-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ειναι κατι που κοστιζει 40 ευρω.οποτε οποιος το ειδε, ειτε το αγοραζει ειτε δεν το αγοραζει... δεν κοστιζει 400 οποτε θα πρεπει να το σκεφτει και να δει τα οικονομικα του.
αν καποιος θελει, αλλα εχει προβλημα (οικονομικο) ας το αναφερει για να δουμε τι μπορουμε να κανουμε.
Δεν μου χάρισαν ποτέ 40 ευρώ οπότε δεν είναι τόσο απλό. Εγώ έχω σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, μου λείπουν περίπου 30000 ευρώ, μπορείς να κάνεις κάτι;
Εξακολουθώ να είμαι μέσα απλά η ερώτηση μου ήταν προς τι τόση βιασυνή απαντήθηκε, δεν θέλετε να χάσετε το momentum και έχετε δίκιο
Αϊ εμ ιν αλλά για ένα -
Θα συμφωνήσω με τον mirage ως προς την βιασύνη...δεν το αφήνουμε λίγο ακόμα μπας και πάρουμε καμμιά ακόμα καλύτερη τιμούλα?
Εκτός αν δεν κρατιέστε οπότε o.k. -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Θα συμφωνήσω με τον mirage ως προς την βιασύνη...δεν το αφήνουμε λίγο ακόμα μπας και πάρουμε καμμιά ακόμα καλύτερη τιμούλα?
Εκτός αν δεν κρατιέστε οπότε o.k.Ξέρεις τι γίνεται; Όσο περνάει ο καιρός, αυτοί που δήλωσαν ατονούν, και ξαφνικά βρισκόμαστε εκτεθειμένοι καθώς ενώ είχαμε δηλώσει 20 άτομα ξαφνικά παίρνουν το προϊόν 5.
-
Βάλτε άλλο ένα για μένα (σύνολο 3)
-
Μήπως υπάρχει κανένα ανταγωνιστικό προϊόν; Δεν είναι ότι δεν αξίζει, η ιδέα είναι καλή αλλά 40 ή 36 ευρώ είναι ένα άλφα κόστος για κάτι σχετικά απλό... Πχ το σχήματος Η πιαστράκι στην ιστορία εξέλιξης του συστήματος μπορεί να είναι λιγότερο φιλικό αλλά κάνει την ίδια δουλειά και κοστίζει μισό ευρώ.... το φτιάχνεις και μόνος σου σε κανένα συνεργείο ή μηχανουργείο... και δεν χρειάζεται βίδωμα, μικρότερος όγκος, μικρότερο βάρος πάνω στη ζώνη.... Θα ρουφιέται εύκολα η ζώνη με το επιπλέον βάρος, θα στέκεται καλά η ζώνη όταν ρουφηχτεί ή θα είναι χαλαρή, θα τρίβεται ο μηχανισμός στο πλαστικό της κολώνας και θα φθείρει το βελούδο κλπ. Υπάρχει δεξί κι αριστερό ή το ίδιο προσαρμόζεται ανάλογα.
Στη χρήση με ανησυχεί λίγο μήπως κρατώντας σε πίσω σε κάνει να ζεσταίνεσαι και να ιδρώνεις.... αλλά τόσα χρόνια με τις απλές ζώνες που μάλιστα τις έσφιγγα κιόλας τι κάναμε.
Μετά σκέφτομαι, χρειάζομαι ένα ή μήπως δύο; Τέλος πάντων πολύ το ψειρίζω και πολλά λέω.... υπολογίστε με κι εμένα για δύο παρακαλώ! -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγώ έχω σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, μου λείπουν περίπου 30000 ευρώ, μπορείς να κάνεις κάτι;50 κατι εχει η ψ6
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Εγώ έχω σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, μου λείπουν περίπου 30000 ευρώ, μπορείς να κάνεις κάτι;
50 κατι εχει η ψ6
Έχει τα 20 ήδη
Θα είναι ο μόνος μετά τον Σαρκοζύ που θα την αγοράσει καινούρια...
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Εγώ έχω σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, μου λείπουν περίπου 30000 ευρώ, μπορείς να κάνεις κάτι;
50 κατι εχει η ψ6
Και ποιος σου είπε οτι θα πάρω ψ6...Και αν επαιρνα θα προτιμούσα μεταχειρισμένη.
Μαρκουλίνο ο Σαρκό έχει Βελ Σατις πόσες φορές πρεπει να το πώ. -
Βάλτε και για μένα ένα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
ο Σαρκό έχει Βελ Σατις πόσες φορές πρεπει να το πώ.Βελ Σατις καλα τοσο ειναι ?
-
οι συμμετοχες εχουν φτασει τα 21 κομματια.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Θα είναι ο μόνος μετά τον Σαρκοζύ που θα την αγοράσει καινούρια...Καινούρια ή χτυπημένη;
-
τελικά εφόσον και ο αριθμούς τον 20 τεμ συμπληρώθηκε εγώ θα παραγγείλω ένα (1) τεμ.
-
popol@ros 2
drdino 2
dog80 3
proffeseur 2
nik_marin 1
aris07 1
alfa (subaru) 1
teddy 1
mirage 1
vassat (subaru) 3
onyx 2
passat 1.8 1συνοψίζοντας
-
Συνοψίσατε και τώρα μας έχετε στο σκοτάδι. Τι γίνεται ρε παίδες;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Συνοψίσατε και τώρα μας έχετε στο σκοτάδι. Τι γίνεται ρε παίδες;πωωω μια γκρινια εισαι.
αυτη την στιγμη αποστελονται τα πμ...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Συνοψίσατε και τώρα μας έχετε στο σκοτάδι. Τι γίνεται ρε παίδες;
πωωω μια γκρινια εισαι.
αυτη την στιγμη αποστελονται τα πμ...
Είσαι αργός και ξενέρωτος σαν το καινούργιο Άστρα σε 1600αρα ατμοσφαιρική έκδοση. Α και καθρεφτακι
-
Ο,τι ειπε ο ποπελαρος.
Εχω τον κωδικό, 35 λίρες τελικά.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ο,τι ειπε ο ποπελαρος.Εχω τον κωδικό, 35 λίρες τελικά.
Μια από τα ιδια και σε σενα
Μόλις είδα οτι έχασα το αβατάρ μου -
ενημερωνω οτι η προσφορα ισχυει μεχρι τελος φεβρουαριου.
αν καποιος θελησει, μπορει να γραψει εδω ή να στειλει ενα πμ σε μενα η στον drdino...
GROUP BUY - CG LOCK