-
κατσε ρε Storm γιατι τωρα μου το πας σε επιπεδο αυστηρο. εμεις δλδ οταν οι Τουρκοι σφαζανε τους Ελληνες στη Σμυρνη οι ξενοι που δε δεχοταν τους Ελληνες στα καραβια τους και κοιτουσαν απαθεις τη σφαγη κανανε καλα; μη σου πω πως τους χτυπουσαν οι πολιτισμενοι ευρωπαιοι για να μην ανεβουν οι δικοι μας στα καραβια τους. οταν οι Τουρκοι σφαζανε στο γονατο ποντιους οι Ρωσοι κακως δεχτηκαν τους ποντιους; αυτος ειναι ο πολιτισμος μας; δεν λεω να ερθουν να γινουμε ολοι μια καλη παρεα. να τους δωσουμε χαρτια να πανε και στην υπολοιπη Ευρωπη να βρουνε καλυτερες συνθηκες. γιατι να υποστηριξω την ευρωπη δλδ και να μην την θεσω προ των ευθυνων της;
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
κατσε ρε Storm γιατι τωρα μου το πας σε επιπεδο αυστηρο.Δεν το έχω πάει ακόμη. Προσπαθώ να συγκρατηθώ.
Γιατί αν ξεκινήσω να γράφω θα με μπανάρουν στο τσακ-μπαμ οι Mods.
Οπότε βάζω τελεία.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
κατσε ρε Storm γιατι τωρα μου το πας σε επιπεδο αυστηρο.
Δεν το έχω πάει ακόμη. Προσπαθώ να συγκρατηθώ.
Γιατί αν ξεκινήσω να γράφω θα με μπανάρουν στο τσακ-μπαμ οι Mods.
Οπότε βάζω τελεία.
χαλαρα Storm. ολα ερχονται και περνανε. μην αγχωνεσαι. η κυρα τασία θα το βολεψει το θεμα. δεν ακουσες που ειπε πως τωρα η μεταναστες εξαφανιζονται; το ειπε σε ραδιοφωνικο σταθμο. οριστε ειμαστε κοντα σε λυση. θα τους εξαφανιζει σημερα ειμαι γραφειο. με ειδαν και δε με θυμοταν. το δουλευει ο θειος μου αλλα ξερω τι γινεται. στελνουμε σημερα 4 ψυγεια με ψαρια εξω. θα βαλουμε και μερικους μεταναστες
-
Φίλε Sbr, Αθηνιστάν μένεις ή επαρχία;
-
Απλά τα πράγματα και σε όποιον του αρέσει:
Απίστευτες δηλώσεις
Η Σλοβακία θέλει να φιλοξενήσει μόνο 200 χριστιανούς πρόσφυγες!
20/08/201518:461Έτσι θα ενσωματωθούν καλύτερα στην κοινωνία, λέει ο αρμόδιος υπουργός Εσωτερικών και επισημαίνει πως δεν πρόκειται να δεχτούν ανθρώπους που δεν θέλουν να μείνουν μόνιμα εκεί.
Η Σλοβακία θα προτιμούσε να δεχτεί στο έδαφός της χριστιανούς πρόσφυγες και όχι μουσουλμάνους, με βάση το ευρωπαϊκό σχέδιο για τη μετεγκατάσταση των ανθρώπων που φεύγουν από τις χώρες τους για να γλιτώσουν από τους πολέμους και τη φτώχεια και ζητούν άσυλο στην Ευρώπη, ανέφερε σήμερα το υπουργείο Εσωτερικών.
Ένας εκπρόσωπος του υπουργείου διευκρίνισε ότι η χώρα θα δεχτεί 100 ανθρώπους που βρίσκονται σε προσφυγικούς καταυλισμούς στην Τουρκία και άλλους 100 από την Ιταλία και θα προτιμούσε να είναι χριστιανοί. 'Θέλουμε να επιλέξουμε ανθρώπους που πραγματικά επιθυμούν να ξεκινήσουν μια νέα ζωή στη Σλοβακία. Η Σλοβακία, ως χριστιανική χώρα, μπορεί πραγματικά να βοηθήσει τους χριστιανούς της Συρίας να βρουν ένα νέο σπίτι εδώ' είπε ο Ιβάν Νέτικ.
Εάν επιλέξουν τη Σλοβακία μουσουλμάνοι πρόσφυγες, τότε οι αρχές δεν θα κάνουν διακρίσεις, πρόσθεσε, τονίζοντας όμως ότι δεν πρόκειται να δεχτεί ανθρώπους που δεν θέλουν να μείνουν στη χώρα αλλά να φύγουν για κάποια άλλη. 'Δεν κάνουμε διακρίσεις απέναντι σε καμία θρησκεία όμως θα ήταν μια ψευδής, ανειλικρινής αλληλεγγύη να δεχτούμε ανθρώπους που δεν θέλουν να ζήσουν στη Σλοβακία', είπε.
http://www.protothema.gr/world/article/ ... rosfuges-/
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Φίλε Sbr, Αθηνιστάν μένεις ή επαρχία;σε μεγαλη επαρχιακη πολη αλλα εχω στην Αθηνα το εξοχικο της οικογενειας (της μητερας μου δλδ). τα χω ζησει φιλε Storm και εχω μαθει να ζω με αυτη την κατασταση. αυτο δε σημαινει οτι μου αρεσει. στην Ευρωπη γιατι να μην τους αφησουμε να πανε;
-
Το έχεις ζήσει αλλά δεν το ζεις μόνιμα. Και πολλοί άλλοι δεν το έχουν ζήσει ποτέ και το παίζουν και 'αλληλέγγυοι εξ'αποστάσεως'.
Οπότε εδώ ισχύει το 'όποιος είναι έξω από τον χορό πολλά τραγούδια ξέρει ...'
Όσο αφορά την Ευρώπη αντιστρέφω στη ερώτηση:
'Στην Ευρώπη γιατί να πάνε;
Τι ξεχωριστό αποτελεί η Ευρώπη στο πλανήτη ώστε όλοι να θέλουν να έρθουν στις χώρες της;
Ή μήπως έβγαλε ταμπέλα η Ευρώπη 'ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ;' -
τι μου εχει δωσει η ευρωπη για να γινω εγω το μεταναστευτικο της τειχος;
-
Εγώ ξέρω τι προσφέρει η Ελλάδα στην Ευρώπη.
Προσφέρει Αλέξη, Λαφαζάνοφ, Κυρά Τασία, Ψεκασμένο, Δον Μπαρουφάκεν και Ζωάρα Θα Σας Φάω Όλους...
Αμ πως! Μια σοβαρότατη χώρα που αξίζει να την έχει στα όπα-όπα η Ευρώπη...
-
look my friend. ολα ειναι στη ζωη. ειμαστε ενα λαος των ακρων. απο την αρχη επρεπε να δουμε ποσους μεταναστες - προσφυγες αντεχουμε. δευτερον επρεπε lol να σφιξουμε τα δοντια στους τουρκους lol ξανα που μας τους στελνουν. τριτον οσο σκυβουμε το κεφαλι σε ανατολη και δυση τοσο αυτοι θα μας βαζουν φυτιλια οικονομικα - κοινωνικα (το μεταναστευτικο ειναι κοινωνικο θεμα) και θα μας βαζουν να τρωγομαστε. τεταρτον οταν καποιος δεν θελει να κυβερνησει ο κοσμος δε θα θελει να τον ψηφισει. παω για μπυριτσα και τα παρελκομενα.
-
Έχεις δίκιο Sbr αλλά όπως βλέπεις εμείς οι πολίτες που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε στο τόπο τούτο καταντήσαμε απλοί παρατηρητές. Και δυστυχώς δεν υπάρχει καμιά διάθεση από το πολιτικό κατεστημένο να επιδιώξει πραγματική λύση για το πρόβλημα.
Οπότε ήδη είμαστε ξένοι στο τόπο και στις γειτονιές που γεννηθήκαμε και ζούμε και μας υποχρεώνουν να τον εγκαταλείψουμε.
Εγώ προσωπικά, όπως ήδη έχω αναφέρει προσπαθώ και ελπίζω να μετακομίσω σύντομα.
-
κατσε εδω storm. εξω μη νομιζεις πως ειναι πλεον οπως παλια. πρεπει να εχεις πτυχια, μεταπτυχιακα, να εισαι νεος και εχεις και εντονος ανταγωνισμος απο αλλες εθνικοτητες. η αυστραλια μονον εχει καλες προοπτικες αλλα ακολουθει αυστηρη μεταναστευτικη πολιτικη. καποια στιγμη πρεπει ο λαος να αναλαβει την ευθυνη. αν χρειασθει να τριξει δοντια και οχι να τρεχει σαν το σκυλακι πισω απο το λουκανικο.
-
Δεν φεύγω από τη χώρα.
Φεύγω από τη περιοχή που μένω για να πάω κάπου που δεν είναι σαν την 'πλατεία του χωριού και σαν κοτέτσι με κότες που όλη τη μέρα κακαρίζουν'.
Και δυστυχώς από την γειτονιά μου (περιοχή Αμαρουσίου) πολλοί φίλοι και γείτονες έχουν φύγει από τα σπίτια τους εξαιτίας της εισβολής των λαθρομεταναστών από την εποχή του 1991 και μετά.
Τα περισσότερα σπίτια είτε έχουν αγορασθεί από μετανάστες και τα έχουν κάνει κοινόβια, είτε τα νοικιάζουν ή και τα υπενοικιάζουν. Μαύρο χάλι.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δεν φεύγω από τη χώρα.Φεύγω από τη περιοχή που μένω για να πάω κάπου που δεν είναι σαν την 'πλατεία του χωριού και σαν κοτέτσι με κότες που όλη τη μέρα κακαρίζουν'.
Και δυστυχώς από την γειτονιά μου (περιοχή Αμαρουσίου) πολλοί φίλοι και γείτονες έχουν φύγει από τα σπίτια τους εξαιτίας της εισβολής των λαθρομεταναστών από την εποχή του 1991 και μετά.
Τα περισσότερα σπίτια είτε έχουν αγορασθεί από μετανάστες και τα έχουν κάνει κοινόβια, είτε τα νοικιάζουν ή και τα υπενοικιάζουν. Μαύρο χάλι.
καταλαβα. και στη δικη μου γειτονια που μεγαλωσα εχουν παρει μεταναστες. οταν παω στο πατρικο μου στην πολη που μενω τωρα ενταξει καμια σχεση με παλια. εχω ομως καλες σχεσεις. με χαιρετανε τους χαιρετω και με μια οικογενεια τα παμε πολλη καλα. ο αντρας μου φερνει λαχανικα απο τον κηπο του κλπ. εχει οικογενειαρχες που δεν θελουν προβληματα. σημερα εκλεισα οχι το Panda του αναποφασιστου φιλου μου αλλα ενα Sirion 1.3 με ζαντολαστιχα 195/50/15 Continental Conti Premium Contact 2, μαυρο. του βαζω απο δευτερα φιμε. το αμαξι ειναι συνεργατη μου. πελατη μας ειναι. μηχανοβιος το ειχε μονον για κανενα ταξιδι. παιδια σκυλια δεν εχει. μεσα δεν καπνιζε. ολα τα σερβις σε αντιπροσωπεια. μεσα ειναι μεγαλο για τις διαστασεις του. πολλη καλη ορατοτητα, ευκολο μεσα στην πολη. τραβαει μια χαρα (170 - 175 το πηγα). ο λεβιες των ταχυτητων ειναι σαν παλουκι και το στροφομετρο σαν προβολεας ανακρισεως. χαλαρα μωρε. δεν πειραζε. καιει λιγο. χωρους να θες για μικροαντικείμενα. καδενατο. 2005 μοντ - 90.000χλμ και φυλαγμενο σε κλειστο παρκιγνκ. τιμη του ειπα οτι πει. 5300 ευρω. το πουντακι θα το εχω για δουλειες επικινδυνες για γρατζουνιες κλπ. πρωτη φορα στη ζωη μου ιαπωνας lol. θα φαει εναν πηλο και μετα ενα sealant - κερωμα και και θα το εχω με προσοχη πλεον για την πολη.
αυτο θα του βαζω ημισυνθετικα και θα τα αλλαζω καθε 5000χλμ γιατι θα το κυκλοφορω συχνα. cson ακους; hello??? οχι για να μη λες μεσα σου πως εχω καρμιριτιδα. αστα αυτα. το λες το λες -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
σημερα εκλεισα οχι το Panda του αναποφασιστου φιλου μου αλλα ενα Sirion 1.3 με ζαντολαστιχα 195/50/15 Continental Conti Premium Contact 2, μαυρο. του βαζω απο δευτερα φιμε. το αμαξι ειναι συνεργατη μου. πελατη μας ειναι. μηχανοβιος το ειχε μονον για κανενα ταξιδι. παιδια σκυλια δεν εχει. μεσα δεν καπνιζε. ολα τα σερβις σε αντιπροσωπεια. μεσα ειναι μεγαλο για τις διαστασεις του. πολλη καλη ορατοτητα, ευκολο μεσα στην πολη. τραβαει μια χαρα (170 - 175 το πηγα). ο λεβιες των ταχυτητων ειναι σαν παλουκι και το στροφομετρο σαν προβολεας ανακρισεως. χαλαρα μωρε. δεν πειραζε. καιει λιγο. χωρους να θες για μικροαντικείμενα. καδενατο. 2005 μοντ - 90.000χλμ και φυλαγμενο σε κλειστο παρκιγνκ. τιμη του ειπα οτι πει. 5300 ευρω. το πουντακι θα το εχω για δουλειες επικινδυνες για γρατζουνιες κλπ. πρωτη φορα στη ζωη μου ιαπωνας lol. θα φαει εναν πηλο και μετα ενα sealant - κερωμα και και θα το εχω με προσοχη πλεον για την πολη.
αυτο θα του βαζω ημισυνθετικα και θα τα αλλαζω καθε 5000χλμ γιατι θα το κυκλοφορω συχνα. cson ακους; hello??? οχι για να μη λες μεσα σου πως εχω καρμιριτιδα. αστα αυτα. το λες το λεςΓια σένα το έκλεισες; Καλοτάξιδο να είναι!!!!
Σκυλί το Sirion. Το έχει ένας συνάδελφός μου. Τι χρονολογία είναι;
-
yep για μενα!! 2005 ή 2006 ειναι Storm αλλα εχει κοντα στα 90000χλμ. αυτος που το εχει ειναι ενα παλικαρι που το ξερω καλα. συνεργοζαμαστε χρονια μαζι. ειναι μοτοροβιος και το ειχε για κανενα ταξιδι το χειμωνα (το καλοκαιρι παει με τη μηχανη κυριως παντου), για τις κρυες μερες και τωρα επειδη θα κανει παιδι (lol η γυναικα του οχι αυτος) θα παρει το kuga. δεν ξερω αν κανουν μεταβιβασεις. το πολυ πολυ θα μου κανει μια υπευθυνη δηλωση, θα του δωσω τα χρηματα και οταν ανοιξουν οι υπηρεσιες θα την κανω. εμφανησιακα ειναι σαν κουτι lol. αλλα ειναι βολικο και αξιοπιστο οποτε το τσιμπησα λογω του οτι ξερω τον πωλητη. σε ευχαριστω Storm!!
-
Πανηγυρίζει ο Τσίπρας ...
Τα πολλά λόγια είναι περιττά:
'Έμμεση δημιουργία μιας «πόλης προσφύγων» στη χώρα
«Ναι» από την Ελλάδα στην υποδοχή 50.000 προσφύγωνΟι 30.000 σε κέντρα υποδοχής και οι 20.000 μέσω επιδότησης ενοικίου - Η Frontex θα παρακολουθεί τα σύνορα Ελλάδας-ΠΓΔΜ-Αλβανίας για όσους πρόσφυγες δεν έχουν καταγραφεί νωρίτερα - Ικανοποίηση από τους ηγέτες που συμμετείχαν στη μίνι-σύνοδο κορυφής
Τη δημιουργία 50.000 θέσεων υποδοχής προσφύγων σε ελληνικό έδαφος δέχθηκε στη μίνι σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες η ελληνική κυβέρνηση.Οι 30.000 - 10.000, δηλαδή, περισσότερες από όσες είχε ήδη συμφωνήσει - θα αφορούν θέσεις σε hotspots και κέντρα καταγραφής και οι «κατ' ελάχιστον» 20.000, όπως αναφέρεται στο κείμενο της απόφασης, μέσω επιδότησης ενοικίου και προγραμμάτων υποδοχής σε οικογένειες.
Όπως εξήγησε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ η Ελλάδα δεσμεύτηκε να δημιουργήσει συνολικά 50.000 θέσεις υποδοχής προσφύγων, με την οικονομική συνδρομή της ΕΕ, εκ των οποίων οι 30.000 θα δημιουργηθούν ως το τέλος του 2015.
Παράλληλα, ο πρόεδρος της Κομισιόν υπογράμμισε την ανάγκη να ενισχυθεί η διαχείριση των συνόρων στα ελληνικά σύνορα με την ΠΓΔΜ και την Αλβανία.
Στα 17 σημεία στα οποία συμφώνησαν οι ηγέτες των χωρών που συμμετείχαν στη σύνοδο περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία άλλων 50.000 θέσεων σε χώρες που βρίσκονται στην «οδό των Δυτικών Βαλκανίων», την κλιμάκωση της επιχείρησης Ποσειδών στην Ελλάδα μέσω της παρουσίας της Frontex στο Αιγαίο, την έναρξη μιας νέας επιχείρησης της Frontex στα σύνορα Ελλάδας-Σκοπίων και Ελλάδας-Αλβανίας που θα επικεντρωθεί στην έξοδο και την καταγραφή προσφύγων που δεν έχουν καταγραφεί στην Ελλάδα.
Οι ηγέτες των χωρών που συμμετείχαν στη μίνι σύνοδο κορυφής εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πρόθεση της Ελλάδας να αυξήσει την ικανότητα υποδοχής προσφύγων με 30.000 θέσεις έως το τέλος του έτους.
Επιπλέον, επισημαίνεται ότι αναμένεται χρηματοδοτική στήριξη για την Ελλάδα και την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες. «Αυτό αποτελεί σημαντική προϋπόθεση για να λειτουργήσει σωστά το σύστημα μετεγκατάστασης έκτακτης ανάγκης», αναφέρει η κοινή δήλωσή τους.
Σε ό,τι αφορά την Τουρκία, η δήλωση της Συνόδου επισημαίνει την ανάγκη να υπάρξει στενή συνεργασία για την οριστικοποίηση και την εφαρμογή του σχέδιου δράσης ΕΕ-Τουρκίας, καθώς και την ανάγκη να τεθεί σε πλήρη εφαρμογή η συμφωνία επανεισδοχής ΕΕ-Τουρκίας και ο οδικός χάρτης για την απελευθέρωση των θεωρήσεων.
Σε ό,τι αφορά την ΠΓΔΜ, η δήλωση της Συνόδου επισημαίνει την ανάγκη άμεσων διμερών μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, αναφορικά με τη φύλαξη των συνόρων και συγκεκριμένα την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ.
Τέλος, επισημαίνεται η ανάγκη ενισχυμένης εμπλοκής της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στα σύνορα Ελλάδας και ΠΓΔΜ.
Κυβερνητικές πηγές δήλωναν μετά τη λήξη της μίνι συνόδου κορυφής ότι «η επιδίωξη να δημιουργηθεί στην Αττική στρατόπεδο-γκέτο 50.000 προσφύγων, αποτράπηκε. Αντ' αυτού, η χώρα πέτυχε τις επιδοτήσεις 20.000 ενοικίων για οικογένειες προσφύγων, γεγονός που βοηθάει την αξιοπρέπεια των ίδιων και δεν δημιουργεί επιβάρυνση στις τοπικές κοινωνίες - αντίθετα, ενισχύει την αγορά. Ο υπόλοιπος σχεδιασμός παραμένει όπως εδώ και καιρό έχει αναπτυχθεί, με τις θέσεις των hotspots στα νησιά και την ίδρυση, σε συνεργασία με τον ΟΗΕ και την χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, 10.000 θέσεων προσωρινής φιλοξενίας στην Αττική και 10.000 θέσεων στην Βόρεια Ελλάδα».
Οι ίδιες πηγές χαρακτήριζαν σημαντικό ότι αναδείχτηκε ο ρόλος της Τουρκίας ως πύλης εισόδου, και η ανάγκη να υλοποιηθεί το σχέδιο για έλεγχο των προσφυγικών ροών από το έδαφός της.'
http://www.protothema.gr/politics/artic ... prosfugon/
-
Αυτο το παλικαρι εχει σπασει καθε ρεκορ του Οχι να ειναι Ναι. Ωραια φιλαρακια εχουμε στην ΕΕ. Πηγε η Μερκελ να συζητησει με τον Ερντογαν για το μεταναστευτικο, χωρις να το συζητησει με καποιον εταιρο, ειδικα με εμας. Ποιος λοιπον κανει κουμαντο στην ΕΕ; Ευρωπαικη ή Γερμανικη Ενωση ειναι;
Storm χωρις παρεξηγηση φιλε, ξερω την ιδεολογικη σου τοποθετηση, δεν στα χωνω, αυτοι που αποφασισαν να μας κανουν μια πολη απο προσφυγες, ανηκουν στον συντηρητικο χωρο. Και αν η αντιπολιτευση πει πως εκεινη δεν θα το εκανε, καλα. Το μαθαμε το παραμυθι. Μαγκιες στην αντιπολιτευση και γιοσουφακια οταν γινομαστε κυβερνηση.
Το εχω ξαναγραψει πως δεν γινεται τους προσφυγες οπως ερχονται να τους πεταμε στην θαλασσα. Ειναι γυναικοπαιδα στην πλειοψηφια τους. Αυτο ομως οι εταιροι μας πρεπει να το εκτιμουν και οχι να το εκμεταλευονται και να μας φερνουν στα ακρα οικονομικα και κοινωνικα. -
H EE δεν είναι μία παλιοπαρέα φίλων που βρέθηκε στο καφενείο να παίξει τάβλι.
Είναι μία ένωση κρατών, που σίγουρα κάποιες χώρες δεν θα έπρεπε να είναι σε αυτή την ένωση π.χ. το ελλαδιστάν.
Κάθε σοβαρή χώρα σε αυτή την ένωση πρωτίστως κοιτά το συμφέρον της και καλά κάνει.
Από εκεί και πέρα τα περί λαθρομεταναστών, θάλασσες, καϊκια, γυναικόπαιδα και όλα αυτά είναι άλλο θέμα συζήτησης.
Προς το παρόν 'στηθείτε όλοι στα τέσσερα' όπως έλεγε και λέει και ο 'ψεκασμένος'....
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
H EE δεν είναι μία παλιοπαρέα φίλων που βρέθηκε στο καφενείο να παίξει τάβλι.Είναι μία ένωση κρατών, που σίγουρα κάποιες χώρες δεν θα έπρεπε να είναι σε αυτή την ένωση π.χ. το ελλαδιστάν.
Κάθε σοβαρή χώρα σε αυτή την ένωση πρωτίστως κοιτά το συμφέρον της και καλά κάνει.
Από εκεί και πέρα τα περί λαθρομεταναστών, θάλασσες, καϊκια, γυναικόπαιδα και όλα αυτά είναι άλλο θέμα συζήτησης.
Προς το παρόν 'στηθείτε όλοι στα τέσσερα' όπως έλεγε και λέει και ο 'ψεκασμένος'....
Σιγα βρε Storm τα γερακια της ΕΕ μην αφηναν στα κρατη - μελη να κοιταξουν το συμφερον τους. Πανω απο ολα ειναι ο νομος. Ενταξει; Το Κοινοτικο Δικαιο οπου ερχεται σε συγκρουση με το Εσωτερικο Δικαιο κρατους μελους, υπερισχυει ο Κοινοτικος Νομος. Αν το συμφερον της Ελλαδας ειναι να μην εχουν τα καναλια διαπλεκομενοι, αλλα το κοινοτικο δικαιο το απαγορευει, κανεις οτι λεει το κοινοτικο δικαιο. Αλλιως οπως συμβαινει σε πολλες περιπτωσεις για την Ελλαδα, πληρωνεις προστιμο μεχρι να αλλαξεις το δικαιο σου και να το προσαρμοσεις στο κοινοτικο.
Θυμασαι τον Καραμανλη, που ψηφισε νομο για τους καναλαρχες και πηγαν στο Ευρωπαικο Δικαστηριο, στην Ευρωπαικη Επιτροπη καπου κατα εκει περα και ο νομος πηγε περιπατο; Εχουν λοιπον φτιαξει το κοινοτικο δικαιο που κοιταει το συμφερον της ΕΕ και οχι των κρατων - μελων.
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;