-
Πωλειται GPS 3.5' σε υπερ-αριστη κατασταση με καρτα μνημης που περιεχει το igo & destinator (ξεκλειδωμενη συσκευη), συνοδευεται απο τον φορτιστη σπιτιου, φορτιστη αυτ/του, καρτα μνημης και βαση αυτ/του.
Το εχω χρησιμοποιησει ελαχιστα σε 2-3 ταξιδια μονο, και το πουλαω λογω του οτι μου πηρανε δωρο ενα navigon gps και δεν θελω να εχω μεσα στο αμαξι 2 συσκευες.
Το στελνω σε ολη την Ελλαδα με αντικαταβολη και με χρεωση δικη μου.
Τιμη μονο: 55€.
-
Πωλειται GPS 3.5' σε υπερ-αριστη κατασταση με καρτα μνημης που περιεχει το igo & destinator (ξεκλειδωμενη συσκευη), συνοδευεται απο τον φορτιστη σπιτιου, φορτιστη αυτ/του, καρτα μνημης και βαση αυτ/του.
Το εχω χρησιμοποιησει ελαχιστα σε 2-3 ταξιδια μονο, και το πουλαω λογω του οτι μου πηρανε δωρο ενα navigon gps και δεν θελω να εχω μεσα στο αμαξι 2 συσκευες.
-
-
Ενδιαφέρομαι, αλλά θα είναι καλύτερα να μας δώσεις ένα link για να δούμε ποιο μοντέλο είναι.
-
Δεν εχω καποιο λινκ για να σου δωσω να το δεις, δεν ειναι δηλαδη συσκευη οπως βγαζει π.χ. η MLS ή NAVIGON.
Απλα παρακατω βαζω μια φωτογραφια του και τα χαρακτηριστικα της συσκευης.
CPU: Centrality Atlas III 400MHZ Processor
GPS module: SiRF ATLAS III Inside
SDRAM:64M
Fingertip Touchscreen:Yes
Display: 3.5' TFT True Color LCD Touch Screen 320x240 Pixels
Choose 2D or 3D Map: Yes
Antenna: Built-in patch
Dimensions: (WxHxD) 9.5cmx 9cmx2.5cm
Card slot: MMC/SD card
Video Formats: WMV, AVI, ASF
Audio Formats: WMA, MP3, WAV
Picture Browse:JPG, GIF, BMP, PNG
E-book: Read txt
Cold acquisition time: Approximate 45 seconds
AutoLocate: Approximately 2 minutes
Update rate: Once per second, continuous
GPS accuracy: Position - Less than 10 meters (33 feet), 95% typical velocity - 0.1 meters per second steady state
Routes: Automatically calculated
Voice navigation: Yes
Vehicle power cable: Input 12V Output 5V/1.5A
up!
Το ανεβασμα των αγγελιων επιτρεπεται μονο μια φορα την εβδομαδα[mod]
GPS 3.5" με destinator & igo - ΤΖΑΜΠΑ