοσιους οργανισμους.
-
πάμε πάλι απο την αρχή.Ερώτημα πρώτο και βασικότερο, στην φορολογική δήλωση υπάρχει ΔΗΛΩΜΕΝΗ κάποια αγροτική καλιέργεια??? Αν όχι σταματάς εδώ που είσαι και ξεχνάς το αυτοκίνητο με αγροτική άδεια.Αν ναι, πες μας για να σου γράψω για τα περαιτέρω
-
Κοιτα αυτα τα στρεμματα εχουν 100% γεωργικη καλυψη δηλ ειναι καλυμενα με ελιες οποτε απο αυτη την εννοια ειναι αγροτικη καλλιεργεια , αλλα οπως προειπα δεν δηλωνουμε καθολου εισοδημα απο αυτα δηλαδη δεν πουλαμε το λαδι ουτε καποια επιδοτηση απο τον ογα εχουμε παρει ουτε εχουμε σχεση με τον ογα αρα απο αυτη την εννοια η καλλιεργεια δεν γινεται για επαγγελματικους λογους.Αυτα ξερω. Εσυ παρολα αυτα μπορεις να απαντησεις στις ερωτησεις που εθεσα παραπανω ?
-
Άλλο πράγμα σε ρωτάει ο postruck. άλλα αντί άλλων απαντάς πάλι.
Σε ρωτάει ξεκάθαρα 'ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΕΛΙΑΣ ΤΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ;;;;; ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ! ΝΑΙ Η' ΟΧΙ;;;;'Εφ' όσον δηλώνεις την καλλιέργεια στο Ε1 (έστω και χωρίς εισόδημα), μπορείς να κάνεις συμπληρωματική δήλωση στην εφορία ότι και καλά είχες κάποιο εισόδημα (της πλάκας) 200-300 ευρώ και τότε μπορείς να βγάλεις άδεια.
Τώρα αν δεν τα δηλώνεις καθόλου και δεν φαίνονται πουθενά, άστο. -
Ναι τα δηλωνουμε στην εφορια.
-
Αντε μπράβο!! Πέρνεις την φορολογική δήλωση και πας στην διευθινση γεωργίας της περιοχής σου και σου λένε αμέσως αν δικαιούσε ή οχι,να αγοράσεις αγροτικό.
-
υπάρχει κανένα 'τζιποειδές' που πωλείται και ως αγροτικό?
τύπου duster πχ. -
υπάρχει στο car.gr ενα MB G 290 PICK-UP με 3λιτρο diesel κινητηρα
-
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
υπάρχει στο car.gr ενα MB G 290 PICK-UP με 3000λιτρο diesel κινητηρα -
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
υπάρχει στο car.gr ενα MB G 290 PICK-UP με 3000λιτρο diesel κινητηραΠολλα μηδενικα εβαλες μαστορα!!
-
μπράβο αφεντικό το σώσαμε θα νόμιζε ο άνθρωπος οτι του έλεγα για κανα βαπόρι...
-
Αν δηλώσω φέτος στη φορολογική μου δήλωση μερικά μελίσσια, 8-9, ώστε να μη χρειάζεται βιβλιάριο (10 και πάνω) θα μπορώ μετά να πάρω πάνω μου το αγροτικό του παππού μου, ένα παλιό Hilux, από τη στιγμή που δε χρειάζονται χωράφια στο Ε9 για να έχεις μελίσσια για ερασιτεχνική χρήση στην αρχή?
Αγροτικό αυτοκίνητο