-
Το συγκεκριμενο κουβαδακι αν και παταει καλα εχει στειλει πολλους 18....σιγουρα θα χρησιμοποιησεις και τα 120 αλογα με το καλημερα και αρκει να σου πω οτι εχει 3 αστερια στα τεστ ασφαλειας με το ζορι!!!παρε κατι να μαθεις να οδηγεις γιατι τωρα απλα ξερεις που πεφτουν τα 3 πεταλια....
-
Ο χρήστης Artec έγραψε:
Γειά σας παιδιά. Σε λίγους μήνες γίνομαι 18 και θά αγοράσω το πρώτο μου αμάξι. Θέλω κάτι που να τρέχει μέχρι 5.000 ευρώ. Για κανά 106 rallye σκέφτομαι. Εσείς τι λέτε?To πρωτο σου αμαξι και δη στην ηλικια σου (18) καλειται να παιξει πολλους ρολους. Πρεπει να ειναι ομορφο, γρηγορο, ανετο, μπανικο, για βολτες, για κοντρες, για την παρεα, για γκομενες, για δουλειες, για για για..Ενα 106 rallye ηταν ολα τα παραπανω παλια, πριν απο 10 χρονια που ησουν 8. Για το σημερα και για την ηλικια σου δεν κανει. Δε λεω οτι εισαι κανενας γκαζοφονιας και επικινδυνος αλλα οσο και να εχεις οδηγησει απο τα 14 σου τωρα εισαι επισημα οδηγος σε καθε ειδους δρομο, σε καθε ειδους διαδρομη με καθε ειδους οδηγους. Η μεμονομενη οδηγηση σε συγκεκριμενες διαδρομες με το φοβο να σε πιασουν χωρις διπλωμα ουτε σε τιμα ουτε βεβαια σε κανει οδηγο. Σκεψου τις αναγκες που εχεις και προτιμησε ενα πιο ηπιων τονων μεταχειρισμενο με καλυτερη παθητικη και λιγοτερη ενεργητικη ασφαλεια απο ενα κακομεταχειρισμενο και δυσκολο αυτοκινητο οπως ειναι πλεον τα περισσοτερα rallye.
-
Τι λέτε για ένα Ibiza?
CUPRA -
για πρωτο αυτοκινητο?
-
Εγώ προτείνω 147. Πάει πολύ καλά και είναι αξιοπρεπέστατη overall. Βρίσκεις εύκολα με 5-6.000 ευρώ πια.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Εγώ προτείνω 147 . Πάει πολύ καλά και είναι αξιοπρεπέστατη overall. Βρίσκεις εύκολα με 5-6.000 ευρώ πια.καλυτερα οχι αν θελει να ζησει
Youtube Videoτι του λες ρε νεε?
-
Eγω προτεινω renault 5 turbo...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Εγώ προτείνω 147 . Πάει πολύ καλά και είναι αξιοπρεπέστατη overall. Βρίσκεις εύκολα με 5-6.000 ευρώ πια.
καλυτερα οχι αν θελει να ζησει
Ναι δεν τα είχε πάει καλά στο crash test
Με αυτά τα χρήματα σχεδόν ότι και να πάρει όμως θα είναι παλιότερων προδιαγραφών, οπότε μειωμένη παθητική ασφάλεια δεδομένη. Τουλάχιστον ας έχει ενεργητική (το Rallye είναι πολύ νευρικό για πρώτο αμάξι)! -
Ο χρήστης Artec έγραψε:
Τι λέτε για ένα Ibiza?
CUPRAπολλα κυβικα τελη κλπ
γι'αυτο που το θες ακομα καλυτερα απο rallye -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Eγω προτεινω renault 5 turbo... -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Εγώ προτείνω 147 . Πάει πολύ καλά και είναι αξιοπρεπέστατη overall. Βρίσκεις εύκολα με 5-6.000 ευρώ πια.
καλυτερα οχι αν θελει να ζησει
Ναι δεν τα είχε πάει καλά στο crash test
Με αυτά τα χρήματα σχεδόν ότι και να πάρει όμως θα είναι παλιότερων προδιαγραφών, οπότε μειωμένη παθητική ασφάλεια δεδομένη. Τουλάχιστον ας έχει ενεργητική (το Rallye είναι πολύ νευρικό για πρώτο αμάξι)!κοιτα επειδη η στουκα δεν αργει να ερθει (ειδικα αμα εισαι θερμοαιμο νουμπ και δεν ξερουμε τι θα βγει ο συγκεκριμενος) καλο ειναι να εχει ενα αυτοκινητο της προκοπης
και το ραλλυ, αλλα και η 147 ειναι δολοφονικες σε αυτο το τομεα
καλυτερα να παρει ενα clio II που δοκιμασμενα δεν παθαινει χριστο
-
Vitara που είναι και κιμπάρικο...
Ρε Κιούση ότι και να πάρει με 5.000 θα έχει χειρότερη παθητική ασφάλεια από την 147. Μόνο με τους 6 αερόσακους που έχει δεν συγκρίνεται με το Clio που ήταν τίγκα στο πλαστικό... -
το clio ομως ηταν 4στερο με τους 4 αεροσακους, δεν εγινε με τους 6 και επειδη το εχω σκασει καθετα πανω σε αγροτικο με 100+ το πλαστικο φτερο μπορει να εγινε θρυψαλα αλλα οι ζωνες παραμορφωσης λειτουργησαν τελεια και παροτι δε φορουσα ζωνη βγηκα εξω με ελαφριους τραυματισμους
(η πορτα ανοιξε τελεια παροτι ο κινητηρας ειχε πεσει στο δρομο και το αγροτικο ειχε παρει σχημα πεταλου και ειχε φυγει 8 μετρα μακρια)οταν οι γαλλοι φροντιζαν για τη παθητικη ασφαλεια (και το 19 επισης εχω διαλυσει και εχω δει τι γινοταν σε 33 της εποχης σε μικροστουκα που στραβωνε η οροφη ) οι γερμανοι και οι ιταλοι τον επαιζαν
ουτε παλιοτερο γερμανικο θα του προτεινα και αν με ρωτουσες ακομα και σημερα θα σου ελεγα οτι προτιμω να στουκαρω με clio , παρα με Α3
(γιατι εχω δει και κατι Α3 σε στουκες γ@μησε τα ειναι κι αυτο )και με 5Κ παιρνει ανετα ενα clio 2, η 147 ετσι κι αλλιως ειναι πιο τσιμπημενη και πιο πολυεξοδη
σε καινουριο οδηγο εγω θα κοιταζα πρωτη και καλυτερη τη παθητικη ασφαλεια
και κακως πολυ συχνα την υποτιμουμε για να ψωνισουμε επιδοσειςαλλωστε και 1400αρι με 100 αλογα μπορει να παρει, εμεις οδηγουσαμε πιο γρηγορα οταν πρωτοπιασαμε τιμονι?
-
Ο χρήστης Artec έγραψε:
Γειά σας παιδιά. Σε λίγους μήνες γίνομαι 18 και θά αγοράσω το πρώτο μου αμάξι. Θέλω κάτι που να τρέχει μέχρι 5.000 ευρώ. Για κανά 106 rallye σκέφτομαι. Εσείς τι λέτε?Ερωτηση:
Ποιος πληρνει για την αγορα?? -
Επειδή έχω οδηγήσει και τα 2, με την 147 αν πας πατημένος ξέρεις τουλάχιστον που πατάει το αμάξι και μπορείς και να το ευχαριστηθείς και να μάθεις και έχεις τη δυνατότητα να το σώσεις. Το Clio άμα το ζορίσεις (όπως την 147) θα έρθεις σε ένα σημείο που δεν θα ξες που πατάς και που βρίσκεσαι και τότε είναι πολύ πιο πιθανό να δοκιμάσεις στην πράξη τα 4 αστέρια. Θυμάμαι κάτι αφήματα γκαζιού (με αρκετά ως πολλά χλμ) στην Κατεχάκη που οδηγούσαν άμεσα σε υπερστροφή η οποία ήταν παιχνιδάκι για το τιμόνι και το πάτημα της 147. Σε παρόμοια φάση με το Clio δεν ξέρω αν θα είχα προλάβει να πω προσευχή.
-
Εγώ ξεκίνησα με Sunny 18 τότε χρόνων και 55 άλογα ευτυχώς που δεν τράκαρα ποτέ γιατί θα γινόμουν ένα με το αυτοκίνητο (το οποίο συνεχίζει να λειτουργεί στην εντέλεια )
Οπότε υπάρχουν και χειρότερα από Rallye και 147 όπως καταλαβαίνεις Qsis
Πάντως και Megane που είναι 5άστερο βρίσκει με 5-6 χιλιάδες, αλλά τον βλέπω έτοιμο για γκάζια οπότε θα γράψει την παθητική ασφάλεια εκεί που δεν πιάνει μελάνι -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Επειδή έχω οδηγήσει και τα 2, με την 147 αν πας πατημένος ξέρεις τουλάχιστον που πατάει το αμάξι και μπορείς και να το ευχαριστηθείς και να μάθεις και έχεις τη δυνατότητα να το σώσεις. Το Clio άμα το ζορίσεις (όπως την 147) θα έρθεις σε ένα σημείο που δεν θα ξες που πατάς και που βρίσκεσαι και τότε είναι πολύ πιο πιθανό να δοκιμάσεις στην πράξη τα 4 αστέρια. Θυμάμαι κάτι αφήματα γκαζιού (με αρκετά ως πολλά χλμ) στην Κατεχάκη που οδηγούσαν άμεσα σε υπερστροφή η οποία ήταν παιχνιδάκι για το τιμόνι και το πάτημα της 147. Σε παρόμοια φάση με το Clio δεν ξέρω αν θα είχα προλάβει να πω προσευχή.επισης το κλιο ΔΕΝ εχει φρενα, ειναι τελειως για φτυσιμο
συμφωνω με αυτα που λες, αλλα δε ξερω κατα ποσο μπορει ολα αυτα να τα εκμεταλλευτει ενας νεος οδηγοςστο κατω κατω δε θα το χαρακτηριζες επικινδυνο αυτοκινητο
αλλωστε μην ξεχνας οτι μιλαμε για πρωτο
-
Ρε παιδία σάς παρακαλώ μην ακούω clio, alfa 147, vitara, panda, yaris, c1! Κάτι σε bmw αξίζει? Έστω και με 7.000. Άν όχι bmw κάτι κοντράδικο!
-
Ο χρήστης Artec έγραψε:
Ρε παιδία σάς παρακαλώ μην ακούω clio, alfa 147, vitara, panda. Κάτι σε bmw αξίζει? Έστω και με 7.000. Άν όχι bmw κάτι κοντράδικο!φιλε με 7 χιλιαρικα τι bmw θες να παρεις??
αλλιως βολευεσαι και με κατι κοντραδικο?
να σε ρωτησω, οδηγεις καθολου? (παροτι ανηλικος)
-
Ο χρήστης Artec έγραψε:
Ρε παιδία σάς παρακαλώ μην ακούω clio, alfa 147, vitara, panda. Κάτι σε bmw αξίζει? Έστω και με 7.000. Άν όχι bmw κάτι κοντράδικο!τι κοντραδικο ρε φιλε??βγες πρωτα στο δρομο νομιμος και μετα πες μας.αν νομιζεις οτι ξερεις να οδηγεις επειδη ετυχε να οδηγησεις καμμια δεκαρια φορες εισαι γελασμενος.
Πρώτο αμάξι