-
Μηπως γνωριζει κανεις αν παιρνει τσιπαρισμα ο κινητηρας του sx4 με τα 107 αλογα?
-
Μηπως γνωριζει κανεις αν παιρνει τσιπαρισμα ο κινητηρας του sx4 με τα 107 αλογα?
-
-
Και να παίρνει δεν θα κερδίσεις ιδιαίτερα μιας και το αυτοκίνητο δεν είναι και τόσο του σπορ είδους.
-
Μην πετάς χρήματα. Ή το κρατάς ως έχει αν σε καλύπτει ή δώστο.
-
-
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες.
Το αυτοκίνητο έτσι όπως πωλείτε εξυπηρετεί συγκεκριμένα πράγματα!Αν δεν κάνω λάθος ο ίδιος κινητήρας μπαίνει και στο Swift 1,6 οπότε κάποιες ίσως κάποιες ιδέες μπορείς να πάρεις απο αυτό!
-
Ευχαριστω για τις συμβουλες.Αν δεν το χρωστουσα ακομα θα το αλλαζα,ισως με καποιο forester που ηταν και η αρχικη επιλογη μου.Το swift με τα 125 αλογα εχει πολλες εσωτερικες βελτιωσεις.Απλα σκεφτομουν αν παιρνει τιποτα απο τσιπαρισμα.
-
Δεν προσφέρεται για βελτίωση και δεν υπάρχουν και έτοιμες λύσεις. Όπως σωστά λες, έχει ουσιαστικές διαφορές με του Swift.
Μία χαρά πάντως κινεί το SX4 και ίσως είναι και λίγο πιο πολύστροφος (και θορυβώδης) απ' ότι θα έπρεπε...
-
a
-
Στη 2κίνητη επιλογή απο την Auto ή 4κίνητη δεν είναι πιο νευρικό?
Θέλω να πω, δεν έχει διαφορά σε αίσθηση ή συμπεριφορά με ποια επιλογή κίνησης λειτουργεί το αυτοκίνητο? -
Η μονη διαφορα μεταξυ 2wd και 4wd ειναι στην οδικη συμπεριφορα.Οι επιδοσεις ειναι ιδιες,γιατι στην 4κινηση ενα πολυ μικρο μερος μεταφερεται πισω,εκτος κι αν διαπιστωθει απωλεια προσφυσης στους μπροστινους τροχους.Με αλλα λογια στις ευθειες και στις ανοιχτες καμπες πρακτικα η 4κινηση ειναι σαν να μην υπαρχει.Στα κλειστα κομματια εμπλεκεται πιο πολυ και εκει ειναι πιο εμφανης η ελλειψη ροπης λογω μακριων σχεσεων.
-
Ο χρήστης sxinthecity έγραψε:
Πολυστροφος και θορυβωδης ειναι.Για τα δικά μου γούστα είναι κουραστικό αυτοκίνητο σε ταξίδια.
-
Σε αυτη την κατηγορια τιμης σιγουρα υπαρχουν πολυ πιο ξεκουραστα 2κινητα.Τετρακινητα ομως?
-
Στο θέμα τιμής έχεις δίκιο. Αν είχα την οικονομική δυνατότητα να ''πετάξω'' χρήματα στο δρόμο θα το άλλαζα με έχει κουράσει.
-
Κι εγω που νομιζα οτι ημουν ο μονος προβληματισμενος.Τελος παντων ας προσπαθησουμε να υπερτονισουμε τα θετικα καθε φορα που το οδηγουμε,οπως η αξιοπιστια,η οδικη συμπεριφορα,η τετρακινηση και η οικονομια του.
-
ναι μωρέ οκ. Έχει και κάποια θετικά
βελτιωση κινητηρα suzuki sx4