-
4 αγώνες?????μήπως γίνεται όταν τα αλλάζεις να μου τα κρατάς??? εμένα δε με χαλάνε καθόλου να τα χρησιμοποιήσω!!!!δηλαδή 4 λίτρα λάδι που έχουν 70 ευρώ θα τα αλλάζουμε ανα σπρίντ?!?!?!?χαλαρώστε...άμα το πάμε έτσι ανα 10 αγώνες να παραγγέλνουμε και καρότσες καινούριες...και ανα 4 αγώνες θα αλλάζουμε μοτέρ. και μετά θα έρχονται οι βούλγαροι 5ης διαλογής και θα ράβουν όπως μας έραβαν και θα μας φταίνε τα λάδια που δεν ήταν καλά...
-
Παιδια, κακα τα ψεματα, ο yugo εχει δικηο οσον αφορα στα ποσά. Τα οποια βεβαια ειναι υψηλοτερα στα 'μεγαλα', αλλά δεν παυουν ναναι σημαντικα και στα μικρα.
Το πιο σοβαρο ομως ειναι να εξετασουμε αν μια οχι προσεγμενη συμμετοχη κανει κακο η οχι στους αγωνες.
Η αποψη μου ειναι οτι κανει κακο, οταν ο θεατης, ο αποδεκτης δηλαδη της προσπαθειας μας αλλά και ο στοχος του χορηγου (αν υπαρχει)εκφραστει με το 'που παει μωρε αυτος με το παρταλι?' η το 'τι να τον κανω τον αγωνα, οταν ξεκινανε 60 κι εγω βλεπω 20 γιατι οι αλλοι μεινανε'. Δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα τοσο, οσο το σπορ μας ειναι ακριβο κι η οικονομικη κατασταση σε υφεση με απουσια χορηγων.
Ειναι κατι που εφαρμοσα κι εγω ο ιδιος, που εφ οσον δεν αντεχα να το τρεχω χωρις χορηγια (αρα και σωστη συντηρηση) το πουλησα. Φυσικα υποφερω, φυσικα μου λειπει, αλλά απο το να το εχω να σκουριαζει στο υπογειο γιατι εφαγε ενα γραναζι δευτερας...
Καλημερα.Υ.Γ. Θα σας δωσω το πραγματικο και by the book κοστος ενος Ν4, και συγκεκριμενα του δικου μου, για να βγαλετε ενα συμπερασμα. 22 ΕΥΡΩ το χιλιομετρο ειδικης, αν οπως εγραψα η συντηρηση γινεται οπως προτεινει ο κατασκευαστης (Prodrive).Σ αυτο δεν περιλαμβανονται καυσιμα (περιπου ο,7 του λιτρου ανα χιλιομετρο ειδικης, δηλαδη 5,5 Ευρω με turbo max Η.
3,5 E με WRF που χρησιμοποιουσα εγω), δεν περιλαμβανονται λαστιχα, ξενοδοχεια, εξοδα μεταφορας, μηχανικοι, εκτακτη ζημια, και τα παιδακια! (Τα διαλυτικα στο παι δεν ξερω πως μπαινουν) .
Και για ναμαι ακομα πιο ακριβης, ο μοναδικος αγωνας που ετρεξα με φουλ service στη ζωη μου (οπως κανουν οι ξενοι δηλαδη) το Ακροπολις του 2004, κοστισε στον χορηγο μου 65000 Ευρω. Το 2004!!!Ετσι ειναι! -
Αγαπητέ γιατρέ,
επειδή έχω την τύχη να σε έχω δει ως θεατής όταν έκανες τα τρελά σου με το Yugo και το Starlet και πολύ αργότερα με τη ΒΜW, αυτό που θέλω να πω είναι ότι προτιμώ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ να σε ξαναδώ στους αγώνες με ένα από εκείνα παρά να μη σε ξαναδώ καθόλου. Και ΑΥΤΗ ακριβώς είναι η ουσία των λεγομένων μου. Αν δεν κατεβάσουμε/κατεβάσουν τα κοστολόγια, οι αγώνες θα χαθούν. Τελεία και παύλα.Επίσης, όταν έχουμε φτάσει να θεωρούμε 'αυτοκίνητο της πλάκας', όπως έγραψα για το δικό μου, ένα αυτοκίνητο 177 ίππων, με κλειστό σασμάν, με αναρτήσεις που έχουν ανοιχτεί 6-7 φορές μέχρι να επιτευχθεί η επιθυμητή ρύθμιση,με μπλοκέ και επιτάχυνση καλύτερη μιας Πόρσε, ε, τότε σίγουρα έχουμε χάσει κάθε μέτρο. Το αστείο όμως είναι ότι, σε σχέση με το 90% των σημερινών αγωνιστικών, το αυτοκίνητό μου όντως χαρακτηρίζεται 'της πλάκας'.
-
ζητειται κορολλα ΑΕ86
-
αγαπητέ platis η bmw που είχατε έμπαινε χώμα???????
-
Θα μπορουσε, αλλά πιστευω οτι θα ηταν πολυ ακριβη.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
ζητειται κορολλα ΑΕ86Η απάντηση κάλυψε πλήρως το νόημα των δημοσιεύσεών μου.
Καλή διασκέδαση.
Αγωνας στη Μανδρα